[DE]Megan

Chimera: Hotfix 23.10.3

Recommended Posts

5 minutes ago, Efreeti said:

Really? That's a horrible feature I wish would be gone. It's horrible UI design, moving the cursor all over the screen against my will when I'm trying to type in text fields in menus? I made a thread about this back in June and you're the first person I've heard likes this feature.

 

Odd.  When I'm typing in a text field, WSAD doesn't affect my cursor at all.  However, it does help me to select elements in the UI when I want it to.

  • Applause 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, [DE]Megan said:

Can you expand on the steps that occurred before this crash happened?

Trying to repro here on our end.

Also I was a client, the host seem to have issues with clients connecting, we had multiple clients DC before joining

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, CaelThunderwing said:

someone replied a few pages back but the timer shows but the ability has no effect @[DE]Megan

Thank you - bug is logged!

  • Applause 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, NightmareT12 said:

Can you elaborate what's wrong with it? Completely oblivious as to what the issue is.

Well, under several different circumstances, the slot acts like nothing is in it. Some people have said that it happens when you have Primed Mods in that slot, and some say that it's because you're using a certain amount of the capacity. I don't know what the reason is for certain, I just know that it doesn't let me use up too much capacity. I made a post in the Chimera Bugs Megathread, you can probably find it by viewing my profile and then recent activity. I made a more detailed post there. 🙂 Hope this helps!

  • Satisfied 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, [DE]Megan said:

Can you clarify more than just "broken" so we can investigate? Broken as in does nothing at all? Broken just for the Client? etc

Thanks! 

Does nothing at all solo mode. Also noticing problems with exterminate spawns that resemble the old version-getting to the extraction tile after killing everything in my path but there are no enemies and there's an enemy marker on the extraction point. If you couldn't tell I'm just going through the sortie and now on sortie 3 I'm noticing Vay Hek is not saying his lines in between phases before the final room.

Edited by Feltal
Vay Hek problems

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bugfix for alt-fire of buzlok?

Why do mutagen samples/orokin cells unlike every other resource refuse to be harvested by both types of extractors?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My operator in my ship is also messed up she is not showing her body only her hair is there and my warframe is trying to dissapaer 😞 PLZ @[DE]Megan try to fix this i want my normal ship back 😞

Share this post


Link to post
Share on other sites

please revert it made the gun so fun to use " Fixed the Arca Plasmor's projectiles bouncing off walls instead of exploding on impact."

  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, SquinkyJunior said:

Well, under several different circumstances, the slot acts like nothing is in it. Some people have said that it happens when you have Primed Mods in that slot, and some say that it's because you're using a certain amount of the capacity. I don't know what the reason is for certain, I just know that it doesn't let me use up too much capacity. I made a post in the Chimera Bugs Megathread, you can probably find it by viewing my profile and then recent activity. I made a more detailed post there. 🙂 Hope this helps!

Helps a ton, thanks! I hope the devteam can find the issue and fix it soon 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, Imsorock said:

@[DE]Megan
Since update 23.10 there are several people(including me) raporting across forum and reddit they can't log ig. After entering password Im geting the "Login failed. Check your info" msg.
Are u aware of this issue? Working on it? Any official statment plz.

Having the same problem. Even removing some of the special characters did not help. I won't switch to an easy alpha-numeric password.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

color palette resetting on frames when you relog

Edited by xcenic

Share this post


Link to post
Share on other sites

They removed the bounce from the Plasmor (which was a cool buff, not saying it needed it though) but kept the ultra ugly, annoying and blinding visual. Wowee, so cool.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

About the Operator's cosmetics adjustments, please consider that some people do like some of the changes and an option to keep them (a toggle option like the legacy colors or even having them in the market) would be appreciated.

Also, there is a bug regarding the Legacy Colors not being saved for more than a session in the Favorite Colors menu (tested by disabling the option before logging off, not sure if you lose the default colors in the favorites if it is left on).

Edited by Ansdr
wrongful wording - "re-enabling" instead of "disabling"
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, [DE]Megan said:

..., they’re dedicated to restore and elevate Operator Fashion Frame to its glory - we thank you for your patience! A more careful re-release that better respects seams and existing looks will come!

NICE! I don't want to look funny anymore.

E32RlGR.jpg

Edited by Alvengerz
  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Hiaosei said:

Vomvalyst and Eidolon lure fixes when

Yeah.. since update Unairu Wisps are so bugged and most of the voms spawn places are broken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spawn rates on a lot of missions are still pretty rough. Just had to quit an exterminate fissure where we ran from spawn to extract without seeing a single enemy, and someone else in the squad said they had just left a run with the exact same bug.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Karu-QW said:

They removed the bounce from the Plasmor (which was a cool buff, not saying it needed it though) but kept the ultra ugly, annoying and blinding visual. Wowee, so cool.

Blinding?  I love how the particles interact with the environment now.  Not blinding at all, just really cool looking.

The bounce needs to return though, even if it's only visual, and won't actually hit enemies.  Although, if it did, that could be fun. :D

  • Woah 2
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.