Jump to content

Yenilenmiş Eidolon Ovaları: Update 24.8.0


UcanDomates
Message added by UcanDomates

Bu güncelleme notu, @legitname1337 ve @Mr.Consider tarafından çevrilmiştir. Çeviri ile ilgili her türlü sorununuzu bana Özel Mesaj atarak iletebilirsiniz.

Recommended Posts

Plains of Eidolon Remaster: Güncelleme 24.8.0

Arbitrasyonlar 'Tekrarlama 1' Değişiklikleri

Bu güncelleme ile hedefimiz arbitrasyonların vâât ettiği zorluğu korurken, siz yada takım arkadaşınızın yenilmesi durumunda savaşa geri dönme şansı vermektir. Tekrarlama 1 daha önceden tartışılan Yeniden doğma ve düşman güçlenmesinin normal sonsuz görevlere uyması için değiştirilmiştir. Bu değişikliklerin oyunu nasıl etkilediğini yakından takip edip yakında başka tekrarlamalar yapmayı planlıyoruz, Arbitrasyonları sonraki gözden geçirmemiz ise ödül hüzenine odaklanıcaktır.

NAZİK OL, YENIDEN CANLANDIR

Arbitrasyon ölüm kuralı değiştirilmiştir: oyuncular hala kan kaybetmeden ölüceklerdir, ama artık bir yeniden canlanma kulesi ölüm yerine yerleştirelecktir. Eğer herhangi bir takım arkadaşı yeniden canlanmayı bekliyorsa Arbitrasyon Dronları "Resurgance Burden" isimli özel eşyalar düşürecekler. Bu eşyalar index puanlarına benzer işleyecektir. Onları taşıyan oyuncuları güçsüzleştireceklerdir.

Bir oyuncu yeniden canlandırmak için, 5 tane Resurgence Burden'ler aynı anda kulelerine götürülmelidir. Bu 5 eşyalar bir yada birçok takım arkadaşı tarafından götürelebilir, ama kulede bırakılamaz - ya hepsi yada hiçbiri!

YENİ ÖDÜLLER

Yeni kozmetikler ile birlikte, Archgun Rivens (eğer Riven Cap'ın altındaysanız) satın almak için Arbitrasyon Market'te, Vitus Essence kullanabilirsiniz ! Yeni kozmetiklerin içeriğini aşağıda görebilirsiniz:

AMPREX TELOS DERİSİ

ATOMOS TELOS DERİSİ

ATTERAX TELOS DERİSİ

ILLUMINA JUDICIUM (isim oyunda yanlış görünüyor, güncellemelerde düzeltilecek.)

Arbitrasyon başlasın.

TennoCon 2019 Emojisine benzer bir emoji stili olan Illumina Judicium ile Meditasyon pozu verirken, bir Vitus Illumina Kabartması ile Arbitrasyonlara olan bağlılığınızı gösterin.

JUDICIAL OCULUS

Değerini kanıtlamış olanlar için Arbiter'lerin yaptığı bir göz aksesuarı.

Ayrıca yeni bir Arbitrasyon ödülü eklendi: zor bulunan Auro Forma Kalıbı! Herhangi bir Mod Kutbu ile uyumlu olacak şekilde , bir Warframe üzerindeki Auro yuvasını modifiye etmek için, Atölye'de Auro Forma'yı yapın.

Genel Arbitrasyon Değişiklikleri:

  • Özel düşman seviye güçlenmesi Savunma, Hayatta kalma, Engelleme, Kazı, Sığınma ve İstilacı Enkaz görevlerinden kaldırılmıştır. Düşman güçlenmesi artık normal Sonsuz görevlere uyacaktır ve görev ilerledikçe artacaktır.
  • Amber Yıldız Kalıbı için, Vitus Essence yapım maliyeti 2'den 1'e düşürüldü.

Düzeltmeler:

  • Warframe Yeteneklerini kullanmayı ve öncelikli aktif görünmezliğin, Transference kullanımı sonrası bozulmasını düzelttik.
  • Plains Kurtarma görevlerinin erken sona ermesi düzeltilmiştir.
  • Operatör modundan sonra Synth Mod Set Bonusunun silahların dolmasını durdurmasını ve Synth simgesinin kullanıcılar için donması düzeltilmiştir(Bu sefer gerçekten).
  • Stalker'ın hedefinin ilk mesajı başladıktan sonra oyundan ayrılmasının sebep olduğu bir hata düzeltildi.
  • Alad V'nin eteğinin Wolf of Saturn Six bölüm dioramalarında bacaklarının içine girmesi düzeltilmiştir.
  • Wolf dönerken öldüğünde meydana gelebilecek potansiyel çökme düzeltilmiştir.
  • Castanas'ı normal derisi ile donanırken büyük bir versiyonunu Warframe'in bacaklarının arasına yerleştirmesi düzeltilmiştir.
  • Grineer Yerleşkesindeki pencerelerin, haritada açık gözüktüğü halde geçilememesini düzelttik.
  • Bazı yol göstergelerinin Lua haritasındayken etrafınızda dönmesini düzelttik.
  • Void Dash'in Karküresi ile iç içe geçmesini düzelttik.
  • Khora'nın Strangledome'unun sebep olduğu çakışmayı düzelttik.
  • Rapor edildiği üzere Teshin'in Relay odasındaki sönük lambanın dokusunu düzelttik. https://old.reddit.com/r/Warframe/comments/bene8w/as_one_of_the_4_conclave_players_i_require_these/
  • Varsayılan tuş atamasını seçtikten sonra mouse tekerinin ve tıklamanın bozulmasını, ve bunun gibi bir çok problemi düzelttik.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...