TheUnReaLMaX Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Selam. EZMEK modu var bende bunun hasarını nasıl arttırabilirim veya böyle modların hasarı arttırılabilir mi?
Turkiye Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Modlar kısmında Modu seçip Birleştirme seçeneğini kullanarak arttırabilrisin .
TheUnReaLMaX Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Modlar kısmında Modu seçip Birleştirme seçeneğini kullanarak arttırabilrisin . Pardon onu yazmamışım. Onu yaptım ama ben başka modlarla skiller güçlendirilebiliyormuş diye okudum biyerlerde. öyle bişey varmı demek istedim.
Turkiye Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Evet örneğin Fokus modu güç miktarını arttırır . Devamlılık modu ; Gücün süresini arttırır gibi . Yani vardır ama ilk olarak o modları düşürmelisin :)
TheUnReaLMaX Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Evet örneğin Fokus modu güç miktarını arttırır . Devamlılık modu ; Gücün süresini arttırır gibi . Yani vardır ama ilk olarak o modları düşürmelisin :) Hmm teşekkürler. Anlaşılan baya oynamam gerekecek modları düşürebilmek için... bende 600 civarı mod var ve bayada nadir var (devamlılık da vardı sanırım). Son olarak bu fokusun Türkçeye çevrilmiş hali nedir aynı mı? Umarım bende vardır yoksa ömrüm kulelerde geçecek ordan güzel şeyler düşüyormuş :D
Recommended Posts