Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kekasi

WFInfo Mod - Relic Reward Tool

Recommended Posts

Sup @Kekasi glad to know you're keeping this updated :), as for my previous question (ultra wide support 2560x1080) I'll be sending you through PM a screenshot, let me know if you need anything else.

With v7.2.0 on Fullscreen mode (in-game) and Full Scale (100%) the overlay wont show up, but if I set to Custom scale (60%) it shows but not aligned, and some results show 0 on plat/ducat values, still gonna check Legacy scale, I have tried the Little window thing (since I use dual monitor setup) but it shows items that are not even on the reward window, not sure why.

I've also tried unplugging my secondary monitor as it may have been causing these issues but they would still appear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

would be nice to have an auto chat with options to display market/ducat values to text ingame for others 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got the ultrawide fixed, until someone tells me otherwise.

Also got expandable windows sorted! You can now expand relics + equipment windows

Share this post


Link to post
Share on other sites

i don't know if it is only me but when have it on auto my screen/mouse flickers and makes it my mouse skip some frames when i move around with my mouse it bothers me when ever i am trying to aim or turn around.

i think the problem is when being on auto it keeps scanning your screen for the rewards if there are more people having the issue i would do it manually and put auto off and just use printscreen to activate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, just wondering if this'll be updated to work with the new in-mission relic UI? Just tried to use it now and it doesn't seem like it works. Thanks for all the effort you've put into the program, it's super useful!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, looking for an update too.

Told a number of players about this btw, they all love it. Keep up the good work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This addon was the reason I came back to Warframe. I can't remember the plat value or vaulted status of all these items, and I can't properly fashionframe without a reliable plat source. 

Spoiler

Also, do you have a patreon or anything similar?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it updated to the new ui, at least for now. If they make changes, we're gonna try and get it updated quickly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

V8.0.3 July/5/2019 - when I open this I get status ERROR (ParseScreen).

The WFInfo.txt in debug\ says this:

"*******************************************
**
**  WFINFO STARTING
**
*******************************************
[7/5/2019 10:24:58 AM 8.0.3]     CREATING DATABASE
[7/5/2019 10:24:58 AM 8.0.3]     UPDATING DATABASES
[7/5/2019 10:24:58 AM 8.0.3]     LOADING MARKET ITEM DATABASE
[7/5/2019 10:24:58 AM 8.0.3]     MARKET ITEM DATABASE EXISTS
[7/5/2019 10:24:58 AM 8.0.3]     LOADING MARKET DATABASE
[7/5/2019 10:24:58 AM 8.0.3]     LOADING NEW MARKET DATABASE
[7/5/2019 10:25:00 AM 8.0.3]     System.Net.WebException: The remote server returned an error: (503) Server Unavailable.
   at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request)
   at System.Net.WebClient.DownloadString(Uri address)
   at WFInfo.Data.Load_Nexus_Items()
   at WFInfo.Data.Load_Market_Data(Boolean force)
   at WFInfo.Data.Update()
   at WFInfo.Main.DoWork()"

 

Is it just me?

The warframe.market is working for me at the moment.

 

Thanks.

 

Edit:

v8.0.4 seems to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2019-07-05 at 11:27 AM, EightChickens said:

V8.0.3 July/5/2019 - when I open this I get status ERROR (ParseScreen).

...

Is it just me?

The warframe.market is working for me at the moment.

Nope, it's an issue with 8.0.3. The source we were pulling from is now down.

However, we have an internal source with 8.1, which is now released!
As well as a cool new overlay!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2019-07-16 at 6:21 AM, XpidarsX said:

Uhh,, I dont have a .exe file

Sorry about that, we got it sorted pretty quickly after we released it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason WFInfo stopped working for me.

