Jump to content

Update 26: The Old Blood


UcanDomates

Recommended Posts

Güncelleme 26: The Old Blood

Grendel_Keyart_Kuva_4K.jpg

Bu güncelleme sizlere çeşit çeşit içerik sunabilmemiz gayesinden doğdu- bir cümlede özetleyemeyiz fakat hepsi bir tık uzağınızda. Önemli Noktalar:

GRENDEL: 42. Warframe'imizle beraber yemek şölenine katılıp ziyafete başlayın! Leverian herşeyi açığa çıkaracak...

YAKIN DÖVÜŞ DEĞİŞİKLİKLERİ AŞAMA 2: Yakın dövüş TEKNİK üzerine yoğunlaşacak şekilde yeniden evrim geçirdi- Stance/Kombo yenilemeleri, Donanılabilir Yakın dövüş ve DAHA fazlası.

VAUBAN & EMBER YENİLENMESİ: Temalarını daha iyi vurgulamak ve daha farklı oyun şekillleri sunmak için yenilendi!

KUVA LICH: Yeniden şekillendirilmiş Kuva düşmanları sizi bekliyor - Grineer'in kanlı yakıtlar içindeki ölü bedeni, yaratıcısı için ölümsüz bir susuzluk yarattı: SEN.

Güncelleme 26'ya Hoşgeldiniz: The Old Blood! Aşağıda bayağı dolu notlar bulunmakta, okumak için ayırdığınız zaman için teşekkürler. Başlamadan önce, dost canlısı oyun içi gelen kutunuza gelicek olan bir kaç eşyaya ümit ile bakabilirsiniz. Değiştirdiğimiz şeyler için bolca zaman ve malzeme harcadığınızın farkındayız (Yakın Dövüş, Vauban, Ember, vs), böyle olmakla beraber oyuna 31 kasım akşam 11:59 ET(Doğu Standart Saati)' den önce girip bedava eşyaları elde edebilirsiniz:

• 3 Forma
• 7-Günlük XP Arttırıcı

ARTI yeterli olan kişilere(Ustalık seviyesi 3 üzeri olanlar ve hesaplarını Efsanevi Füzyon Çekirdekler 18 ekimde oyuna eklenmeden önce açanlar) 1 tane Efsanevi Füzyon Çekirdeği sizlere ayrı bir mesaj olarak ulaştırılacaktır! Bu şart aktif olmayan hesapların bu hediyeyi ticarette kötüye kullanmaması için gereklidir.

Ayrıca toplamda 8 tane süre kısıtlamalı Uyarı görevleri Cuma gününden başlayarak(1 Ekim 2PM ET) Pazartesiye kadar(4 Ekim 2PM ET) mevcut olacaktır:

  • Yakın Dövüş Aşama 2 TEKNİKLERİNİN getirdiği kökten değişikliklerle beraber 3 tane sadece Yakın Silah Uyarı görevlerini 3 ana Düşman Gruplarına karşı farklı görev tarzlarında değişiklerin nasıl uygulandığını anlamanıza yardım etmesi için bekleyebilirsiniz. Her uyarı görevi tamamlandığında sizlere bir tane yapılı Forma verecektir - Yakın Silahlarınızda uygun gördüğünüz değişiklikleri yapabilmeniz için daha fazla seçenek sunacaktır.
  • Kuva Lich'lerinin tanıtımı ile yeni bir tarz Relik geldi - Requiem Relikleri. Requiem Modlarını, Exilus Adaptörü ve daha fazlasını bulunduran toplamda 4 Relik var! Daha fazla detay için Kuva Lich sekmesine devam edin. Kuva Lich'leri ile ilişkinizi başlatmak için Sedna'da 4 tane Uyarı Görevi olacak, her biri size 4 Requiem Reliğinden birini seviyesiz bir şekilde verecek. Kuva Kalesine erişim sağlayabilmeniz için The War Within görevinin tamamlanması gerektiğinden, bu Uyarı Görevleri sadece Sedna Kavşağını ve Sedna Haritalarını tamamlamış olan kişilere açık olacak.
  • Komik bir bonus olarak, 'Aksiyondaki Grendel' Glyph'ine bir Uyarı Görevi yaparak sahip olabilirsiniz!

18a296a5672e9cdbb434e2ed20280fcd.jpg

KUVA LICH:

Biz kurtçuklar yaşıyoruz... ama uzun süre değil.
Daha fazla hayat... iş... ölüm... belki Kraliçeler farkına varır…

Belki… Eski Kanı… Paylaşırlar.

Biz kurtçuğuz. Ama sonuçta kurtçuklar bile uçabilir.

Güncelleme 26 yeni gütme bir düşman tipi, oynanış ve ödüller getiriyor: Kuva Lichleri geldi. Bu sistem ilk olarak Devstream #88'de gösterilen, zaman geçtikçe, bir çok kez askıya alınan Kingpin sistemi! Bu sistem gelecek güncellemelerde Warframedeki ittifaklara ve Klanların ilgilenebileceği bir özellik olarak genişleyecektir.

Bu sistem zorlayıcı olmak ve sizlere bir tehdit oluşturması için tasarlandı. Karşınızda onu öldürmenin yolunu çözümleyene kadar intikamcı ve ölümsüz bir düşman olacak. En iyi dizilimlerinizi ve oyun içi bilginizi gerektirecek! Güncelleme notları temel şeylerin altını çizecek, oyun ise gerisini öğretecek. Başlayalım, Tenno.

5efc727aa08f8e6967f94236805b0aeb.jpg

PARAZON:

Parazon Kuva Lich'inizi alt edebilmek için ilk ve en önemli parça ancak Kuva Lich sistemine özel değil. Bu yeni alet herhangi bir seviyedeki BÜTÜN Tennolar'a verildi ve artık Öğreticinin parçası. Birden çok işlevi olan bu interaktif alet, hacklemek gibi basit şeylerden daha derin olan Lich'inize Suikastte bulunmaya çalışmanın sırrını açığa çıkarmak gibi alanlarda kullanılıyor.

PARAZON MODLARI:

Bazı Warframe Modlarını (Örneğin: Intruder) Parazon modlarına taşıdık, ve yeni Parazon Modları ekliyoruz(Aşağıda listelenmiştir). Buradaki yaklaşımımız Warframelerde Slotları işgal etmek yerine Parazon'un çeşitli kullanımlarına yarar sağlamaları. Bütün Çekirdek Cipher(Hackleme) Parazon modları Bütün Origin Sistemindeki Casus Kasalarında bulunabilir, ve Assassin(Bitirici Vuruş) Modları Çeşitli Bosslarda bulunabilir!

Parazon'da 3 adet Normal Mod Slotu ve 3 adet REQUIM MOD slotu(Aşağıda anlatılmıştır) olacaktır.

CIPHER MODLARI- Bunları "Hackleme" işlemi kısmının geliştirilmesi gibi düşünün. Bunlar hackleme işlemini kolaylaştırıyor yada bir hackleme işlemi başarı ile tamamlandığında küçük faydalar sağlıyor!

• Intruder: + Hackleme işlemine fazladan süre.
• Live Wire: 24 metre içerisindeki düşmanları Hackleme işlemini gerçekleştirirken şokla.
• Auto Breach: 30% Şansla Hackleme işlemi otomatik tamamlanır!
• Runtime: Hackleme işleminden sonra +45% Koşu Hızı.
• Master Key: Hackleme işleminden sonra Yakındaki kilitli dolapları aç
• Untracable: Hackleme işleminden sonra 18 saniyeliğine görünmez ol.
• Failsafe: Başarısız bir hackleme işlemini 50% şansla tekrar dene.

ASSASSIN MODLARI- Bunlar Oyun içinde herhangi bir zamanda uygun olan düşmanlar üzerinde kullanılabilen PARAZON "Merhamet" Bitirici vuruşları için.

• Blood for Life: 50% Şansla Merhamette Can Küresi yaratma.
• Blood for Energy: 50% Şansla Merhamette Enerji Küresi Yaratma.
•Blood for Ammo: Merhamet Şarjörünüzün 100%'ünü doldurur
• Hit and Rune: Merhamette: 6 saniyeliğine +60% Parkur hızı
• Out Of Sight: "Merhamet" öldürmesinden sonra 18 metredeki düşmanları kör et.

830abe7511f9af9a5024c9323072d55f.jpg

PARAZON BİTİRİCİ VURUŞLARI: DİĞER BİR DEYİŞLE "MERHAMET"

Parazon bitirici vuruşları herhangi bir görevde neredeyse her bir birimde kullanılabilen yeni bir ölümcül teknik. İsteğe bağlılar, Onları kullanmadan da hala düşmanları öldürebilirsiniz. Merhamete uygun düşmanların kafalarının üzerinde Parazon simgesi olacaktır!

REQUIEM MODLARI:

6be46161ab815429c6fa8715526651d9.jpg

Yeni Requiem Modları Geldi ve Onlar Kuva Lich'inizi bitirmek tek yol. Lich'iniz siz doğru Requiem Mod kombinasyonunu bulana kadar ölümsüzdür-Kesin Sıra önemli ve Sırayı bulmanın tek yolu Lich'inizin Thrall'larından "Requiem Whisperları"nı bulmak ve onları Lich'inizde denemek.

8 adet Requiem Modları:

LOHK

Derin uçurumlardan görüldük
İsimsiz olanlar tarafından

XATA

Onun habercisi düşen yıldızlardır
Gökyüzü ve Dünya alevler içinde

JAHU

Yıldızlar ve aşk geri çekilirken
Cisimsel kanunlar silinir

VOME

Yiğit zihinler yalvarırken
Kozmik çılgınlığın kanunları sunulur

RIS

Bakmaktaydılar, suçlamaktaydılar, reddetmekteydiler

Berrak gökyüzü ve kararmış yıldızların arasında

FASS

Silindirleşirken, inlerken, bizim bu toplarımız
Ölecektir kaybolanlar delilik içinde

NETRA

Eldritch planlarıyla ayarlarlardı kendilerini
Leşçiller kafirlikleriyle şakırken

KHRA

Başladığımız gibi bittik
Teğet geçen topraklardan kozmik bedenlere

Requiem Relikleri ayrıca yepyeni bir eşya barındırıyor- bir Riven Kıymığı! Bölünmüş bir Rivenin Parçası. Bilinene şu ki, yeterince Kıymıkla birlikle Palladino Tamamlanmış bir Riven işleyebilme yeteneğine sahip.

Requiem Modlarına Sahip olmak:

72fc0e0174065589347f2d75d50908c9.jpg

Void Kuva Kalesinde yapılan Lich deneylerine tepki veriyor, ve ilk defa Void Çatlakları Kuva Kalesinde ortaya çıkıyor! Fakat Bunlar diğerlerinden farklı ve sadece REQUİEM RELİKLERİNE yanıt veriyorlar.

4 Requiem Reliği bulunmakta-herbirinde 2 Requiem Modu. Bütün Hepsini Toplayın!

• Requiem Reliklerini Kuva Dalgası Görevlerinden Garantili bir şekilde edinebilirsiniz.
• Requiem Reliklerini Kuva Akını Görevlerinden 30% Şansla elde edebilirsiniz.
• Bunlar Lith, Meso, Neo, ve Axi Relikleri gibi geliştirilebilir. REQUİEM RELİKLERİ için 5. bir sekme Void Relicleri ekranına eklendi.

Requiem Modları sınırlı sayıda kullanıma sahiptir(3), ancak sadece bir Lich'i başarılı bir şekilde öldürdüğünüzde kullanılır. Koleksiyonunuzdaki Tekrar eden Requiem Modları en sonunda iyi bir işe yarayacak.

LİCH'LERE GELİCEK OLURSAK:

DÜŞMAN:

• Bir KUVA LARVLING öldürmek Lich yaratmanın ilk adımı. Bunlar Origin Sistemindeki herhangi normal +20 Seviye Grineer Görevinde bulunabilir - Taaruz/Çatlak/Questler/Özel Bölgeler vs. dahil değildir. şimdilik. War With yada daha ilersine ulaşmış oyuncular için erişilebilirler, bir Lich'e sahip olmanız için gereken önşart bu.
• Aynı anda sadece bir Lich aktif olabilir.
• Lich'inizden kurtulmanın tek yolu Parazonunuzu doğru Requiem Modlarıyla doğru sırada kullanmaktır- ancak bunu Lich'inizi bulana kadar yapamazsınız. Nasıl yapılacağını öğrenmek için okumaya devam edin.
• Sadece sen ve senin Parazon'un Lich'ine Ölümcül olabilir - Takım arkadaşların düşmanı zayıflatmada yardımcı olabilir, ancak zafere giden anahtar sensin.

AV & ETKİ:

• Bir kere Lich'in gözlerini senin üzerine diktiğinde av başlar. Navigasyon ve Menülerinde bu simge ortaya çıktığında Lich'ine sahip olduğunu anlarsın ve Lich durumunu istediğin zaman kontrol edebilirsin. https://gfycat.com/fabulousfrayeddaddylonglegs - Lich seviyesi,Requiem Mod denemeleri ve daha fazlasını görmek için fareyi takip et!
• Origin Sistemi Üzerindeki Kırmızı lekeye dikkat edin - Lich'in etkilediği Düğümler Görev ekranından seçerek oynanabilir hale gelecektir.
• Etki altındaki herhangi bir düğüm ÖDÜL VERGİSİ'ne tabii tutulur. Sadece Lich'ini yenmek Vergilenen herşeyin geri dönmesini sağlar! Ne kadar az etki düğümü o kadar az vergi.
• Etkilenmiş Düğümlerin içinde LICH THRALL'LARI bulunur. Bunların üzerinde Parazon'u kullanıp Lich'inizin doğru 3 REQUİEM MODUNU ve doğru sırası hakkında ipuçları elde edin.
• Etkilenmiş Düğümleri temizlemek ve Thrall'ları öldürmek Lich'inizin 3 Ölümcül Requiem modunu ortaya çıkarma hakkında ilerleme kaydetmenizi sağlar.
• 3 Modun ne olduklarını bulduktan sonra Sırayı bulmak sadece Lich'inize karşı olan savaşlarda Deneme- yanılma methodudur.- İyi Şanslar!

SAVAŞ:

Lich'inizin sizi avlama olasılığı Lich menüsündeki bir çubukla gösterilir. Ne kadar kızgınlarsa, O kadar ortaya çıkma şansları artar. Thrall'larını ve Etki düğümlerini yokettikten sonra Lich'inizi ortaya çıkardıktan sonra LİCH'inize karşı olan savaş iki yoldan birinde ilerler:

YENİLGİ - Eğer Parazon'ununuz Doğru sırada Requiem Modlarına sahip değilse. Yenileceksiniz, ve Lich'iniz kaçacak ve daha da güçlenecek.
GALİBİYET- Eğer Parazon'ununuz Doğru sırada Requiem Modlarına sahipse. Galip geleceksiniz.

