Jump to content

Nufrit

PC Member
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nufrit

  1. Çok kabul edilebilir bir fiyatlandırma seviyesine çıkmamış. MENA Bölgesi sayılsak da dolar değerine tekabül etmesi şu anda oynayan ve microtransactionlar ile oyundan biraz daha fazla keyif alanlar için tamamen kabul edilebilirin dışına çıkmış fiyatlar. Keşke üç katına çıkartmak yerine iki katına çıksaydı da iyi bari bu zamana kadar fiyatlarını koruyabilmişti şirket haklı fiyatların bu seviyeye çıkması mantıklıydı diyebilseydik. Şimdi oynayan öğrenci adam da ayırabildiği zamandan keyif almak için 200-300₺ atıp bir şeyler alamayacak, 8-5 çalışan adam da azıcık maaş alıyorum kalan zamanımda eğleneyim harcayabileceğim ekstra paramla gidip bir prime access/platin alayım derken fiyatlardan kaçacak. Umarım tekrardan revize edilir ve en azından eskinin iki katı şeklinde devam eder.
  2. Its just not feasible for Turkiye too. Before it was really low I get it but maybe adjusting it a bit more higher would've solved the problem. Now it is really equal to the USD variant. You guys literally tripled the prices LoL. I was really having fun but it really butchers the disposable money that I can spare for the game. I hope future adjustments would be considered.
  3. Merhaba, Site üzerinden Xsolla aracılığıyla platin satın almıştım ve yanlışlıkla kartı kaydet tikini açık unuttuğumu düşünüyorum. Bu kayıtlı kartı silmek için nasıl bir yol izlemeliyim? İnternette Xsolla ile ilgili çok bilgi bulamadığım için yardımı burada arıyorum Yardımcı olabileceklere teşekkür ederim
×
×
  • Create New...