Jump to content
Ham_Grenabe

Companion config cleared, error "selected item has not yet been loaded"

Recommended Posts

I ran into a bug while configuring mods on a companion. As best I can recall, this is the sequence of events:

1. Opened the upgrade window for one of my Kavats.

2. Removed a mod, and swapped in another.

3. Click "Mods" button to go to mod-fusion interface. Fuse a mod (in this case, it happened to be Flame Gland).

4. Return to the mod screen to find it empty - all mods removed from the Kavat.

5. Close config screen and try to reopen it (figuring it might be a visual glitch). The error below resulted (this only happened for the Kavat I was working on; other companions loaded their config screens fine). 

Ra2Xgci.png

Logging out and logging back in let me access the companion in question again, but its mod configuration remains empty, as you can see below:

SquKoll.png

I could not reproduce this with a different companion (a moa) so it may be a one-time weird fluke, a network hiccup, whatever.

Edited by Ham_Grenabe
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me and a friend of mine has had this happen to both of us at the same time.

We only noticed after about an hour of standing around talking in our orbiter that we cannot find our Kavats.

Both of our Kavats were gone, cannot be found around the ship, cannot be interacted with.

They can be equipped, but the mods cannot be customized.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have had this issue happen when pet (either kavat or kubrow) is loaded in companion loadout section.
When i go to access Companion Loadout, 'Upgrade' tab, in arsenal game tells me 'Selected Item has not been loaded...'
If put pet in stasis and take it out of stasis, pet will reappear in orbiter and can then select 'Upgrade' tab in arsenal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just ran into this myself. Made a brand new Vasca Kavat. I potato'd it, added some mods, then I took out some mods to make space for another one. When I added the other one, all of my cat's stats went to 0 and he disappeared. Then I got this message when trying to mod him again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...