ZAFER!
Lich'inizi yenmek size iki seçenek sunar:

HAKLA:
Lich'inizi Parazon'unuzla haklamak ölümsüzlüğünü bitirir ve size onun Kuva silahını verir.

DÖNÜŞTÜR:
Lichi'inizi Dönüştürmek onu yozlaştırır ve onu sizin tarafınıza çeker ve Savaşta size yardımcı olmak üzere ortaya çıkmak için bir şansa sahip olur.

KUVA SİLAHLARI:

Bir Lich'i Hakladığınızda, onun Kuva Silahı değişkenini kazanırsınız ve bu tamamen sizin Lich'inize özeldir. Ana Silahlar aşağıda belirtildiği gibi ancak Lich'inize bağlı olan özel istatistiklerle:

Kuva Karak: Korkulan Kuva Lich'in Özel yapım silahı. Standart Karak Tüfeğinden farklı olarak daha iyi şarjör değiştirme hızı daha az geri tepme ve daha iyi isabete sahiptir.

Kuva Quartakk: Standart Quartakk'tan farklı olarak, bu Kuva Lich değişken nişan almadan ateş edildiğinde tam otomatik olarak eder ve Daha hızlı şarjör değiştirirken İmzalı Özelliğini korur: Hedefleri aynı anda atılan 4 atışla yok etmek.

Kuva Ogris: Korkulan Kuva Lich'in Özel yapım silahı. Basit versiyonun aksine Kuva Ogris Detonite aşılanmış mermi kovanını Yarı-Otomatik bir şekilde daha küçük bir Şarjörden ateşler, aynı anda atış başına daha fazla hasar verir.

Kuva Kohm: Kuva Kohm Değişkeni original'den daha büyük bir atış hızına sahiptir. Ard arda yapılan her atış için Kuva Khom Ek bir sürgü çıkarır ve daha da ölümcül olur.

Kuva Tonkor: Bu Lich-Değişkeni Bomba Atar etrafa kargaşa ve yıkımı Arttırılmış şarjör değiştirme hızı ile saçar.

Kuva Drakgoon: Kuva Drakgoon aşırı sıcak şarapneli yaylım atar, Oda'nın etrafında sekip hiç yavaşlamazlar. Daha büyük şarjör kapasitesi ve Daha hızlı şarjör değiştirme hızı. Geniş yada Odaklanmış patlamalarla birlikle ateşlenebilir.

Kuva Stubba(Diğer adıyla Çift Stubba): Grineer Hafif makine tabancanın Çifte kullanılan değişkeni ile çifte patlamalı acıyı hissettir. Daha fazla atış hızı ve şarjör kapasitesi.

Kuva Seer: Bu Değişken tabanca daha fazla atış hızına ve Şarjör kapasitesine sahip. Daha iyi yakınlaştırma özellikleri, artı mermiler küçük bir Paslanma patlamasına sahip.

Kuva Kraken: Tetiğin tek çekimi ile 3 mermi ateşleyen Özel bir değişken, yada alternatif atış modu ile Şarjörünün kalanını patlatabilir. Daha fazla atış hızı, şarjör kapasitesi, şarjör değiştirme hızı.

Kuva Brakk: Bu Linch Değişkeni Yarı -Otomatil El Topu Küçük bir pakette büyük patlama getiriyor. Daha fazla atış hızı, şarjör kapasitesi, ve şarjör değiştirme hızı.

YENİ:

KUVA CHAKKHURR - Kafa vuruşlarında fazladan hasar veren yüksek Hasarlı bir çakmaklı tüfek!

KUVA SHILDEG - Paramparça etmek için Dev bir çekiç!!

KUVA AYANGA - Gravimag ile Ağır silaha dönüştürülebilen bir Arch-Siah.

DİĞER ÖDÜLLER VE SIRLAR:

Eğer Kuva silahları yada Ömürboyu Yoldaşlık sizin için değilse, daha fazlası var! Larvling'den bir Kuva Lich'in doğuşu birazcık zarafetli bir Lich'in doğma şansınıda barındıyor - Yedi yeni Ephemeras'tan bir tanesi sadece Lich'inizi Haklayarak yada Dönüştürerek elde edebilrsiniz(Eğer onda Bir tane Kuşanmışsa)! Bunlar bir tık daha özel ve nadir bü yüzden her Lich'in sahip olmasını beklemeyin ama zaman ile birlikte dengeleme yapacağız.

Hızlıca Kuva Dünya egemenliğinizi başlatmanız için Yepyeni Market Eşyaları kullanıma hazır eğer bu tercih ettiğiniz yol ise. Bütün Platinum Fiyatı olan Market malları gibi bu Paketler kolaylıka sahip olmaya yönelik ve buna göre fiyatlandırıldılar:

Temel Parazon Mod Demeti

Yeni Parazon Modlarını içeren bir Demet Hackleme yada "Merhamet" öldürmeleri üzerine olan modları içerir. Satın alınan Modlar Seviyesizdir.

Göz alıcı Requiem Relik Paketi

4 Göz Alıcı Requiem Relikleri,herbirinden bir adet I, II, III, ve IV.

Kuva Lich Avcı Koleksiyonu

Bir defa satın alınabilen özel Kuva Lich eşyaları ile Eski Kan'ın tadına bakın. Bütün bir Requiem Mod seti, Göz Alıcı Requiem Relik Paketi, Kuva Warframe Zırhı ve Kuva Lich temalı renk paletleri karışımı.

YENİ WARFRAME: GRENDEL
Dünyaların ve diğer herşeyin tüketicisi.

PASİF:

Tüketilen her düşman için fazladan 50 bonus zırh ekler.

FEAST:

Bir düşmanı tek parça olarak yut ve onları Grendel'in midesinde sakla. Yeterli gelmedimi? Yemeye devam edin, ama dikkat edin, Grendel'in karnındaki her düşman onun yavaşça enerjisini tüketir. Düğmeye basılı tutarak depolanan düşmanları kusun ve onları zehirli balgam içinde bırakın.

NOURİSH:

Grendel karnındaki düşmanları tüketir ve yakındaki takım üyelerini radyal buff ile besler.

Nourished Energy - Enerji buff
Nourished Armor - Zırh buff'ı
Nourished Strike - Hasar Çarpanı buff'ı

REGURGITATE:

Mide safrası ile kaplı bir düşmanı Grendel'in midesinden şiddetli bir hızda fırlat, ve talihsiz yaratığı toksik bir mermiye çevir.

PULVERIZE:

Gücünü yiyerek kazanan Grendel bir top şeklinde kıvrılır ve yolunun üzerindeki herşeyi yok eder. Grendel zıplayarak yere çarpar ve hasar veren bir şok dalgası yaratır.

Grendel Leverian girdisindeki hikayesi baz alınarak ücretsiz bir biçimde edinilebilir. Dinledikten sonra, Grendel için avınızı Şu parçaları alarak başlatacaksınız:

• Grendel Nöroptikleri Konumlayıcı
• Grendel Gövde Konumlandırıcı
• Grendel Sistemleri Konumlayıcı

Bu anahtarlar Arbitrasyonlarda buulunur ve Leverianda bahsedilen gezegenlerdeki gizli görevleri açığa çıkarır. Grendel ihtiyacı olanlara yardım eder - Sadece Gerçekten "Boş" olanlar parçalarını garantili bir şekilde elde edecekler.

1cf07a678f8d2e1b585a18d85e194ffc.jpg

GRENDEL GLUTT MİĞFERİ

Akşam yemeği hazır. Grendel için ikonik bir miğfer.

91049f92048552a701b7037f052bacd5.jpg

SUMBHA SYANDANA

Cesur gurme Grendel'in tercihi olan meraklı bir Syandana.

8d3d4f36e8aa63111325b5653377e17d.jpg

MASSETER

Bu krankmili tarzı büyük kılıç ile düşmanlarınızı parçalayın ve çiğneyin. Grendel'in özel silahı.

*Grendel'i imzalı Masseter'i ile birlikte kullandığınızda Ağır saldırıları gerçekleştirirken Kitle kontrol etkilerine karşı direnç kazanır.

GRENDEL KOLEKSİYONU

Bu koleksiyon ile birlikte Bu cesur gurme için yiyebildiğin kadar ye. İçerisinde Grendel Warframe, Glutt Miğferi, Masseter Şanlıkılıcı, Sumbha Syandana ve 3-günlük Kredi ile Xp artırıcı bulunur.

520823d10b176775a887284eaf0db40f.jpg

EMBER YENİLENDİ

Yeni Pasif: 50m içerisinde Alevlere boğulan her düşman için 5% Güç kazan(Bir sınıra kadar).

FIREBALL

Prensipte öncekiyle anyı çalışıyor- Hızlı ateş için basın, daha büyük bir etki için basılı tutun. Önceden alev almış düşmanlar artık ek hasar alacaklar.

Fireball'un bir kullanım combosu var, Eğer hızlıca bir kaç defa kullanırsanız daha da güçleniyor.

Verilen hasar ve şarj süresi de Ember'ın en yeni yeteneklerinden biri ile ölçekleniyor...

IMMOLATION(Accelerant'ın Yerine)

Bir tarih dersi zamanı! Güncelleme 11.5 önce Ember'in ikinci yeteneği "Overheat"'ti Ember'a bir Alev atmosferi verip hem alev hasarı vermesini hemde düşman ateşinden korunmasını sağlıyordu. Neredeyse ALTI yıl sonra, Ateş çemberinin Tam Çember olma vakti geldi.

Kullanıldığı zaman Ember kendini Koruyucu bir ateş zırhı ile kuşatır. Ember'ın Immolation seviyesi Özel bir UI ile gösterilir, ne kadar çok ısı o kadar Hasar direnci ve Ember'ın diğer yeteneklerinin efektleri.

Immolation Sayacı ilk başta yavaş artacaktır - Ember'in Fireball yada Inferno yetenekleri kullanmak sayacın daha hızlı artmasına yol açar. Fakat uyarmadı demeyin! Eğer Sayaç maksimum'a ulaşırsa Ember "Aşırı ısınmış" duruma gelir ve Immolation Aşırı ısınmış durumda ne kadar kalırsanız saniye başına daha fazla enerji tüketir. Bunun olmasını önlemek için Fire Blast'ı kullanarak Isı Sayacınızın birazını defedin yada Immolation'ını kapatarak Sayaç artışını sıfırlayabilirsiniz.

FIRE BLAST

Kullanım zamanı fazlasıyla azaltıldı, ve yetenek artık yakındaki düşmanların zırhını yok edyor. Yok edilen zırh şu anki Immolation Seviyesiyle doğru orantılı bir şekilde çalışır. Kullanımda, bu anında Immolation Seviyenizi Yarım kadar düşürecektir.

INFERNO (World On Fire'ı değiştirerek)

Infernoyu kullanmanız halinde, Görüş alanında olan bütün düşmanlar ateşli bir göktaşı tarafından vurulurlar, Her hedefi kişisel ateş çemberlerinin içinde ateşe verir. Inferno Görüşteki hedef başına enerji tüketir ve enerji maliyeti 10 hedefte sınıra ulaşır bundan sonra diğer düşmanlar enerji tüketmezler.

Inferno tarafından tutuşturulmuş bir düşman başka bir birime temas ederse, ateş yayılır ve onları taze bir yetenek süresiyle ateşler. AoE alev'in hasarı o anki Immolation seviyesiyle doğru orantılıdır.

Bu değişikliklerle birlikte oyuncular artık önlerine çıkan herşeye Ember'ın düzensiz yapısını yakalayan eklenmiş koruma ile "Isıyı getirmek" 'te daha aktif bir rol oynayacaklar.

Ember Augment Değişiklikleri:

1. Fireball: Fireball Frenzy: Bu Augment değiştirilmedi.
2. Immolation: Flash Accelerant Immolated Radiance: Tecrübe menzili içindeki takım arkadaşları Immolation'ın hasar azaltmasının %50 sini alıcak.
3. Fire Blast: Fire Fright Healing Flame: Her bir düşmana vuruşta Immolation düzeyine göre ember'ı 25'ten 50'ye kadar iyileştiricek.
4. Inferno: Firequake Exothermic: Infernonun etkisi altında öldürülen düşmanların %15 şans ile Enerji Küresi düşürme şansı var.

VAUBAN YENİLENDİ

Vaubanı incelemeye aldığımızda, kitle kontrol güç havuzu statüsünü korumasına, hareket kabiliyeti ve ölümcüllüğünü 2019 Warframe'inin yıldırım hızındaki temposuna uyum sağlaması için arttırmaya odaklandık.

TESLA NERVOS (Tesla Grenadeleri değiştirerek)

Zeminlere yapışmak yerine bu yeni Tesla Dronları oyuncuyu takip ederken etrafta yuvarlanıcak. Bir düşman menzile girdiğinde bu Dronlar hedefe yapışıp bir şok salarak kitlendiği düşmanı ve yakınındaki düşmanları sersemleticek. Her Dronun yenilenmesine gerek kalana kadar sınırlı sayıda şok mermisi var. Düğmeye basılı tutarak aynı anda birden fazla Tesla Nervosu çıkartabilirsiniz!

MINELAYER

4 mayın tarzının hepsi yeni seçenekler ile değiştirildi:

1. Tether Coil belirli bir sayıda düşmanı nereye yapıştıysa oraya çekerek hareketsiz hale getiricek.
2. Flechette Orb yüksek hızdaki çivileri, yakınında bulunacak kadar şanssız düşmanlara delme hasarı vererek fırlatacak.
3. Vector Pad bir yürüme pedini zemine sererek seçilen yönde hız artışı sağlar (oklar ile gösterilen yönler). Oyuncular hız artışı almak için plaka ile aynı yönde hareket etmelidir. Lakin düşmanlar hangi yöne gitmek isterse o yöne doğru hız artışı alacak.
4. Overdriver yakındaki bir takım üyesine yada kendinize yapışarak, verilen hasarı bir süre için arttıracak.

PHOTON STRIKE (Bastille #4'e taşındı)

Konuşlandırılabilir bir işaret fişeği haritadaki bir noktayı işaretler. Kısa bir geri sayımdan sonra bölgeyi Darth Vaderı utandırıcak bir yörüngesel laser patlaması vurur (ve evet, 4 duvar arasında da çalışıyor!).

BASTILLE (Vortex ile birleşti)

Vaubanı Vauban yapan 2 yetenek, yeni ve yok edici şahane bir yetenek yapmak için birleştirildi!

Kullanıldığında, bir Bastille yakınındaki şanssız düşmanları yakalayıp zırhlarını zaman geçtikçe azaltacak. Bastillelerin menziline bulunan oyuncularda geçici bir zırh artışı olucak ve süre geçmeye devam ettikçe Bastillenin tuttuğu düşman sayısına bağlı olarak Zırh artmaya devam edecek.

