Jump to content

Sikça Sorulan Sorular


durmaPay
 Share

Recommended Posts

Warframe: SIKÇA SORULAN SORULAR!

Aşağıda sıkça sorulan soruların bir kısmının yanıtlarını bulacaksınız:

 

Warframe ücretsiz olarak oynayabilir miyim?

 Evet! Warframe, bir bilim kurgu dünyasında kurulmuş oynaması ücretsiz üçüncü kişi aksiyon oyunudur. Warfarme’de oyunu oynamak ya da bitirmek için asla herhangi bir ürün almak zorunda değilsiniz.

 

Oyunu nasıl indireceğim ?

Bu adresden hemen indirebilirsiniz.  http://warframe.zendesk.com  adresini ziyaret etmek sizin için seçenektir. Bazen bir forum gönderisi kaybolabilmektedir. Bu yüzden destek kısmını kullanmanızı öneririm.

 

Benim ülkemin koşullarına göre fiyatlarınız çok yüksek!

Planlarımız arasında bölgeye göre fiyatlandırma olmasa da, bu yorumunuzu ciddiyetle karşılıyoruz. Fakat Türkiye için yaptığımız çalışmalar sonucu tüm ülkeler ile aynı oranda bir fiyat belirlemesi yaptık. Warframe Türkiye ekibimiz bu konu ile devamlı yakından ilgilenmektedirler.

 

Warframe güncelleme takvimi nedir? (Sırada ne var mesela? Güncellemeler için günler önceden belirleniyor mu?)

Açık Beta programı kapalıyken, güncellemeler için belirlenmiş bir programımız yoktu. Geçen aydan beri, düzeltmeler ve dengelemeler yapıldığı için her hafta bir ya da birkaç ufak tefek güncelleme her hafta yapılmaktadır. Her 2-4 haftada bir yeni içerikler eklemeye çalışıyoruz (silahlar, özellikler, sanatsal temalı içerikler vs.) Yavaş tempomuz sebebiyle bize karşı sabırlı olmanızı takdir ediyoruz. İşin iyi yanı, problemleri hızlıca çözüyor, yorumlarınıza aynı hızla cevap veriyoruz. Bir şeyleri yoluna koyduktan sonra gelecekte neler yapacağımızı size bir yazıyla bildireceğim. Şu anda ateşli dövüşlerdeki düzeltmeler (bağlantılar, vuruşlar vs.) önceliklerimiz arasında. Bir sonraki güncellemede yeni alanları sizlerle buluşturacağız! Güncelleme 11 hazırlanıyor!

 

Gizlenme Sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizlilik hakkında? (Ben bir ninjayım, gizlenmem gerekiyor!)

Gizlenme sistemlerini seviyoruz. Ancak Warframe için hareket kabiliyetini ve basitliği çok fazla etkileyeceğini düşünüyoruz. Gelecek güncellemelerimiz ninjanın çeviklik ve hız konularında yoğunlaşacak. Warframe için bunun daha uygun olduğuna umarız sizi ikna edebilmişizdir. Yavaş ve taktik üzerine dayalı saldırı tek başına kulağa güzel gelse de Warframe için çok da uygun değildir. Gizlilik devam ettikçe sizin yanınızdayız. Warframe güçleri (Ash ve Loki’ninkilere benzer olarak) ile ilgili çalışmalara başladık. Farkına varamayan düşmanlara yakın dövüş saldırılarında ciddi saldırı olanağı ve çömelme sırasında algı değişimleri üzerinde çalıştığımız konulardan. Gizlilikle ilgili yeni şeyler keşfetmekteyiz, daha iyi şekillendiğinde sizi bilgilendireceğim.

 

Burada cevabını bulamadığınız sorular için : https://warframe.zendesk.com/  adresinden bilgi alabilir ve destek ekibimize soru sorabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...