Jump to content

Vayas Prime Operator accessories with Prime gaming.


Recommended Posts

8 minutes ago, trunks013 said:

Hi there tenno ^.^ 

CoreyOnline actually made a thread about it

you need to unlink and relink your account and it will not pop in inbox but straight in inventory ^.^ 

have fun ^.^ 

Tried the relinking thing a few times, personally. Did not fix the issue for me.

Correction, relinking from the twitch website did not fix the issue. Relinking from the warframe account management did.

Edited by Leqesai
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

I've unlinked my Twitch from my Warframe account and have linked them together again, as others have suggested.  My friend has done the same.  It worked.  Thank you all for the tips on how to fix the bug and claim the Vayas Operator Prime cosmetics.  And for those who is still having troubles claiming them, I do hope you are able to fix this.  Anyways, thanks for the help, and thank you, DE, for helping to fix this.  Hopefully we won't have anymore issues with this, but as we know, nothing's ever perfect.

Link to post
Share on other sites

I am linked to Prime Gaming and have recieved the last four prime gaming rewards (Ember/Filigress, Infested Power Pack, Avia Prime Syandana, and the Necraloid Pack, but have not received the Vayas Operator Prime accessories, even though it allowed me to claim it, and now shows Claimed.

Please advise, thanks!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

I too have this issue - claimed every other Twitch Prime item no worries, this time nothing and no confirmation the bundle has been processed when logging in to Warframe...

I feel there may be an issue caused by the latest update maybe???

Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, bullgrimwm said:

read that post.. seems kind of trivial.. it's really just click to unlink, then click again to link and voila, fixed? lol seems silly, ill check my game tonight when I get home see if my items are in my inventory, thank you

I had the same issue with it not being delivered. Relinking the accounts did fix it - I possibly had to play for a little while too. It does seem strange that only this one had issues, but their solution seems to work.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...