Jump to content

Heart of Deimos: Güncelleme 29


UcanDomates

Recommended Posts

642e7e91f13e3410f52409eb05a962ac.png

Heart of Deimos: Güncelleme 29

Tenno,

Güncelleme 29: Heart of Deimos'ta sizi çok şey bekliyor. Mars'ın ikinci ayı Deimos'un sırlarını ortaya çıkarın. Neyin gizemle örtülüp, Origin Sistemi'nden gizlenmiş olduğunu ve bu Infested ayın neden kendini ancak şimdi ortaya çıkardığını keşfedin. Dünya'dan Mars'a giden Kavşak'ı tamamlamış olan oyuncular 'Heart of Deimos' Quest'inde incelemelere başlayabilir.

Warframe macerasına başlayan Tenno'lar artık yeni bir Sinematik giriş videosu ve yenilenmiş bir eğitim bölümü ile yolculuklarına Yeni Oyuncu Tecrübesi: Öğretici 3.0 ile başlayacaklar. Çoktan uyandırıldıysanız, siz de Orbiter'ınızdaki Kodeks'i ziyaret ederek bu yeniliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Xaku - Topluluk tarafından tasarlanan Warframe karşınızda! Antik çağlardan kalmış, savaşta düşmüş üç Warframe'in alaşımı olup, Void ile parçaları birleştirilip tek bir birey olarak yeniden doğan Xaku ile tanışın. Sana sesleniyorlar.

Warframe'in şimdiye kadarki en derin özelleştirme sistemi olan Helminth geldi. Warframe'inizin Yeteneklerini değiştirmek için Helmint'i besleyin! Ziyafete başlamak için Heart of Deimos'taki Entrati Sendikasından Helmint Segment'ini kazanmalısınız.

Her ana güncelleme notlarında olduğu gibi, yine büyük kapsamda değişiklikler ağı ördük. Heart of Deimos'un sunduğu her şeyi keşfederken bazı yer tutucu ve tamamlanmamış özellikler bulabilirsiniz - yerinde olmaması gereken bir şey görürseniz lütfen bize bildirin! Elbette, Entrati Sendikası'nın kendi iç ekonomisi vardır, ki güncellemenin özellikleri içerisine girişmeye başlamanızdan sonra sizlerden gelen yapıcı geri bildirimleri de memnuniyetle karşılamaktayız.

Heart of Deimos'un keyfini çıkart Tenno!

YENİ QUEST: HEART OF DEIMOS

Deimos, Mars yörüngesinde belirmektedir ve tamamıyla Infestation istilası altındadır... Sonunda bu çilekeş evrenden çok eski bir radyo dalga taşıyıcı vasıtasıyla bir acil yardım çağrısı ulaştı.

Kodeks'te seni yeni bir Quest bekliyor Tenno! 'Heart of Deimos'un Ön Gereksinimi Dünya'dan Mars'a giden Kavşağın tamamlanmasıdır.

"Heart of Deimos" Quest'i seni en yeni Açık Dünya ile tanıştıracak. CAMBION DRIFT sakinleri ve NECRALISK MERKEZİ'nde gizlenen ruhlar hakkında her şeyi öğrenin!

Eğer Xaku'yu Platinum ile satın alırsanız, Quest'i tamamladığınızda görev ödülü olarak Xaku Kalıbının yanında bir de Riven modu alacaksınız.

357d572c7fd7f8aab968e05259afab6e.jpg&key

YENİ AÇIK DÜNYA: CAMBION DRIFT

Cambion Drift, Mars'ın Infested ayı DEIMOS'taki devasa bir açık dünya haritası olup, Necralisk'e, yani yeni Merkez'e bağlanan haritadır (ayrıntılar aşağıda verilmiştir). Bu Açık Dünya'nın altında bir Yeraltı, ikinci bir katman bulacaksınız. Yerin altında yeni bulmaca, gizem ve Necramech dövüşleri ile karşılaşacaksınız! Cambion Drift, Heart of Deimos görevinin tamamlanmasından sonra Yıldız Haritasından erişilebilir hale gelecek.

dab77b032bfa299ad8e5807e8d989544.jpg&key

AÇIK DÜNYA DÖNGÜSÜ: VOME ve  FASS

Infested ay, Deimos, VOME ve FASS arasındaki sürekli devam eden bir savaşa tanıklık ediyor. Oynarken, kan davalı kardeşlerin Deimos ve sakinleri üzerindeki hakimiyetlerini geri kazanmalarını izleyeceksiniz.

Hoşgörülü bakışlarıyla - Vome.
Korkutucu öfkesiyle - Fass.

Vome kardeşlerin savaşını kazanıp, Cambion Drift'te nöbet tutmaya başladığında, korkunç Infested yaratıklar uykuya yatacak ve bunun dışında seyahatlerinizde dost Necramech'ler ile karşılaşabileceksiniz.
Fass kardeşlerin savaşını kazanıp, Cambion Drift'te nöbet tutmaya başladığında, o korkunç Infested yaratıklar uykularından uyanacak, Necramech'ler ise Cambian Drift boyunca sessizce uykuya yatacak. Ne kadar çok oynarsanız, o kadar kardeşlerin nöbetsel etkilerini fark edeceksiniz!

Dikkatli ol Tenno!

YENİ MERKEZ: NECRALISK
Necralisk, 'Heart of Deimos' görevini oynadığınız süre boyunca hakkında daha çok bilgi edineceğiniz ENTRATI'nin Void Araştırma Tesisidir. Bu notlarda spoiler vermemek için size sadece Necralisk içinde karşılaşacağınız NPC türlerini paylaşacağız! Heart of Deimos Questini tamamladıktan sonra, tüm hizmetler ve ayrıntılar oyun içi keşfedilebilir.

cbcd708f3f91da7079ff0aa76479c515.jpg&key

YENİ SENDİKALAR:

Entrati
Entratiler yeni Açık Dünyanın ana Sendikasıdır. Entrati'lerin içinde rütbeni yükselterek ödüller alabilecek ve bu antik Orokin soyunun saygınlığını kazanabileceksin.

Necraloid
Necraloidler, Necralisk içindeki Operatör Sendikasıdır. Bu Sendika'ya erişimin sağlanması için The War Within Quest'inin tamamlanması gerekmekte. Necraloid sendikası içerisinde, rütbeler arasında yükselip kendine özel bir Nechramech elde edebilecek ve bir çok başka şey yapabileceksin! İlerledikçe Necraloid'in duvarlarında VOID'in gerçek doğasını öğreneceksin. (Necraloid Sendikası hakkında daha fazla bilgi edinmek için NECRAMECH sekmesine bakın)

ENTRATI SENDİKASI
ENTRATI SEMBOLÜ SİSTEMİ:

Heart of Deimos'un önemli bir parçası, Entrati üyelerinin her birini temsil eden Sembollerdir. Bunlar, ENTRATI Sendikasında ilermenin anahtarı olmakla birlikte, her bir Tüccar ile konuşarak ve Açık Dünya Görevlerini yaparak kazanabileceğin diğer şeyleri de öğrenebilirsin!

Bu Açık Dünya ve diğerleri arasındaki önemli bir fark ise, Entrati'lerin arasındaki ilişkilerin doğasında yüzünden tüm Sendika Mevkileri için simgesel bir Sembol sistemi kullanacağız. Örneğin, Görev tamamlayıp, 'Anne Sembolü' kazanacaksınız, bu sembolü de, Günlük Limit'e dahil olmak üzere, istenilen zamanda Entrati Mevkisi karşılığı olarak harcayabileceksiniz. Merak etmeyin, Günlük Limit'inizden fazla miktarda Anne Sembolü kazanabileceksiniz, yani birikiminizi arttırıp sizlere uygun olan herhangi bir harcamanızı yapabileceksiniz! (Aşağıdaki Günlük Mevki limiti değişikliklerini okuyun!)

Görevler/Entrati Sendika Lideri: Anne

• Entrati Sendikası hakkındaki tüm ilerlemenizi ve yönetimini Anne'de bulabilirsiniz!
• Tüm Görev erişimlerini Anne'de bulabilirsiniz!

Silahlar ve Daha Fazlası:

• Tüm Entrati silahsal ihtiyaçlarınız 'Heart of Deimos' Quest'ini tamamladıktan sonra tanışacağınız bu Entrati üyesi ile giderilebilir!

*Heart of Deimos'a ileride gelecek bir Güncelleme ile Infested Kitgun'lar bu Entrati üyesi tarafından sizlere sunulacak.

Balıkçılık:

• Tüm Entrati Balıkçılık htiyaçlarınız 'Heart of Deimos' Quest'ini tamamladıktan sonra tanışacağınız bu Entrati üyesi ile giderilebilir!
• Burada Deimos Balık'larını üyelerin Token sisteminde kullanmak, inşa etmek, ve daha fazlası için parçalara ayırabileceksiniz.

