Jump to content
TT4pp

Heavy attack not working

Recommended Posts

The mouse click works for alt-fire with primary without any issues. But, with melee, it doesn't do the heavy attack, it doesn't do anything.

 

Note that I try with mouse button 5 that has middle mouse click bound, and the middle mouse click when set to default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. I have left mouse set to heavy attack and middle mouse/F set to quick melee. Heavy does not work when in melee mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhm... the heavy attack is done by using the key that was used for 'channeling' before, not the alternate-fire button - which would sure be the better place for it imo... (do we have any melee with an alternate mode? the disc throwing one and also the thrown-melee weapons, i guess use it).

as for that, it does work for me in normal melee and equipt-melee mode - at least for those weapons i tested it so far (which are not too many since i fail to see much benefit in the heavy attack when most enemies below lvl100 still die from one normal swing of them).

Share this post


Link to post
Share on other sites

But, both (ex-)channeling and alt-fire use MMB according to wiki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...