Bir Bastillenin süresi dolduktan sonra, yeteneğin kullanıldığı yerin merkezinde kısa bir süre için Vortex'e çökelip kolay toplu katliam yapmanıza yardımcı olucak. Vortex'in dahamı erken meydana gelmesini yoksa daha uzun süremi durmasınımı istiyorsun? Yetenek tuşuna basılı tutmak bütün aktif Bastillelerin daha erken çökelmesini, yada Aktif Bastille yoksa bir Vortex atmanıza yarayacaktır.

Genel olarak Vaubanın bir çok yeteneği ya düzene sokuldu yada yeni yeteneklerle değiştirildi. Böylelikle kiti daha lüzumsuz ve çok yönlü yapılarak ortalama bir Warframe görevinin temposuna uyum sağlaması sağlandı.

Vauban Augment Değişiklikleri:

1. Tesla Nervos: Tesla Bank: Bir hedefe Nervos bağlı iken hedefe vurulan tüm hasar Nervos tarafından emilip ölüm anında 8 metrelik bir bölgeye elektrik yayarak bu hasarı yansıtacak.
2. Minelayer için Augment bulunmuyor.
3. Photon Strike: Photon Repeater: Eğer Photon Strike en az 5 düşmana isabet ederse, bir sonraki kullanımda Enerji harcamaz.
4. Bastille: Repelling Bastille: Bastille ve Vortex birleştiğinden ötürü Augmentleride birleşti. Bastille menzili içerisindeki düşmanların her 4 saniyede bir %100 şans ile geri püskürtülme şansı var. Ayrıyetten, Vortexlerin içine atılan her yeni Vortex O Vortex'in süresini %70 arttıracak.


*Vauban ve Ember daha uygun bir hale getirilip dengelenene kadar Conclave'den kaldırıldı.

18ce0caa152a340fd4336ffef04b1502.jpg

TITANIA EMPRESS KOLEKSİYONU

Kraliyetin tuzakları. Deluxe Titania Empress Skin, kutsal silah Dex Pixia için Hawkmoth Skin, Diwata kılıcı için Mot Skin, Titania'nın Heartwood Zırh Seti ve Dendrite Gunblade Skin'i içerir.

6f6f17eb3211d79d9241f6900f4f47e7.jpg

EUPHRATES PET ZIRH PAKETİ

Hem Kubrow hem de Kavat için, Tigris Shotgun'ın göz korkutucu, keskin görünümüne göre modellenmiş Euphrates Pet Zırhı içerir.

YENİ KAVAT:

Vasca Kavat Sizlerle! Gecenin gerçek çocuğu ve bir yaşam tüketicisi.

Nasıl elde edilir:

Eidolon Ovalarında akşam iken Kavatınızı yanınızda getirip bir Vasca Kavat ile tanışın - bir patiden başka bir patiye. Eğer Kavatınızı bir Vasca ısırığı tarafından hastalanırsa, İmprintini çıkartın, 2 tane böyle imprinti birleştirip yeni bir Kavat yapın ve kendinize ait kanasusamış kediciğinize sahip olun.

Kavatınızın virüsü taşımasını istemiyormusunuz? Cetusta Tesonai Ustayı ziyaret edip Vasca Şifasını alın.

Vasca Modları:

Vampiric Bite: Vascanın ısırığı zırhı yok sayarak düşmanın canını kendi canına ekler.

Transfusion: Sahibi kanama haline düştüğünde, Vasca kendi canından fedakarlık ederek onu kaldırır.

ARTI, yeni Vasca Peluşları Tesonai Ustadan elde edilebilir!

Kedi kavgasına girmek gibi bir isteğiniz yokmu? Marketi Vasca Kavat Başlangıç Kiti için kontrol edin!

c5650aa1d6003a521f49458c7581eeb7.jpg

SİLAH EXİLUS TAHSİSİ VE SEBEBİ!

Birincil ve İkincil silahlarınız için Exilus Silah Slotunu açıp Utility modlarınız için fazladan bir slot sunan, Exilus Silah Adaptörü sizlerle! Bu Exilus Silah Adaptörlerini 6 ana Sendika tekliflerinde, yeni Requiem Reliklerinde yada Oyun İçi Markette bulabilirsiniz.

Bu Adaptörler sadece Birincil ve İkincil silahlar için kullanılabilir. Yakın Dövüş sistemindeki değişiklikleri tamamladığımızda Yakın Silah varyasyonu için ihtiyacı değerlendiricez.

Mod kapasitesi zaten Exilus Silah Modları olmadanda sıkışık bir halde olduğundan bu Slotları Varsayılan Kutup haline çeviriyoruz, yani bütün Exilus Silah Modları ya Naramon yada Madurai Kutubuna sahip olucak.

Eğer Exilus Modları ile tanışık değilseniz; bu Modlar Temel Gereklilik yada hareketlilik Modlarıdır, aralıksız DPS Modları değil. Aşağıda kullanılabilir, temel gerekliliklere yardım edecek Exilus Silah Modlarının bir listesi var. Bu listede bulunmayan her mod DPS'e yardımcı ve gerçek 'Utility' (Temel Gereklilik) olmadığı kabul görülür:

Geçerli Exilus Silah Modları:

Maksimum Mermi:

• Ammo Drum
• Shell Compression
• Trick Mag

Mutasyon:

• Rifle Ammo Mutation
• Primed Rifle Ammo Mutation
• Shotgun Ammo Mutation
• Primed Shotgun Ammo Mutation
• Pistol Ammo Mutation
• Primed Pistol Ammo Mutation
• Arrow Mutation
• Sniper Ammo Mutation
• VIGILANTE: Supplies

Yakınlaştırma:

• Eagle Eye
• Broad Eye
• Overview
• Air Recon
• Aero Periphery

Hareketler:

• Agile Aim
• Snap Shot
• Spry Sights

Geritepme Düzenleyici:

• Gun Glide
• Double-Barrel Drift
• Stabilizer
• Vile Precision
• Strafing Slide
• Steady Hands

İsabet:

• Guided Ordnance
• Narrow Barrel
• Targeting Subsystem

Gizlilik:

• Hush
• Silent Battery
• Suppress

Kuşanma Hızı:

• Soft Hands
• Twitch
• Reflex Draw

Kılıfındayken Mermi Yenileme:

• Lock and Load
• Tactical Reload
• Eject Magazine

Mermi Hızı:

• Terminal Velocity
• Fatal Acceleration
• Lethal Momentum

İlginç Olanlar:

• Adhesive Blast
• Cautious Shot
• Fomorian Accelerant
• Kinetic Ricochet
• Tether Grenades

Bunun bir sonucu olarak aşağıdaki modlar ayarlandı:

Genel Değişiklikler

• Ammo Drum +90% Mermiye arttırıldı
• Shell Compression +90% Mermiye arttırıldı
• Vile Precision artık -90% Geri tepme

Kapasite Azaltmaları(Maksimum seviyede):

• Lock and Load 13'ten 9'a
• Tactical Reload 13'ten 9'a
• Eject Magazine 13'ten 9'a
• Vile Precision 11'den 9'a
• Cautious Shot 12'den 10'a
• Rifle Ammo Mutation 9'dan 7'ye
• Prime Rifle Ammo Mutatiton 14'ten 10'a
• Shotgun Ammo Mutation 9'dan 7'ye
• Prime Shotgun Ammo Mutation 14'ten 10'a
• Arrow Mutation 9'dan 7'ye
• Pistol Ammo Mutation 9'dan 7'ye
• Primed Pistol Amoo Mutation 14'ten 10'a
• Sniper Ammo Mutation 9'dan 7'ye

Yakın Dövüş AŞAMA 2: TEKNİKLER

Güncelleme 26 Warframe e yeni bir hava katıcak - Oyun içi bu sistem değişiklikleri kendini tekrar edicek ve Yakın Dövüş bir istisna değil. Aylardır Aşama 1 sizlerle ve artık zaman 2. Aşamada. Aşağıda belirtilenler genel detaylı tasarım yol haritamız ve yeni Aşama ile ilgili planlarımız.

Güncellenmiş bilgileri elde edene kadar Yakın Dövüş silahı Rivenleri eğilimlerine dokunmayacağız- Bunun için bi tarih belirledğimizde size önceden haber vereceğiz.

Yakın dövüş kullanımınız ve sistemlerdeki geri bildirimlerinizin 2. Aşamayı şekillendirmeye yardımcı olduğunu, ve bazı değişimlerin daha uyumlu bir Yakın Dövüş deneyimi için nasıl dahil edildiğini bilmenizi isteriz. Araçlarımız Spin Saldırılarını Daha ilginç olan Yakın dövüş saldırı sistemi karşılığnda daha optimal yaptı ve genel olarak bunu düzeltmeye çalışıyoruz.

Önceden Yakın Dövüş sisteminde (Yakın Dövüş Yenilemesi 1. Aşama Dev Workshop konusunda detaylandırıldığı gibi) birkaç değişiklik yaptık:

• Yeni bir hızlı yakın dövüş saldırısıyla Tanışın
• Elemental Hasar Tipleri üzerinde tam bir VFX yenilemesi
• Havadaki oyuncunun direk altına etki etmek yerine Hedef alınabilen Slam saldırıları.

Bazı seçilen değişiklikler her ne kadar geri çekilecek olsa da ( Evet - Tepki vermeden önce aşağı bakın) sistemin geri kalanı genişletilmiş Aşama 2 için iyi bir altyapı oluşturdu.

Lütfen bu değişikliklerin kesin olmadığını aklınızda bulundurun, ve Yeni yakın dövüş sisteminin bazı yönleri her zamanki Soru- Cevap uygulamasıyla birlikte değişiklik göstereck. Daha sonra, Yakın Dövüş Yenileme Aşaması 3'e daha fazla özellik eklenecektir.

Peki, Yakın Dövüş Güncellemesi 2.Aşama'da neler kapsanıyor?

OYNANIŞ

1. Kullanıma koyulabilen Yakın dövüş silahlarının ve Manual Bloklamanın Dönüşü!
2. Kaçınma iptal etme ve Taktiksel kaçınma

KOMBOLAR

3. Stance Değişiklikleri, Kombolar ve Siz!
4. Daha Yumuşak Kombo Geçişleri
5. Kombo Sayaç Yenilenmesi

ARAÇLAR

6. Yere Çaprma Saldırıları Değişiklikleri
7. Görüşürüz Channeling Hoşgeldin Ağır saldırılar ve Kaldırma!
8. Silah İstatistikleri, Ustalık Sınırları ve Genel Yakın Dövüş Değişiklikleri
9. Mod Dengelemesi/İşlevselliği
10. Exalted Silahlar
11. Ekranlar: Arsenal Değişiklikleri

TEKNİK PARÇALAR

12. Nişan Yardımı
13. Yakın dövüş silahını kullanıma koyarken yapışkan parmaklar!

GELECEK

14. Channelling 2.0 bir diğer adıyla "Öfke Modu" ve Gelecek planları!

Anlayacağınız üzere bu kısın biraz uzun olacak, Düşmanlarınızı nasıl daha efektif bir şekilde Favori yakın dövüş silahınız ile salsaya dönüştürebileceğinizi öğrenin, rahat bi konumda oturduğunuzdan emin olun ve 1 bardak Cimri Sütü için!

Başlamadan Önce bir not, Sadece tek bir elemental hasar tipine sahip olan yakın dövüş silahları Fiziksel+Elemetal'e dönüştürüldü, Statü güvenirliğinin de artmasına olanak sağladı.(Silva ve Aegis bir istisna çünkü yanan kılıç var).

OYNANIŞ

1. Yakın Dövüş silahını Kuşanmak ve Manual Bloklama!

Melee Rework: Phase 1 ile eklenen büyük değişikliklerden biri Birincil/İkincil silahlar ve Yakın dövüşü arasındaki Yumuşak geçişti. Ancak, bazı oyuncular Manual bir şekilde bloklama yapabilme yeteneğini tercih ediyordu, Bazı buildlerini yönetmesi zor hale getiriyordu. Hernekadar "Sadece Kılıç" olarak oynayan oyuncular için Manual bloklamayı geri getirdiysekte aynı değildi.

İyi haber! Artık Her 2 işlev geri döndü! Silah değiştirme tuşuna basılı tutmak Yakın dövüş silahınızı tam olarak kullanmanıza olanak sağlar ve Bu Mod kullanımda iken Nişan tuşu bloklama yapar. Exalted Yakın Dövüş Silahı kullanıyorken silah değiştirme tuşuna basılı tutmak sizi Exalted yakın dövüş modu'na kitler! (Endişelenmeyin, Otomatik Bloklama hala var!)

Bloklamanın işlevini de yeniden tasarladık: Bloklama Kullanımda olan yakın dövüş silahına bağlı olarak bir Bloklama açısı ile artık hasarın 100%'ünü engelleyecek. Her bir başarılı Bloklama Yeni Kombo Sayacına eklenecek!

BlockingAngleDiagram.png.a47772a79a2ebfa

Yukarıdaki örnekte, Kılıç ve kalkan silahları (Silva & Aegis gibi) 70 derecelik bir bloklama açısına sahipler, Oyuncunun önüne merkezlenir. Ancak Hançerler (Dark Dagger gibi) sadece 45 derecelik bir bloklama açısına sahip olacaktır. (Önceden Bütün silahlar Kilitli olarak Otomatik bloğun eklenmesiyle 45 derece bloklama açısına sahipti)

2. Kaçınma iptal etme ve Taktiksel Kaçınma

Yakın dövüş silahı kombo sisteminin en büyük ve en eski şikayetlerinden biri animasyon kilitlenmeleriydi. 7 adımlı komboları tamamlamak iyi hissettiriyor, ancak animasyonlar tamamen sizi hareketlere kitliyor. Elinize daha fazla güç verebilmek için iki tane yeni yol öneriyoruz:

Kaçınma iptal etme - Oyuncunun yakın dövüş saldırısının herhangi bir anında kaçınarak komboyu bitirmesi ve yoldan kaçınması.
Taktisel Kaçınma- Bloklama yaparken kaçınmak size bu Taktiksel kaçınmayı verir, mesafeyi kısa tuttuk, Yakın dövüş menzilinde kalabilmeniz için. Bu savaşın akışını bir saldırıyı iptal ettikten sonra parçalamamak için yapılan bir çaba, ancak eğer hızlı bir kaçış yapmak istersenizde işe yarar!