Hayvan Kurtarma:

• Tüm Entrati Hayvan Kurtarma ihtiyaçlarınız 'Heart of Deimos' Quest'ini tamamladıktan sonra tanışacağınız bu Entrati üyesi ile giderilebilir!
• Burada Canlandırma (Aşağıdaki Canlandırma kısmındaki notlarana bakın), ve diğer Deneysel Prosedürler ile deneyler yapıp, Peluş'lar kazanıp, daha fazlasını bulacaksınız!

Madencilik: Otak

• Tüm Madencilik ihtiyaçlarınız Otak ile giderilebilir, ki kendisi ile zaten TennoCon'da karşılaştınız!
• Burada Mücevherler, Alaşımları ve daha fazlası ile takas gerçekleştirebilirsiniz!

Tuhaflıklar ve Sembol Takası: 

• Tüm Entrati Tuhaflık ve Sembol Takası ihtiyaçlarınız 'Heart of Deimos' Quest'ini tamamladıktan sonra tanışacağınız bu Entrati üyesi ile giderilebilir!
• Bu Tüccar'da ayrıyeten sizleri Cambion Drift'te bekleyen bir kaç K-Drive Yarışları da bulunmakta!
• Burada Deimos Dekorasyonlarını ve tüm yeni Deimos Captura Sahnelerini elde edebilirsiniz.

YENİ GÖREVLER & İZOLASYON KASALARI

Entratiler değerli Tennolara çeşitli yeni görevler vermeye hazırlar - Yeni ödüller kazanmak için görevleri tamamla (Xaku'nun bileşenleri dahil)!

Deimos ödüllerini gönlünüzün arzu ettiği kadar kazabilmek için yeni Sonsuz Görev'i deneyin! Ödül Açıklaması Başlığında (SONSUZ) ifadesini aramanız yeterli olacaktır!
İzolasyon Kasaları bu yeni görevlerden biri olarak seni bekliyor, dikkatli ol!

YERALTI: 
Bazı üst düzey Görevler, Deimos'un zemini altındaki, YERALTI bölgesindeki esrarengiz gizemler, düşmanlar ve yeni ödüllerle keşfetmenizi sağlayacak! Operatörünüz ile gizemli nesnelerle uğraşın, hafıza bulmacalarına çalışın, ve daha fazlasını yapın! İzolasyon Kasaları küf ve ödüllerle dolu!

8acfc8af4652a930277f9cb80d442f2b.jpg&key

NECRALOID SENDİKASI
YENİ OYNANIŞ: NECHRAMECH

NECRALOID Sendikası içerisinde, kendi NECHRAMECH'inizi yapmaya başlamanız için gereken her şeye erişebileceksiniz! Bu içeriğe erişmek için The War Within Görevini tamamlamış olmanız gerekli.

HEART OF DEIMOS'ta, NECRALOID Sendikasında bulunan 1 NECRAMECH'i aktive ediyoruz! Kendisi tamamen özelleştirilebilir, 4 Özel Yeteneği var (tıpkı bir Warframe gibi) ve HER Açık Dünya haritasında NECRAMECH ÇAĞIR Teçhizat Eşyası ile Transferans için çağırılabilecek! İlk Necramech'inizi inşa ettikten sonra Necramech Çağırma Teçhizat Eşyası sizlere ödül olarak verilecek!


*Heart of Deimos'a ileride gelecek bir Güncelleme ile fazladan bir Mech de bu Entrati üyesi tarafından sizlere sunulacak.

Necramech ile tanışın:

NECRAMECH - TennoCon'da görüldüğü gibi! Bu makineler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Heart of Deimos Quest'ini oynayın.

*Necramech Kalıbı ve Bileşenleri de dahil olmak üzere Necraloid Sendikası'nda bulunabilir.

1. Yetenek: Necraweb
Üzerinden geçen düşmanları önemli ölçüde yavaşlatacak geniş bir bataklık oluşturmak için bir kutu graviton sıvısı fırlatın. Alternatif olarak, bu teneke kutuyu felaket bir yangının oluşturulması için havada vurulabilir.

2. Yetenek: Storm Shroud
Necramech'inizi, kendisinin yakın dövüşte hayatta kalınabilirliğini büyük radde arttırabilecek elektrik alanı ile çevreleyin. Kefene vuran düşmanlar, küstahlıklarından dolayı acı çekerler.

3. Yetenek: Gravemines
Etrafınıza şarjlı mayınlardan oluşan, belirli bir düzende mayın fırlatın. Her mayın temas edilmesi halinde şiddetli bir şekilde patlayıp, 3 metre içerisindeki düşmanlara hasar verir.

4. Yetenek: Guard Mode
Maksimum ateş gücüne erişmek ve bir süreliğine daha fazla yapısal bütünlük elde etmek için sabit bir mevzi alır.

Nechramech'ler Gravimag kurulu Archgun'lar ile uyumludur!

NECHRAMECH MODLARI:

9bbdef9c3de8763f8db4b120e79e8eaa.jpg&key

Kendinize öz Necramech'inizi, öldürülen Necramech'lerden düşen, 16 yeni Mod ile özelleştirebileceksiniz.

Tüm eşya düşme sorularınız için warframe.com/droptables adresini ziyaret edin!

Bu 16 Necramech Modu, tanıdık Warframe Modlarının (Necramech Stretch, Necramech Intensify, Necramech Vitality, vb.) yanı sıra özellikle de Necramech'lere has yeni Mod tarzlarının (Necramech Thrusters, Necramech Blitz, Necramech Refuel, vb.) bir karışımıdır.

YENİ MODEL SİLAHLAR: NECRAMECH SİLAHLARI

CORTEGE
Necramech'lerde kullanılması için Entrati tarafından tasarlanmış antik bir silah. Birincil saldırı, düşmanın ruhunu emerek yıkıcı ikinci saldırıyı şarj eder. Şaşırtıcı bir menzile sahip olan bir alev püskürtücü. İkincil saldırı fan desenli ve patlayan bir üçlü mermi fırlatır, bunun sonucu olarak kısa bir süre için bir hasar bölgesi oluşur.

*Cortege Kalıbı ve Bileşenleri de dahil olmak üzere Necraloid Sendikası'nda bulunabilir.

 

MAUSOLON (ilk inşa edilen Necramech ile verilir)
Necramech'lerin kullanması için Entrati tarafından tasarlanan antik bir silah. Birincil atışı, yıkıcı Yan Atış modunu güçlendirecek şekilde düşmanın yaşam özünü çeker. Birincil ve Yan Atış modlarını barındırabileceğinden daha fazla şarj etmek, ateş edildiğinde patlama noktasında yıkıcı bir enerji ışını oluşmasına sebep olur.

*En yeni çıkan Yapımcı Atölyesi'nde de bahsedildiği gibi, bu güncellemeyle gelen bütün yeni silahlar minimum 0.5 Riven durumu ile başlar. Bu yeni Archgun silahları, Mausolon ve Cortege'i de kapsar. Geçmişte Archgun Riven durumları dengelenmemişti, fakat ilerleyen güncellemelerde, bir sonraki Prime Access ile başlayacak şekilde bu düzeltmeleri de katmayı planlıyoruz.

393dd06c07828ebb62d0b5799a2c3dd6.jpg&key

KURTARMA
VELOCIPODLAR - CANLI K-DRIVELAR
Velocipod olarak bilinen bu pasif yaratıklar Cambion Drift civarında yaşarlar. Çok uçar kaçar olsalar da, eğer bir tanesini yakalamayı becerip, üzerine adımını atarsan, geçici olarak organik bir K-Drive'ı sürebilirsin! Tıpkı diğer K-Drive'larda yapabildiğin gibi, bir Velocipod'un sırtından da ateş edebileceksin! Ayrıyeten bu yaratıkları Fortuna'daki yolculuğunuzda elde ettiğiniz Yatıştırıcı Tüfek ile Hayvan Kurtarma'sı gerçekleştirebilirsiniz!

PREDASITE
Bu Yalnız avcılar, her çiftleşme sezonunda aynı partnerlere geri dönerek Bataklık'ta buluşur. Yılın diğer zamanlarında Cambion Drift boyunca dağılırlar. Vahşi doğada karşılaşabileceğiniz üç Predasites alt türü vardır. Bu alt türler, yakalandıklarında Necralisk'teki Hayvan Koruma Tüccarında bir Yoldaş olacak şekilde "Canlandırılabilir". Aşağıdaki "Yeni Infested Yoldaşlar" bölümünde Predasite Yoldaş oluşturulması hakkında daha fazla bilgi edinin.

