4MaJoRMaCHiNe Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) Merhaba Arkadaşlar Oyunda yeniyim Birşeyler sormak istiyorum sizlere.-Şimdi Silah Kalıbı aldım Silah Gelmedi.Herhaldeki Atolyede Yanında Bulunan itemleri İstiyor Anladığım Kadarıyla.-Bazı Silah Ve kılıçlarda Elektirk Dalgası Var Düşmana Vurduğunda Düşman Yanıyor Onun Nasıl Yapıldığını Bilmek İstiyorum. -Burda Nasıl Klana Katıyoruz Ws Türü Bir Yer var mı Pvp Harita Gibi Bişeyler. -Modül Denilen Kartları Çözemedim Verdiği Özellikler Yazıyor Ama Ne ye Göre Yerlerştiriyoruz onu anlayamadım. -Aynı Hesap Üzerinden Yan Karakter Açabiliyormuyuz.Bulamadım Çünkü Bu kadar :=) Edited September 23, 2013 by 4MaJoRMaCHiNe
FlashFak Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) 1. Silah kalıpını aldıkdan sonra atölyede, silahınızı yapmak için istenilen malzemeler var onları topladıkdan sonra silahınızı 12 saat süre geçtikden sonra alabiliyorsunuz.2.Silahlara modül yüklendiği için sizde yapabilirsiniz.3.Vs türü olarak Conclaves var oda sizin belirli güç seviyelerinize göre ayırılmış yerler, 1v1 de olabilir, 2v2 de.4.Silahlarınız seviyesini yükselttikden sonra modül yükliyebilirsiniz.Silahların seviyesi en fazla 30 level oluyor.Yani kartlarınızın sol yukarısında rakamlar var toplam 30 olduğu an fullenmiş oluyor.Eğer katalizör basarsanız silahınıza 30 levelken 60 mod sayısına yükseliyor.5.Hayır. Edited September 23, 2013 by FlashFak
4MaJoRMaCHiNe Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 Su 2 yi daha detaylı anlatırmısınız.
orkandark Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Arkadaşlar benimde bi sorum var ben Ash karakterini aldım ama miğfer falan iştiyo mihfer kalıbi nerden düşüyo bi bilginiz var mı ?? çok acilll :)
2273667 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Arkadaşlar benimde bi sorum var ben Ash karakterini aldım ama miğfer falan iştiyo mihfer kalıbi nerden düşüyo bi bilginiz var mı ?? çok acilll :) https://forums.warframe.com/index.php?/topic/102734-warframe-bosslar%C4%B1-bulundu%C4%9Fu-gezegenler-d%C3%BC%C5%9Fen-malzemeler/
Recommended Posts