KOMBOLAR

3. Stance Değişiklikleri, Kombolar ve Siz

Açık ara farkla Yakın dövüş sisteminde göreceğiniz en büyük değişiklik Stancelere yapıldı ve ayrıca Komboların birbirleriyle nasıl etkileşime geçtiği. Eski(Şuanki) Sistemde Kombolar tuşa basmanın bir etkisi, hepsi bir animasyon zincirine yol açıyor. Yakın Dövüş Saldırıları Yeniden Düzenleme Aşama 2'de, saldırılar tereyağından kıl çeker gibi ve uyumlu!

Bu Komboların yeniden düzenlenmesi her bir Stance'e uygulanır sadece Silah tiplerine değil. Örneğin Tempo Royale(Bir Ağır Kılıç Stance Modu) Her ikiside Ağır Kılıç Kategorisine girmesine rağmen Cleaving Whirlwind Stance'inden farklı kombolara sahip olacak. Şu anki farklılık ise, ikisininde Ortak hareketler ve Saldırı tiplerini kullanan bir dizayn'ı paylaşıyor olmaları.

Ayrıca Yakın dövüş saldırıların daha sezgisel hissettirmesini istedik. Örneğin, Eğer bir birincil silahla nişan alıyorsanız yada gelen saldırıları blokluyorsanız ve bu sırada yakın dövüş tuşuna basarsanız büyük ihtimalle yakınlaşmak isteyeceksiniz! Eğer yakın dövüş saldırısı kullanırken bir hareket tuşu kullanmıyorsanız büyük ihtimalle hedefinizin işini bitirmeye çalışıyorsunuzdur. Yeni Komboların bu var olan hareketleri yansıtmasını istedik, ve bu yüzden yeni girdiler bu durumsal farkındalığı yansıtacak.

Çoğu durumda, bir silahta kullanımda olan herhangi bir Stance Moduna (yalnızca bireysel silah türleri değil!) Aşağıdaki iyileştirmeler uygulanabilir:

İleri Kombo (İleri+Yakın Dövüş saldırısı tuşu) - Bu size ilk 1-3 sallamada hareketlerinizi engellemeden saldırma imkanı sunar(Silah Stance'ine göre değişiklik gösterir). Bu dizideki son saldırı ilk saldırıyla kusursuz bir biçimde bağlanıp bir döngü oluşturacak, böylelikle saldırırken bir seviye hareketliliğinizi koruyabileceksiniz.
İleri Taktiksel Kombo (İleri + Blokla/Nişan alma tuşu + Yakın Dövüş Tuşu) - Bu hareket genellikle mesafe kapatan bir açılıştır, Daha sert vuran saldırı dizilerini yapabilmeniz için sizi düşmana yakınlaştırır. Bu kombonun başı yada sonu bir darbe efektine sahip olabilir, Düşmanı kontrol etmenize ve kombonuzun orta kısımında saldırılarınız büyük ve geniş açılı olacaktıır birden fazla düşmana vurmanıza olanak sağlar.
Naturel Kombo (Sadece yakın dövüş saldırısı tuşu) - Bir oyuncunun hedefini yok etmesine izin vermek için sert vuruşlar ve hareketsiz saldırılar. Son saldırı düşmanları yere düşürme etkisine sahip olabilir yada düşmanlarınızı havaya yollayıp orda tutabilir, Eğer bir dizi saldırı işinizi halletmezse.
Naturel Taktiksel Kombo (Bloklama /Nişan alma tuşu + Yakın Dövüş saldırısı tuşu) - İlk Vuruş büyük ihtimalle uzun menzilli bir itiş olacak yada silahınızı menzilini arttırmak için silahınızı fırlatacaksınız. Uzaktan saldırılar daha sert vuracak ve genellikle Yere düşürme yada Sarsmanın aksine Ragdoll efekti yada Kaldırma saldırsı ile bitecek. Kaldırma Saldırıları 7. Kısımda detaylandırılmıştır.
Hava Kombo( Zıplarken Yakın Dövüş Saldırısı tuşu) - Hareketliliği feda etmeden havada bir kombo yapın.
Süzülme Hava Kombo(Geri+Zıplarken Yakın Dövüş Saldırısı tuşu) - Kombo tamamlanırken oyuncuyu yerinde tutar ve yere çarpma saldırısının açısını değiştirerek aksiyonun devam etmesini sağlar!

Pro Gamer Hareketi Örneği: İleri Taktisel Kombonun(İleri+Bloklama/Nişan alma tuşu) ilk açılış saldırısı ile hedefle arandaki mesafeyi kapat, ve ardından hedefinizin işini bitirmek için bir Naturel Komboya(Sadece Yakın Dövüş saldırısı) yada Naturel Taktiksel Komboya(Bloklama/Nişan alma tuşu) geçip hedefin işini bitir.

Bütün bu stance değişiklikleri Kırbaç stancelerinin diğerlerine kıyasla çokta istenmediğini göz önüne serdi. Bunun farkındayız ve yeni bir Kırbaç Stance'i üzerinde çalışıyoruz!

4. Daha Yumuşak Kombo Geçişleri

Eski sistemde, Yanlızca girilen ilk devam saldırısı hafıza'da kalırdı ve asıl saldırı animasyonu bittinde uygulanırdı. İzleyen saldırıdan sonraki girişler bir sonraki saldırının başlangıcına kadar göz ardı edildi. Yeni sistemde, bir sonraki saldırı en son alınan bilgiye bağlı olarak sürekli olarak güncellenir.

Bu, kombo değişikliklerle ilgili son saniye kararlarının ilk saldırı bittikten hemen sonra gerçekleşmesini sağlar. Saldırı düğmesi yeniden spam göndermeye başlamadan önce açılan saldırı animasyonunun bitmesini beklemenize gerek yok! Değişimi kucaklayın!

5. Kombo Sayaç Yenilenmesi

Kombo Sayacı yeni bir işlevsellik geçişi elde edecek. Hasarla ilgili sadece düz bonuslar vermek yerine, Kombo Sayacı artık yeni bir ağır vuruş dövüşünün kaynağının bir uzantısı olarak da işlev görecek: AĞIR SALDIRI! Tuşların yerini alacak ve bu değişiklikler Bölüm 7'de ele alınacaktır. Bu sayaç daha ayrıntılı ve hızlı bir şekilde artırılacak ve yakın dövüş saldırıları, hasarları bloklama, Yere Çarpma Saldırılarından radyal hasar ve atılan bir silahtan vurma (Glaive gibi) kullanılarak oluşturulabilir.

Harcanabilir bir kaynak olarak, Kombo Sayacı'nın yenilenmesi kolay olmalı ve yapılan değişiklikler Kombo Sayacı kaynağını ne kadar kolay elde edip harcayabileceğinizi yansıtmalıdır. Bir saldırının "ağırlığına" ek olarak, Kombo Sayacına eklenen miktarda farklı bir ölçüme sahip olacaktır. Genel bir kural olarak, hafif, hızlı ataklar, Kombo Sayacı'na yavaş, ağır ataklardan daha az katkıda bulunur. Sınırlarını zorla, Tenno!

EK NOT: Bu yeni Kombo Sayaç sisteminin bir sonucu olarak, bazı Modlar değişiyor, ancak aynı işlevi koruduğu için, Body Count gibi istatistikleri aynı şekilde kalıcak bazı Modlar da bulunuyor. Tüm Riven Mücadeleleri, 'Kombo Sayacırn' ı yansıtacak şekilde değiştirildi. Örneğin, bir Riven Mod artık isabet başına Kombo Puan üzerinde + / - değerlere sahip olabilir. Bazı değişiklikleri gelecek olan Modlar, Bölüm 9'da aşağıda listelenmiştir.

YAN NOT: Çok daha yüksek bir Kombo Sayaç Çoğaltıcı oluşturmayı kolaylaştırmak için Kombo Sayacı (Ash, Atlas vb. Gibi) kullanan yetenekler eski değerlerinin% 25'inde ölçeklenir. Bu değerler değerlendirme için beklemededir.

• Kombo Süresi artık Kombo Sayacının altında bir çubukla gösterilicektir!

ARAÇLAR

6. Yere Çaprma Saldırıları Değişiklikleri

Yere Çarpma Saldırılarında ragdoll etkisi kaldırılıyor (bazı silaha özel istisnalar *cough*JatKittag*cough* ile), ancak oyuncuya biraz nefes alması için alan bırakarak düşmanları geri itecek veya devirecek bir efektle değiştiriliyor ve rakip birlikleri sonraki saldırılar için hazırlar.

Yakın Dövüş Yenileme: Aşama 1, Yere Çarpma Saldırıları üzerindeki ragdoll efektlerinin global kullanımını ortaya koydu, bu yüzden bu geri alınacak ikinci ürün ve yerine ölümleri yağdırmanın daha iyi bir yolu!

Ayrıca, tüm Yakın Dövüş silahları güncellenmiş bir Yere çarpma FX'i aldı!

7. Kanalizeyi Ağır Ataklarla ve 'Lifted' Statü ile Değiştirme

Kanallaşma, Yakın Dövüş Yenilemesi: Aşama 2 güncellemesindeki son vedalarını söyleyecek ve bunun yerine yeni bir Ağır Saldırı formunun yanı sıra yeni bir Lifted Statüs etkisi yerini alacak. Daha önce de belirtildiği gibi, Channeling Modları yeni sisteme uyarlanacak ve yapılarınıza daha fazla fayda sağlayacaktır.

Bunlar planlanan değişiklikler:

Ağır Saldırı (Yakın dövüşler için Alt-Fire) - Artık ağır saldırılar, herhangi bir zamanda, sadece yakın dövüş donanımınız kuşanmışken veya elinizde iken Alt-Fire düğmesine basarak gerçekleşebilir. Bu, tüm Kombo Sayac'ınıza mal olur (Modlar'dan etkilenir), bu yüzden bıraktığınıza emin olun! Eğer herhangi bir aktif Kombo Sayacınız yoksa, Ağır Saldırı kullanacaksınız, ancak Kombo Sayacından gelen herhangi bir hasar bonusundan yararlanamayacaksınız.
Ağır Yere Çarpma Saldırıları (Yakın Dövüş için Atlama + Alt-Fire) - Bu yeni Yere Çaprma Saldırısı, LIFTED STATÜSÜ olarak bilinen hedefler üzerinde yeni bir etki yaratacaktır. Bir hedef kaldırıldığı zaman, havada asılı durulur ve hedef çaresizce uzak tutulurken oyuncunun saldırıları takip etmesine izin verilir. Yine, bir aktif Kombo Sayacınız yoksa, bu saldırı, bonus hasarı olmadan ve minimum bir Lifting Statüs ile Ağır Parçalama olarak gerçekleştirilir.

Peki ya sorduğunuz Kanalize FX'i ne olacak? Prime Armor Channeling'in Görsel Efektleri şimdi Kombo Sayacı 2'ye ulaştığında görünecek!

8. Silah İstatistikleri ve Ustalık Sınırları

Bu yeni değişiklikle birlikte, çeşitli yakın dövüş silahı revizyonları ve düzeltmeleri yapıldı ve bu sistem içinde nasıl çalıştıkları:
Ustalık Seviyesi - Silahlar, işlevlerinin ve güçlerinin Birincil ve İkincil silahlarda yapılan geçişlere benzer şekilde uygun bir Ustalık Seviyesine uymasını sağlamak için ayarlandı.
Base Damage - Kombo Çoğaltıcı, yalnızca Ağır Saldırılar için geçerli olacağından, tüm yakın dövüş silahlarının temel hasarı önemli ölçüde artmıştır.
Temel Menzil - Hasarla birleştiğinde, optimum isabetler için menzil de artırılmıştır. Taban mezili arttırılırken, Range Mod'lar kendilerine uygulanan farklı bir hesaplamaya sahip olacaklar. Bu, Bölüm 9'da ayrıntılı olarak açıklanmıştır.
Mod ve Arcane Kanalize İşlevselliği - Yukarıda belirtildiği gibi, Kanalizleştirmeye bağlı işlevselliğe sahip herhangi bir Mod veya Arcanlar, Lifted Statüsünü, Ağır Atak hasarını ve Kombo Sayaç değiştiricilerini artırmak için istatistikleri değiştirmiştir.

Spoiler

 

Evrensel Özellikler

• Tekme saldırılarının Menzili 1.5m'den 2m'ye arttırıldı(Antreman silahları hariç onlar 2.5m'ye arttırıldı)
• Kombo Süresi 3 saniyeden 5 saniyeye arttırıldı

Hançerler

General

Savuşturma Açısı 45 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.3'ten 0.9'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Ceramic Dagger

Hasar 35'ten 140'a yükseltildi
Menzil 1'den 1.8'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %20'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'ten %10'a yükseltildi

Heat Dagger

Ustalık Seviyesi 0'dan 3'e yükseltildi
Hasar 45'ten 14 Darbe, 76 Delme, 56 Kesme ve 62 Ateş olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 1.75'e yükseltildi
Statü Şansı %5'ten %14'e yükseltildi
Kritik Şansı %5'ten %14'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 1.6x'ya yükseltildi

Dark Dagger

Ustalık Seviyesi 0'dan 2'ye yükseltildi
Hasar 35 Radyasyondan 58 Delmeye, 36 Kesme ve 60 Radyasyon'a yükseltildi
Menzil 1'den 1.75'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %22'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'ten %8'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Sheev

Ustalık Seviyesi 0'dan 5'e yükseltildi
Hasar 45'ten 270'e yükseltildi
Menzil 1'den 1.7'e yükseltildi
Kritik Şansı %5'ten %13'e yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.1x'ya yükseltildi

Karyst

Ustalık Seviyesi 0'dan 6'ya yükseltildi
Hasar 50 Toksin'den 30 Darbe, 84 Delme ve 72 Kesme ve 87 Toksin olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 1.75'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %26'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Rakta Dark Dagger

Hasarı 50 Radyasyondan 88 Delme, 62 Kesme ve 96 Radyasyon olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 1.75'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %30'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 1.8x'e yükseltildi

İkili Hançer

Genel

Savuşturma Açısı 50 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.3'ten 0.8'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Fang

Hasar 30'dan 108'e yükseltildi
Menzil 0.75'ten 1.65'e yükseltildi
Statü Şansı %8'den %16'ya yükseltildi
Kritik Şansı %5'ten %8'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Okina

Hasar 40'tan 140'a yükseltildi
Menzil 0.75'ten 1.7'ye yükseltildi
Statü Şansı %15t'en %20'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'ten %16'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Ether Daggers

Ustalık Seviyesi 0'dan 6'ya yükseltildi
Hasar 45'ten 224'e yükseltildi
Menzil 0.75'ten 1.75'e yükseltildi
Statü Şansı %15'ten %30'a yükseltildi
Kritik Şansı %5'ten %10'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 1.8x'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Fang Prime

Ustalık Seviyesi 0'dan 10'a yükseltildi
Hasar 36'dan 178'e yükseltildi
Fiziksel hasarın ayrılması şimdi temel Fang'la eşleşiyor
Menzil 1'den 1.75'e yükseltildi
Statü Şansı %5'den %26'ya yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %26'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2.6x'ya yükseltildi