VULPAPHYLA
Bu leşçiller küçük sürüler halinde dolaşır ve daha büyük avcıların geride bıraktığı kalıntılardan beslenir. Vahşi doğada karşılaşabileceğiniz üç Vulpaphyla alt türü vardır. Bu alt türler, yakalandıklarında Necralisk'teki Hayvan Koruma Tüccarında bir Yoldaş olacak şekilde "Canlandırılabilir". Aşağıdaki "Yeni Infested Yoldaşlar" bölümünde Vulpaphyla Yoldaş oluşturulması hakkında daha fazla bilgi edinin.

AVICHAEA
Bu kanatlı Cambion Drift yaratığı, gruplar halinde duvarlara yapışmış veya havada uçarken bulunabilir. Sabırlı bir yaklaşım en iyisi olacak ki, bu yaratıklar ürktüklerinde hızlıca kaçarlar. Vahşi doğada karşılaşabileceğiniz üç Avichaea alt türü vardır.

CRYPTILEX
Bu kazıcı kemirgenler, bazen Cambion Drift'in etli arazisinde büyüyen Infested bitkilerinin yakınında bulunabilir. Vahşi doğada karşılaşabileceğiniz üç Cryptilex alt türü vardır.

* Bu türlerin her birinin benzersiz varyantları vardır - hepsini bulun gari!

INFESTED BALIKÇILIK
Infested gezegende balık tutmanın bazı yeni zorlukları var! Balıklar Cambion Drift'te uçar halde (ciddiyim, uçuyorlar) bulunabilir, çeşitli tatları da beraberinde getirir. Sadece Güneş veya Ay döngülerinde bulunan balıkların olmasıyla birlikte, bu balıkların bir çok nadirlik seviyeleri var!

Yem: Fass ve Vome, Cambion Drift'te her düello yaptığında, kaybeden Sürüngen'in Kalıntı'ları çevredeki topraklara dağılır. Hem Fass hem de Vome Kalıntısı, Balıkçılık Menüsü kullanılarak Infested Balıklar için Yem olarak satın alınıp ve kullanılabilir! Tıpkı önceki balıkçılık sistemlerinde olduğu gibi, Kalıntıyı "suya" bırakın ve Balıkların kendilerini göstermelerini bekleyin.

Aşağıdaki Balık listesine bakarak her Deimos Infested Balığı, ve bazı diğer Balık'ların bu Kalıntı'lara nasıl tepki verdiği hakkında daha çok bilgi edinebilirsiniz. Necralisk içerisindeki Entrati Sendikası'nın Balıkçı üyesi ile tanışıp Infested Balıkçılık sanatında ustalaşın!

Heart of Deimos görevini tamamladıktan sonra, yeni bir tüccar sana sadece bir Infested Balık Oltasını temin etmekle kalmayacak, ayrıyeten Balıkları Mevki için, yada parçalarına ayrıştırmak için bir konum da gösterecek. Deimos'taki Balıklar benzersiz yaratıklardır, bu yüzden doğru ekipmana sahip olduğunuzdan emin olun!

MAĞARA BALIKLARI:
• Duroid - Orokin döneminden kalma canlı bir fosil olan bu balığın yakalanması zordur ve en derin mağaralardaki Ekzokrin havuzlarının yüzeyinin altında saklanır.
• Aquapulmo - Bu balıklara, bir Entrati'nin 'deneyi' yüzünden kasıtlı olarak Infestation hastalığı bulaştırılmıştır. Mağara sistemlerindeki organik birikintiler ile beslenirler.
• Kymaeros - Infestation bu balıkları, Infested olmayanları uzaklaştırmak amacıyla antikor olarak kullanarak kendi amaçlarına uygun hale getirdi. Deimos yüzeyinde bulunan Ekzokrin'in etrafında yüzerler.
• Chondricord - Orokin biyo-mühendisliğinin bir zaferi olan bu dayanıklı balıklar, Deimos ortamına uyum sağlamış ve Infestation'a karşı garip bir şekilde direnç kazanmışlardır. Mağara ortamlarında keyiflice yaşarlar.
• Vitreospina - Bu balığın bir zamanlar yüksek seviye işlevi vardı ise artık tüketilmiş bir vaziyette, geriye sadece metal ve etten oluşan bir otomaton kalmış. Mağara sistemlerinde ilkel bir varlığı ucundan gözükecek bir şekilde açığa çıkartır.
• Barbisteo - Infestation kadar açgözlü olan bu balık, diğer balıklardan kalan kalıntılarla beslenir. Işıktan haz almaz, kapalı bir mağara ortamını tercih eder.
• Myxostomata - Bu aşırı özel ve nadir olan balık türünün soyu neredeyse tükendi, bunun sebebi de bu balığın yaldızlı Orokin etinin, potansiyel avcılarında özel bir tat uyandırmasıdır. Kendini dikkatlice mağaralarda saklar.

YÜZEY BALIKLARI:
• Ostimyr - Gereksiz, mutasyona uğramış iç organlar ile dopdolu olan bu keskin kokulu balığı arzulayan çoktur. Sadece Vome Wyrm'inin ışığında yüzey havuzlarından çıkar.
• Cryptosuctus - Eskiden Orokin leşçilleri olan bu balıklar, uzun zaman önce İstilaya yenik düştü ve şimdi yüzen sporlar için açgözlülükle ziyafet çekiyorlar. Deimos'un zemini üzerinde her yerde bulunurlar.
• Glutinox - Bu iri balıklar yamyam diyetine sahiptirler. Vome'un ışığı ile yükselirler ve nadir gazları emerler. Fass yükselir yükselmez saklanma yerlerine geri dönerler ve daha küçük balıkları yerler.
• Amniophysi - Bu balıklar, Infested topraklarının ta kendisinden oluşan yarı saydam kozalardan doğarlar. Fass'ın ışıltısı onları harekete geçirir.

YENİ INFESTED KAYNAKLAR
CAMBION DRIFT'TE HASAT VAKTİ

Cambion Drift, Heart of Deimos'u keşfedip derinlemesine araştırırken kazanabileceğiniz yepyeni Kaynaklardan oluşan bir koleksiyona sahip. Eidolon Ovaları veya Orb Vallis'in "doğal" Kaynaklarının aksine, Cambion Ovaları, büyük bir Infested koleksiyonunun bulunduğu, yaşayan ve nefes alan bir bölge! Daha fazla bilgi edinmek için Entrati Sendikası'nın Madencilik üyesini ziyaret edin!

Madencilik
CEVHERLER

• Faceted Tiametrite - Yaygın
• Purged Dagonic - Yaygın
• Purified Heciphron - Sıra Dışı
• Stellated Necrathene - Nadir
• Trapezium Xenorhast - Efsanevi
• Cabochon Embolos - Efsanevi

ALAŞIMLAR
• Adramal Alaşım - Yaygın
• Tempered Bapholite - Yaygın
• Devolved Namalon - Sıra Dışı
• Thaumic Distillate - Nadir

YENİ INFESTED YOLDAŞLAR - CANLANDIRMA

Cambion Drift, düşmanca bir dünyadır. Birkaç yerli tür, etrafta pır pır gezinen Infestation ile hayatta kalmaya adapte olmuş olsa da, yine de ona ve onun saldırıları tarafından avlanırlar. Vulpaphyla ve Predasite buna istisna değildir ve bu bölgenin gaddar doğası nedeniyle tehdit altındadır. Bu korunabilir yaratıkları, Necralisk merkezinde tedavi edilebilmeleri için vahşi Infested topraklarından güvene çekerek kurtarabilirsiniz. Orada, tedavinin idaresine yardımcı olabilir ve bu yaratıklara bir Yoldaş olarak yaşamaları için bir şans verebilmek adına "Canlandırılım" gerçekleştirebilirsin.

* Infested Yoldaş Imprint'lerinin ileride gelecek bir Güncellemede geleceğini lütfen unutmayın.

İşte nasıl çalıştığı:

1. Ele geçir

Öncelikle yaralı halde olan bir Vulpaphyla yada Predasite'i bayıltmalısınız (Infested tarafından yaralanıp, hastalanan yaratıkların çevresinde özel bir parıldama efekti olur). Bu yaratıklar ile hastalıklı bir haldelerken karşılaşıp, Infested'a karşı savaşlarını kaybetmeden önce bayıltmalısın. Yakalanan Vulpaphyla veya Presadite'ler bu işlemden sonra Necralisk'e taşınır.

Müdahele edilmez ise, bu yaratıklar kuvvet ihtimal Infestation'a yenik düşecektir. Necralisk'e dönüp Hayvan Kurtarma Tüccarı ile konuşarak, bu hayvanların hastalıklarını bir Mutajen ve Antijen karışımı ile tedavi et.

