Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mapsees

Void mode stopped working

Recommended Posts

Instead of getting the effects and the invisible visuals, operator just crouches. With Zenurik, the operator can dash but energy replenish doesn't work. Noticed the issue after relaunching the game after the 'wukong quickfix'. I did exit my mission right when the patch was coming, all the players left as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup I created a topic about this a few minutes ago, and others have reported it broken as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Checked alliance and region chat if anyone else had the issue, I thought it was only me. Played a few rounds of defense to test and saw other players' energizing dash working as intended

Share this post


Link to post
Share on other sites

What frame/weapons are you using and what MR? Seeing if there's any exterior reasoning or if it was all internal code issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, DeadKrypt said:

What frame/weapons are you using and what MR? Seeing if there's any exterior reasoning or if it was all internal code issues.

Saryn Prime, Zenurik equipped, plague kripath, a kitgun and a supra vandal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Literally nothing the same except zenurik. I guess that answers that. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...