Jump to content

E postama erişimim yok


Recommended Posts

  • 6 months later...

valla pek bilgi vereceklerini sanmıyor çalışma saatler genelde akşam 5 ten sonra geceleri oluyor bana soracak olursan son gönderdiğim ticket 2 hafta oldu otomatik cevap geliyor ticketle ilgilenen kişi her kimse onur abinin yerini tutmuyor çünki cevap vermek yerine otomatik mesaj geliyor çözümde sağlamıyor bak 2 hafta oldu  tickete 1 tane cevap gelmedi mail adresime otomatik cevap geliyor ki anlattığım konu ile alakasız mesaj geliyor çözüm bulunması gerek bence

Link to comment
Share on other sites

Oyuncu artışı ve yakın zamanda olan tennocon 2020 ile fazlası ile destek kayıtları ve geri bildirimler arttığı için yardımcı olma süresi destek ekibinin artıyor olabilir. Fakat otomatik mesajın attığı bilgiler gerçekten önemli. Sonuç olarak X bir hesabın sahibi olduğunuzu fakat e postasına sahip olmadığınızı dolayısı ile giriş yapamadığınızı/İşlem yapamadığınızı belirtiyorsunuz. Öncelikle destek ekibi sizden fazlası ile hesap ile ilgili bilgi almadan asla böyle bir konuda yardımcı olucaklarını sanmıyorum. Sonuçta sizin hesabınız da olsa başka bir kullanıcının hesabına girmeye çalışmadığınızı başka bir ifade ile size aitliğini ispat edici oyun içi görüntüler hesap içerisinde sadece kullanıcının bileceği belki özel verileri paylaşırsanız destek kaydınızı daha kolay yardım edilebilir yapacaktır.

Link to comment
Share on other sites

On 2020-02-09 at 2:01 PM, oguzhan30 said:

Mail adresime erişimim olmadığı için onay kodu alamıyorum ve hesabıma giriş yapamıyorum.Destek ekibine ticket attım ama 21 saat oldu hala geri dönüş yok yardımcı olabilecek var mı?

Ayrıca hesabınıza kod gönderip uzun süre girmemeniz hesabınıza o kodu kullanmamanız da hesabınızı tehlikeye atabilir. Fazlası ile garip aktivite algılanır ise farklı ip den girişler ve kodların girilmemesi gibi önmel olarak hesabınıza erişim engelleri de gelebilir. Fakat sadece bir tahmin. 

Link to comment
Share on other sites

onay kodu düşmüyor şu an bana. Ne yaptılarsa son zamanlarda tüm sistemleri çöktü. 2 gb lık bir güncelleme oyunu ne hale soktu. Beceriksiz dolu bence. Atılan ticket lara da herhangi bir cevap bulamıyoruz. GeForce now ile ayrı sıkıntı, normal pc ile ayrı sıkıntı yaşatıyor oyun. Ben onay kodu işlemini kaldırıp hesap sorumluluğumu üstüme almak istiyorum, ne diye bana e-mail onay kodu zorunluluğunu dayatıyorlar ki?

 

e-postaya erişseniz de onay kodu için baya bir süre bekletiyor oyun sizi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...