2. Tedavi Et

Hayvan Kurtarma Tüccarını ziyaret edip "Vulpaphyla/Presadite Canlandırma"yı seçip yaratığı iyileştirmeye başla. Bu yaratıkları yanınızda savaşabilmeleri için iyileştirirken işin içine giren 3 unsur vardır. Bu kategorilerdeki mevcut seçenekler yeni Infested Yoldaş'ınızın karakteristik özelliklerini belirleyecektir:

Yetiştir: Kurtardığın Yaralı Vulpaphla ve Presadite'ler burada seçim için mevcut olacaktır. Bu yaratıkların alt türleri fiziksel görünüşlerini, temel değerlerini, ve Precept'lerini belirleyecek.
Mutajen: Infestation'ı belirli dirençlere adapte eder. Mutajen'lerin yan efektlerinin içerisinde kuyruk görünüşünün değişimini bulunur.
Antijen: Infestation'ı belirli kutuplara (Vazarin, Naramon, Madurai ve Penjaga) uyarlar. Antijen'lerin yan efektlerinin içerisinde çesitli fiziksel değişimler bulunur.

Mutajen ve Antijen'ler Necralisk'teki Hayvan Kurtarma Tüccarından satın alınabilir.

3. Tut veya Sal

Bir hayvanı başarılı bir şekilde kurtardıktan sonra kendisini tutmak yada salmak gibi bir seçeneğiniz mevcut olacak. Hayvanı Tutmak, kendisini güvenilir bir Yoldaş yapacaktır, lakin salmak ise doğaya geri bırakılmasına sonuç olup, Entrati'de Mevki kazanmanıza yarayacaktır.

0519157e938d1f3b16a18142ece5055f.jpg&key

YENİ INFESTED DÜŞMANLAR
Cambion Drift'te gezinen DEIMOS yaratıkları, yuvaları olan bu ıssız topraklara adım atacak kadar akılsız olanlardan kendilerine ziyafet çekerler. Deimos Carnis'un terör estirerek koşusundan, Deimos Saxum'un kudretli balyozundan, ve zeminin altında gezen Deimos Jugulus'un dehşetinden korkmaya başla. Çok bacaklı ve korkulası iştahları olan bu Infested yaratıklar, yollarına çıkacak gafil Tenno'ları midelerine atmak için can atıyorlar!

YENİ INFESTED DÜŞMANLARI MOD SETLERİ:

Üç yeni Mod Seti sizlerle! Saxum, Jugulus, ve Carnis Mod Setleri Cambion Drift Görevleri Ödüllerinden, yada Cambion Drift içerisindeki belirli Infested düşmanlardan düşürerek elde edebilirsin.

Saxum Mod Seti:
Saxum Carapace (Warframe): +60 Zırh, +%90 Sağlık.
Saxum Splittle (Tabanca): +%90 Darbe, +%60 Statü Şansı.
Saxum Thorax (Yakın Dövüş): +%90 Delme, +%60 Statü Şansı.
Set Bonusu (hepsi takılı iken): Havaya kaldırılan düşmanlar ölüm halinde patlayıp, 6 metre genişliğinde bir bölgeye düşmanın maksimum sağlığının %30'unu Darbe hasarı olarak vurur.

Jugulus Mod Seti:
Jugulus Carapace (Warframe): +%90 Zırh, +60 Sağlık.
Jugulus Spines (Tabanca): +%90 Delme, +%60 Statü Şansı.
Jugulus Barbs (Yakın Dövüş): +%90 Delme, +%60 Statü Şansı.
Set Bonusu (hepsi takılı iken): Ağır Yere Çarpma saldırıları 10 metre içerisindeki düşmanları şişleyen uzuvları ortaya çıkararak, 75 Delme Hasarı ile 3 saniye boyunca sersemletir. Bekleme Süresi: 6s.

Carnis Mod Seti:
Carnis Carapace (Warframe): +%60 Zırh, +%90 Sağlık.
Carnis Stinger (Tabanca): +%90 Kesme, +%60 Statü Şansı.
Carnis Mandible (Yakın Dövüş): +%90 Kesme, +%60 Statü Şansı.
Set Bonusu (hepsi takılı iken): Bir düşmanı Ağır Saldırı ile öldürmek 6 saniyeliğine %30 Kaçınma ve Statü Etkilerine bağışıklık kazandırtır.

YENİ ENTRATI SİLAHLARI

f7bc750c537e8277ed53115d219fc3fd.jpg&key
TRUMNA
Entrati tarafından tasarlanmış antik bir silah. Bu ağır, aşırı büyük otomatik tüfekler ruh soldurucu atışını kullanır ve düşmanların hayat özünü emerek, her başarılı vuruşta yıkıcı yaylım mermisini ateşleyen ikincil saldırıyı şarj eder.

Trumna Kalıbı ve Bileşenlerini Entrati Sendikası'nın Silahlardan sorumlu üyesinden elde et!

81e0f698b7860242bbc8e603c5ad2862.jpg&key

SEPULCRUM
Antik Entrati çifte namlu tabancası, çarpışmada patlayan ikili mermi ateşler. Her vuruş ile, düşmanlardan hayati özlerini çekerek hedefe kitli ölümcül bir alternatif saldırı yapmak için şarj olur.

*Sepulcrum Kalıbı ve Bileşenlerini Entrati Sendikası'nın Silahlardan sorumlu üyesinden elde et!

e7c06b75df1c2e0c2a1f088462c2a018.jpg&key

YENİ OYNANIŞ SİSTEMİ: HELMINTH
FORUMLARDA TÜM DEV WORKSHOP'UMUZU İNCELEYİN!

HER ŞEYİ KAPSAYAN YAPIMCI ATÖLYESİNE BURADAN GÖZ ATIN: https://forums.warframe.com/topic/1212921-the-helminth-dev-workshop

Warframeler'inizin Yeteneklerini, Warframe'de daha önce hiç görülmemiş bir derinlikte özelleştirin! HELMINTH ile tanışın.

 

Helminth Sistemi, Orbiter'ınızda ki Helminth odasının bir genişletmesidir - bu odayı yalnızca Helminth Kistini çıkarmanıza izin veren istila edilmiş bir alan olarak biliyor olabilirsiniz. 'Heart of Deimos' Güncellemesi ile hepsi değişiyor. Helminth sistemi, mevcut Yeteneklerinizin yerine yeni Yetenekler ekleyerek Warframe'lerinizi özelleştirmenizi sağlar.

Helminth Sisteminin kilidini açtıktan sonra, duraklatma menüsünde yer alan Ekipmanlar kısmından Helminth Revirine hızlı bir şekilde gidebilirsiniz!

Detaylı anlatım:

Nasıl çalışacak?

Helminth'e ulaşmak için 'Helminth Segmenti'ni edinmelisiniz. Bu, Heart of Deimos'taki Entrati Sendikası'nın Hayvan Kurtarma üyesinden alınır (Entrati'de 3. Seviye'ye ulaştığınızda) ve ardından yolculuğunuza başlamak için Orbiterinizde ki Helminth Odasına yüklenir!

Hazır olduğunda bu Sistemin sunduğu 2 önemli şey vardır:

- Her Warframe için 1 Yeteneği değiştirebilirsiniz.
- Her Warframe, Helminth'e kalıcı olarak 1 özel Yetenek sağlamak adına Kombine Edilebilir.

Bu yenilikler kimler için?

Bunu çok deneyimli Warframe oyuncuları (Ustalık Seviyesi 8 ön gereksinimi) için bir özelleştirme sistemi olarak görüyoruz. Daha yeni oyuncuların bu sistemin kilidini açmasına izin verme niyetinde değiliz. Yalnızca deneyimli oyuncuların Segmente erişebilmesini ve Helminth ile yolculuklarına başlayabilmesini sağlamak için Segmenti kasıtlı olarak oyuncu gelişiminin sonlarına yerleştirdik.


Kaynaklar / Salgılar nelerdir?

Helminth, şimdiye kadar kazandığınız her Kaynak ile beslenebilir - artık stoklarınız yeni bir yuvaya sahip! Bu Besleme, Helminth'i Yetenek özelleştirmesi için kullanmanıza izin veren SALGILAMAYI oluşturur.
Helminth'in biraz farklı bir damak zevki vardır - En iyi Salgılama sonuçlarını aldığınızdan emin olmak için Helminth'i yemek istediği Kaynaklar ile besleyin! Helminth'i nasıl beslediğiniz, onun sizi ne kadar salgıyla ödüllendireceğini belirler - En iyi sonuç için ona istediği atıştırmalıkları verin!

Kalıcı mı?

Aktarılan yetenekler bir düğmeye tıklanarak kaldırılabilir - Kaldırıldığında siz o yeteneği tekrar kullanmak istediğinize emin olana kadar aktarılan Warframe'de saklanır!

