Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DE]Marcus

[PC] C̶̹̃h̴̊̍̐͜i̶͓̩͛̽m̸̨̈́͘e̴̤̒ŕ̸͉͋̕å̸̙̭͕: Bug Report Megathread

Recommended Posts

36 minutes ago, Rallenjm said:

i cant access warframes website or get past the checking for update part of the launcher as it says ERROR_INTERNET_TIMEOUT or something similar to the effect

i'm having the same issue, i've tried literally every hotfix and it isn't working.  i've seen some horror stories about this issue online, it doesn't seem there is a fix for it at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Passive affinity gain in dojo. I was changing the appearance of my smeeta kavat in my dojo just after finishing up some decorations and I started getting the UI notification that he was gaining affinity for an ability. I took some screenshots and it's still just counting away as I type this, over 15k affinity at this point ticking up at about 100 every 2 seconds. Using Gara at the time if that helps.

Update, seems to stop after about 30 sec but resumes on moving or going to another room.

xe543ds.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, VegetariansMurderPlants said:

i'm having the same issue, i've tried literally every hotfix and it isn't working.  i've seen some horror stories about this issue online, it doesn't seem there is a fix for it at all.

i just found out my problem is the cox is having issues with DE's hosting thats why i cant conect to warframe or launch the game

Share this post


Link to post
Share on other sites

apaarently my brother fixed ours by just reseting our router and it may just been the one guy who message me on discord about it having isp problems

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018-11-04 at 3:41 AM, Uljor said:

I have login issues saying "login failed. Please check your info"

same problem facing now

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dunno it the problem is linked to the Tenno cosmetics clipping problem resolution or if it was even caused my Chimera update, but I noticed something very annoying for my Tenno fashion. 

I'm used to wear the KI'TEER ATMOS MASK as facial accessory, like this :zTlc5GP.png

 

At this point, there is no problem with my accessories. But when I change hood for the ZAUBA MASK, VAHD MASK or CENO HELMET, the KI'TEER ATMOS MASK disappear for no real reason, whereas my hood is OPENED, like this XztAerO.pngxH3WWQd.png

 

Which doesn't make any sense, as it appears on the others

EIDxy7I.pngEE7BJn4.png

 

And used to also appear on the outfits I listed, as my old screenshots can testify :Si51g1A.jpgxNPUFbi.jpg

 

It looks pretty cool in that way, that's the only reason why I bought the ZAUBA MASK in first place and the same why I was planning to craft the CENO HELMET. Now I can't do that because of this bug/thing, I don't reallt know... And I assume it will not be a problem for other players to remake it appears, 'cause they just can unequip the KI'TEER ATMOS MASK if they don't like the look of both combined, but I can't to the contrary :/

Hope it helps, I may not be the only one with this problem... 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

now my conection to warframe seems to be spotty right now i am back to not eing able to conect to main website and game can not launch because error time out kind of thing

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Rallenjm said:

now my conection to warframe seems to be spotty right now i am back to not eing able to conect to main website and game can not launch because error time out kind of thing

yeah i got it to work last night, seemingly random, then it went back to the same issue.  i've never had this issue with a game before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it started tuseday morning i had a little trouble in the morning i figured out now if i do a dns flush i can access the website for a bit but stil cant get the game to start

and it always says internet timed out error mesage

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Update failed!



Download was interrupted.



ERROR_INTERNET_TIMEOUT



The update will be restarted shortly.

 

can we get a fix for this, i've been looking around and its been an issue for the last 4 years.  

this is a warframe problem, not a user problem.  i know there are some fixes, i've tried all of them.  this happens during many of the updates, please figure it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, VegetariansMurderPlants said:

 

Update failed!



Download was interrupted.



ERROR_INTERNET_TIMEOUT



The update will be restarted shortly.

 

can we get a fix for this, i've been looking around and its been an issue for the last 4 years.  

this is a warframe problem, not a user problem.  i know there are some fixes, i've tried all of them.  this happens during many of the updates, please figure it out.

myen hasent been 4 years its been just about consitsten since tuesday only other times where when servers are down but they are not right now idk what happen if something went wrong with the server upgrades or a bad up date because i remeber that the just finish up server upgrade the fith and todays the 7

and that the only conection i can only see might not be it but thats my guss

Share this post


Link to post
Share on other sites

@GrieverV

One of the largest updates ever is about to release - maybe even today. The likelyhood of them dropping everything to fix one of many fissure missions is near zero. That being said, there may or may not be several fixes coming with Fortuna to issues in this thread. It is also entirely possible that there isn't, and they will focus both on fortuna and chimera bugs after release.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Power donation doesn't actually take out ability strength, at least not from nova. To reproduce, equip the mod it on the arsenal. See how it doesn't affect the strength reported in the menu (the bug could also be that the menu isn't updated to process the aura mod stats, unsure).

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Onds

I suspect the regular mission is also affected and this is the first mission on the star chart in Warframe, so all new players will experience this. I'd consider this somewhat high priority considering it's been around for nearly a month now.

 

Sadly unable to test due to Fortuna's update downloading 4 GB at 200 KB/s.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't think to get screenshots at the time but I was messing around with the K-drive at one of the coolant lakes and wiped out on some rubble and got launched below the loading zone for voiding out. My camera was kind of skimming on the surface while I was running on the ground under it. It fixed itself when I hit the area to void out from below. Guessing the momentum from wiping out on the K-drive caused me to fly past it faster than the game could detect me hitting where I should void out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updating my post at this link: https://forums.warframe.com/topic/1016621-pc-c̶̹̃h̴̊̍̐͜i̶͓̩͛̽m̸̨̈́͘e̴̤̒ŕ̸͉͋̕å̸̙̭͕-bug-report-megathread/?page=59&tab=comments#comment-10271807
Lotus Noggle is still broken. Is not repair in the fix. Still can't place it as is messes with my physical health, I have seizures. It's distortions have triggered a few petit mal seizures when looking at it, mesh and texture stretch so drastically, I have it perm in my inventory. Please fix this not only am I down plat but now my health is now being effected 😢

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018-10-20 at 9:17 PM, Wicked223 said:

@[DE]Marcus

After the Chimera update, I've been getting this strange effect over all the menus and pop-ups in the game. it goes away if I turn on Vertical Sync, or if I play in Windowed Mode, but I'd prefer not to do either of those things. I'm using a Intel i3-4170 processor with Intel integrated graphics. 

Could I get any comment on this at all? It’s been nearly a month and the problem’s still there?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018-10-24 at 8:37 AM, Hanekoma said:

Yeah, I have the same problem.  L2/LT isn't working on controllers.  I have it bound to block right now so I can't aim glide when I switch to melee.  I'm not sure if starting a mission with only melee equipped changes anything, but it's a huge issue right now.  It's been happening since Chimera dropped.

Still having this issue? I forgot and haven't tested it again, yet. I will tonight.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's been a bit, but while in a loadout screen the L1/LB button no longer shifts between ABC screens while R1/RB still does. Just a small hassle, but nothing major. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018-10-23 at 5:35 AM, Takasha said:

Falcor some times can't hit enemy?
0:15   0:50

  Hide contents

 


0:01  0:19~

  Hide contents

 

 

can confirm is a bug.
falcor will alert enemies without doing damage (Loki stealthed), then kill same (single and alone) mob after a couple of bounces.
currently is useless for stealth scan runs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...