Jump to content

Yardim 2-3 Ufak Soru :)


Recommended Posts

1-Oyunda ilk başta Mag-Excalibur bir tane daha bir warframe var o 3ünü seçebiliyoruz sonra premium alıp ash tarzı warframeları alabiliyoruz değil mi ?

2-Sağlam ve güzel bir oyun dragon mod paketi ve orokin katalizörümü ne ondan alınca gayet sağlam oluyoruz fakat oyunun verdiği temel silahlarım suan 13.seviye falan oldu bu seviyenin katkısı nedir sadece mod sayısımı artıyor yoksa gücüde artıyormu?

3-Nadir kartlar adı üstünde en güçlü kartlarmı yani modlarmı :)

Link to comment
Share on other sites

Merhaba ilk olarak;

1. Oyunda oynadığınızda karakterleri düşürebilmektsin ve Rehber kısmında bosslardan düşen itemleri açıklamışlardı aynı zamanda oyunda gezegenleri seçtiğinde düşürebilcegin maddeleri göstermektedir. Premium daki kastın platin sanırım  Platin ilede alabilmektesin oyunda kazandığın paralarla da alabilmektesin marketten.

2.Tabikide artar hepsi .

3. Evet nadir olanlar , nadir'dirler :)

 

Link to comment
Share on other sites

Aldıgmız Silahları Nasıl Takıcaz

Aldığınız ürün BluePrint(Mavi Resim) olabilir. BluePrint bir silahı , warframe i veya herhangi bir eşyayı yapmanız için gereken ana parçadır. Bunları oyun içerisinden düşürebileceğiniz gibi Market bölümünden de elde edebilirsiniz. Elinizdeki BluePrint parçasını Foundry(Atölye) kısmından görebilirsiniz. Hemen yanında bu BluePrint'in tamamlanması için gerekli materyalleri göreceksiniz. O materyalleri oyun içerisinde oynayarak veya marketten satın alarak elde edip sağ tarafından bulunan BUILD e basarak istediğin ürünü belli bir süre içerisinde tamamlayıp kullanabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Atölye kısmına bakarsan muhtemelen kalıp almışındır. Eğer kalıp aldıysan atölyede eksik olan maddeleri tamamlayarak aldığınız silah veya itemi kullanabilirsin.Orda istedigi maddeleri de  Gezegenleri seçerek hangi gezegenge hangi item düşüyor bakabilirsin yada forumda rehber kısımda hangi bosslardan neler düştüğü nerde olduğuda yazıyor ordan da bakabilirsin

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...