Jump to content
General Bug Report Guidelines - Please Read ×

Fissure Excavation Objective Markers Sticking (Neptune>Despina)


Kraus0614
 Share

Recommended Posts

I am currently soloing a fissure on Neptune>Despina and upon extractor destruction/completion, the yellow objective marker stays on screen. This is happening for all extractors that drop. This is making it difficult to find the next objective. Note that I only had one extractor running each time.

Screenshot below:

iWupb5R.jpg

1LlRwTH.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

The same problem persists pretty much everywhere... Objective marker is broken and DE is not fixing it for some reason. A lot of times when you do missions like exterminate, sabotage, spy, capture, etc... you go so fast that the marker can't even keep up with you and it even points you in the wrong direction. I noticed there is purposely put delay between updates, like some animation, for the marker when you go through rooms...
I swear, every time DE releases some new update, they take 2 steps forward and 1.5 steps backwards breaking something or making absolutely retarded changes like with the objective marker now.
I might copy paste the same post in various threads for players with similar problem, since it's probably the only way to make DE notice threads like this, is only if it has a lot of views and replies...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...