Yumruk

General

Savuşturma Açısı 50 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.5'ten 0.9'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Mk-1 Furax

Hasar 35'ten 90'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi

Ankyros

Ustalık Seviyesi 0'dan 2'ye yükseltildi
Hasar 30'dan 90'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Furax

Ustalık Seviyesi 0'dan 5'e yükseltildi
Hasar 35'ten 135'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %11'ye yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %25'e yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.3x'ya yükseltildi

Tekko

Ustalık Seviyesi 2'den 6'ya yükseltildi
Hasar 45'ten 160'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Ankyros Prime

Ustalık Seviyesi 0'dan 8'e yükseltildi
Hasar 38'den 128'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %16'ya yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %28'e yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.4x'ya yükseltildi

Furax Wraith

Ustalık Seviyesi 3'den 9'a yükseltildi
Hasar 35'ten 139'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi
Statü Şansı %10'den %15'ye yükseltildi
Kritik Şansı %25'den %30'a yükseltildi
Kritik Hasar 2.5x'den 2.7x'ya yükseltildi
İlk Kombo Sayısı 20'ye ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Tekko Prime

Hasar 56'dan 180'a yükseltildi
Menzil 1'den 1.35'e yükseltildi

Sparring

General

Savuşturma Açısı 50 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.5'ten 0.9'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Kogake

Ustalık Seviyesi 0'dan 2'ye yükseltildi
Hasar 35'ten 120'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Obex

Ustalık Seviyesi 0'dan 4'e yükseltildi
Hasar 25'ten 120'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Hirudo

Hasar 55'ten 130'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi
Statü Şansı %5'den %11'ya yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %30'a yükseltildi

Korrudo

Hasar 61'ten 193'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Kogake Prime

Hasar 70'ten 242'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi
Statü Şansı %34'dan %38'ye yükseltildi

Prisma Obex

Ustalık Seviyesi 4'dan 10'a yükseltildi
Hasar 25'ten 150'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi

Pençeler

General

Savuşturma Açısı 55 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.5'ten 0.8'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Venka

Ustalık Seviyesi 3'den 4'a yükseltildi
Hasar 37'tan 140'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.75'e yükseltildi

Ripkas

Ustalık Seviyesi 3'dan 5'e yükseltildi
Hasar 55'ten 173'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.75'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 13-15

Venka Prime

Ustalık Seviyesi 8'den 14'a yükseltildi
Hasar 55'ten 188'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.8'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %24'ye yükseltildi
Kritik Şansı %25'den %32'e yükseltildi
Kritik Hasar 2.5x'den 2.6x'ya yükseltildi

Nunchaku

General

Savuşturma açısı 55 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Ninkondi

Ustalık Seviyesi 0'dan 8'e yükseltildi
Hasar 45 Elektrik'ten 90 Darbe ve 100 Elektrik olacak şekilde yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Shaku

Ustalık Seviyesi 0'dan 10'a yükseltildi
Hasar 55'dan 180'a yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %34'ye yükseltildi
Kritik Şansı %7.5'den %18'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 13-15

Ninkondi Prime

Ustalık Seviyesi 10'dan 14'a yükseltildi
Hasar 54'ten 234'a yükseltildi

Warfans

General

Savuşturma açısı 55 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.6'ten 0.7'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Gunsen

Ustalık Seviyesi 10'dan 8'e düşürüldü
Hasar 50'ten 160'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.7'e yükseltildi

Gunblade'ler

General

Savuşturma Açısı 45 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Redeemer

Hasar 60'dan 180'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.7'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %22'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %10'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 1.8x'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Sarpa

Hasar 70'ten 160'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.75'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %28'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %14'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2x'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Redeemer Prime

Hasar 80'dan 212'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.75'e yükseltildi
Statü Şansı %28'den %30'a yükseltildi
Kritik Şansı %16'den %24'e yükseltildi

Meç

General

Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı
Takip Etme 1'den 0.7'ye düşürüldü

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Destreza

Hasar 75'ten 158'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %5'den %14'e yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %28'e yükseltildi

Endura

Hasar 95'ten 200'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %36'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %10'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Destreza Prime

Hasar 76'ten 170'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %18'dan %20'ye yükseltildi
Kritik Şansı %24'den %32'e yükseltildi

Glaives

Genel bir kural olarak, Glaive'in güçlü fırlatmalarının kendine hasar vermesi kaldırıldı. Bu karar Deneme Borusundan geçerken, bazıları bu kararın belirli bir Chroma etkileşimini etkilediğini belirttiler ama, diğer 41 Warframe'i olumlu yönde etkiliyor.

Daha spesifik olarak Power Throw Modu artık son sekmesinde bir düşman yada nesneye çarptığında patlama yaratmıyor, sadece bir Delip geçme eklentisi sunuyor.

General

Savuşturma açısı 55 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.5'den 0.7'ye yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Kestrel

Hasar 35'ten 84'a yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.2'e yükseltildi

Glaive

Hasar 45'ten 105'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %12'ye yükseltildi
Kritik Şansı %10'dan %12'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Orvius

Hasar 70'dan 195'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.3'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %18'ye yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %18'e yükseltildi
Bloklama Tuşu+Alternatif Ateş tuşunu kullanıp düşnaları askıya alacak bir glavie fırlatın

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Cerata

Ustalık Seviyesi 3'den 7'a yükseltildi

Hasar 44 Toksin'den 19 Darbe, 36 Delme ve 52 Kesme ve 76 Toksin olacak şekilde yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi

Falcor

Hasar 78'dan 230'e yükseltildi
Menzil 0.75'den 1.3'e yükseltildi

Statü Şansı %28'dan %34'ye yükseltildi

Halikar

Hasar 45'ten 149'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.2'e yükseltildi
Statü Şansı %20'dan %29'ye yükseltildi
Kritik Şansı %10'den %17'a yükseltildi

Pathocyst

Hasar 82'ten 262'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Glaive Prime

Hasar 50'dan 164'e yükseltildi
Menzil 0.5'den 1.25'e yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %22'a yükseltildi

Nikanalar

General

Savuşturma açısı 55 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.6'ten 0.7'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Nikana

Hasar 45'ten 142'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'den %16'ya yükseltildi
Kritik Şansı %10'den %16'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Dragon Nikana

Hasar 85'dan 188'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %15'dan %22'ye yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %22'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Skiajati

Hasar 77'ten 175'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.7'e yükseltildi
Statü Şansı %27'dan %30'ya yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %19'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.9x'den 2.1x'ya yükseltildi
Yere Çarpma Alanı 3'den 6'ya yükseltildi

Nikana Prime

Ustalık Seviyesi 0'dan 12'e yükseltildi
Hasar 95'ten 198'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %20'dan %28'ye yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %28'e yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.4x'ya yükseltildi

İki Elli Nikana

General

Savuşturma Açısı 55 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Tatsu

Hasar 96'ten 214'a yükseltildi
Menzil 2'den 3'e yükseltildi
Statü Şansı %23'dan %28'ye yükseltildi
Kritik Şansı %11'den %16'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.9x'den 2x'ya yükseltildi

Kılıç ve Kırbaç

General

Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Lacera

Hasar 80 Elektrik'ten 12 Darbe, 38 Delme, 66 Kesme ve 100 Elektrik olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Kritik Şansı %2.5'den %5'e yükseltildi

Mios

Hasar 80'ten 177'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %19'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Jat Kusar

Ustalık Seviyesi 10'dan 11'a yükseltildi
Hasar 80 Ateş'den 79 Darbe, 13 Delme, 45 Kesme ve 81 Ateş'e olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi
Statü Şansı %5'den %19'e yükseltildi

Tonfas

Genel

Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Kronen

Hasar 65'dan 130'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %10'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Boltace

Ustalık Seviyesi 2'den 4'ya yükseltildi
Hasar 85'ten 176'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %25'den %28'ya yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %6'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Ohma

Hasar 100 Elektrik'den 76 Darbe, 38 Kesme ve 110 Elektrik olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Telos Boltace

Ustalık Seviyesi 8'dan 11'e yükseltildi
Hasar 85'ten 210'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %35'ye yükseltildi
Kritik Şansı %10'den %20'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 13-15

Kronen Prime

Ustalık Seviyesi 8'dan 13'e yükseltildi
Hasar 66'ten 212'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %24'den %34'ya yükseltildi
Kritik Şansı %12'dan %22'e yükseltildi

Polearms

Genel

Savuşturma açısı 55 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.8'ten 0.6'a düşürüldü

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Orthos

Hasar 50'ten 175'a yükseltildi
Menzil 2'den 3'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %18'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %6'a yükseltildi

Tonbo

Hasar 80'ten 184'a yükseltildi
Menzil 2'den 3'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Guandao

Hasar 90'ten 202'a yükseltildi
Kritik Şansı %22'den %28'e yükseltildi

Cassowar

Hasar 70'ten 188'a yükseltildi

Sydon

Ustalık Seviyesi 2'dan 5'e yükseltildi
Hasar 75'ten 225'a yükseltildi
Menzil 2'den 2.9'e yükseltildi

Serro

Ustalık Seviyesi 2'den 6'ya yükseltildi
Hasar 75 Elektrik'ten 96 Kesme ve 138 Elektrik olacak şekilde yükseltildi
Menzil 2'den 3'e yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %26'ya yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %8'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Kesheg

Hasar 105'ten 241'a yükseltildi
Menzil 2'den 2.9'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %23'ye yükseltildi
Kritik Şansı %7.5'den %19'e yükseltildi

Pupacyst

Hasar 90'ten 284'a yükseltildi
Menzil 1.5'den 2.7'e yükseltildi

Lesion

Ustalık Seviyesi 7'den 9'a yükseltildi
Hasar 100'ten 237'a yükseltildi
Menzil 1.5'den 2.7'e yükseltildi
Statü Şansı %30'dan %37'ya yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %15'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Vaykor Sydon

Ustalık Seviyesi 8'den 11'a yükseltildi
Hasar 85'dan 213'e yükseltildi
Menzil 2'den 2.9'e yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %33'ye yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %21'a yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.5x'ya yükseltildi
Radial Blind, artık tam şarjla Block + Alt Fire tarafından tetikleniyor

Orthos Prime

Ustalık Seviyesi 2'den 12'ya yükseltildi
Hasar 65'dan 234'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %36'ye yükseltildi
Kritik Şansı %10'den %24'e yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.2x'ya yükseltildi

Staves

General

Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Mk-1 Bo

Hasar 45'ten 90'e yükseltildi
Menzil 2'den 3'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Bo

Ustalık Seviyesi 0'dan 4'a yükseltildi
Hasar 50'ten 140'a yükseltildi

Amphis

Ustalık Seviyesi 0'dan 5'e yükseltildi
Hasar 55'ten 130'a yükseltildi
Menzil 2'den 3'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %21'ye yükseltildi
Kritik Şansı %7.5'den %13'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 1.7x'ya yükseltildi

Tipedo

Ustalık Seviyesi 3'dan 6'ya yükseltildi
Hasar 50'dan 124'e yükseltildi
Menzil 1.5'den 3'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Broken Scepter

Ustalık Seviyesi 5'dan 7'e yükseltildi
Hasar 60'ten 179'a yükseltildi
Menzil 1.5'den 2.9'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Bo Prime

Ustalık Seviyesi 5'dan 10'a yükseltildi
Hasar 70'ten 176'a yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %32'ye yükseltildi
Kritik Şansı %12.5'den %24'e yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.6x'ya yükseltildi

Tipedo Prime

Hasar 76'ten 170'a yükseltildi
Menzil 1.5'den 3'e yükseltildi

Scythes

General

Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı

Takip Etme 0.8'ten 0.6'a düşürüldü

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Anku

Hasar 70'ten 170'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.8'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Ether Reaper

Ustalık Seviyesi 3'den 4'a yükseltildi
Hasar 65'dan 180'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.7'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %20'ye yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %20'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Caustacyst

Hasar 75 Paslanma'dan 17 Darbe, 71 Delme, 69 Kesme ve 103 Paslanma olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.9'e yükseltildi
Statü Şansı %30'dan %37'ya yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %9'a yükseltildi

Hate

Ustalık Seviyesi 2'dan 8'e yükseltildi
Hasar 70'dan 230'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.8'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %20'ye yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %30'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Reaper Prime

Ustalık Seviyesi 2'dan 10'a yükseltildi
Hasar 75'dan 200'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.8'e yükseltildi
Statü Şansı %12'den %25'ya yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %35'e yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.5x'ya yükseltildi

Heavy Blades

General

Savuşturma açısı 55 olarak ayarlandı
Takip Etme 0.2'ten 0.6'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Gram

Hasar 100'ten 160'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.8'e yükseltildi

Scindo

Hasar 100'ten 200'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.6'e yükseltildi

Galatine

Hasar 125'ten 182'a yükseltildi
Menzil 1.45'den 3'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Dark Split-Sword (Ağır Kılıç)

Hasar 90 Radyasyondan 68 Delme, 52 Kesme ve 100 Radyasyon olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1.45'den 2.8'e yükseltildi

Zenistar

Hasar 130 Ateş'ten 80 Darbe, 68 Kesme ve 150 Ateş olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.6'e yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %30'ya yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %10'a yükseltildi
Disk Süresi şimdi temel 10 saniye ve Kombo Çoğaltıcıyla artırıldı

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Scindo Prime

Ustalık Seviyesi 4'dan 8'e yükseltildi
Hasar 130'ten 250'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.7'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %24'ye yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %26'a yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.4x'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Paracesis

Hasar 144'ten 222'a yükseltildi
Menzil 1.45'den 2.9'e yükseltildi
Statü Şansı %12'dan %22'ye yükseltildi

War

Hasar 140'tan 250'a yükseltildi
Menzil 1.45'den 3.2'e yükseltildi
Statü Şansı %20'dan %26'ya yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %26'a yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.6x'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 13-15

Galatine Prime

Hasar 165'dan 280'e yükseltildi
Menzil 1.45'den 3'e yükseltildi
Statü Şansı %20'dan %26'ya yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %26'a yükseltildi

Gram Prime

Hasar 180'dan 300'a yükseltildi
Menzil 1.45'den 2.9'e yükseltildi

Çekiçler

Genel

Savuşturma Açısı 50 olarak ayarlandı

Takip Etme 0.2'ten 0.4'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Fragor

Hasar 115'dan 200'e yükseltildi
Menzil 2'den 2.5'e yükseltildi

Magistar

Hasar 80'ten 210'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Jat Kittag

Hasar 130'ten 200'a yükseltildi
Menzil 2'den 2.8'e yükseltildi

Sibear

Hasar 130 Buz'dan 70 Darbe, 20 Delme, 50 Kesme ve 100 Buz olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.6'e yükseltildi

