Jump to content

Orokin Reactor and Catalyst Bug


Ameaumaturghy

Recommended Posts

So here's the problem. I wanted to install orokin catalyst into my Ignis Wraith and there was a notification popped up saying "Reconfiguration could not be completed. Your account has not been charged. Please try again later". Well, the part "has not been charged" was bs because I was charged for my plats. I kept trying installing till 3 times I believe and still the same notification. When I logged in, however my Ignis Wraith had been installed with Orokin Catalyst, but my plats was -60 because of the 3 tries. So, okay i thought it was a bug and I did not report to DE (sorry I forgot to screenshot them). And as today, the same thing happened again, but this time with my warframe, Wisp. The same notification popped up and I was still charged for 40p (I tried 2 times) and I feel this is beginning to be very frustrating.

So, anyone has ever experience the same bugs. I've been playing Warframe for 1 month and Jesus Christ I've experienced countless of bugs like my reward suddenly disappeared after mission done, or suddenly kicked out and moved to other party. I mean, DE seriuosly, your game has been around for 7 years if Im not mistaken but those stupid, vital bugs still happening. C'mon dude. Btw any suggestion from you for dealing with this bug?

 

 

Link to comment
Share on other sites

PEb7HBH.jpg

10 minutes ago, Ameaumaturghy said:

So here's the problem. I wanted to install orokin catalyst into my Ignis Wraith and there was a notification popped up saying "Reconfiguration could not be completed. Your account has not been charged. Please try again later". Well, the part "has not been charged" was bs because I was charged for my plats. I kept trying installing till 3 times I believe and still the same notification. When I logged in, however my Ignis Wraith had been installed with Orokin Catalyst, but my plats was -60 because of the 3 tries. So, okay i thought it was a bug and I did not report to DE (sorry I forgot to screenshot them). And as today, the same thing happened again, but this time with my warframe, Wisp. The same notification popped up and I was still charged for 40p (I tried 2 times) and I feel this is beginning to be very frustrating.

So, anyone has ever experience the same bugs. I've been playing Warframe for 1 month and Jesus Christ I've experienced countless of bugs like my reward suddenly disappeared after mission done, or suddenly kicked out and moved to other party. I mean, DE seriuosly, your game has been around for 7 years if Im not mistaken but those stupid, vital bugs still happening. C'mon dude. Btw any suggestion from you for dealing with this bug?

 

 

That is the screenshot.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...