Jump to content

Güncelleme 29.5: Deimos Arcana


UcanDomates

Recommended Posts

Güncelleme 29.5: Deimos Arcana

d505b56ab26743418ade08cd8d0a0797.jpg

Heart of Deimos güncellemesinin başından beri, Cambion Drift'in çürümüş tepelerine ve mağaralarına daldın ve Entrati ailesi içerisinde sıcak bir yer edindin. Deimos, Origin Sistemi'nde çürümeye devam ederken, içi kıvrılıp dışa dönerek yeni bir gelişim ve yaşamı ortaya çıkartıyor!

Bu güncellemede, Cambion Drift'in Yeraltında yeni ortaya çıkan İzolasyon Kasaları ile Deimos: Arcana keşfediliyor. Bu keşfedilmemiş çürümüş tünellerde sizi keskinleştirilmiş cephanesi ile yeni Necramech, Bonewidow bekliyor.

Yatıştırıcı Tüfeğini hazırla ve dikkatlice nişan al, Undazoa ve Nexifera Cambion Drift'in çürüyen arazisinde yer teşkil ederken tespit edildi. Exoctrine'i geçmeden her iki yöne de bakmayı unutma; yeni Deimos Mitosid herhangi bir yerden saldırabilir!

Kendini bolca Infested silahıyla donat, yeni Infested Kitgun'ları inşa et, düşmanlarını Gara Kaleida Koleksiyonu ile parçalara ayır, ve daha fazlası Deimos: Arcana'da!

** Lütfen Test Grubuna özgü değişikliklerin Notların en altında olduğunu unutmayın!

535bd3d84e028df0d65a9f6018f9e91c.jpg

YENİ DEİMOS İZOLASYON KASASI GÖREVLERİ:

Şimdiye kadar keşfettiğiniz Cambion Drift Yeraltı keşfedilecek yeni yerleri ortaya çıkartıyor.

Anne'nin tamamlanacak 3 yeni İzolasyon Kasası Görevi var! Bu yeni İzolasyon Kasası Görevleri ilk İzolasyon Kasası aşamasını tamamladıktan sonra, yeni Kasa Ganimetini Anne'ye teklif ederek alınabilir. Bu yeni Kasa Görevlerini açtığınızda, zorluk İzolasyon kasasına eşdeğer bir şekilde artacak ve ödüller görevden göreve değişecek.

İlave olarak, 4 Yeni Entrari Kasa harabeleri İzolasyon kasası Görevlerinde sizi bekliyor!

d55e4add23417e380740506cf0ec14d0.jpg

Genel İzolasyon Kasası Değişiklikleri:

• İzolasyon Kasası Görev Aşamalarından Vome/Fass döngü sıfırlaması kaldırıldı.
   • Çoğu zaman İzolasyon Kasası Görevi sırasındaki Vome/Fass döngü sıfırlanması özellikle yeni oyuncular için kafa karıştırıcıydı, bir özellikten çok "hata" gibi raporlandı - bu yüzden İzolasyon Kasası Görev aşamalarından bu etkiyi kaldırdık! Ayrıca, Yeni İzolasyon Kasası Görevlerinin eklenmesi ile birlikte Takımların/Tek oyuncular'ın bütün hepsini tamamlaması için gereken süre Vome/Fass döngüsünün süresini aşabilir.
• İzolasyon Kasasında Loid/Otak'ın hızı arttırıldı!
• Loid/Otak'ın Taban Sağlığı Hız artışını telafi etmek için %37.5 oranında azaltıldı.
   • Loid/Otak'ın yavaş hızı ele alınması gereken yaygın bir geri bildirimdi, ancak hızını arttırmak yolculuğunu çok kolay yaptı, Düşmanlar onu yakalamaya çalışırken zar zor çizik attılar.
• Düşmanlar ve dostlar arasındaki ayrıma yardımcı olmak için Otak/Loid'in Savunma Arayüz işareti standart sarı versiyona değiştirildi.
• Loid/Otak'ın yolunu 4 Jeneratör aktifleştirildikten yada jeneratörler birbirlerine çok yakın olduğunda Kasaya yavaş dönüşü önlemek ve daha eşit aralıklı daha tutarlı bir yol oluşturmak adına ayarlandı.
• En başta işleri hızlandırmak ve aşamalara daha hızlı girmek için İzolasyon Kasası Mesaj akışı ayarlandı.
• Scintillant'lar İzolasyon Kasası Görevlerinde Yeniden doğma şansına sahip.
   • Yeni İzolasyon Kasası Görevleri, sizi daha önce tamamladığınız kasalardan geçerek Yeraltına getiriyor. • Scintillant'ın yeniden doğması Scintilllant Vault'ta bulunduysa bile Tenekeye tekrar vurabilme şansını sağlıyor.
• İzolasyon kasasındaki Esophage'ler yanlışlıkla etkileşimden kaçınmak için artık bas ve tut eylemine sahip.
• Düşman Voidrig'lerini (ve gelmekte olan Bonewidow'u), İzolasyon Kasalarında daha adil bir tecrübe sunmak için Kuva Lichlere emsal bir sete benzeyecek bir şekilde dengelendi:
   • * Düşman Voidrig & Bonewidow Necramechları artık Statü etkilerine karşı savunmasızlığa sahip olan "Lich" muamelesi görecek, yani artık Necramechlere Statü etkileri uygulayabilirsiniz! Buna ek olarak, bunu dengeleme adına belirli hasar bağışıklıkları ve Warframe yetenekleri için azalan getiriler eklendi.
      • Hasar bağışıklıkları Hareket yeteneklerine uygulanır, Banshee'nin Sonic Boom yeteneği gibi, Nechramech'i patates çuvalı gibi güneşe atmanızı önlemek için. Tek Atma olaylarını önlemek adına - Kuva Lichler gibi Azalan getiriler mevcut.
   • Voidrig(ve Bonewidow) hasar görmezlik kalkanlarını "Kolsuz" aşamada kullandıklarında yeniden dolma süresi arttırıldı.
      • Necramechler iki kollarınıda kaybettiklerinde çok kısa bekleme sürelerine sahip olmaları amaçlanıyordu. Ancak bekleme süresi azaltma çok yüksekti ve çoğu zaman Voidrig Nechramechlerin Kalkanını saniyeler içerisini yeniden kullandıklarını görüyordunuz!
• Eğer Canavar kapısına yem atışını kaçırırsanız Yem Cihazına bir hedef işaretçisi eklendi.

YENİ İZOLASYON KASASI KARŞILAŞMALARI:

Yeni İzolasyon Kasası Görevleri ayrıca görevin içinde 3 yeni karşılaşma türüne sahip!

Deimos Lezzetleri!
Kız Evlat size Mantar Polipleri arayan arkadaşça bir POLİP-OBURU JUGGERNAUT'a Eşlik etmeniz/Korumanız yönünde bir görev verdi! Ama Yemek yerken biri bizi rahatsız ederse ne olduğunu hepimiz biliyoruz...

Infested Araştırması!
Infested'ın Yeraltı Mağaralarındaki Organik Sıvılarla etkileşime girmesi gibi ilginç davranışlar gözlemlendi. Sıvı çıkarma cihazını yık ve örnek toplamak için onlara geri at!

Deimos'ta Çatlaklar!
Bölgede yayılan gizemli bir sis var, yaratıkları deliye çeviriyor! Sisin etkilerini fenerle etkisiz hale getirin ve yaratığın yarıkları açma girişiminden önce sis çatlaklarını kapatın.

