Jump to content
CluelessWF

Unknown Error While Using Incubator

Recommended Posts

Posted (edited)

I'm trying to incubate my kubrow egg but everytime I click Begin a Random Incubation OR Begin a Combined Incubation after inserting two imprints, a window saying Unknown Error will pop up. I'm very sure this is a bug as I've seen a few people posting on region chat with the same problem.

Hoping this will get hofixed soon. Kind of sucks to build up the hype of getting a Kubrow and being stuck here.

 

FIXED: I believe this has been hotfixed. Thanks DE

Edited by CluelessWF
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was wondering if it was just me.

Getting same issue 😕

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this problem since before Fortuna. I can't claim a genetic imprint that I've made for a Kavat. It says 'unknown error' when i click 'claim imprint'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this happen a lot (I do kavat breeding) what usually works is just restarting the game, it's a pain in the ass, but it lets you claim the imprints or pet until they fix the issue. Hope that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried restarting numerous times but still doesn't work. Think it's a similar issue but I can't even breed a pet...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have this issue, just started playing a few days ago so I'm a brand new shiny account owner. I've completed the parts leading up to starting kubrow incubation and when I click on start random incubation, it asks if I'm sure, and after clicking on Yes I get the "Unknown Error" message.

No Kubrow gets incubated, I was led to believe that ALL Tenno deserve a Kubrow? And I never knew before how much I wanted a Kubrow on my ship. Keep staring at that egg in the incubator and waiting. Waiting for the friendship to begin. Maybe it's a test? Like we have to find out what causes the unknown error. So far I've had no luck. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here Howl of the Kubrow its more Howl of me xD watching ma egg getting cooked for 3 days now or so xD Random incubation gives Unknown Error 

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE: My issue magically resolved just now. I was able to start a random incubation with no errors. Yay!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...