Bir Warframe'i kombine ettiğiniz zaman bu işlemin kalıcı olacağını unutmayın - Sadece onunla oynamak istemediğiniz Warframelerinizi kombine edin. Kombine ettiğiniz bir Warframe'i tekrar kazanabilir ya da satın alabilirsiniz.

Yapılandırmalar önemli mi?

Demo'da görüldüğü gibi, yalnızca belirli Yapılandırmalar'daki Yetenekleri değiştirerek derinlemesine özelleştirebilirsiniz! Ancak, ne kadar derine gidebileceğinizi göstermek için bunu daha da genişletmek istiyoruz.

Yapılandırma başına sadece bir adet yerleştirilmiş yeteneğe sahip olabilirsiniz!

Yani, sandalyede Excalibur varsa - Yapılandırma A'ya "Shock", Yapılandırma B'ye "Molt" ve Yapılandırma C'ye "Firewalker" yeteneklerini koyabilirsiniz!

Örnek olarak, Excalibur'a Yapılandırma A için Shock yeteneğini ekleyip, Yapılandırma B ve C'nin değiştirilmeden orjinal haliyle Slash Dash yeteneğinde kalmasını isterseniz, bunu da yapabilirsiniz!

Helminth'i Seviye Atlatmak ne işe yarar?

Helminth sistemini besledikçe ve kullandıkça, seviyenizi yükselteceksiniz! Yeni bir güç'ten daha fazla Warframe bağış yuvasına kadar (Son seviye Helminth sınırsız sayıda yuvaya sahiptir) Her Seviye farklı bir şeyin kilidini açar. Helminth'i düzenli olarak besleyerek, Warframe kombine ederek ve Warframe'inize yeni yetenekleri Aktararak seviye atlayın!

Helminth Yetenekleri nelerdir?

Helminth kendisine ait benzersiz yetenekler sunar:

EMPOWER
Bir sonraki Yetenek kullanımının gücünü artır.

ENERJİ MÜHİMMATLARI
Cephane kullanımı verimliliğini artır.

INFESTED HAREKET KABİLİYETİ
Parkur hızını artır.

MARKED FOR DEATH
Bir düşmanı sersemletir; bu düşmana verdiğiniz bir sonraki hasar etrafındaki tüm düşmanlara yansır.

REBUILD SHIELDS
Kalkanlarını anında doldurur.

PERSPICACITY
Bir sonraki hack girişimin otomatik olarak başarılı olur.

MASTER'S SUMMONS
Yoldaşınızı iyileştirin ve yanınıza çağırın.

EXPEDITE SUFFERING
Düşmanları bir koni içine alarak tüm Kanama ve Zehir statülerini kaldırır ve tek vuruşta henüz alınmamış kalan tüm hasarı vermeni sağlar.

Kombine Etme nedir?

Helminth'in halihazırda sahip olduğu yeteneklere ek olarak, bir Warframe'in belirli bir yeteneğini kalıcı olarak hafızasına alması için yapılan işlemdir (liste aşağıdadır). Herhangi bir Prime Warframe'in Kombine edilmesine izin vermiyoruz, ancak Helminth'in hafızasında ki yetenekleri Prime Warframe'lere aktarabilirsiniz! Warframe'ler herhangi bir seviyede Kombine edilebilir (30 Seviye olmaları gerekmez).
Kombine Etmek, Helminth'in biyolojisine kalıcı olarak bir Warframe temeli ekleme eylemidir. 1 Warframe her 24 saatte bir kez Kombine Edilebilir.

İnfüzyon (Aktarma) nedir?

İnfüzyon, Helminth'inizin kendi özelliği ya da bir Warframe'in Yeteneğini, farklı bir Warframe'e enjekte etme sürecidir. Her Warframe, herhangi bir Yetenek slotuna bir seferde 1 Infused yetenek alabilir (örn. 4 Yetenek slotundan herhangi birine Shock koyabilirsiniz).

Bir Warframe Kombine Edildiğinde hangi Yetenekler kazanılır?

Aşağıdaki tablo, belirli bir Warframe'in Kombine eyleminde sağlayacağı mevcut Yeteneği özetlemektedir.

WARFRAME

ABILITY

AUGMENT

DEV NOTES

Ash

Shuriken

Seeking Shuriken

 

Atlas

Petrify

Ore Gaze

Moloz yaratmayacağız.

Banshee

Silence

Savage Silence

 

Baruuk

Lull

Endless Lullaby

 

Chroma

Elemental Ward

Everlasting Ward

 

Ember

Fire Blast

Healing Flame

 

Equinox

Rest & Rage

Calm & Frenzy

Rest yada Rage yetenekleriniz Enerji Renginize bağlı olarak değişecek.

Excalibur

Radial Blind

Radiant Finish

 

Frost

Ice Wave

Ice Wave Impede

 

Gara

Spectrorage

Spectrosiphon

 

Garuda

Blood Altar

n/a

 

Gauss

Thermal Sunder

n/a

 

Grendel

Nourish

n/a

İyileştirme bulunmakta ve sadece Nourish Strike'ı var.

Harrow

Condemn

Tribunal

 

Hildryn

Pillage

Blazing Pillage

50 Kalkan yerine 50 Enerji harcar.

Hydroid

Tempest Barrage

Corroding Barrage

 

Inaros

Desiccation

Desiccation’s Curse

 

Ivara

Quiver

Empowered Quiver

Basıp Çekerek Cloak Arrow, Basılı Tutarak Noise Arrow. Augment sadece Cloak and Dashwire'ı etkiler.

Khora

Ensnare

n/a

 

Limbo

Banish

Rift Haven

Temel Yetenek Değişikliği: Düşmanları Rift'ten 'Basılı Tutarak Yeteneği İptal Et' mekaniği ile çıkart.

Loki

Decoy

Savior Decoy

 

Mag

Pull

Greedy Pull

 

Mesa

Shooting Gallery

Muzzle Flash

 

Mirage

Eclipse

Total Eclipse

Diminished Damage increase to 150% and cap Damage Reduction 75%. (Unmodded value) 

Nekros

Terrify

Creeping Terrify

 

Nezha

Fire Walker

Pyroclastic Flow

 

Nidus

Larva

Larva Burst

Radius reduced to 8m. (Unmodded value)

Nova

Null Star

Neutron Star

 

Nyx

Mind Control

Mind Freak

 

Oberon

Smite

Smite Infusion

 

Octavia

Resonator

Conductor

 

Protea

Dispensary

n/a

Duration reduced 12 seconds. (Unmodded value)

Revenant

Reave

Blinding Reave

 

Rhino

Roar

Piercing Roar

Azaltılmış Hasar yükseltmesi %30 (Modlanmamış değer)

Saryn

Molt

Regen Molt

 

Titania

Spellbind

Spellbound Harvest

 

Trinity

Well Of Life

Pool of Life

Temel Yetenek Güçlendirildi - Artık büyük bir menzil içerisinde zamanla az az iyileştirme sağlar. Eğer bir düşmana vurursanız, vurulan hasarın %'si Bölgesel iyileştirmeye dönüştürülür.

Valkyr

Warcry

Eternal War

Saldırı hızı artışı %30'a azaltıldı (Modlanmamış değer)

Vauban

Tesla Nervos

Tesla Bank

 

Volt

Shock

Shock Trooper

 

Wisp

Breach Surge

n/a

 

Wukong

Defy

n/a

Zırh 750'de sınırlandı (Modlanmamış değer)

Xaku

Xata’s Whisper 

n/a

 

Zephyr

Airburst

n/a

Temel Yetenek Güçlendirildi - Artık BASILI TUT ve BAS ÇEK işlevine sahip. BASILI TUT ile orjinal işlevi gerçekleştirin. BAS ÇEK yaparak düşmanları Vortex içine çekin.

Neden bu Birleştirilen Warframe Yetenek'lerinde bu kurallar bulunmakta?

Oyuncu geri bildirimi ve kendimizin oynanış testlerinde bu Eklenilen Warframe Yeteneklerinin aşırı güçlü olacağı apaçık ortadaydı, ki bu da ideal değil idi. Bu endişeler yüzünden bir Yeteneği kökünden değiştirmek yerine, bu Yeteneklere Eklenme yapıldığında sahip olacakları belirli kurallar ekledik.

Güvenlik önlemlerim neler?

Bir Yeteneği istediğiniz zaman kaldırabileceğiniz için pek çok yaratıcı kombinasyonları güvenle deneyebilirsiniz.

Örneğin, Grendel'in '1.' yeteneğini değiştirirseniz, kitiniz asla çalışmaz! Halihazırda Railjack Taktiksel kullanıma atanmış olan Yetenekleri değiştirirseniz veya yeniden atarsanız kısaca olmayabilir veya yerine yenisi koyulabilir! Hildryn'in Pillage'ini Inaros'a koyarsanız, Kalkana sahip olamazsınız, ancak kullanımı durumunda düşmanların Zırh/Kalkanı azalır.

