Jump to content

ShiroKz

PC Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ShiroKz

  1. On 3/10/2016 at 1:08 PM, [DE]Danielle said:

     

    atd00hT.jpg


    Step 4:
    Be patient, once the message has been sent all you need to do is wait patiently and give [DE] "Ember Prime Ginga Ninja" Megan time to dish out the goods. You should have your plat within 24 hours provided there are no emergency issues at DE. If you believe you have been forgotten and it has been 3-4 plat-less days, then if might be a good idea to contact [DE]Megan on the Forums for an update on the situation since no one likes having platinum in limbo.

     

    I would like to point out the Typo in this :x
    It's not world ending or anything, but it bothers me >.>

    " then if might be a good idea to contact [DE]Megan"

    "if"

  2. So I happened to have come from soloing a Tower III Defense mission then afk for a bit to make food.
    As I come back to my Liset, I notice someones Liset Parked some-what in mine.

    I'm gonna charge some parking fees if I can find the Tenno responsible for this!!!

    But anyways, here are some screenshots for ya:
    (And yes, everyone knows you cook food at the Arsenal)
    Screenshot 1
    Screenshot 2
    Screenshot 3
    Screenshot 4
    Screenshot 5


    Speaking of which, reminds me of how Relays don't charge for Valet parking >.>
    Best Galaxy Ever lol

  3. So I fixed my problem with the multiplayer issue, then I came across another problem.

    Frame Rate Dropping MASSIVELY during missions.
    I'd be running my usual 60+fps, then it'd black screen for 30 or so seconds, come back, then just have a frame rate of 1 per 13-20 seconds.
    It's been happening in all of my missions so far, From earth, to Void, etc.

    Don't think its my graphics either. I usually play on Ultra with 60fps, so I thought I'd turn it down to lowest settings with everything off, yet it still happened.
    Hope I'm not the only one experiencing this.

  4. 4 hours ago, PUR3K1LL3R said:

    Just stay away from anything Inaros related, and you'll be fine :P

    Welp.. I'm here not able to play multiplayer missions (And I'm too bad to solo)
    Keep getting the "Unable to connect to host" message and so it kicks me out everytime :\
    Least yall have different problems. No one else is having this .-. (Least I think so)

    •  DESCRIPTION: Every time I try to play a multiplayer mission (i.e Void Missions, Alerts, etc.) I get Ejected from the loading screen with a message saying "The connection to the host has been lost. You will be returned to the multiplayer menu."
      If I host, then the others get this, if they host, I get it.
      I'm not sure if anyone else is getting this, but it hasn't happened to me before U18.5
       
    • CAN YOU REPRODUCE THE BUG? Yes, I can't play a single mission with my friends, much less random players.
       
    • REPRODUCTION STEPS: 
      •  Queue or make a random party then crash as you load into the mission.
         
    • SCREENSHOT / VIDEO EVIDENCE: 
      http://prnt.sc/abadn5
×
×
  • Create New...