Statü Şansı %10'dan %30'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Heliocor

Hasar 140'ten 280'a yükseltildi
Menzil 2'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %2.5'dan %12'ye yükseltildi
Kritik Şansı %25'den %38'e yükseltildi

Sancti Magistar

Hasar 120'ten 240'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.6'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %20'ye yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %30'e yükseltildi

Volnus

Ustalık Seviyesi 4'den 9'a yükseltildi
Hasar 100'ten 220'a yükseltildi
Menzil 1.8'den 2.9'e yükseltildi

Wolf Sledge

Hasar 130'ten 259'a yükseltildi
Menzil 1.5'den 3.1'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Arca Titron

Hasar 180'dan 360'a yükseltildi
Menzil 2'den 2.6'e yükseltildi
Synoid Heliocor
Hasar 120'ten 280'e yükseltildi
Menzil 2'den 2.6'e yükseltildi
Statü Şansı %20'dan %40'ye yükseltildi
Kritik Şansı %10'den %16'a yükseltildi
İlk Kombo Sayısı 20'ye ayarlandı

Fragor Prime

Ustalık Seviyesi 7'dan 12'e yükseltildi
Hasar 130'ten 270'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.6'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %18'ye yükseltildi
Kritik Şansı %35'den %40'a yükseltildi
İlk Kombo Sayısı 30'ye ayarlandı

Machetes

Genel

Savuşturma açısı 55 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Kama

Hasar 45'ten 90'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi
Statü Şansı %2'dan %10'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'dan %12'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 1.8x'e yükseltildi

Machete

Hasar 25'ten 120'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'den %15'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %10'a yükseltildi

Prova

Hasat 35 Elektrik'ten 52 Darbe ve 76 Elektrik olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'den %16'ya yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %14'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2x'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Gazal Machete

Hasar 52'dan 178'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.6'e yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %30'ya yükseltildi

Kreska

Hasar 70'ten 190'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi

Nami Solo

Ustalık Seviyesi 0'dan 6'ya yükseltildi
Hasar 35'ten 172'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Prisma Machete

Hasar 25'dan 193'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %31'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %15'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 1.9x'ya yükseltildi

Prova Vandal

Ustalık Seviyesi 3'dan 8'e yükseltildi
Hasar 48 Elektrik'ten 80 Darbe ve 118 Elektrik olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %32'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %14'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2x'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Machete Wraith

Ustalık Seviyesi 1'den 11'a yükseltildi
Hasar 45'ten 211'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %33'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %19'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2.1x'ya yükseltildi

Kılıç ve kalkan

Genel

Savuşturma Açısı 70 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Silva ve Aegis

Hasar 35'ten 98'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

Ack ve Brunt

Hasar 50'ten 149'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Cobra ve Crane

Hasar 100'ten 296'a yükseltildi
Fiziksel hasar %90 Darbe, %10 Delme'den %70 Darbe ve %30 Delme olarak değiştirildi
Menzil 1'den 2.6'e yükseltildi
Kritik Şansı %10'den %15'a yükseltildi

Sigma ve Octantis

Hasar 60'dan 174'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

Silva ve Aegis Prime

Hasar 120'ten 318'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %25'dan %30'ya yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %25'e yükseltildi

Kılıçlar

Genel

Savuşturma açısı 55 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Skana

Hasar 35'ten 120'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'den %16'ya yükseltildi

Jaw Kılıcı

Hasar 44'ten 120'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %18'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %6'a yükseltildi

Cronus

Hasar 35'ten 106'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %18'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %6'a yükseltildi

Ateş Kılıcı

Ustalık Seviyesi 0'dan 3'e yükseltildi
Hasar 35'ten 147'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %20'ye yükseltildi

Pangolin Kılıcı

Ustalık Seviyesi 0'dan 3'e yükseltildi
Hasar 37'dan 150'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %22'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %8'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Plasma Kılıcı

Ustalık Seviyesi 0'dan 4'e yükseltildi
Hasar 35 Elektrik'ten 34 Darbe, 12 Delme ve 88 Kesme ve 66 Elektrik olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %15'den %18'ye yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %18'e yükseltildi

Mire

Ustalık Seviyesi 0'dan 5'e yükseltildi
Hasar 35 Toksin'den 23 Delmeye, 23 Kesme ve 47 Kesme ve 65 Toksin'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.7'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %31'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %9'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Ether Kılıcı

Ustalık Seviyesi 0'dan 7'e yükseltildi
Hasar 37'ten 192'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %34'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %10'a yükseltildi

Dark Kılıcı

Ustalık Seviyesi 0'dan 8'e yükseltildi
Hasar 35 Radyasyon'dan 120 Delme, 60 Kesme ve 80 Radyasyon olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %40'ye yükseltildi

Prisma Skana

Ustalık Seviyesi 0'dan 8'e yükseltildi
Hasar 35'ten 170'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'den %16'ya yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %28'e yükseltildi
Kritik Hasar 2x'den 2.2x'ya yükseltildi

Krohkur

Ustalık Seviyesi 7'den 9'a yükseltildi
Hasar 70'ten 217'ye yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.7x'den 2.3x'ya yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

Broken War

Hasar 90'dan 187'ye yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %20'ye yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %35'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2.2x'ya yükseltildi

Dakra Prime

Ustalık Seviyesi 6'dan 10'a yükseltildi
Hasar 60'tan 170'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %18'ye yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %36'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2.4x'ya yükseltildi

Skana Prime

Ustalık Seviyesi 0'dan 12'a yükseltildi
Hasar 42'den 210'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %26'ya yükseltildi
Kritik Şansı %10'den %26'a yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2.6x'ya yükseltildi

İkili Kılıç

General

Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 0-3

İkili Skana

Hasar 35'ten 120'ye yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'den %16'ya yükseltildi

Nami Skyla

Ustalık Seviyesi 0'dan 2'ye yükseltildi
Hasar 50'den 125'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'den %15'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %10'a yükseltildi

Dual Kamas

Hasar 42'den 96'ya yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi
Statü Şansı %7.5'den %15'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %10'a yükseltildi

Dual Ateş Kılıçları

Ustalık Seviyesi 0'dan 3'e yükseltildi
Hasar 35'ten 147'ye yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %20'ye yükseltildi

İkili Zoren

Hasar 30'dan 70'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.3'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Dark Split Sword

Ustalık Seviyesi 0'dan 5'e yükseltildi
Hasarı 65 Radyasyon'dan 56 Delme, 28 Kesme ve 32 Radyasyon olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi

Dex Dakra

Hasar 65'ten 142'ye yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %20'den %24'ye yükseltildi
Kritik Şansı %10'den %16'a yükseltildi

Dual Cleavers

Ustalık Seviyesi 3'dan 5'e yükseltildi
Hasar 35'ten 157'ye yükseltildi
Menzil 1'den 1.7'e yükseltildi

Dual Ichor

Hasar 35 Toksin'den 19 Darbe, 11 Delme ve 45 Kesme ve 47 Toksin olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.3'e yükseltildi

Dual Raza

Hasar 48'den 110'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi
Statü Şansı %5'dan %10'ye yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %25'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Dual Kerez

Hasar 44'ten 115'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

İkili Basolk

Ustalık Seviyesi 3'den 7'a yükseltildi
Hasar 65 Ateş'den 55 Darbe, 15 Delme, 55 kesme ve 85 Ateş olacak şekilde yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi

Dual Ether

Ustalık Seviyesi 0'dan 8'e yükseltildi
Hasar 40'tan 180'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %10'dan %28'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %20'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2x'ya yükseltildi

Dual Kamas Prime

Ustalık Seviyesi 6'dan 8'e yükseltildi
Hasar 70'ten 160'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi
Statü Şansı %20'dan %25'ye yükseltildi
Kritik Şansı %15'den %20'a yükseltildi

Prisma Dual Cleavers

Ustalık Seviyesi 3'den 9'a yükseltildi
Hasar 35'ten 133'e yükseltildi
Menzil 1'den 1.7'e yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 10-12

İkili Krohkur

Ustalık Seviyesi 6'dan 10'a yükseltildi
Hasar 70'ten 250'ye yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

Nami Skyla Prime

Hasar 60'tan 180'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi
Statü Şansı %30'dan %34'ya yükseltildi
Kritik Şansı %20'den %22'e yükseltildi
Kritik Hasar 1.5x'den 2x'ya yükseltildi

Whips

Genel

Savuşturma Açısı 45 olarak ayarlandı

USTALIK SEVİYESİ 0-3

Lecta

Hasar 45 Elektrik'den 20 Delme, 25 Kesme ve 56 Elektrik olacak şekilde yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 4-6

Atterax

Ustalık Seviyesi 2'dan 5'e yükseltildi
Hasar 45'ten 129'a yükseltildi

Scoliac

Hasar 55'ten 150'ye yükseltildi
Statü Şansı %15'den %29'ye yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %13'e yükseltildi

Galvacord

Hasar 80'den 210'a yükseltildi

USTALIK SEVİYESİ 7-9

Secura Lecta

Hasar 75 Elektrik'den 30 Delme, 66 Kesme ve 80 Elektrik olacak şekilde yükseltildi
Statü Şansı %25'den %30'a yükseltildi
Kritik Şansı %5'den %15'a yükseltildi

Zaw'lar

Balla

Hançer

Hasar 68'den 224'e yükseltildi
Menzil 1'den 1.7'e yükseltildi

Staff

Hasar 80'den 224'e yükseltildi

Ooltha

Kılıç

Hasar 72'den 224'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

Staff

Hasar 85'ten 224'e yükseltildi

Mewam

Kılıç

Hasar 86'dan 224'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

Polearm

Hasar 101'den 244'e yükseltildi

Cyath

Machete

Hasar 72'den 230'a yükseltildi
Menzil 1'den 2.6'e yükseltildi

Polearm

Hasar 101'den 248'e yükseltildi

Dehtat

Rapier

Hasar 68'den 224'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

Polearm

Hasar 80'den 244'e yükseltildi

Kronsh

Machete

Hasar 86'dan 234'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi

Polearm

Hasar 101'den 250'ye yükseltildi

Plague Kripath

Rapier

Hasar 70'ten 213'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

Polearm

Hasar 82'den 230'a yükseltildi

Plague Keewar

Scythe

Hasar 79'dan 309'a yükseltildi
Menzil 1'den 1.7'e yükseltildi

Staff

Hasar 93'ten 262'ye yükseltildi

Sepfahn

Nikana

Hasar 72'den 226'ya yükseltildi
Menzil 1'den 2.5'e yükseltildi

Staff

Hasar 85'ten 226'ya yükseltildi

Rabvee

Machete

Hasar 68'den 234'e yükseltildi
Menzil 1'den 2.4'e yükseltildi

Çekiç

Hasar 146'dan 252'e yükseltildi

Dokrahm

Scythe

Hasar 68'den 308'e yükseltildi
Menzil 1'den 1.8'e yükseltildi

Ağir Kiliç

Hasar 146'dan 286'ya yükseltildi

 

9. Mod Dengelemesi/İşlevsellik Değişimleri

Temel hasar, yakın dövüş tarafından artırıldığından bazı belirgin modlar tarafından yeniden dengelenecek ve/veya işlevsellik açısından kontrol edilecektir. Channeling ve Ağır Saldırılarda meydana gelen çok sayıda değişiklikle, bazı Modların diğer sistemlerde yeniden çalışılması veya hasar ölçeklerinde değişiklik yapılması gerekiyordu.

Saydam olmak için, bunların bazıları belirli modlara güç düşüşü yaşatacak, ama Aşama 2 nin Yakın dövüş için yeni bir başlangıç olmasına izin verebilmek için bunların gerekli olduğunu düşündük. Niyetimiz, oyundaki neredeyse her şeyi öldürebilecek en iyi dizilim veya tek bir Mod olduğunda mümkün olmayan ilgi çekici yakın dövüş ve Modlama çeşitliliği yaratmaktır. Düşmanları etkili bir şekilde öldürmeyi seviyoruz, ancak aynı zamanda savaşın güçlü ve çekici hissetmesini istiyoruz. Dönme saldırıları hala varlıklarını sürdürmekte, ancak sizi kullanmaya zorlamıyoruz. Yeniden söylemek gerekirse: Bazı araçlar dönme saldırılarını Daha ilgi çekici olan yakın dövüş sistemi pahasına idealleştirdi ve bunu düzeltmeye çalışıyoruz.

Şu anki, Modların Mevcut listesi ve önerilen değişiklikleri aşağıda listelenmiştir.

• Bütün Channeling Modları - Yakın dövüş Aşama 2 ile aynı hizada olmaları için Yakın dövüş Parent türüne dönüştürüldü
• Amalgam Organ Shatter- Açıklama Şarjlı saldırıdan Ağır saldırılara değiştirildi.
• Blood Rush - Artık daha farklı şekilde hesaplanacak, Katlamalı bir çarpan Kombo sayacı kullanarak Her bir Kombo Sayacı seviyesi için 60% artacak (Aşama 2 de erişilmesi daha kolay olan bir şey).
• Condition Overload - Artık Hedefin üzerindeki Statü etki sayısına göre etki başına 120% veren bir katlamalı sistem kullanıyor.
   • Bütün bu Yakın dövüş dengelemesi sırasında, Condition Overload inatçı bir dış değer olarak kaldı. Piyasaya sürüldüğünden beri, başka hiçbir şeyin kullanmadığı, İstenmeyen bir katlama mekaniğine sahipti: Katlaranarak büyüdü ve dengelemek için çok dengesiz oldu. "Buna nasıl asıl amacımız değildi diyebiliyorsunuz?" dan kötü bir şey olmadığını biliyoruz, bu yüzden geçmişi açıklamamıza izin verin: İlk başta yığılmayı son hasar üzerinden yapıyordu, ve önceki değişikliklerden de bildiğiniz üzere, bundan kaçınmaya çalışıyoruz. Bunun nedeni, bu yığın türünün hasar ilerlemesini kontrol etmeyi çok zorlaştırması ve hangi hasarın (Yakın Dövüş / Proc, vb.) Uygulanacağı konusunda kafa karıştırıcı olma eğiliminde olmasıdır. Modun bu yeni versiyonu, Condition Overload hasarının, düşmanın 1 statü etkisi uygulandığında Pressure Point'e eşit olmasına, 2 durum efektini uygulandığı Prime Pressure Point'tan daha iyi olmasına ve böylece büyümeye devam etmesine neden olur. Maksimum hasar potansiyeli şimdi daha düşük olsa bile, hala modun son derece güçlü olduğuna inanıyoruz.
   • Durumunun hesaplanmasında yeni "Lifted" durumu da sayılır. Revize Edilmiş Stanceler ve yeni Ağır Saldırı, düşmanlara karşı Statü uygulamak için güvenilir yollar sunar, bu durum Condition Overload un güvenilirliğini büyük ölçüde arttırdı.

