Jump to content
DarknightK

Constant disconnects from host

Recommended Posts

Not sure why i'm getting this cancerous BS, it's never been a problem save for the last few hotfixes. I keep getting disconnected from the host constantly after loading into the mission. There are a few occassions that i'm able to load in without any problems (when i'm not the host). This is getting pretty retarded, instead of just loading me into my own instance the game just returns me back to my orbiter. My network is set up without any problems, I'm able to connect to other games like ESO and BDO without any problems, and while I do have a laptop, i've never had issues joining anyone else before.

 

Seriously, why the #*!% don't we have "host-only" mode yet? I'm able to play just fine as the host along with other people joining me, but the game just decides to S#&$ itself when i try to join others.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having more or less the exact same problem and completely agree with needing a host-only mode!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heck, even a "join only" mode would help some of us.

 

(some of the host-disconnects are from hardware that really shouldn't be hosting being asked to host.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...