Jump to content
Sign in to follow this  
Malakai111

Primary Kitgun unable to trigger on-headshot Pax Arcanes

Recommended Posts

Greetings.  Since the Steel Path update was launched, Pax Seeker is no longer working at all while equipped on my Tombstone primary kitgun.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't work at all with my Gaze primary either.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primary Catchmoon kitguns seem to be unable to trigger Arcanes like Pax Bolt, Pax Seeker. Secondary Catchmoons can trigger them just fine. 

I've tested with Warframe Arcanes like Arcane Victory and Arcane Consequence, and they also work fine. So it seems to only be those two Pax Arcanes that don't work.

Kinda a bummer since I just invested a bunch in this Catchmoon primary for meme Wisp builds. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

as topic says. Since it was NOT mentioned as bug in previous patchnotes, my understanding is that it is intentionaly disabled.

Primary kitguns arent something amazing, those weapons are damn weak and now tih this tweak its even less enjoyable. Is there some intention to disable primary kitguns also?

And why you let it enabled for secondaries?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

in addition to pax headshot arcanes not working, the battery recharging arcane is INSANELY slow and horrible on the catchmoon at least, much easier to just reload the damn thing with no arcane on it

Edited by Meat.Flaps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not much to say here, they simply don't proc after the newest patch. I hope it gets fixed soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was going to start a thread about this too, my gaze primary weapon stopped getting Pax arcane benefits from headshots...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tenno! We have a fix for this issue in the next Hotfix.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2020-07-15 at 1:22 PM, [DE]Saske said:

Hi Tenno! We have a fix for this issue in the next Hotfix.

Oh that's good to know. I just noticed this now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...