Jump to content

Mobile Payment ile Paket Alma Sorunu


sovraNN

Recommended Posts

Deimos Supporter Pack 3 ₺145,00
Fire and Ice Frost and Ember Prime Vault Pack ₺145,00
Nezha Prime Firewalker Pack ₺123,00
Nezha Prime Accessory Pack ₺123,00

Bu 4 paketi'de denedim,telefonda yeterli miktarda para var fakat 2 gündür sürekli hata veriyor,bu konu hakkında ticket oluşturdum halen bir cevap yok.

Aynı mobil ödeme yöntemini kullanarak 118tl'ye platinum 87tl'ye Deimos Supporter Pack 2 vb. (95tl'ye ember ve frost paketlerini) alabilirken bu üstte bahsettiğim 4 paketi hiç bir şekilde almama izin vermiyor sürekli bu yazdığım hatayı vermekte.

1203: Bu işlemi tamamlamak için geçerli bir Ödeme Miktarı gereklidir. Ayrıntılarınızı doğru biçimde girdiğinizden emin olun ve tekrar deneyin. Aksi takdirde, help.xsolla.com adresinde bulunan müşteri destek ekibimizle daha ileri yardım için iletişime geçin.

 

Link to comment
Share on other sites

Steam cüzdanımda yeterli miktar yok kaldı ki aynı şeyden orada'da müzdaripim yaklaşık 5 aydır mobil ödeme kapalı steam'da.

An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz demekte.

Dediğim gibi 95tl 50tl 87tlilik paketlerde sorun çıkmıyor onları alabiliyorum ama bu bahsettiğim 4 paketlerde hata veriyor ve ben 123tllik paketi istiyorum ama alamıyorum ticket attım bekliyorum bir hata var sanırım yada bu paketler mobil ödemeye kapalı bilmiyorum tickete cevap bekliyorum. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...