Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[DE]Rebecca

23.5.0 Mask of the Revenant - Hotfix 3

Recommended Posts

2 hours ago, (NSW)RoyalSnek said:

I hope this fixes the vomvalyst spawn rate as well!

No luck yet, I gave it a try, I got only 1 vombalyst at 25 minutes

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, (NSW)RabidSkag said:

No luck yet, I gave it a try, I got only 1 vombalyst at 25 minutes

I think I got lucky. Managed to get 8 but they were one by one and would come only after we killed the first one.

 

Better than 0 I suppose

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

Fixed the "Mask of the Revenant' Quest Key being unobtainable.

What does this mean? Getting the Mask from Nakak? (I got it no problem) - I am currently working on this quest, what exactly is/was broken? I don#t want to waste my time...

Share this post


Link to post
Share on other sites

After update seem to be having trouble logging in to account on switch, says login failed.  Went on to pc and logged in just fine.  Anyone else having this problem?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, (NSW)RabidSkag said:

No luck yet, I gave it a try, I got only 1 vombalyst at 25 minutes

This has happened to me as well.

8 minutes ago, (NSW)RoyalSnek said:

I think I got lucky. Managed to get 8 but they were one by one and would come only after we killed the first one.

 

Better than 0 I suppose

This can also be true, it depends on the rng of voms since they don't want to spawn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
great hotfix however the game continues with several bugs and after the hotfix, several bugs appeared. missions of cetus still bugged,
enemies generally continue with the A.I bug, vomvalyst continue bugged with respawm almost 2% in all the map. ships that transport enemies,
not leaving them on the ground but flying in space which causes you to miss the mission among other bugs.
I hope that the pace of hotfix in the Switch is a little better and not 1 per week with luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you guys for the update! So glad I don’t have to close and relaunch my game when switching from dock to handheld mode anymore. 

Please enjoy the holiday. Looking forward to Fortuna and Mesa Prime in 2019!

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, (NSW)Wyrre said:

Interesting after hot fix my frost uses default colors on bottom and my colors on top.

20181219-114501.jpg

 

The same thing is happening with the mini cape of my Limbo and the feathers of my Zephyr Prime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So what's everyone going to set the "recenter camera" button to? All of the buttons are used currently. Would it have been a better idea to do something like "shake controller to center camera" instead?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, (NSW)Sirhc said:

Interesting glitch I see already, on Nezha the Galaxy ring is using standard colors not your frames color.

Edit: also not showing color preview on helmet until it is applied, atleast on Nezha with an alt helmet, will test abit more later.

Same with Octavia Maestra, some parts shows original color.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, (NSW)Sirhc said:

Interesting glitch I see already, on Nezha the Galaxy ring is using standard colors not your frames color.

Edit: also not showing color preview on helmet until it is applied, atleast on Nezha with an alt helmet, will test abit more later.

This is happening with all of my frames.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, (NSW)ShugoWah said:

Adding to the report, Oberon regular and prime's cloth doesn't color correctly anymore. 

About half of my warframes also have color sections that never change when you change the color palette. Titania's helmet can never be changed from it's default color, same with Chroma Prime's pelt. Most of Saryn Prime's body will never change from it's default white, no matter which colors you chose on the color palette.

Please fix this issue, it has ruined all my fashion frames and made the game so depressing for me to play.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems I'm not the only one who is experiencing issues with the colors of my frame since the update. Certain sections of my Loki won't change color.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, [DE]Rebecca said:

Added in a re-center option when using motion controls. Not bound by default.

Blessed change that was heavily needed. It's great to see the NSW version getting worked on with feedback also being addressed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you so very much for doing a proper job on the control stick input DE, it is a huge, huge improvement - I can finally hit things on switch, my akmagnus and the weapons feel great again! Gunplay is properly back on the menu!

Load times from cetus to the plains are so much more tolerable as well! Just the vomvalyst spawn rates bugging me there, but got round that to a degree last night by tickling the eidelon with my mote amp till he slowly started to spawn them and managed to get 10 cores that way. Not ideal, but I can live with that for now.

Great to see the support on switch living up to your usual standard! Oh, and as a side note, my helios prime is still wondering why he's got to rescan all the enemies in the game since my account migration ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, kelviekelvie said:

So what's everyone going to set the "recenter camera" button to? All of the buttons are used currently. Would it have been a better idea to do something like "shake controller to center camera" instead?

Can’t you use R3?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol, after the hotfix, account migrate from pc now can actually migrate the mesa prime to n.switch and use, why dont just release it since the mesa prime is ready to go??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiming in to say thank you and confirm that I am having issues with the coloring bug as well on Hydroid Prime 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...