Her şey sana bağlı - Deneylerinde eğlenmen dileği ile, Tenno!

Peki Yeteneklerde Hasar artışının yapılması?

Görebildiğiniz üzere, gücü arttıran iki Yeteneğimiz mevcut: Mirage'in Eclipse'i ve Rhino'nun Roar'u. Bu Yeteneklere, benzer bir Yeteneğe sahip Warframe'ler (örn. Chroma, Mirage, Rhino, Octavia) ile Eklenme yapıldığında işleme giren özel bir durum yarattık. Bu yetenekleri eklediğinizde aynı anda sadece 1 Hasar Güçlendirme'nin aktif olabileceğine dair bir uyarı alacaksınız, ve adı geçen yetenek tipini değiştirmek ile limitlendiriliceksiniz. Ki bu da demek oluyor ki - Hasar Güçlendirme Yetenekleri, sadece Warframe'ler üzerinde çoktan bulunan Hasar Güçlendirme Yetenekleri ile takas edilebilir. Lakin, bu limitlendirme diğer 30'u aşkın Warframe'de geçerli değil.

Warframe Kombine Etmek tam olarak nedir?

Kombine edilen Warframe'ler Helminth ile sonsuz bir bağ kurar. Kombine edilen Warframe'in rengine uygun bir renge uyumlu bir halde, bir Lotus çiçeği formunda Kalıcı bir nişan olurlar.

'Helminth' kalıcı bir isim mi?

Beğenemedin mi? Helmint'ini istediğin zaman yeniden adlandırabilirsin!

Helminth Kedi mi yoksa Köpek mi seven bir 'Kişi'?

Hım Hım Hım Hım, yakında öğrenirsiniz…

TOPLULUK TASARIMI WARFRAME: XAKU
O ne bir erkek, ne de bir dişi, Xaku bir kompozit…. Entrati'nin ilk Void keşiflerinde kaybedilenlerden yapılmış bir Warframe düzeneği. Xaku, rakiplerini dehşete düşürmek ve onları büyülemek için Void gücünde ustalaştı.

Topluluk tasarımı Warframe projesinde görünüşünden yeteneğine kadar topluluğumuz tarafından tasarlandı. Xaku'nun konsepti topluluk sanatçısı Eornheit tarafından tasarlandı.

XAKU bir Topluluk Warframe'i olduğundan dolayı, topluluğun deneyimiyle revize edildiğinden emin olmak için, tüm platformlardan gelen geri bildirime bağlı olarak ikinci bir yetenek düzenlemesi yapacağız. Geri bildirimlerinizi masaya yatırdığımız an Yapımcı Atölyesinde bunun üstünde tartışacağız.

PASİF
Gelen silah hasarı %25 ihtimalle zararsız bir şekilde Xaku'nun içerisinden uçar geçer.

XATA'S WHISPER
Etkinleştirildiğinde kuşanılmış silahlardan gelen tüm saldırılarda Void hasarı verir.

GRASP OF LOHK
Void Uzuvları, yakınlardaki düşmanların silahlarını çalarak kendi silahlarınızın yanında otomatik-hedef alan silahlar olarak kullanmanızı sağlar.

THE LOST
Seçenekler arasında gezinerek Xaku'yu oluşturan 3 eski Warframe yeteneği arasında seçim yapın: Accuse, Gaze ve Deny. Yeteneğe tıklayarak aralarında gezin, ve basılı tutarak yeteneği kullan.

ACCUSE - Sınırlı bir süre için, içerisine giren düşmanları Xaku'nun yanı başında dövüşmelerini sağlayan radyal bir çatlak oluştur.

GAZE - Xaku içerisinde bir çok sesten gelen bir çığlık çıkartır ve 2 kadar düşmanı yerine pinleyip Void filizlerinden oluşan bir kafeste kilitler. Tuzağa düşürülmüş kurbanların menziline giren düşmanların Zırhı ve Kalkanları azalır.

DENY - Xaku, Void hasarı vuran ve Sentient hasar dirençlerini temizleyebilen bir ışın ateşler. Saldırı sonucu ölmeyen düşmanlar havada asılı kalır.

THE VAST UNTIME
Warframe'inin parçalarını geçici olarak yıkıcı bir patlamayla fırlat, ardından savaş alanında yeni ve daha hızlı bir iskelet biçiminde dolaş. Bedenin şarapnelleri ile hasar alan düşmanlar Void hasarına karşı zayıf kılınır. Xaku iskelet formundayken %75 hasar azaltma ve artırılmış hareket kabiliyetini elde elder. Xaku'yu tekrar bir araya getirmek için istediğiniz zaman yeteneği yeniden kullanın.
Tıpkı Equinox gibi, Xaku'yu Arsenal'de "The Vast Untime" formunda görebilmek için bir tuş mevcuttur.

8648a4c8cdcb93e781c642a93579be22.jpg&key

XAKU KOLEKSİYONU
Xaku, tuhaf ve esrarengiz yeni bir güç olarak Void'den geliyor. Bu koleksiyon, Xaku Warframe'i, Xaku Kintsu Miğferi, Artifex Syandana ve Quassus Warfan'ı içerir. Ayrıca 3-Günlük XP ve Kredi Arttırıcıları içerir.

XAKU KINTSU ALT MİĞFER
Xaku, kendisinden daha talihsiz Warframe'lerin kalıntılarından toplanan bu İkincil Miğfer ile benzersiz bir görünüşe sahip. Xaku Kintsu Miğferi'nin Konsept tasarımı ve inşası komunite Tennogen Sanatçısı Faven tarafından yapılmıştır.

ARTIFEX SYANDANA
Bu tekno-organik Syandana, omzun üzerine monte edilerek Warframe'inize benzersiz, çivili bir görünüm verir. Xaku için özel bir Syandana. Artifex Syandana'nın konsept tasarımı topluluk sanatçısı Karu tarafından yapıldı.

QUASSUS
Bu ağır Warfan ile düşmanları uzağa fırlat. Quassus, yani Xaku'nun özel silahı, Xaku tarafından kullanıldığında daha da ölümcül bir kesinlikle, etrafa ruhsal hançerler saçar. Quassus Warfan'inin konsept tasarımı topluluk sanatçısı Kedemel tarafından yapıldı.

*Quassus'u Market'te, Kalıbını ise Entrati Görevlerinden bulabilirsin.

 

YENİ OYUNCU DENEYİMİ: YENİLENEN EĞİTİM

Warframe macerasına başlayan Tennolar artık yeni bir Sinematik giriş videosu ve yenilenmiş bir eğitim bölümü ile yolculuklarına başlayacaklar.


Warframe'in yeni eğitim bölümü Dan Tractenberg'ün yönetmiş olduğu sinematikeki hikayenin devamını getirecektir. Warframe'in temel oynanışına kendisini entegre ettiren bullet jumping gibi elementler yeni eğitim sisteminin parçası olmuşlardır. Captain Vor'dan kaçmak için Eidolon Ovalarını dolaşın ve unutulmuş anıları ortaya çıkarmak için maceranıza başlayın!


*Önceden eğitim bölümünü bitirmiş Tennolar yeni eğitim bölümünü Orbiterlarından Kodekslerine giderek yeni ismi 'Awakening' adı altında oynayabilirler (bu da tekrar oynanılabilir)!

K-Drive Değişiklikleri:
Bir süredir, periyodik olarak K-Drive'larda silah kullanımına izin verilmesi için istekler alıyorduk, ve bunun bir sonucu olarak İkincil Silahları kullanımını sizler K-Drive'ınızda "O zaman Dans! Renk! havasında gezinirken uygun olacak bir şekilde açtık! Lütfen silahlarınızın sadece K-Drive'ınız sadece zemindeyken kullanılabilir olup, zıplarken, takla atarken, sürtünürken ve diğer parıltılı manevralar yaparken kabuğuna çekileceğini, yani kullanılamayacağını not alın!

2cb48dbb8bf84073b5a97a1e9e9f6516.jpg&key

K-Drive'ınızı sürmek İkincil Silahınızı takmak için ayarlı tuşa ( F tuşu varsayılan tuş) basana kadar normal gözükecektir. Tuşa yeniden basıp silahı kılıfına sokup, çılgın hareketlere başlayın.

