Jump to content

Cannot complete Octavia's Anthem. Lights for the correct notes in simulation are BARELY visible.


Recommended Posts

I am unable to complete Octavia's Anthem. The lights that indicate the correct notes in the simulation cannot be seen. They are supposed to be a bright yellow as seen in multiple online videos and images.

Here is a video showing bright yellow orbs: https://www.youtube.com/watch?v=dpD0RnDaLdU.

Here is what is currently looks like in my game: https://i.imgur.com/S0aksjg.jpg

All you see are VERY faint green wisps. This combined with the color scheme make the quest literally unplayable for me as it stands.

I cannot complete this quest due to this visual issue.

 

Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Lord_Khaavren said:

All you see are VERY faint green wisps. This combined with the color scheme make the quest literally unplayable for me as it stands.

Can I suggest you play around with some of your settings? This can fix visual issues like this. It was the solution a while back for a mastery test too (it might even still be).

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
2 hours ago, Tenno222625 said:

I had the same problem and found out it was my settings.

Options / Display / Effects Intensity / 200

Saw the tread title and was just gonna ask if the particle intensity had been turned down.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...