Spoiler

70357b78c5c2cba9bad1df0dc9a95525.png


Corrupt Charge - Kombo sayacına Büyük miktarda ekler, ancak Kombo sayacının Boşalması için geçen süreyi önemli bir miktarda azaltır.
Covert Lethality - Şu an için Dagger Modu kalıyor ve +16 İlk Combo ve %100 Bitirici hasarı verir, Gelecekteki inceleme beklemede. (Not: Bu, en son Dev Atölyesinde açıklananlardan sonra değişmiştir)
Dispatch Overdrive - Ağır Saldırı vuruşunda oyuncu hareket hıznı arttırır.
Enduring Affliction - Lifted Statüden etkilenmiş olan düşmanların Statü Şansını arttırır.
Enduring Strike - Havaya Kaldırılmış düşmanlara saldırıldığında Kombo Sayacı şansını arttırır.
Focus Energy - Bir Kombo Sayacı oluşumunu arttırmanın yanı sıra bir saldırıya Elektrik hasarı ekler.
Focused Defense - silahlara ilave 20 derece bloklama açısı ekler.
Gladiator Mod Seti - 60%a varan bir Kombo sayacı çarpanını set boyunca ekleyin.
Guardian Derision - Vuruşları engellemek Kombo sayacına daha fazla puan ekler. (Not: Kışkırtma mekanikleri hala duruyor.)
Killing Blow - Ağır Atakların hasarını arttırır ve Ağır Atakların "hazırlanma" süresini azaltır
Life Strike - Ağır Saldırılar şimdi Sağlığı yeniden oluşturuyor.
Maiming Strike - İlave bir buff'tan yığın buff'ına değişir, fakat temel özellik %150'ye yükseltildi.
Quickening - +%40 Saldırı Hızı, +%20 Kombo Sayaç Şansı ekler
Reach / Primed Reach - Şimdi menzili normalleştirilmiş bir şekilde artırır. Önceki denemede, uzun-menzilli silahlar çok fazla faydalanıyorken, kısa-menzilli silahlar neredeyse hiç artış göstermiyordu.
Reflex Coil - Ağır Saldırılar kullanıldığında Kombo Puan Verimliliği artırıldı.
Reflex Guard - Bloklama sırasında +%100 Kombo Sayaç Şansı.
Spring-Loaded Blade - Artık maksimum 2 ilave Yakın Dövüş Menzili sağlayacak.
True Punishment - %40 Kritik Şansı ekler, ama Kombo Sayacına ekleme şansını %-10 azaltır
Weeping Wounds - Statü Şansını Katlamalı Çarpana göre arttırır, her kombo seviyesi için %40 arttırır.

Bu güncelleme ayrıca aşağıdaki Silah, Arcane ve Focus Okulu bufflarına değişiklikler görücektir:

Zenurik Inner Might - Channeling verimlilği yerine 60% Kombo verimliliği sağlayacak şekilde değiştirildi.
Synoid Heliocor, Furax Wraith ve Fragor Prime - Bütün hepsi başlangıçtaki Kombo Sayaçlarına bonus önceden sahip oldukları arttırılmış Channeling hasarını telafi etmesi için verildi.
Exodia Triumph Arcanes - Vurulduğunda Kombo Sayacını arttırma şansı +%50 olarak değiştirildi.
Exodia Valor Arcanes - Havaya Kaldırılan Düşmanlar vurulduğunda Kombo Sayısını arttırma şansı +%200 olarak değiştirildi.
Exodia Brave Arcanes - Şimdi Ağır bir Saldırıyla Düşmanı öldürürken +5 Enerji Üretimi veriyor. Bu 3 kere üst üste kullanılabilir.

Yine, bu değişikliklerin bazıları yeniden incelemeye tabidir ve değişebilir. Şimdi Yakın Dövüş Yenileme: Aşama 2 kullanıma sunuldu, elbette kullanılabilirliği ve etkililiği kullanıldıkça(ya da kötüye kullanıldıkça) dengeleme değişiklikleri olacak.

10. Exalted Silahlar

Yakın Dövüş tabanlı Exalted silahları, 2. Aşama işlevsellik değerlendirmesini aldı ve kombo değişikliklerine erişim kazandı. Bunu kaçıranlar için, Wukong'un Exalted Iron Staff zaten bu özelliğe sahipti (yeni ağır saldırılar ve Yere Çarpma saldırılarındaki değişiklikler hariç).

Spoiler

 

Eşsiz/Exalted

Garuda'nın Pençeleri

• Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı
• Menzil 1'den 2.2'e yükseltildi
• Hasar 72'den 180'e yükseltildi

Desert Wind

• Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı
• Menzil 1'den 1.2'e yükseltildi

Exalted Blade

• Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı
• Menzil 1'den 2.8'e yükseltildi
• Ağır Saldırı eklendi

Valkyr'nın Pençeleri

• Savuşturma Açısı 60 olarak ayarlandı
• Menzil 0.5'den 1.7'e yükseltildi

Iron Staff

• Savuşturma Açısı 65 olarak ayarlandı
• Ağır Saldırı eklendi

 

11. Ekranlar: Arsenal Değişiklikleri!

Güncelleme 26'nın bir kısmı, Arsenal Ekranının ve bilgilerin nasıl sunulduğunda bir değişiklik içerir. Mevcut sistemde, Arsenal ekranınız şöyle görünüyor:

OldArse.png.8581a0d062ec16a186e0b94edfda

Güncelleme 26'da, bu ekran, dizilimler, Yoldaşları ve araçları göstermek ve ayrıca seçildiyse bir silah hakkında daha fazla bilgi göstermek için yeniden düzenlendi:

Gördüğünüz gibi, Ağır Saldırılar ve Ağır Yere Çarpma için yeni istatistikler eklendi ve Channeling istatistikleri kaldırıldı.

TEKNİK PARÇALAR

12. Nişan Yardımı seçildi

Nişan yardımı, ne tür bir saldırı gerçekleştirmek istediğinize bağlı olarak bir yardım veya engel olabilir. Mevcut sistem sadece herhangi bir şeye izin verirken (açık veya kapalı), yeni sistem saldırı başına daha akıllı bir nişan yardımına sahip olacaktır. Yeni sistemin genel bir kuralı olarak, neredeyse tüm İleri ve Taktiksel İleri Kombolar için Nişan Yardımının devre dışı bırakılacağı ve hemen hemen bütün Nötr ve Taktiksel Nötr Kombo saldırıları için etkinleştirileceğidir. Tabii ki eğer hedef yardımcısını kullanmak istemiyorsanız, ayarlar menüsünden kapatabilirsiniz.

13. Yakın dövüş silahını kullanıma koyarken yapışkan parmaklar!

Kullanıcı geribildirimlerinde yaygın olan başka bir sorun ise yakın dövüş saldırısı yaptıktan yada yakın dövüş silahı kuşandıktan sonra teçhizat eşyalarının yada 'topu' (genellikle Mobil Savunma veya Sabotaj görevlerindeki bir pikap) bırakılmasıydı. Bu artık değiştirilmiştir ve yakın dövüş silahı kuşanmak veya yakın dövüş saldırısı yapmanız eşyaları düşürmenize veya Teçhizat eşyalarını çıkarmanıza sebep olmayacaktır!

GELECEK

14. Son olarak: Channelling 2.0 bir diğer adıyla "Rage Modu"

Bu ekleme ile ilgili çok fazla tartışma yapıldı ve Aşama 2 güncellemesine dahil edilmeyecek olsa da, uygulamasına çok fazla iş konuluyor. Bu sistem çok özeldir ve bunun sadece harika bir ilave değil Warframes'in tarihi köklerine ve ardındaki hikayesine uygunluğuna emin olmak istiyoruz. Bu oyunda birçok girişle tanıtmak istediğimiz şey ve işin nasıl ilerlediğine bağlı olarak detaylar mevcut olacak.

Şimdilik bu kadar!

Arbitrasyon Değişiklikleri & Düzeltmeleri:

Bir önceki Arbitasyon değişiklikleri üzerinden biraz zaman geçti- Geri bildiriminizi dinleyip istatistikleri gözden geöirdikten sonra vardığımız sonuçlar ve ilermek için kullanacağımız planlar:

• Değişikliklerin asıl amacı, değişik görev tiplerini dengelemek başarıyla sonuçlandı! Görev Tipi başına Vitus Özü kazancını takip ettiğimizde heşreyin artık daha tutarlı olduğunu görüyoruz.

• Düşürme tabloları konusundaki düşüncelerinizi duyduk, Özellikle de Mod düşüşleriyle ilgili olanları. Hem Şansa dayalı düşürülen eşyalar ve Stın alınabilir eşyaların bir arada bulunmasında fayda olduğunu düşünüyoruz ancak Bu eşyaların nasıl endo düşüşlerini "seyrelttiğini" düşünmenizi de anlıyoruz.

İki taraftan daha istikrarlı endo talebinizi ele alıyoruz:

1. Arbitrasyonların yayınlanmasından bu yana mevcut olan düşürülebilir Modların çoğu (Vigorous Swap ve Rolling Guard) Vitus için Arbiter tekliflerine aktarılacak ve yüzdelerini daha fazla Endo ile değiştireceklir.
2. Eğer isterlerse, oyuncuların daha fazla Endo kazanmaları için yeni bir yol ekliyoruz. Detaylar için okumaya devam edin!

Dronlardan düşen Vitus Özü ilavesiyle, toplam Vitus kazançları..... beklediğimizden daha yüksek oldu. Bu değerleri olduğu gibi bırakmaya karar verdik, ancak Arbitrasyonlar'ın genel olarak Kuva ekonomisi üzerindeki etkisini yakından izleyeceğiz.

ANCAK! Bu tüm Vituslarla birlikte, size harcamanız için başka bir şey teklif etmek istedik. Bu nedenle, yeni Ayatan Heykeli, Ayatan Zambuka, Arbiters Honors mağazasında şimdi sizlerle! Bu heykeli Cetus'ta görmüş olabilirsiniz - Yaşlı Adam Suumbaat kurnaz bir arabulucu, ancak Arbiterlerin kendi yöntemleri var. Satın alınabilir bir heykel sunmak oyuncuların kaynak-dayalı hedeflerine doğru yaptıkları ilerlemeleri daha istikrarlı olmasına izin verir, belli eşyalar oyuncuların düşme tablolarında olsa bile.

26d48f80119bfad31432db5063b38e46.jpg

• Görev tiplerine uygun Defection Arbitration Görevlerinde ödül kazanmak için gereken Kavor Defector takımlarının sayısını azaltın.
   • Ödül artık her 4 takım yerine her 2 Sığınmacı takıma verilmekte
• Arbitrasyon Honors Mağazasına Vitus Özü Dekorasyonu ilave edildi.
• Vitus yerden alma FX'i daha büyük ve kırmızı olucak şekilde ayarlandı.
• Vitus'un bazen oluşan yere düşme sorunu düzeltildi.

Catchmoon Değişiklikleri:

Eğer Güncelleme notlarında buraya kadar geldiyseniz, Warframe meta'sının yeni yönlere kayabileceğinin farkındasınızdır. Şu anki yol Catchmoon silahlarına doğru, onları hala etkili tutarak, Cathmoon silahlarını daha makul bir güç seviyesine geri döndürme zamanı gelmişti.

• Hasar düşüşü 100'den 10'a indirildi.
• Mermilerin menzili 40 m'den 20 m'ye, düşme menzili 20-30 m'den 8-16 m'ye düşürüldü.

Lütfen, benzer mermileri kullanarak diğer silahların (Fulmin / Arca Plasmor) kullanımını izlediğimizi, ancak herhangi bir şeyi değiştirmeyi düşünmeden önce haber vereceğimizi unutmayın. Biz sadece bu aşamayı inceliyoruz.

Ateş Statüsü Proc Değişiklikleri:

Ateş Statüsü proc'ları artık hedefin zırhını orijinal değerinin %50'sine indiricektir, sonraki Ateş proc'ları bunun süresini yenileyecektir. Senin için yeterince sıcak değil mi? Statü proc'unu birçok kez uygulamak Ateşide güçlendirir, alevler arttıkça her tik'de daha fazla hasar verir.

Titania Değişiklikleri:

• Titania artık Razorwing işlemi sırasında Operatöre Aktarılabilir.
• Momentumu hafifleterek, alt gövde animasyonlarını iptal etmek ve süresini düzenlemek için Titania'nın animasyonları kullanıldığında artık sadece üst vücuda etki eden bir animasyona sahip (Razorwing hariç).
• Thorn Tribute şimdi Hasarı yansıtır VE küçük böceğimizin daha az kırılgan olmasına izin verir.
• Titania, eğer tüm Tributes etkinse, Tribute başına bir olmak üzere dört Razorflies ortaya çıkarabilir.
• Razorfly'lar artık Tribute'ları alabilir.
• Titania'nın Fenerinden doğrudan etkilenen düşmanlar artık, Yetenek sona erdiğinde (Mind Control), kendilerine verilen hasarı alacaktır.

Tonemapping Değişiklikleri:

Ton Eşleştirme Değişiklikleri: Ton Eşleştirme değişiklikleriyle hedefimiz, tekrarlanan görüntüleri daha koyu tonlarla yenilemek. Kontrastlar olduğundan daha solgun görünebilir, ancak endişe edecek bir durum yok, bunun bilincindeyiz. Eğer sıradışı ve çok farklı birşeyler fark ederseniz, lütfen bize bildirin!

ÖNCE:

67f71c61f935a5505e8e91345a18d6ed.jpg

SONRA:

174f45921d14ed833dc8c91fba142818.jpg

Genel Eklemeler:

• 2 yeni Meydan okuma eklendi:
   • Boşluk İçinize Bakıyor - Bir Kuva Lich Oluştur
   • Bizi Öldüren Şey Bizi Güçlendirir - Rank 5 Seviyesinde Bir Kuva Lich Yok Et
• Yakışıklı Zealoid Prelate'in size iltifat etmesini mi özlediniz? Orokin Derelict Temsilci Suikastı Kalıbı(Tekrar Kullanılabilir) şimdi Market'te bulabilirsiniz!
• İlgili Arsenal ekranlarında daha fazla Mod Yapılandırma (ürün başına maksimum 3 ekstra) ve Görünüm Konfigurasyon Yuvaları (ürün başına maksimum 3 ekstra) satın alma seçeneği eklendi! Bunu, sahip olduğunuz her şey için değil, en sevdiğiniz Warframe'leri, Silahları, vb. özelleştirmek için daha kapsamlı bir yol olarak görüyoruz. Bununla birlikte, Platinum fiyatını 20'den 10'a düşürdük (Prime Time #266'da gösterildiği gibi).
   • Lütfen bunları satın almak için Ustalık Seviyesinin 10 olması gerektiğini unutmayın.
• Uygun olan Tenno için yeni bir Ustalık Seviyesi Test 28 eklendi!
• Temsilci boss dövüşünde eklenen can çubuğu Jackal, Vor ve Lech Kril, Raptor, Hyena Pack, Ambulas ve Lephantis harici bütün bosslara eklenmiştir.
• Dojo Dekorasyon listesine bir Infested kategorisi eklendi.
• Look Link ekranına, Mühürlerin Look Link uygulanmadığını belirten bir öneri eklendi.
• Klan Vault Dekorasyonuna hızlı seyahat etme seçeneği eklendi.
• Artık Orbiterinizdeki ‘Ana Oda Dekorasyonlarını Sıfırla' yapabilirsiniz. Yedekleme olarak, işlemi tamamlamak için bu ekrana "SIFIRLA" girmelisiniz.

