Jump to content
Joseito9906

Getting issues with host migration

Recommended Posts

I have been having a problem for the last couple weeks whenever i tried making a mission of any kind, playing from a non gamer laptop with all graphic options set to minimum, getting a good and steady 40fps with seldom screen freezing, good for gaming, the problem is, whenever i attempt to enter a mission, at least some part of the time, but near always i enter new railjack missions, the game starts a host migration, making me the host and separating me from everyone else in session, causing me to end up all alone in whatever mission i was trying to do, even more when i'm too poorly equipped to finish it on my own, if i get the luck of more people joining in they become affected by lag. It has become nearly impossible to start a mission, at least in railjack on wich i am not kicked into my own session when the first loading screen hits, not to mention it becomes absolutely impossible to join a friends active session, due to the problem mentioned above, sorry if could not get my ideas in order enough to make my point clear.

Edited by Joseito9906

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea i get the same problem all the when im joining public sessons and it happens all the time DE please fix this 

Edited by FireWolf2
missed some words

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jan 18

I started having this issue today, was fine all of yesterday but soon as i started doing missions today it was not long into any group i join or one in which i was host that either i was sent into a host migration then become the sole player in that area or i see all the people who join my session start dropping off like flies, im thinking that something is going on that needs a fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem, suddenly my game stopped working correctly and now after i load in everything/everyone seems to be static or just repeating last action in the same spot (like an ally wf running still) then i get host migration, already tried to reinstall the game multiple times and "play" with the settings a bit but nothing helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...