Jump to content
Sign in to follow this  
EmeraldRunner

Disruption Endurance "UI Lag" Causes Rewards to Not Drop

Recommended Posts

Posted (edited)

,I was doing the endurance mission to get the Supra and Glaxion, but the UI was extremely laggy to update, it wouldn't update score or show the condition of the conduits. It wasn't too hard to keep up what was happening. Chat (the other party members) said we were at 4024 and could leave to get both of the rewards, but my UI said I was at 3410, the score I had from the previous round before the final one. I didn't mind cause I assumed the score would update when I left. Nope. It stayed at 3410, I didn't get my Glaxion Vandal, and assumedly didn't get any materials I collected between the second to last round and the last round (even though I don't have proof of that last claim).

Edited by EmeraldRunner
Just clarifying

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Exactly the same happens to me, pretty much every single time I try to play the gamemode, that really needs a fix ASAP

Edited by Hoomex
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

The same thing happened to me. Me and my clanmates got over 4000 points and the UI was stuck at 3871.

Edited by 1Dankster1
Spelling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...