Jump to content

Qzma

PC Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Qzma

  1. On 2018-04-02 at 4:16 AM, greentechgirl said:

    I just want some optional mechanics for allowing clans to be democratic or just implementing a few democratic ideas with each new mechanic having a separate option so the warlord can control the level of democracy in then clan. maybe i'm the only one who wants it but a clan where members have a say does actually mean a lot to me. and as i keep saying all of this would be optional, clans that do not enable the new features would have their clans functioning exactly as they did before.

    That makes no sense. Control of democracy level makes no sense too. Clan members are free to communicate and decide what they want for the clan. If they don't like the situation and there is no way to change it, everyone is free to create new clan. If you don't like how things are going in the company you work for, initiate some changes. You don't need to change the laws for that. Or implement that system when  you start your own company.

  2. Noob's review:
    Po poros mėnesių žaidimo Warfreime kažkuriuo metu velnias žino nuo ko gavau pakvietimą prisijungti prie vieno iš Shadow klanų. Jų Dojo buvo painus kaip velnias, nes visi koridoriai vienodi, patalpos bespalvės, o apie tokį dalyką kaip Hema galima buvo galvot tik kaip apie suknistai tolimą ateitį (jei ten tokia apskritai egzistuoja). Bendravimo nebuvo jokio, t.y. bendravimo kaip tarp normalių klano narių. Kaip su "randomais", per čatą persimetei keliais žodžiais ir tik mumba-jumba žino kada dar juos pamatysi. Kai foundry jau gamino naują raktą, kad galėčiau prisijungti prie Indigo Moon klano, pasitikrinimui paklausiau kokius "research" jie turi pasidarę? Atsakymas buvo: "Visus". Tada nesupratau kaip čia taip... ta prasme... ir Hema? Visus. Va taip va, kaip Čakas visus atsispaudimus padaro, taip Indigo Moon turi viską. Ir padeda visiems norintiems ir aktyviems. Ir viskas ko reikia, tai naudoti Discord bendravimui. Jei kas negali kalbėt, tai ir nekalba. Svarbu sekti klano naujienas, įvykius, renginius. Prievartos nėra, aukštas rank nebūtinas. Tereikia būt žaidėju, kuris nori tobulėt. Klanas tam tik padeda. Nori būt naudingas klanui? Patarimai, gidai yra, o jei ko trūksta, pagalbą gausi. Vienas dalykas, kurį patarčiau naujokams – pagalbos prašyt saikingai ir turėt kantrybės. Neužsipulkit "senbuvių" su šimtu klausimų naudodami mikrofoną, nes jie tuo metu gali būt misijoje, tuo pačiu metu bendraut su komanda ir dar kalbėt su kitais klano nariais :) Šiam žaidime praktiškai viską įmanoma gaut nemokamai. O su patyrusiai žaidėjais dar ir visą krūvą FUN :).

×
×
  • Create New...