I deleted 8.0.3. and installed 8.1.2. and I still get the same problems:

  • Status: ERROR (ParseScreen)
  • Market Data, Drop Data and Wiki Data are all stuck in 'Loading...'
  • When I click the main window I get an exception:
    Quote

    See the end of this message for details on invoking 
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
       at WFInfo.Main._Closure$__._Lambda$__168-0()
       at System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
       at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
       at WFInfo.Main.VB$StateMachine_168_lbEqmt_Click.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore.<>c.<ThrowAsync>b__6_0(Object state)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3815.0 built by: NET48REL1LAST_C
        CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    WFInfo
        Assembly Version: 8.1.2.0
        Win32 Version: 8.1.2.0
        CodeBase: file:///D:/Tools/WFInfo/WFInfo.exe
    ----------------------------------------
    Microsoft.VisualBasic
        Assembly Version: 10.0.0.0
        Win32 Version: 14.8.3752.0 built by: NET48REL1
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/v4.0_10.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3815.0 built by: NET48REL1LAST_C
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3801.0 built by: NET48REL1LAST_B
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    Accessibility
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
    ----------------------------------------
    System.Runtime.Remoting
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
    ----------------------------------------
    System.Core
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.8.3815.0 built by: NET48REL1LAST_C
        CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------
    Tesseract
        Assembly Version: 4.0.0.0
        Win32 Version: 4.0.0.0
        CodeBase: file:///D:/Tools/WFInfo/lib/Tesseract.DLL
    ----------------------------------------
    InteropRuntimeImplementer.LeptonicaApiSignaturesInstance
        Assembly Version: 0.0.0.0
        Win32 Version: 4.0.0.0
        CodeBase: file:///D:/Tools/WFInfo/lib/Tesseract.dll
    ----------------------------------------
    InteropRuntimeImplementer.TessApiSignaturesInstance
        Assembly Version: 0.0.0.0
        Win32 Version: 4.0.0.0
        CodeBase: file:///D:/Tools/WFInfo/lib/Tesseract.dll
    ----------------------------------------
    Newtonsoft.Json
        Assembly Version: 12.0.0.0
        Win32 Version: 12.0.2.23222
        CodeBase: file:///D:/Tools/WFInfo/lib/Newtonsoft.Json.DLL
    ----------------------------------------

  • EDIT: This is from the WFInfo.log. If I had to guess, I'd say this Google spreadsheets integration didn't quite go through all to well. :D
    Quote

    [7/22/2019 12:05:16 PM 8.1.2]     
    *******************************************
    **
    **  WFINFO STARTING
    **
    *******************************************
    [7/22/2019 12:05:17 PM 8.1.2]     CREATING DATABASE
    [7/22/2019 12:05:17 PM 8.1.2]     System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Google.Apis.Auth, Version=1.40.2.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=4b01fa6e34db77ab' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    File name: 'Google.Apis.Auth, Version=1.40.2.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=4b01fa6e34db77ab'
       at WFInfo.Sheets..ctor()
       at WFInfo.Data..ctor()
       at WFInfo.Main.DoWork()

    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
    To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
    Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
    To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

     

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure where you check more often so I also opened an issue on Github.

v8.1.3: Relics that are not vaulted cannot be moved to shown relics from hidden relics

For some reason non-vaulted relics ended up hidden and I can't remove them from hidden. Example: Lith B4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, my antivir detected an idp.generic, false positive or something else ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2019-07-27 at 4:15 AM, Renarrd said:

Not sure where you check more often so I also opened an issue on Github.

v8.1.3: Relics that are not vaulted cannot be moved to shown relics from hidden relics

For some reason non-vaulted relics ended up hidden and I can't remove them from hidden. Example: Lith B4

Sorry about the slow response, we're trying to get 8.2 going and it's taking a lot longer than we expected.

We've sorted out the issue with the relics, but it's tied into the 8.2 changes. If you want to clear it up manually, you can remove it from the hidden.json file.

I'll work with you on github to try and solve that issue (that way we don't flood this chat)

 

On 2019-07-31 at 1:56 AM, Virtunz said:

Hey, my antivir detected an idp.generic, false positive or something else ?

Yup, not sure why it's causing it, but it's a false positive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...