YENİ K-DRIVE MODLARI
K-Drive işlevselliklerinin genişletilmesi ile birlikte, sizlere kullanmanız için bir kaç yeni K-Drive Mod'ları tanıtacağız! Fortuna'daki Roky bu yeni malların hepsini, K-Drive Mevkisi karşılığında vermek üzere elinde bulunduracak, dolayısıyla Vent Kids'lere bir uğramayı unutmayın!
• Primo Flair - Maksimum hareket bonusunuzu 6000'e yükseltir.
• Bomb the Landin - Havada Sürtünme tuşuna (varsayılanı kontrol tuşu) Basıp Basılı Tutarak 20 metre bir bölgeye Darbe Dalgası gönderin.
• Juice - Hareketleri gerçekleştirmek Enerji şarj eder: 100 Hareket Puanı için 55 Enerji.
• Vapor Trail - Arttırılmış Hız'a 10 ekler. Saniyede 10 Enerji tüketir.

YENİ PRİME SİLAH MODLARI

 

Paris Prime:
Bhisaj-Bal - Her 3 Statü Efektine karşılık 300 Sağlık yenile. +%90 Statü Şansı.

Akstiletto Prime:
Zazvat-Kar - +%75 Havadayken Cephane Verimliliği 

Soma prime:
Hata-Satya - Resets upon reloading or holstering. Her isabet Kritik Şansını %1.2 arttırır. (%500'de sabitlenir).

Akbronco Prime:
Damzav-Vati - +%240 Virüs hasarı

*Bu yeni Prime Silah Modlarını Necralisk içindeki Silah Entrati Sendikası üyesinden temin edebilirsiniz.

YENİ MARKET ÜRÜNLERİ

e833fa7617d4ed279a5b210a4c5c1f68.jpg&key

DEIMOS INFESTED PAKETİ
Deimos Infested Paketi ile veba ve salgının ta kendisi sensin. Zymos Tabanca, Keratinos Pençeleri, ve Sordario Syandana içerir.

ZYMOS
Düşmanlarını bu spor yayıcı tabanca ile enfekte et. Kafa atışı gerçekleştiğinde mermileri içeriye doğru göçer ve patlar, bu arada da yakındaki düşmanları arayan spor bulutları salgılar.

*Zymos Kalıbı ve bileşenlerini Entrati Sendikası içerisinden elde edin!

KERATINOS
Arttırılmış Ağır Saldırı menzili ile bu hastalıklı pençeleri kullanıp izini bırak.

*Keratinos Kalıbı ve bileşenlerini Entrati Sendikası içerisinden elde edin!

SORDARIO SYANDANA
Biyolüminesan bir ışıltıyla titreşen bu Syandana, göz alıcı bir şekilde bulaşıcıdır.

77af4d4ef5dd563505e8ebf5b9b769cc.png&key

HYDROID RAKKAM KOLEKSİYONU
Rakkam Koleksiyonu ile mahşer meydanına en havalı giysilerinle giriş yap. İçerisinde Hydroid Rakkam Skin (bu Skin takılıyken Hydroid'in Tentacle Swarm Kraken'ini de yeni lüks görünüşüyle havasını atabilecek), Carcinus Speargun Skin, Scyph Diriga Skin ve Sentinel'iniz için aksesuarlar bulundurur. Ayrıyeten, Hydroid'e özel Burangara Longcoat Auxiliary eklentisini de içerir.

HYDROID RAKKAM SKIN
Savaş sırasında hareket kolaylığı sağlayan akıcı bir kaplama. Bu Skin kuşanılmışken Hydroid'in Tentacle Swarm Kraken'ini de yeni lüks görünüşüyle havasını atabilecek. Ayrıyeten, Hydroid'e özel Burangara Longcoat Auxiliary eklentisini de içerir.

CARCINUS SPEARGUN SKIN
Bu Speargun Skini ile düşmanlarınızı bir gelgit gibi ezin.

SCYPH DIRIGA SKIN
Bu Skin ile Driga'nız denizanası ve onun ölümcül iğnesini bir bütün haline getiriyor.

SCYPH SENTINEL MASKESİ
Sentineliniz için Scyph tarzında bir maske eklentisi.

SCYPH SENTINEL KUYRUĞU
Sentineliniz için Scyph tarzında şık bir kuyruk.

SCYPH SENTINEL KANATLARI
Sentinel'iniz için Scyph tarzında bir çift kanat.

Günlük Mevki Limiti Değişiklikleri:
Günlük Mevki Limiti değişiklikleri her Ustalık Seviyesi'nde daha yüksek bir limite sahip olmanız için yapıldı. Warframe'e 0 Ustalık Seviyesi'nde başladığınızda Günlük Mevki Limitiniz 8500'de başlayıp, Ustalık Seviye'niz artış gösterdikçe aşamalı bir şekilde artacaktır. Bunun dışında önceki sisteme kıyasla her Ustalık Seviyesi başına daha büyük bir Günlük Mevki Limiti havuzuna sahip olacaksınız!

Ustalık Seviyesi Mevki Limiti     

Öncesi     

Sonrası

0

1000

8500

1

2000

9250

2

3000

10000

3

4000

10750

4

5000

11500

5

6000

12250

6

7000

13000

7

8000

13750

8

9000

14500

9

10000

15250

10

11000

16000

11

12000

16750

12

13000

17500

13

14000

18250

14

15000

19000

15

16000

19750

16

17000

20500

17

18000

21250

18

19000

22000

19

20000

22750

20

21000

23500

21

22000

24250

22

23000

25000

23

24000

25750

24

25000

26500

25

26000

27250

26

27000

28000

27

28000

28750

28

29000

29500

29

30000

30250

30

31000

31000

Görev Özeti/Görev Sonu Ekranı Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:
• Görev Sonu ekranında çeşitli Ödüller yeniden sıralandı:
   • Sendika Madalyonları artık Modlar ve Kaynakların üzerinde görünecek.
   • Modlar artık her zaman aynı nadirlikteki Kaynakların üzerinde görünecek.
• 'Tür' ile sıralama seçeneği, 'Önemi' seçeneği zaten aynı mantıksal yol ile çalıştığından kaldırıldı.
• Conclave ve Index Puan tablosu yeni Görev Sonu Ekranı tarzına uyum sağlayacak şekilde değiştirildi.
• Görev Özeti ve Görev Sonu ekranının sol üst köşesine bir "gizle" düğmesi eklendi. Görev Özeti Kullanıcı Arayüzündeki "göz" üzerine fareyi getirip, görev ortasında değerleri incelerken etrafınıza rahatça görün. Bu simge ayrıca, genel olarak Görev Sonu ekranındaki Warframe diyagramı arkafonu Kullanıcı Arayüzü'nü de genel olarak kaldırır. Artık takımınızla beraber aşırı havalı gözükürken ekran görüntüsü çekebileceksiniz.
• Çıkış düğmesi Orbiter'ınıza döndüğünüzde ve uygun olduğunda yanıp sönecek.
• Takım arayüzü Artık Görev Sonu sonuçları/görev içi ekranda ve Orbiter'a dönüldüğünde görünür olacak.
• Aşağıdakilerle ilgili Görev Sonu ekranına daha fazla Madalya ekledik:
   • Yaşam desteği Kapsülleri ve Modülleri /Bulunan Kazıcı Enerji Hücreleri
   • Gerçekleştirilen iyileştirme
   • Bulunan Kurtarma Hedefi
   • Sendika Madalyonu bulan ilk kişi
• Kolay açılan görev özeti ekranındaki (Tab ile açılır) arka plan renk görünürlüğü azaltıldı.
• Görev Sonu ekranına yeni bir müzik eklendi!
• Görev Sonu Ödülleri sekmesinde Sendika Madalyonu türlerinin listelenmemesi düzeltildi.
   • 'Tür' ile sıralama seçeneği, 'Önemi' seçeneğinin bu işlemi daha mantıksal bir yol ile yapması yüzünden kaldırıldı
• Görev Sonu özeti müziğinin Orbiter'da oynayan diğer şarkıları düzgün bir şekilde arka plandan silmemesi düzeltildi.
• Görev Sonu ekranının Boss'u Öldür Madalyonunun Eximus ve diğer VIP öldürülmelerine fayda etmesi düzeltildi.
• İsabet Madalyası'nın Yakın Dövüş öldürmelerini iki kez sayması düzeltildi.
• Görev Sonu ekranındaki bir çok yazılım hatası düzeltildi.

Quellor Değişiklikleri:
• İkincil Ateş mermi bedeli 75'ten 50'ye düşürüldü.
• İkincil Ateş mermi yaşam süresi 0.095 saniyeden 0.12 saniyeye yükseltildi

Genel Eklemeler:
• The Cambion Drift ve Yeraltı'nın korkutucu bölgelerini tasvir eden yeni Captura Sahneleri kazanın! Bunları Entrati Sendikası içerisinde bulabilirsiniz!
• Yeni Deimos Meydan Okumaları eklendi:
   • Jugger-Hayır
      • Cambion Drift bölgesinde 5 Juggernaut öldür.
   • Yasak Meyve
      • Haptic Frond'lardan 50 adet Ganglion Topla.
   • Gergin Yolculuk
      • 20 adet Velocipod'a bin.
   • Ateşle Öldür
      • 100 Infested kapsülü yak.

