Jump to content

GÜNCELLEME SORUNU


 Share

Recommended Posts

Herkese öncelikle merhabalar. Öncelikle söylemeliyim, topic kısmından ''yardımlaşma'' bölümünü seçemediğimden dolayı mecburen konuyu en alakalı, seçilebilen yere açtım. Tıpkı güncelleme sorunu gibi tamamen anlamsız ve alakasız bir sorundu bu da. Şimdi güncelleme konusuna geçecek olursak, oyunu sistemim kaldırıyor hatta ultrada oynayabilecek seviyede kaldırıyor. Oyunu ilk defa steamden yükledim, ancak ''Warframe yüklenirken bir hata oluştu (geçersiz platform)'' yazısı ile karşılaştım. Dosyaları gözden geçir vs vs bir sürü şey söylemişler okudum yapmaya çalıştım fakat başarılı olamadım. Dedim sorun galiba steamde. AKKli internetim olduğundan biraz üzülmüş olsam da kendi resmi sitesinden indirip bu sorunu halledebileceğimi düşündüm. Aşağı yukarı 30gb oyuna, aşağı yukarı 20gb güncelleme geldi. Oyun yüklendi her şey iyi hoş, fakat güncelleme %90a geldiğinde en başa dönüyor!!! 80gb internetim boşa gitti ve inanır mısınız saat sabah 10dan beri bekliyorum. Şimdi son çare olarak oyunu ingilizceye çevirdim ve tekrar deniyorum. Yine güncelleme atıyor. Ancak oyuna giremeden buz gibi soğudum soğuyacağım diyebilirim. Normalde topic açan bir insan da değilim bu hayatımda açtığım 2.topic falan o yüzden herhangi bir kusurumun kusuruna bakmayın. Bu sorun ile ilgili çözümü olan var mı arkadaşlar? Ciddiyim sinir ve stres kat sayım tavanlara çıktı.

Link to comment
Share on other sites

Oyunu dediğim gibi steamden tekrar yükledim. Güncellemeleri vs yaptı, sonrasında yeni bir hata olarak GÜNCELLEMELE BAŞARISIZ OLDU dedi. Youtube'dan bir video izledim, aldığım hatayı yazabilirseniz bulabileceğiniz bir video. HİDEMAN adında bir vps programı önermiş, indirdim kurdum ve oyuna tekrar girdim. Şimdi optimizasyon cache yapıyor zannediyorum ki açılacak.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

şu an sen, ben ve birçok kişi aynı sorunu yaşamakta. Bayadır araştırıyorum ve 3 gündür denemediğim çözüm kalmadı. Anlaşılan bu warframe developerlarının tarafında bi sorun ve en mantıklısı patch atılmasını beklemek.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...