Jump to content
(NSW)ManicDevlin

DethCube bug aka Pececube still not fixed after old blood update.

Recommended Posts

If you add vaporize mod and assault mod, during action, DethCube will randomly stop attacking permanently until your death and bug cycle restarts. Bug can happen anytime there is no replicating process other than adding vaporize and assault mod together. If you prioritize assault mod in precept left top corner before Vaporize, DethCube will never activate vaporize. If you remove all mods and keep just vaporize bug will still happen. I can conclude vaporize mod is broken. 

This is a bug that plagues all consoles and PC since introduction of DethCube. This is the main reason why nobody wants to use DethCube or its prime version. 

Edited by (NSW)ManicDevlin
  • Applause 3
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug still not fixed after Rising Tide update. I also did many tests and can finally conclude vaporize mod is the culprit and needs to be fixed.

Edited by (NSW)ManicDevlin

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2019-12-11 at 3:20 AM, (NSW)ManicDevlin said:

This is a bug that plagues all consoles and PC since introduction of DethCube. This is the main reason why nobody wants to use DethCube or its prime version. 

If this is true you might be better off posting this on the PC forums. The Switch team is pretty small and we're still playing catch up with the other platforms, so we have a pretty large plate of bugs to solve that are specific to the Switch before we can start assisting the other platforms with global bugs

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, [DE]Drew said:

Moved to PC bugs for more appropriate squashing.

Thanks Drew. We had a topic already though!

Also I must report that on PC I'm seeing the bug less frequently since Railjack. I'd swear IU've still had it happen, but it occurs much more rarely now.

EDIT: Merry Christmas btw :3

Edited by NightmareT12
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, [DE]Drew said:

Moved to PC bugs for more appropriate squashing.

Can you please for the love of Lotus fix broken effects on both Dethcubes as well? :clap::awkward:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see a reason to use the Assault Mode mod, since it's the same to Dethcube's Swift Deth mod. I use the default mods, so I don't have a problem.

The burst fire graphic is working as intended.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use Swift Deth mod and have same issue, Dethcube forgets how to shoot after some time, although not in every mission and after like 15+ minutes.

Also the reason to use Assault Mode over Swift Deth is that Swift Deth was removed from drop table.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...