Jump to content
Schuka

Landing craft defaults colors temporarily.

Recommended Posts

After today's latest hotfix, a minor art glitch seemed to be occurring. My landing craft in the loading screen defaults to its default colors for about 2/3 of the loading screen then reverts to the colors I put.

https://imgur.com/a/tZsvD4x, screenshots. 

 

Cheers.

  • Upvote 19

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. Upvote the daylights outta this, it's driving me slightly insane!

Edited by CazadorDeWulf
Only slightly.
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having this same issue after the most recent update, takes about a second for the actual skin to show up, initially it shows my ship with the default skin. (and I have WF on an SSD btw)

Very distracting. Especially because you see it so so frequently.

Edited by Tennmuerti
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here... since the most recent update. I purchased a Tennogen skin for my Liset lander and it only shows during the last 5-10% of the loading time. 

  • Woah 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue, but mine loads pretty quickly. About 50/50 solo, varies when teaming but generally loads correct colors after about 3-5 seconds. Affects other people's landing craft colors the same as mine. Also, yes, it's loading from an SSD. I have no mechanical HDDs in this system.

Begin load:C8394F08950F1E04900E190A1B1011DD11B9A41A

 

End load:

0968DD8720604B4985C604BD263DEB6054AC2390

Edited by YoureAnEight
Words. I forgot some.
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, CazadorDeWulf said:

Same here. Upvote the daylights outta this, it's driving me slightly insane!

It is disturbing at first when you think its your machine and not the client.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the base skin colors of the skin i use, the initial flash of light is painful (Liset Cydonia)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, default for all then textures load.

Somewhat relieved to learn it's not just me running into it.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suspect that this is happening to just about everyone. It's just a few of us that are saying anything about it. Everyone that I've spoken to about it says it's happening to them as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. Didn't realize it was default colors - I was a little annoyed that a bug had better color coordinating abilities than I do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it's something related to a loading optimization, I would NOT be opposed to have the default skin slowly fade into the player's chosen art instead of a hard cut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought I was the only one experiencing this. it's so annoying!

Warframe0265.jpg

Warframe0264.jpg

Also slightly more annoying is how my FPS drops to 30 from 100-ish during loading

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't understand this.  

Either the bug that they created that is causing this problem is too far woven into the last patch that it's making it difficult to repair it or DE doesn't give a S#&$ about the cosmetic look of our landers and are focusing entirely on other things.  Granted, there are a TON of other things that need fixing (like Orb Vallis Somachord fragments) but if this is affecting everyone, that should raise its priority more than a bit. 

I find it odd and more than a bit disconcerting that DE hasn't said a word in even acknowledgment of this problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...