Jump to content

Question

Playing on PS4, is anyone else having an issue when playing that suddenly damage that to enemies isn't registering? Can't hack controls, or open doors? Has happened to during sanctuary, void fissure missions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Pretty sure this is known as lag, and I suffer every day from these glitches. If DE could release a patch to fix them it'd be pretty pog but I think this is more a job for xfinity in my case. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 hours ago, (PS4)Dubb121769 said:

Playing on PS4, is anyone else having an issue when playing that suddenly damage that to enemies isn't registering? Can't hack controls, or open doors? Has happened to during sanctuary, void fissure missions.

Sounds like lag indeed. I guess either you had a bad connection to the host, or your own internet connection is slow. Try setting your ping limit to only accept hosts with faster connection speed and set your region according to your real geographical location. Or if this happens every time, think about getting faster internet, if possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...