Jump to content

Uyum kurdelesi lösemi hastaları destek projesi


Allternatif

Recommended Posts

Lösemi hastalarını destekleme projemizde bizlere yardımcı olun.

Bu Eylül ayında Warframe topluluğuna içerisinde Hikaye barındıran bir ürünü tanıtıyoruz.

Bu ürün Turuncu bir Kurdele - Oyun içerisinde bu ürünü takarak bu projeye destek vermek isteyen tüm oyunculara Lösemi Farkındalık kurdelesi dağıtılacak.

Peki Neden?

Kanser yıkıcı bir hastalıktır - hatta yıkıcıdan da fazla - Bu yüzden herkesin başına gelebilecek bu kötü hastalıktan acı çekenler için hayli hazırda bir destek mevcut olmasa bile, Digital Extremes olarak lösemi hastaları için elimizden gelenin en iyisini öğrenip uygulamayı kendimize görev edindik.

Bu ay, sizden desteğinizi göstermenizi ve kuruluşların Lösemi hastalarını desteklemelerine yardımcı olma konusundaki farkındalıklarını artırmanızı rica ediyoruz. Bunu yapmak için tek yapmanız gereken Turuncu Kurdeleyi takmak olacak. Ana ofisimizin bulunduğu Londra Ontario'da 14 Ekim'de gerçekleşecek "Light The Night Walk" yani "Karanlığı Aydınlat" adlı yürüyüşe katılacak bir DE ekibi kuruyoruz. Bu takıma yapılacak her türlü bağışa bizde şirket olarak aynı oranda katkıda bulunacağız.

Tenno, senden bizim insanımızdan birini desteklemek için elinden gelen ne varsa yapmanı rica ediyoruz. Harmoni Kurdeleniz Eylül ayı içinde sizleri bekliyor olacak ve Eylül sona erdiğinde de hesaplarınızdan kaldırılacak. Tek yapmanız gereken 1 Eylül'den itibaren saat 11.00'de giriş yapmak.

Takımımız:

https://secure.e2rm.com/registrant/TeamFundraisingPage.aspx?langPref=en-CA&TSID=789140

Daha Detaylı Bilgi için:

http://www.llscanada.org/leukemia

Teşekkürler Tenno

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...