Jump to content

Liumento

PC Member
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liumento

  1. Виглядає як досить кумедна помилка. 🤔
  2. Як Ви відрізнили що він - афк? Може йому просто подобається місія і тільки туди ходить. А потім аксі реліквії продає
  3. Це була просто інформація що створили українську вікіпедію. Прикро, звісно, що вас засмутила ця інформація. Під часу виходу з хмаринки він стає видимим для камер й потрібно буде привчатись постійно бути у хмаринці. Про Райно ось цей текст це відповідь на ось це:
  4. @Sunny_alex 1. Існує українська вікіпедія! 2. Найкраще давати посилання на англійську вікіпедію (там найкраща інформація). 3. Якщо білди, тоді є overframe (який підтримує українську мову. 4.1. Для виживання найкраще - [Некрос], який дає не тільки ресурси, але й кисень. 4.2. Для легкого шпигунства - [Івара] + модифікатор-розширення, який допоможе легко все легко пройти. Вукон не підходить для нових гравців, бо вони починають летіти і зачіпати камери (цим саме піднімаючи тривогу). І як результат просто провалюють. 4.3. Перший раз чую, що Райно беруть для того щоб знищувати всіх противників на карті за допомогою здібностей.
  5. Райно, Неджа, Вукон - будуть виживати. Банші - для 4-го рангу точно не той фрейм. Беруть не так часто, але має велику користь. Дуже сильно залежить від білда. Зефіра - прокачати і забути (є цікаві білди, але треба мати ще нормальне спорядження для цього). Їх легко отримати і зробити. Беріть всіх по черзі, але не вставляйте {Орокінський реактор]. Згодом, коли визначитесь з тим, що сподобалось - тоді вже будете збирати прайм версію чи вкладати ресурси у звичайну версію.
  6. Дуже важке питання. З допоміжної вже доступний: 1) [Сонікор] (ще й буде "контролювати" більш "жирних" противників); 2) [Фуріс] - в синдикаті можна взяти мод на вампіризм, його базова версія досить непогана, а тепер його можна ще більше покращити (але покращувати то ще Вам зарано). З основної: 1) [Болтор] - але це просто тому, що в нього базова шкода висока. А все інше - то вже відкриється пізніше. Рекомендую знайти хорошу спільноту, яка допоможе підняти ранг хоча б до 5. Бо до 5-го рангу якось важко сказати про щось дуже хороше з основної. Зайдіть у додзьо та скопіюйте фрейми. Прокачайте й будете мати 5-ий ранг. З 5-го рангу появляється доступ до [Ком] та [Атомос]. Або можливо сподобається й [Тонкор] Все що у [] можна копіювати та писати у Warframe. Все це можна буде одразу подивитись.
  7. Розпочалась подія "Морова зірка". Тут Ви можете отримати чимало цікавих предметів. Вона (подія) триватиме до 21 листопада.
  8. 1. Не добитий ліч. 2. Не пройдені пригоди “Внутрішній конфлікт” і "Поклик Буревісника". (Після вбивства скарбника випадають крони?).
  9. Можливо, спочатку зайти у "Спорядження" >> "Речі". Й там, в пошуку ввести: "Ревенант". Можливо ви придбали не ту частину.
  10. Хотілось б щось інше...... Гарні кімнати, але кажуть що трішки підвисають на слабких системах.
  11. Прочитай ще раз моє перше повідомлення.
  12. А ви бачили на німецькому форумі питання про французький інтерфейс?
  13. Це ж український форум. Дивно що ви сюди прийшли. І зараз лишаєте такі коментарі.....
  14. На даний момент не можна запрошувати людей у клани з інших платформ.
  15. На жаль, не бачив такого синдикату в українській локалізації.
×
×
  • Create New...