Ti3N Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 master rank +1 base mod capacity Bu ne işe yarıyor anlamadım nikana prime ım var 70 yeri var 70 70 di seviye atladım 71 olması gerek diye biliyorum olmadı başka bir şeymi bu ben yanlış biliyorum sanırım yardımcı olabilirseniz sevinirim baya araştırdım googlede ama dogru düzgün bir cevap bulamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Cosmos-Ali Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 dostum silahın veya warframe kapasitesi arttırmak için orokin katalizör yada orokin reaktörü kullanmalısın ve silahın var olan kapasitesi 70 ise örnek olarak üzerine forma basarak istediğin kutup yapabilirsin yaptığın kutupa ona uygun mod takarsan normalinde mod senden 16 kapasite istiyorsa bu yayı yarıya düşer ayrıca kapasiteyi arttırmak için silahlarına veya warframelerine aura modu yada exulus modu takman lazım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ti3N Posted August 22, 2020 Author Share Posted August 22, 2020 Il y a 5 heures, -Cosmos-Ali a dit : dostum silahın veya warframe kapasitesi arttırmak için orokin katalizör yada orokin reaktörü kullanmalısın ve silahın var olan kapasitesi 70 ise örnek olarak üzerine forma basarak istediğin kutup yapabilirsin yaptığın kutupa ona uygun mod takarsan normalinde mod senden 16 kapasite istiyorsa bu yayı yarıya düşer ayrıca kapasiteyi arttırmak için silahlarına veya warframelerine aura modu yada exulus modu takman lazım master rank +1 base mod capacity ne işe yarıyor peki Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Cosmos-Ali Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 mastery rank atladıkça mod kapasiten artıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.