Jump to content
Hedrax

Vidar Reactors Mk3 lost their component modifiers [Fixed]

Recommended Posts

My Vidar Reactor MK3 used to have the "+100% damage immunity duration after a Major Breach is repaired" modifier.

Spoiler

20200306051156_1.jpg

Now it doesn't.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

It used to have increased invulnerability period after fixing a major hull breach, now it just shows nothing. This had better be a UI bug and not a nerf.

5bmya9L.jpg


O7GCL8g.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the same bug as well as a friend of mine.

I hope they fix, I don't remember what the passive should have been.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got this as well on both my reactors. New drops seem to have passives as normal however.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I have a similar problem: the Vidar reactor I have installed and the repaired Zetki reactor I have available do show the Component Modifier, but the Vidar reactor wreckage I just picked up in a mission does not.55027612E278BE118C5A1ADEC1D2AF1B785FAB58

Edited by N64Gamefreak

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this happen too. It seems to specifically be the double invincibility duration on a major breach repair that seems borked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Vidar MK3 is also missing its modifier, although I cannot remember if it had the same one listed in the OP (although I think it was).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same again here. Relogging hasn't worked, nor swapping components. In fact I've manage to get one to drop as wreckage, with no modifiers on it and its definitely mk3. I think either it's gone or that particular modifier is for some reason not displaying. I'm fairly sure it's just that modifier too. Shame as the one that dropped is better than my current one lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

All my House Mk 3 Railjack Components have a special ability. However, this one that I just picked up does not.

After getting it from completing the a skirmish (Gian Point), I aborted the 2nd one to go check out the stats on it and found this. Warframe0080.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

vidar reactors can roll either a 50% extra speed for tenno exiting the railjack or a 2x increase of invulnerability time after major breaches. The later one is the one that has gone MIA since I had several reactors with that buff in my inventory (including the one I'm currently using) and they are all buffless now, just like  in your screenshot. The reactors that had the speed boost were unaffected by this.  It's as if DE removed this buff but forgot to replace it. Or it's just a UI bug.

Edited by EDM774
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

You must be talking about the bonus that gives 30% of Shield Damage is diverted to increase Turret Damage by up to 300 for the next shot fired.
Mine also has lost the bonus showing, I think it's Vidar reactors missing their bonus because all my Vidar reactors have blank bonus, I hope that the bonus isn't gone for good and it is just a visual bug like other parts of Railjack menus.

[edit]
Except for my Vidar one with tenno gain speed boost when deployed, like mentioned above.

 

 


 

Edited by Slayer-.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just noticed my vidar reactor that i have been using, that had the buff of 2x increase of invulnerability time after major breaches, is now gone from it. It just appears as a reactor that has no special ability 😞

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Cavern said:

i just noticed my vidar reactor that i have been using, that had the buff of 2x increase of invulnerability time after major breaches, is now gone from it. It just appears as a reactor that has no special ability 😞

I have that on one of my other ones as well, don't worry DE will put it right eventually.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any reactor aquired before the update has now lost its bonus, while reactors aquired after the mainline have the bonus.

Is this UI or have the reactors actually been reset?

nLgYg8Z.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm, neither my build vidar reactor nor the 2 unbuild ones have this problem but i found some mk1 parts without any bonus... and funny enough i got them from veil missions ^^)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Talked with another vidar user and their reactors had no problems...

Welp I lost a good "increase invulnerable time after major breach is repaired" bonus.

@[DE]Megan give us back our reactors

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me, just got this new reactor:

8oJUP6D.png

The other Vidar bonus shows up fine (also a new drop):  

mqqAWT6.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recently, I've completed missions in the Veil Proxima where I have obtained a Vidar Reactor, however neither of the 2 I have received had a modifier on them. This is an extremely frustrating bug, as the drop chance for them is so low.
This bug needs to be fixed asap.
I'd be interested to know if anyone else has encountered this bug, and if they contacted support. I tried contacting them to have this fixed, however they told me that replacing the reactors would give me reactors with no modifiers.
DE please fix this.


qeulpTT.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Tenno! We have a fix for this issue in the next Hotfix.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...