Genel Değişiklikler:
• Acolyte Mod'ları Entrati Görevleri içerisinde dağıtıldı, bunu sebebi de bu etkinliğin tekrarlanmasını yavaş yavaş sonlandırmaya doğru gitmemiz, lakin, bunun anlamı Acolyt'ları birdaha hiç göremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Daha fazlası için bizi izlemeye devam edin!
• Mag'in Magnetize yeteneği "Uyanış" sinematiğinde görüldüğü gibi, kendisine yeni bir özellik olarak eklendi. Artık Magnetize'ı basıp kullanmak yerine basılı tutup kullanınca, Mag önünde mermilerini emen bir Magnetize baloncuğu oluşturur. Yeteneği yeniden kullanarak bu emilen hasarı düşmanlara koni halinde geri yansıtır. Mag ayrıca, baloncuğu tutarken de hareket edebilir.
• Bir çok Fisek düşmanının, çağırıldıklarında, kendilerine ait olan bir takımda olmanız sonucu, bu düşmanların sizlere saldırmaması sebebi yüzünden Düşman Fişekleri İstila görevlerinden devre dışı bırakıldı.
• Gecikmeli Görüntü İşleme etkin ikenki saç görüntü işlemesinde geliştirmeler yapıldı.
• Aero, Motus ve Proton Mod Setlerinde artık benzersiz Set Simgeleri var.
• Deimos haritaları Sortie, Sendika ve Void Çatlağı görevleri karışımına eklendi.
• Artık "X"e basılı tutarak K-Drive'dan inebilirsiniz.
• Athodai'nin açıklaması "kafa atışı ÖLDÜRMELERİ aşırı yüklenmeyi tetikler" mesajını belirtecek şekilde güncellendi.
• Yamacı'dan bazı eski sistem teknik özellikleri uyarıları kaldırıldı.

Düzeltmeler :
• Liset Özelleştirme ekranında iken Warframe'in kapatılması sonucu gerçekleşen bir oyun çökmesi düzeltildi.
• Kaynak Düşme Şansı Arttırıcı'larının Riven Şeritlerini etkilememesi düzeltildi.
• Terra Manker'ın silah FX'inin asla ortadan kaybolmaması sonucu oluşup, bir performans sızıntısı gerçekleşip, işin sonunda oyunun çökmesi düzeltildi.
• Eidolon Ovaları'ndaki bir mağara içerisindeki doğan Kazıcı'ların zeminin biraz üzerinde uçar halde olmaları düzeltildi.
• Archwing'de Yatıştırıcı Tüfek'in takılması sonucu zıplama yetisinin kaybedilmesi düzeltildi.
• Steel Path Kavşak Specter'larının ek Sağlıklarının eksik olması düzeltildi.
• Xoris'in aktif/takılı olmayan silah olması halinde bir Sessiz Öldürme yapıldığında, bu silahın Warframe'inizin elinde gözükmemesi düzeltildi.
• Hayvan Kurtarma yaparken yere düşürülmeniz sonucu gerçekleşebilen bir yazılım hatası düzeltildi.
• Bir oyun kolu ile Market'teki bir eşyayı Dilek Listesi'ne eklerkenki eksik bir eylem işlemi düzeltildi.
• Görsel Mesajların Gamma'sının doğru olmaması ile alakalı süregelen bir sorun düzeltildi (renkler/ışıklandırma asıl sahnelere benzemiyordu).
• Düşmanların Gara'nın Spectorage aynalarına saldırmaması ile alakalı sorunlar düzeltildi.
• Orb Vallis Kasa Ele Geçirme Görevi aşamalarındaki çıkıntılı Kullanıcı Arayüzü sorunu düzeltildi.
• Menü Ölçeği ayarının %100'den başka bir değere ayarlanması durumunda yerleri sabit olan ipucu pencerelerinin yanlış yerlere konulması düzeltildi.
• Paxis Syndana gibi bazı Syndaların Orbiterda, Dojoda ve Relay'de düşük kare hızı alındığında titreşmesi sorunu giderildi.
• Balo Salonu Simulacrum Arsenal içerik faaliyetinin Arsenal'ın içinden geçmesi sorunu düzeltildi.
• Sohbet penceresinden dizilim linklerine bakarken oluşabilen arayüz kitlenmesi sorunu giderildi.
• Orbiter'ı Kuluçkalama Segmenti ile yükseltirken dosya yolunun görünmesi sorunu giderildi. Burada rapor edildiği gibi: 


• Görev sonu ekranında Lens yüklenmiş bir Kuva Lich silahının, ismi yerine dosya yolunun çıkması sorunu giderildi.
• "Yükselt" seçeneğinin seçili olması durumunda Archgunların Arsenaldan kaybolması sorunu giderildi.
• Chromatic Blade'li Chroma ve Exaclibur'un Görünüm sekmesinde Etkin element işaretinin eksik olması sorunu giderildi.
• "Nadirlik" filtrelemesi yapılırken "Sadece Efsanevi" ve "Hepsini Göster" arasında boş bölüm oluşması sorunu giderildi.
• "Doğal Vallis Küresi" dekorasyonu yerleştirildikten sonra kıpırdatamama, kaldıramama veya bağış yapamama sorunu giderildi.
• Gas City haritalarında Vapos İndirme gemilerinin Hava saldırılarının olmaması sorunu giderildi.
• Nightwave Serisi 3: Bölüm 4 sahnesindeki bazı kayaların üzerindeki çizgiler düzeltildi.
• Trinity'nin Pool of Life Augmentinin Well of Life ile işaretlenmiş olan düşmanlardan Sağlık küresi düşürmemesi sorunu giderildi.
• Launcher'ın ilk kez açıldığı zaman indirme tamamlanmadan "Oyna" Butonunun tıklanabilir olması sorunu giderildi.
• Sentez Tarayıcıdan Yakın Dövüş silahi ile çıkıldığında izlerin hala görünür olması düzeltildi.
• Conclave görevlerinde Kurucu değişimi sırasında oluşan çökme giderildi.
• Oyun ayarlarında sekme değiştirdikten sonra kaydırma çubuklarını kullanamama sorunu giderildi.
• Arttırıcı açılır menüsünde yazının arkafonu geçmesi sorunu giderildi.
• Yapılan eylem alakasız olsa bile, Dojo dekorasyonlarının yerini değiştirirken "Dekorasyon Yerleştirme Başarısız" hatasının alınması düzeltildi.
• Grineer Settlement haritasının Sabotaj Görevlerindeki eksik kapı düzeltildi.
• Sessiz Öldürme Tecrübe bonusu simgesinin üzerinde beyaz bir kutucuğun gözükmesi düzeltildi.
• Sohbet başlığı simgelerinin, (Takım, Klan, İttifak, vs.) üzerlerine fare ile gelinip bir mesajın enter tuşu ile gönderilmesi sonucu, takılı kalmaları düzeltildi.
• Sağ Maggor Bacak Plakası'nın dönmemesi düzeltildi.
• Rollover Arayüz elementlerinde yazıların geçikme ile gelmesi sorunu giderildi.
• Ortam ışığına bağlı sahnelerde Gauss'un eteğinin tamamen ışıksız görünmemesi için aydınlatma modelleri düzeltildi.
• Derelict'teki (şimdi Deimos) Vault'ların Corrupted modları ödüllendirmemesi sorunu giderildi.
• Dojo'daki Engel Parkuru odasının ışık rengini değiştirmeye çalışırken oluşan kod hatası düzeltildi.
• İttifak Görüntüleme İzinleri ekranında hiçbir şeyin görüntülenmemesine neden olan kod hatası düzeltildi.
• Bir Zaw'ın ismini değiştirmeye çalışırken gerçekleşen bir yazılım hatası sonucu bir işlevsellik kaybının gerçekleşmesi düzeltildi.
• Revenant'ın Danse Macabre ve Dual Cestra ile ilgili kodlama hatası giderildi.
• Bir Kazı görevinde bir Kurucu taşıma işlemi sonrası görev durumunun tepkisiz kalmasına sebep olabilecek bir yazılım hatası düzeltildi.
• Bazı Warframe yeteneklerini kullanırken gerçekleşen birçok yazılım hatası düzeltildi.
• Sonsuz Void Fissure görevleri yaparken oluşabilecek komut dosyası hatası düzeltildi.
• Orb Vallis'e yüklenirken nadir görülen ve zararsız bir yazılım hatası düzeltildi.
• Atomos ile alakalı olan bir yazılım hatası düzeltildi.
• Klan Yönetimi ekranı açılırken oluşabilecek bir kod hatası giderildi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...