GÖREVLER & İZOLASYON KASASI GERİ BİLDİRİM FORUM AKIŞI: https://forums.warframe.com/topic/1236087-deimos-arcana-new-bounties-isolation-vaults-megathread/

b041ddae0f408eddfad547f4a6940a75.jpg

YENİ NECRAMECH- BONEWIDOW:

Bu Korkunç Necramech, Entrati Aile babasının onuruna yapılmış güçlü bir Ön saf savaşçısıdır. Kalkan kuvveti yerine Zırh ve Cana önem verir, Bonewidow Düşmanları yakalayıp fırlatabilir, Kişisel koruma için ağır bir kalkan yerleştirebilir, ve Devasa bir Savaşkılıcı ile karşı safları yarabilir.

Yetenekler:

MEATHOOK
Şişle ve hedefi tut. Tekrar kullanarak kurbanı fırlat; hem kendisine hem de düştüğü alanındakilere hasar ver.

SHIELD MAIDEN
Gelmekte olan hasarı engellemek için Bonewidow'un kalkanını kaldırır.

FIRING LINE
Etraftaki düşmanları, bir güç ışınıyla ateş hattına doğru it.

EXALTED IRONBRIDE
Yıkıcı bir Exalted Blade oluşturur.
*Açık Test Grubumuzun belgesinin altında bu yeteneklerle ilgili dengeleme ayrıntılarına göz atın!
*Bonewidow Kalıbı ve gereken parçaları Necroloid Mevkisi ile Loid'den edinin!

MORGHA
Enerji yüklü fişekler ateşleyen çift namlulu atış ile düşmanları patlatın. Bu onların yaşam özünü çeker, ve bu öz ikincil atışın devasa hava patlamasına yakıt olarak kullanılır. Necramechler için yapılmış antik bir Entrati silahı, fakat aynı zamanda Archgun olarak da işlev görür.

*Morgha Kalıbı ve gereken parçaları Necroloid Mevkisi karşılığında Loid'den edinin!

BONEWIDOW GERİ BİLDİRİM FORUM AKIŞI: https://forums.warframe.com/topic/1236086-deimos-arcana-bonewidow-necramech-megathread/

Yeni Necramech Modları(Maksimum Seviye):

Necramech Flow
+%150 Maksimum Enerji

+%60 Motor Verimliliği

Necramech Drift
+%150 Gezinme Verimliliği

Necramech Friction
+%60 Kayma Verimliliği

Loid ile Necraloid mevkisi ya da yeni İzolasyon Kasası görev ödüllerinde bu yeni Necramech modlarını ödül olarak bulabilirsiniz!

YENİ İNFESTED KİTGUNLAR

Heart of Deimos Entrati'nin "Silah Satıcısını" ortaya çıkardı; Baba, Infested Kitgun getireceğini söylemişti- ve buradalar! Bu parçaları Baba'dan satın al ve arkadaş canlısı Rude Zuud'u Fortuna'da ziyaret edip inşa et!

HAZNELER:

Vermisplicer
Birincil: Uzun menzilli bir hortum hedefe yapışır ardından 5 tane daha düşmana saldırmak için ayrılır.
İkincil: 3 Kısa menzilli Hortum şiddetli bir şekilde hedeflere yapışır ve onları yaralar.

Sporelacer
Birincil: Her sıçramada zehirli sisle patlayan spor keseleri fırlatır. Automatic Trigger.
İkincil: Çarpma anında üç küçük toksik mermiye dönüşen spor keselerini ateşler. Semi-Automatic Trigger.

KABZALAR:

Palmaris
Bu silah ikincil kabzası, hasardan biraz feragat ederek atış hızını arttırır.

Ulnaris
Bu birincil silah kabzası, hasardan biraz feragat ederek atış hızını arttırır.

DOLDURUCULAR:

Arcroid
Hem Kritik Şansa hem de Statü Şansına katkıda bulunan küçük doldurucu.

Macro Arcroid
Hem Kritik Şansa hem de Statü Şansına katkıda bulunan doldurucu.

Thymoid
Daha yavaş bir mermi yenileme hızına sahip ve daha yüksek mermi kapasiteli küçük doldurucu.

