Jump to content
Sign in to follow this  
DarkRuler2500

Servers do not respond occasionally

Recommended Posts

Happens alot today. It is happening to all of my clan mates, so its not my internet.
Seems the server is having some issues.

20191109150719_1n8j48.jpg

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue here. Also receiving the "Reconfiguration could not be completed" error at times when attempting to roll rivens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been getting this lag, when leaving a mission. Almost anything in the ship, extractor drones, it even lagged when logging in.

Warframe2119.jpg

I should probably note I checked my end. 

Edited by Nichivo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, I couldn't dissolve mods, logged off, couldn't log back in. This happened on Friday too, after Baro came, now he just left, probably he broke the game, XD. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confirmed here as well and in my clan, people loosing XP and murmur progress towards Liches. Kind of a bummer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's probably Bevelo Tikk, that naughty Lich is probably stealing DE  server band width. 😜

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...