Optimizasyonlar:

• Render işlemlerine küçük optimizasyonlar yapıldı.
• Chimera Prologue/Apostasy Prologue/The Glast Gambit görevlerine başlamaya çalışırken oluşan kodlama hatası düzeltidi.

Genel Değişiklikler:

• Seçenekler ekranı, Ayatan Hazineleri ekranı, ve Dojo Oda Seçenekleri yepyeni bir görünüm kazandı!
• Yükleme ekranı şimdi Liset'inizi yeni bir formasyonda ön plana çıkarıyor!
• Tekko Prime artık Atlas ve/veya Atlas Prime ile kullanıldığında ilave Statü Şansı kazanıyor.
   • Taban Statü = 10%, Prime = 26%
•Şimdi her Kavat size 3 Imprint verebilir (2'den yükseltildi). Bu güncellemeden önceki tüm Kavat'lar için geçerli olacaktır. Eğer zaten 2 tane kullandıysanız, kullanıma hazır 1 tane daha bulacaksınız!
• Kendi dojonuz'a dönmek için İlk önce Orbiter'inize geri dönmek yerine, başka birinin Dojo'sunu ziyaret ederken, kendi Dojo'nuzun Klan ekranından girebilirsiniz.
• Artık bir dojo dekorasyonlarını Dekorasyou yerleştir tuşuna basmak yerine çift tıklayarak yerleştirebilirsiniz,.
• Oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda Lua Kurtarma Alarmının sesi arttırıldı.
• Dizilim seçiminde "enter" tuşuna basmak artık sonuçta ortaya çıkan örgüdeki ilk dizilimi kullanıma koyacak.
• Exposing Harpoon süresi 10 saniyeden 15 saniyeye yükseltildi.
• Kuva Bombard Crimson Dervish ve 80 Endo düşüşleri Condition Overload ile değiştirilmişir.
• Müttefikler artık Sentez Hedeflerine saldırmayacak, böylece Taramak isteyip istemediğiniz konusunda tam kontrol sahibi olacaksınız.
• Silah istatistikleri artık biraz daha yuvarlak bir şekilde yansıtılacaktır. Temel Hasar silahta herhangi bir şey olmadan önce eklenir - silah temel Hasarını artırır ve ardından Hasar yüzdesini normalleştirir. Bu, Elemental Modların beklediğiniz gibi birikmesini sağlar.
• Arsenal Yükseltme ekranlarındaki 'İpuçları' bölümü alttaki buton çubuğuna taşıdı.
• Bazı Amalgam düşmanlarının "Ek Ürün Düşüş Şansı", düşüşün hatalı olmasının keşfedilmesi nedeniyle %2'den %4'e yükseltildi (aşağıda düzeltildi). İyi Avlar!
• Riven Cycle ekranı şimdi sahip olduğunuz bu silahın her bir versiyonu için Riven istatistiklerini görüntüleme seçeneği sunuyor. Örneğin, artık statistikler’i görüntülemek için normal Lex'inizi veya Lex Prime'ınızı seçebilirsiniz. 

Düzeltmeler:

• Vitus Essence'nin Arbitrasyon Kalkan Drone'unun yok edildiği yerden farklı bir yerde düşmesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Amalgamların ekstra olarak Kavat's Grace, Anti-Grav Array, Gale Kick, and Odomedic modlarını düşürmemesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Elite Sanctuary Onslaught harita düzeninin sunucu değişimi sırasında değişmemesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Kullanıcıların Sunucu değişiminden sonra Riven görevlerini izleyememesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Mesa'nın Peacemakerlarının Mesa's Waltz takılıyken takla attıktan sonra ateş etmemesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Aynı görevlere sahip olan Rivenlerin (balık tutma, maden toplama, vb) tek seferde açılmamasına sebep olan bir hata düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1129245-multiple-rivens-cant-be-unveiled-simultaneously/
• Her çeşit Relik'in Void çatlak görevinin olmamasına sebep olan bir hata düzeltildi. Artık her Çağdan Relik için Void Çatlağı görevi mevcut olacak.
• Teçhizat çarkında eşya açıklamalarının görünmemesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Corrupted Vor'un Void de belirirken kötü şekilde aydınlatılmasına sebep olan bir hata düzeltildi.
• Plinx'in yanlış hizalanması ile ilgili bir sorun düzeltildi.
• Tekko Prime'ın her renk değiştirildiğinde elde dönmesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Diva Vücut Zırhının Hydroid ve Hydroid Prime'da iç içe geçmesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Yere koyduğunuz eşyaları geri almaya çalıştığınızda üst üste birikmemeleri ve siz ekranı yenileyene kadar Ayatan Hazineleri gibi görünmeleri sorunu giderildi.
•Nightwave'in "Tune in" ekranında bazen 61. seviyeyi görmenize neden olan bir hata giderildi.
• Vor's Prize Öğretici Görevinde Warframe seçenekleri arasında hareket ederken yavaş yüklenen UI düzeltildi.
• Gauss, Khora, ve Wukong'un özel arayüzünün Dual Wield yaparken bozulmasına sebep olan bir hata düzeltildi.
• Bazı HUD güçlendirmelerinin(Örnek. Mirage Total Eclipse) oyuncu operatör moduna geçince kopyalanması ve Güçlendirme değerinin değişmesine neden olan bir hata giderildi.
• Navigasyon uyarısının Profilinize bakarken UI'ınızı kaplamasına neden olan bir hata giderildi.
•Chat Bağlantılı bir öğeyi markette görüntülerken Platinum/Kredi bakiyelerinizi görememe sorunu giderildi.
• Relay'e giderken tanıtım ara sahnesini atlarsanız düşman ikonunun ekranınızda anlık olarak parlamasına neden olan bir hata giderildi.
• Bir Venari Mod Bağlantısına bakarken Doğru olmayan Mod UI'ı düzeltildi.
• Bir Kavat Mod bağlantısına bakarken Kavatınızı dağılırken görmenize neden olan bir hata giderildi.
• Eğer bir K-Drive'a sahip değilseniz marketteki K-Drive Scrawl'larını görememenize neden olan bir hata giderildi.
• Arsenal ekranında Araç ile hareket edilmesine sebep olan bir hata düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1130110-arsenalarchwing-bug/
• Dekorasyon modunun yanlış biçimde ölçekleme yapmasına sebep olan bir hata düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1129541-decoration-resize-bug-and-how-to-get-around-it/
• Bir Shawzini satın aldıktan sonra ifadeyi kullanırken sadece Dax Shawzini görmenize neden olan bir hata giderildi.
• Marketi açarken yaşanan bir bir aksama düzeltildi.
•Blind Justice Stance'i kullanımda iken Katana Kılıf seçeneklerini görememenize neden olan bir hata giderildi.
• Etheria Shoulder Plate'lerinin Mirage Prime'da düzgün hizalanmaması düzeltildi.
• Battacor'un Şarjlı durum FX'inin Clientlar için her zaman tetiklenmemesi düzeltildi.
• Client'in Warframe'inin Quatz'ı Operatöre geçiş yaptıktan sonra sürekli ateş etmesi giderildi.
• Combat Discipline Modunun Ölümsüz olan Warframe'leri öldürmesi (Nyx'ın Absorb'u gibi) sorunu giderildi.
• Siz operatörü kontrol ederken warframe inizCombat discipline modu yüzünden ölürse Beyaz ekrana yol açması düzeltildi.
• Dekorasyon modunda hareket edememeye sebep olan bir hata potansiyel olarak çözüldü.
• Arsenal'de Bir Görünüş Bağlantısına bakarken UI ike çakışma sorunu düzeltildi.
• Kitgun'ların Dual Wield yaparken veya Archwing kullanırken seslerini kaybetmelerine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Revenant'ın Danse Macabre yeteneği aktifken silahsız düşürülüp silahı geri alamamaya sebep olan bir hata düzeltildi.
• Wisp Mote, Wisp olmayan bir oyuncu tarafından alındığında Enerji rengini korumaması düzeltildi.
• Venus Kavşağındaki UI'da kaymayan kelimeler düzeltildi.
• 'Atlas' Rumbler'ının Yeteneğinin spam’dan sonra yok etmemesi durumu düzeltildi.
• Kapandıktan ve yeniden açıldıktan sonra Kuva'nın 'Son Görev Sonuçlarından' kaybolması sorunu düzeltildi.
• Simulacrum içinde durdurulmuş düşmanların animasyon döngüsünde takılı kalmalarına sebep olan bir hata giderildi.
• Oyuncunun Özel Engelli Parkur/Düello Alanından çıkınca geri dönememesi sorunu düzeltildi.
• Bir kontroller kullanırken ve Eğitim sırasında Arsenal boyunca Mod ekranını ziyaret ederken (Mod Segment'in kilidini açmadan önce) yeniden başlatmanızı istememesi düzeltildi.
• Menü Ölçeği değiştirilirken (yeniden yapılanmadan sonrasına kadar) Davet UI açılır penceresinin değişmemesi sorunu düzeltildi.
• Second Dream questini bitirmeden önce Market'te gösterilen Operatör Amp Yuvaları sorunu düzeltildi.
• Simulacrum'da Natural Talent olmayan bir dizilim ile donatılan Natural Talent yüklü bir oyuncu kadrosunda değişme hızı değişmedi.
• Conclave'de düz koşmaya çalışırken çapraz koşmaya sebep olan bir hata düzeltildi.
• Siz Arsenal'e girene kadar Orbiter'a yükleme yaparken Kubrow / Kavat'ın görünüşünün her zaman Config A olması sorunu düzeltildi.
• Shawzin kullanırken Kubrow/Kavat sevmeye izin veren bir hata düzeltildi.
• Arch-Gun kullanırken Titania'nın Razorwing yeteneği aktif edilince Dex Pixia'nın kullanılamamasına neden olan bir hata düzeltildi.
• Hydroid Relay'de uçan bir NPC düzeltildi.
• Fly-in sinematiği sırasında Archwing'inizin görünmez olduğu durumlar (Jordas Precept, vb.) düzeltildi.
• Volt'un göğsündeki pikselleşme düzeltildi.
• Oyuncuların profilinizi gördüklerinde operatörün kıyafet ayarlarının özelleştirilmesini her zaman görmeleri düzeltildi.
• Condrocs'un kalkış animasyonu sırasında çok erken hareket etmesi düzeltildi.
• Cryona Syandana'nın bazı Warframe'lerin duruşlarında iç içe girmesi düzeltildi.
• Jotunheim’s Spirit Oculus'un her iki tonu da almaması düzeltildi.
• Lahnss Kargı Skin'in Sydon/Vaykor Sydon'da doğru şekilde kuşanılamaması sorunu düzeltildi.
• Captura'da ara verdikten sonra hızlarını/hareketlerini sürdüremeyen bazı düşmanlar düzeltildi.
• Ivara'nın oyuncu operatöre geçtiğinde UI uyku/cloak göstergesini kaybetmesi sorunu giderildi.
• Birden fazla alternatif ateşleme moduna sahip olması nedeniyle Mod Link silahının istatistik listesinin tamamını okuyamama sorunu giderildi.
• Ticker'ın sunduğu paketlerin içeriklerinden bazılarına sahip olduğunuzda sanki tüm pakete sahipmişsiniz gibi fiyatının gri yazılı olması durumu düzeltildi.
• Sohbet üye listesinde isimlerin üst üste iki kere çıkmasına sebep olan bir hata düzeltildi.
• Grineer Sealab haritasındaki bir harita deliği düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://old.reddit.com/r/Warframe/comments/djtd61/i_went_through_a_hole_in_the_wall_ended_up
• Mirage Mirrors Hall kullanırken merminin tamamen tükenmesi durumunda çok sayıda ateş eden Staticor'un atışı düzeltildi.
• Massif Prime Syandana'nın Wisp'in üzerine tam oturmamasına sebep olan bir hata düzeltildi.
• Diva Vücut Zırhının Chroma ve Chroma Prime'da iç içe geçmesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Boltor Bravura Skinin'in aşırı titrek olmasına neden olan bir hata düzeltildi.
• MOA dolaplarının sınırsız şekilde hacklenmesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Teçhizat çarkında ileri geri yapıldıktan sonra Operatör olarak Mote Amp ile ateş edememeye sebep olan bir hata düzeltildi.
• Pyrana Prime'ın pasifinin doğru şekilde hareketlenmemesine sebep olan bir hata düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1085383-pyrana-primes-passive-not-animating-correctly/
• Gram ve Gram Prime'ın Mortier Ağır Kılıç Skinin'in animasyonlarının bozulmasına sebep olan bir hata giderildi.
• Second Dream açılış sinematiğinde Hunhow'ı görememeye sebep olan bir hata düzeltildi.
• Sarpa ile ateş edip bir kenardan düşülünce zıplayamamaya sebep olan bir hata düzeltildi.
• Mirages " Eclipse" buff'ının Miter atışlarının zararını artırmadığı ve böylece Kesme durumu etkisine zarar vermediği sorun düzeltildi.
• Operatör moduna geçen Kullanıcıların Warframelerine dönünce Warframe yeteneklerini kullanamamalarına sebep olan bir hata düzeltildi.
• Orb Vallis'deki kayıp Casus Kasa lazerleri erlerine geri koyuldu.
• Kavatların bir önceki Kavatın görünümünü almasına sebep olan bir hata giderildi.
• Synth Reflex Mod'unun bonusunun yaldaşa etki etmemesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Sadece Battacor kullanırken İsabetin %0 a düşmesine sebep olan bir hata düzeltildi.
• Silah değiştirdikten sonra Kullanıcılar için ekranda Fulmin namluları düzeltildi.
• Excalibur'un Radial Javelin yeteneği ile öldürülen düşmanların bedenlerinin kullanıcılarda çılgına dönmesine sebep olan bir hata düzeltildi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...