Jump to content

CyDuck.UA

PC Member
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Reputation

80

Recent Profile Visitors

222 profile views
  1. I personally find Archon fights annoying because after a certain hotfix they started going into this invincibility/healing state too often with just a couple of seconds window to try to damage them regardless of the number of damage you dealt to them.
  2. Sorry for the bother, but I was just about to open a ticket. I recently lowered our clan rank from Mountain to Storm to make things a bit easier for our smaller, active group during the operation. Then I noticed a hiccup, though—our curse counter for one of the curses was over 10 before the rank drop, and now it's acting a bit off. I'm concerned this might mess with our chances of getting the golden trophy and the new signa. Before I fire off a ticket, any chance you could shed some light on this? Your insights would be a big help because I can't stop thinking I shouldn't have done it. Thanks in advance!!
  3. ======================================== 🚀 Приєднуйтесь до найбільшої української спільноти Warframe - "UKRAINE UNITED TENNO FORCES"! | "СОЮЗ УКРАЇНСЬКИХ ОБ'ЄДНАНИХ СИЛ ТЕННО" | Ми знаємо, що ви шукаєте найкраще місце для гри в Warframe, і ми гарантуємо, що з нами ви знайдете своїх ідеальних співгравців та отримаєте незабутні враження від гри. 🎉 Запрошуємо вас приєднатися до одного з наших 50 кланів, де ви знайдете надійних та вірних побратимів серед понад 1000 Тенно. Ми також запрошуємо клани приєднатися до нашого альянсу та знайти нових друзів та союзників. 👨‍👩‍👧‍👦 Отримуйте корисні поради від досвідчених гравців та менторів нашої спільноти! 🎥 Запрошуємо вас приєднатися до гри з українськими контент-мейкерами, які діляться своїм досвідом і знаннями. 🏆 Приймайте участь у різноманітних івентах та змаганнях з призами, щоб отримати нагороди і показати свої навички. 💬 Маєте запитання? Наші гравці та адміністратори готові допомогти вам в будь-який час! Не втрачайте можливість приєднатися до однієї з найбільших українських спільнот Ворфрейма та знайти нових друзів та союзників. Просто заповніть нашу анкету, щоб приєднатися до нашої спільноти. Щоб знайти клан, який підійде саме вам, ми пропонуємо заповнити аплікаційну форму, яка допоможе нам знайти клан, що відповідає вашим потребам. Заповнивши форму, ви зможете повідомити Головам, Офіцерам та Рекрутерам кланів, що шукаєте клан. Таким чином вони зможуть зв'язатися з вами та обговорити можливість приєднання до їхнього клану. ‼️ Ми також приймаємо учасників з кросс-платформ (Playstation, XBOX, Nintendo). Для індивідуальних гравців, натисніть тут: Подати Заявку на Пошук Клану. Для кланів, які хочуть приєднатися до нашого альянсу, натисніть тут: Приєднати Свій Клан до Альянсу. 💻 Не зволікайте! Приєднуйтесь до "Ukraine United Tenno Forces" вже зараз та зробіть свій геймплей ще більш захоплюючим! НАШ DISCORD.GG/UA-TENNO-FORCES (запасне запрошення => https://discord.gg/D4xr2nTA7u) ======================================== Ворфрейм Українською | Український Клан
×
×
  • Create New...