Jump to content

The Pyrus Project | Türkçe Anlatım


SerdarSARI
 Share

Recommended Posts

64179d467e89f2525b45bb65b23618b3.jpg


THE PYRUS PROJECT etkinliği oyuna ilk olarak 30 Ağustos - 13 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerli olucak şekilde getirilmiştir.

Razorback Armada ve Balor Fomorian etkinliklerinde yıkılan relayleri tamir etmek için getirilen bu etkinliğin ne sıklıkla geleceği şuan için muamma ancak tahminimce yıkılan bütün relayler için tekrar tekrar getirilecek.

Etkinlik süresince Dünya gezegenindeki yıkılmış Strata Relay'in üzerine geldiğinizde tıpkı kavşak görevleri gibi bir takım görevler olduğunu görüceksiniz. Etkinliğin ilk aşaması bu görevlerin hepsini tamamlamaktan geçiyor. İlk aşamayı tamamladığınızda ödül olarak;

  • [Zylok] - İkincil Silah
  • [Tabanca Riven Mod]
  • ve etkinliğe özel bir [Ember Gemi Dekorasyonu] alıcaksınız.


Şimdi gelelim bu görevlerin içeriğine ve ipuçlarına;

  • 3 kere The Grustrag Three 'yi öldür.
    Normalde grineer suikastçiler Grustrag Üçlüsünü peşinize takmak için Invasion yani Saldırı Cephelerinde grineer karşıtı gruplara 5 kere yardım etmeniz gerekiyor bu işlemden sonra profiliniz tıpkı Stalker gibi G3 tarafından mühürleniyor. Ancak etkinlik süresince bunu yapmanıza gerek yok Dünya, Merkür, Ceres ve Satürn gezegenlerinde herhangi bir görevde bu suikastçilere rastlamanız mümkün ama herhangi bir item düşürmüyorlar.
     
  • 30 tane Pyrus Essences bağışla.
    Gene Dünya, Merkür, Ceres ve Satürn gezegenlerinde haritada sarı yıldızlı ikon ile işaretlenmiş Pyrus Taşıyıcıları geliyor. Bu taşıyıcıları öldürüp X'e bastığınızda 4x Pyrus Özü kazanıyorsunuz. Biz bu işlem için Saturn - TITAN hayatta kalma görevini tercih ettik ortalama 7 dakikada bir taşıyıcı geldi ve taşıyıcıların her biri 4 Pyrus Özü bırakıyor.
     
  • 5 tane Relay Sütunu bağışla.
    Görevin aktif olduğu süreçte oyuna giriş yaparsanız [Relay Sütun Bileşeni] kalıbı size hediye ediliyor. Bu ürünün her birini craftlaması 3 saat sürerken sizden 15 adet Trembaba Cevheri adında yeni bir materyal istiyor. Bu materyal gene etkinlik süresince Dünya, Merkür, Ceres ve Satürn gezegenlerinde ki herhangi bir görevden eldeedilebiliyor. Zaten Pyrus Özü kasarken istemediğiniz kadar çıkıcak dert etmenize gerek yok.
     
  • Cephalon Simaris'in günlük sentezleme görevini tamamla.
    Herhangi bir Relaye gidip ESC > Hızlı Gezinme > Cephalon Simaris işlemini gerçekleştirip Cephalon Simaris ile konuşup günlük sentezleme görevini alıp tamamlayın. Zaten bu işlemin nasıl yapılacağını The New Strange görevinde oyun size öğretiyor.
     

Yukardaki ara görevleri tamamladıktan sonra Dünya - Strata Relay İnşaatı'na gidip buradan topladığınız bütün bu materyalleri teslim ediyorsunuz. Ardından görevin ilk aşaması bitiyor ve gene yukarda belirtilen üç ödülü alıyorsunuz.

Sonrasında bu relayi terkettiğinizde Cressa Tal size Sargas Ruk ve ordularının Relayi işgal ettiğine dair bir mesaj yolluyor. Relaye tekrar giriş yapıp Sargas Ruk ve askerlerini temizlediğinizde ise görevin ikinci bölümü sonlanmış ve Relayi kurtarmış oluyorsunuz.

  • Bu son aşamadan da ödül olarak Liset gemi derisi olan [Liset Athari Skin] elde ediyorsunuz.

     

 

Edited by -STR-ChainWarden
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, DanteIsThatU said:

Uğraşmaya değmeyecek bir görev.

Valla bizim yapmamız 1 saat bile sürmedi. Bu kadar kısa bir etkinlik için 4 ödül gayet iyi bence. Hele ki MR kasmaya karar verirseniz [Zylok] için çok çırpınırsınız ilerde.

 

Benim görev hakkında hoşuma gitmeyen iki şey var;

1- İnşaat halindeki Relay’e hiç de öyle bir hava verilmemiş. Sadece üstü örtülü 1-2 konteynır ve açılmayan bir relay kapısı vardı. Duvarlarda falan inşaat halinde olduğunun izlerini görebilsek çok daha güzel olurdu. (ha tamir ettikten sonra relayin içi gayet başarılı olmuş ona lafım yok)

2- Tuğlaların atölyede inşaat süresi gereksiz yere uzun tutulmuş insanları toplamda 50plat verip hızlandırmaya itiyor. Diğer gereksinimleri bitirmek 1 saati bile bulmazken bu işlem için 15 saat beklemek saçma geldi. Ha ama ben plat vermem beklerim diyenler için de yeterince süre verilmiş etkinliğe

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...