Jump to content

Marketten Satın Alınan Esyalar

Keties
 Share

Recommended Posts

Merhaba.

Marketten Bundles Bölümünden Pendragon Exalıbur Icon Pack Satın Aldım.

Aldıgım Esyayı Nerede bulucam heryere bakdım bulamadım.

Marketten aldıgım esyalar nereye gidiyor nasıl giyicem onları yardım edin ?

Aldığınız ürün BluePrint olabilir. BluePrint bir silahı , warframe i veya herhangi bir eşyayı yapmanız için gereken ana parçadır. Bunları oyun içerisinden düşürebileceğiniz gibi Market bölümünden de elde edebilirsiniz. Elinizdeki BluePrint parçasını Foundry kısmından görebilirsiniz. Hemen yanında bu BluePrint'in tamamlanması için gerekli materyalleri göreceksiniz. O materyalleri oyun içerisinde oynayarak veya marketten satın alarak elde edip sağ tarafından bulunan BUILD e basarak istediğin ürünü belli bir süre içerisinde tamamlayıp kullanabilirsin.

Ben paris yayını normal para ile aldım ancak bende sandımkı alınca hemen kullanabiliyoruz ama maalesef bir kaç itemle birleştirip kulllanabiliyomuşuz bendeki bir nebi projes gıbı bısı :D lvım 15 olduğundan plastıd ve nano spores bulmam oldukça zor normal nakıt dışında tek yol saturn gıbı pluton gıbı gezegenlere gıdıp savaşmak sanırım ancak oyun puanı ile alamıyoruz sanırım başka çözum yolu yokmudur bunun 

bende paris yayı aldım bluprınter felan deil cunku charımın ustune taktım yay ve charın 4 lvl de ben bu yaya malzeme yada parca her ne ise neler takmam lazım platıumla alırım parcalarını sorun deil ne almam gerektıgını solerseniz yeter vede nasıl yapacaımı tesekkurler

bişi daha sorca kusura bakma 1000 platium aldım shred rare mod veriyor galiba hediye yanlısmı anlamısım ve ayrıca shred rare modu benim charın neresine geldi nerede görebilirim takabilirim onu bulamadım tarif edermisin shred kartı modu neyse yok bende 1000 platium aldım