Jump to content

chieframe

PC Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chieframe

  1.  Merhaba Arkadaşlar . Ben şimdi en başt Excalibur aldım . Şimdide Rhino yaptım atölyede 2 sinide kullanıyorum . Birde Vauban Yapacam . Fakat Envanter Yuvam yok . Bazı kişiler Atölyede Yapınca mod kartlarını verio o karakterin ve Envanter yuvasını da veriyor diyorlar . Bunun hakkında bi yardımcı olurmsunuz ?

  2. Krdeşim Oyunda Nakit para ödemeden kredi ile karakter almayı diyorsan eğer açıklayayım . ÖncelikleBelli başlı yerlerden Yapmak istediğin karakterin Miğfer kalıbı , Sistem kalıbı , ana gövde kalıbı bulman gerekiyor . Bu üçünü bulduğun zaman atölyede yapıyorsun gerekli malzemelerle . Ardından Hangi Karakterin Miğfer , Sistem ve ana gövde kalıplarını bulduysan o karakterin kalıbını marketten alıyorsun . Ardından Atölyene girip gene malzemeler ile karakteri oluşturabilirsin anlamadığın bi nokta var ise bana sorabilirsin buraya tekrar mesaj atarak . İyi oyunlar ..

  3. Bir Kubrow yaparken sonuçta yumurtadan çıkan bir memeli olduğu için ne olacağı belli olmuyor :)

     

    Siz mesela iri yapılı bir Sunika istiyorsanız iki tane iri yapılı Sunika İmprint'ini birleştirerek yumurtayı başlatmak en mantıklısı. 

     

     

    Başka soru varsa yardımcı olmaya çalışırım ama unutmayın, her zaman rastgele bir şey gelme şansı var ne kadar düşük olsada.

    Kardeş Başka soru varsa yardımcı olmaya çalışırım demişsin . Bana excalibur build i önerirmsin bu arada pek anlamıyorum ona göre açıklarsan sevinirim .

×
×
  • Create New...