Jump to content

Günlük Giriş Ödülleri - Geliştirici Atölyesi


Nufrit

Recommended Posts

Tenno!

 

Devstream #100’de bahsettiğimizi gerçekleştirmek üzere Günlük Giriş Ödülü (Daily Tribute) sistemimizi değiştiriyoruz. 15 Devstream sonunda elimizde gösterebilecek bir şeyler var, ve 100. Devstream’de bu sistemin açıklamasını doğru yaptığımıza güveniyoruz bu yüzden iki parça halinde sistemi açıklayalım: Günlük Büyüme, ve Kilometretaşları

 

Günlük Büyüme

 

Şimdiki günlük ödül sisteminde her gün alınan ödülün artışı çok azdı. İki ödül seviyesi vardı, örneğin, düşük endo ödülü 50 Endo, yükseği ise 80 Endo. Biz de Ustalık puanı ile doğru orantılı %5 artış ekledik, buna göre Ustalık Seviyesi 10 birisi %50 şansla yüksek seviyeli ödül alacak ve Ustalık Seviyesi 20 olan birisi %100 şansla yüksek seviyeli ödül alacak. Bu durumda da ödül sistemi artışa bağlı olmuyor.

 

Yeni sistemde ise temel oyuna ne kadar gün giriş yaptığınıza bağlı. Her 50 günde %25 şans artışı var. Endo örneği üzerinden gidersek başlangıç değeri 50 Endo, 400 gün giriş yapmış birisi ise yeni başlamış birinin üç katı ödül alacak, 150 Endo. 900 Gün oyuna giriş yapan Veteranlar için de 275 Endo. Sadece giriş yaptığınız için kazandığınız bedava Endolar artık artış kazanıyor- şu anda başlık için kötü haberler olduğunu biliyoruz, fakat bu daha iyi.

 

US

Önceki Endo Ortalaması

 

Günler

Yeni Endo Ortalaması

1

50

 

1

50

5

57.5

 

200

100

10

65

 

400

150

15

72.5

 

600

200

20

80

 

800

250

25

80

 

1000

300

 

50 gün aralığı hâla tartışma unsuru, şimdilik yaptığımız değişikliklere bir göz atalım:

 

 

Kilometretaşları:

 

Günlük Giriş Kilometretaşlarının ödüllerini üç farklı kategoriye ayırdık, liste aşağıda:

 

1. Mühürler ve Kaynaklar. Gün 50, 150, 250, gibi.

Mühürler Forma ve Orokin Reaktör gibi paketler içeren içerikler. Bu günlerde var olan bütün paketler seçime açık olacak.

3x Riven Mod gibi değişmeyen ödüller de (3x Forma da eklemeyi düşünüyoruz) seçime açık olacak.

 

2. Primed Modlar. Gün 100, 300, 500, gibi.

Bu seçimlerde de bütün var olan Primed Modlardan birini seçebileceksiniz.

3. Silahlar ve Ekipman. Gün 200, 400, 600, gibi. 100, 300, 500, gibi.

Bu seçimler de Azima, Zenistar gibi silahları içerecek,  aynı zamanda Lodestar Syandana ve gelecek olan Lodestar Zırh Setini de dahil ettik!

 

 Açıklamaya göre verilen kategorinin kilometretaşına göre o kategoriye ait bir eşya seçebilirsiniz. 1000 gün Kilometre taşına ulaştığımızda daha fazla değişmeyen ödülleri olan 4. kategoriyi de eklemeyi düşünüyoruz.

Kilometretaşı ödülü olan Primed modların ve Silahların takaslanabilir olduğu konusu ise hâla tartışılıyor. Şimdilik bu özelliği plandan çıkartıyoruz.

 

Son olarak, bu değişiklikleri yapmamızın sebebi sistemin düz bir çizgide ilerliyor olması ve özelleştirmeden yoksun olması, bunun sonucunda da eskileştiğini göstermesi. Şu anda sistemi daha esnekleştirerek günlük giriş özelliğini aynı bıraktık. Kişiselleştirme Warframe’in büyük bir kısmını oluşturuyor ve Günlük Ödül sistemine yaptığımız bu değişiklikler bunu daha iyi yansıtacak. Yeni kilometretaşı takipleriyle her Tenno’nun 50 günlük girişlerini merakla bekliyor olacağını umud ediyoruz.

 

Beklemede kalın, umuyoruz ki bu açıklama planımızı size gösterebilmiştir!

 

Yazının aslı Global Forumda [DE]Rebecca'ya aittir:

Tıklayın

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Merhabalar peki bir sorum olacak

Ben 24 saat nöbet usulü çalışmaktayım doğal olarak oyuna giremediğim günler oluyor işim dolayısıyla. Acaba mobil uygulamadan giriş yapılması sonucu günlük giriş ödüllerini alma durumumuz var mı ilerleyen zamanlarda.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...