Efegm312 Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 arkadaşlarım oyuna tekrar başladığı için geri döndüm (3-4 yıldır oynuyordum bıraktım) ve şifremi ilk başta bulamadım , bulduktan sonra "üst üste giriş hatası lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyor çıldırmak üzereyim internette arattım doğru dürüst bir açıklama yapan da yok lütfen yardım edin. edit: it solved after i take a nap Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurrrningBoop Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 Türkçe bilmiyorum özür dilerim. Yerel alt forumda yayınlamayı deneyin: https://forums.warframe.com/forum/110-türkçe/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
(PSN)guzmantt1977 Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 Looks like they gotta contact support instead. Sorry OP but we can't help you with that password thing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Aridum- Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 14 hours ago, Efegm312 said: arkadaşlarım oyuna tekrar başladığı için geri döndüm (3-4 yıldır oynuyordum bıraktım) ve şifremi ilk başta bulamadım , bulduktan sonra "üst üste giriş hatası lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyor çıldırmak üzereyim internette arattım doğru dürüst bir açıklama yapan da yok lütfen yardım edin. edit: it solved after i take a nap Türkçe için üstte atılmış olan kısmı kullanırsanız daha iyi olur. Fakat sorun eğer kendi kendine geçmedi ve hala devam ediyor ise ticket atabilirsiniz. Böyle durumlarda yanlış yapacağınız fazlası ile tekrarlanan yanlış şifre denemesi ve e postanıza gönderilicek onaylama kodunu düzgün girememeniz gibi durumlarda hesabınızı da tehlikeye atıcak duruma girebilirsiniz. Forumda sorsanız bile bu gibi sıkıntılı durumlar için lütfen en son bilgiyi oyun destek ekibine danışın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(PSN)guzmantt1977 Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 14 hours ago, Efegm312 said: edit: it solved after i take a nap 👍☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.