Jump to content
Jade Shadows: Share Bug Reports and Feedback Here! ×
Jade Shadows: Known Issues ×

(XB1) Foundry/Riven mod section bug


(XBOX)SeventySixSins
 Share

Recommended Posts

I don't know if this has already been reported, but when I go into the foundry, it isn't including newly opened rivens. This is only happening in the foundry; I can see my new rivens when applying mods to weapons or when looking in my inventory. What this means is that I cannot re-roll or transmute any of the new rivens.

Edit: the problem has been solved, it was my own doing 😅 sorry.

Edited by (XB1)SeventySixSins
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, (XB1)SeventySixSins said:

the foundry [...] my inventory

Your post is quite confusing, neither of those places shows any kind of Mod, not now, not ever.

I assume with one of them you meant the Mod station, but then I have no clue what the other could be referring to.

Please clarify.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, NinjaZeku said:

Your post is quite confusing, neither of those places shows any kind of Mod, not now, not ever.

I assume with one of them you meant the Mod station, but then I have no clue what the other could be referring to.

Please clarify.

My bad, I've gotten mixed up. I am referring to the mod station and that's where I cannot see any new rivens. 

It would have helped if i did this after some sleep, I just got a riven and couldn't access it so I do apologise. 

Right, when you go into the arsenal and select upgrade for weapons, I can see the riven that I've unlocked, but, I cant access it in the mods station which means i cannot re-roll or transmute any new rivens.

Does that help clear things up? Once again I'm really sorry for being confusing

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, (XB1)SeventySixSins said:

It would have helped if i did this after some sleep

Heh, I might know a thing or two about how that feels 😄

4 minutes ago, (XB1)SeventySixSins said:

I cant access it in the mods station

Do you maybe have any Filters active? To not hide anything, it should look like this:

eqmNOOO.jpg

Edited by NinjaZeku
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, NinjaZeku said:

Heh, I might know a thing or two about how that feels 😄

Do you maybe have any Filters active? To not hide anything, it should look like this:

eqmNOOO.jpg

Does this activate on it's own, because I've never done this before? Thank you thank you thank you!!! I'm finally able to try and get a decent roll on my nikana riven

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
1 minute ago, (XB1)L1CKnDRIBBLE said:

Yes I have had the same for the past week in the mod station it will only show a few mods when I go to upgrade a mod from say my riven mod on my staticor it will not show up on my mod station only my 3 primed mods the update killed the game for me and a few of my clan members.

N yes I have NO filters active.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...