Macro Thymoid
Uzun, hantal bir mermi yenilemesine sahip kapasiteli devasa doldurucu.

INFESTED KITGUN HASARI GERİ BİLDİRİM FORUM AKIŞI:
https://forums.warframe.com/topic/1236085-deimos-arcana-infested-kitguns-megathread/

YENİ KİTGUN & WARFRAME ARCANELERİ

Gerçekleştir... sinerji... Birleştir! Residual Arcanes ve Theorem Arcane'leri farklı bir şekilde elemental hasar uygulamak için birbirleri ile sinerji oluşturmaya yöneliktir. Bu yeni sinerjik Kitgun ve Warframe Arcane'lerini Yeni İzolasyon Kasası görevi ödüllerinde keşfedin.
* Açık Test Grubumuzun belgesinin altında bu Arcaneler ilgili değişiklik ayrıntılarına göz atın!

Kitgun Arcaneleri (Maksimum Seviye)
Residual Viremia - Kitgun Öldürmesinde

%20 şansla 12 saniyeliğine saniyede 40 Toksin Hasarı veren bir toksik kan havuzu oluşturun. Alanda durmak Theorem Arcanelerine Toksin hasarı uygular.

Residual Malodor - Kitgun Öldürmesinde:
%20 şansla 12 saniyeliğine saniyede 40 Buz hasarı veren soğuk bir sis oluşturun. Alanda durmak Theorem Arcanelerine Buz hasarı uygular.

Residual Boils - Kitgun Öldürmesinde:
%20 şansla 12 saniyeliğine yaklaşan düşmanlara patlayıp 10 m içerisindekilere 80 Ateş Hasarı veren dengesiz kovanlar oluşturun. Alanda durmak Theorem Arcanelerine Ateş Hasarı uygular.

Residual Shock - Kitgun Öldürmesinde:
%20 şansla 12 saniyeliğine 10m çapındaki düşmanlara 200 elektrik hasarı veren bir elektrikli kazık oluşturun. Alanda durmak Theorem Arcanelerine Elektrik hasarı uygular.

Warframe Arcane'leri (Maksimum Seviye)

Theorem Contagion
Residual Arcaneler tarafından oluşan alanın içinde durmak her 2 saniyede bir oyuncunun yörüngesinde dönen bir küre oluşturur. Küre 15m içindeki en yakın düşmana * 150 hasar* ve 6 saniyeliğine Kürenin hasar tipine karşı %200 zayıflık verir. Alandan çıktıktan sonra Küre 30 saniye boyunca kalacaktır.
+1 Arcane Revive.

Theorem Demulcent
Residual Arcane tarafından oluşturulan alanın içinde durmak silah hasarını saniye %12 olacak şekilde arttırır en fazla 15 defa birikebilir. Alandan çıktıktan sonra efekt 20 saniye boyunca devam edecektir.
+1 Arcane Revive.

Thorem Infection
Residual Arcane tarafından oluşturulan alanın içinde durmak 90m içerisindeki Yoldaşların ve Çağırılan dostların hasarını saniye %24 olacak şekilde arttırır, en fazla 15 defa birikebilir. Alandan çıktıktan sonra efekt 20 saniye boyunca devam edecektir.
+1 Arcane Revive.

ARCANE GERİ BİLDİRİM FORUM AKIŞI: https://forums.warframe.com/topic/1236088-deimos-arcana-new-arcanes-megathread/

70aecede56403431fb64559aea62b6bd.jpg

YENİ DEİMOS DÜŞMANI - MİTOSİD

Bu dans iki kişilik, Tenno. Önceden "Splitter" olarak bilinen zeki Mitosid Diploid olarak bölmek ve fethetmek için ikiye ayrılır. Hem Basal hem de Feral Diploid, manevra kabiliyetinde eksik olduklarını, uzantılarında sahip oldukları şeyle telafi ediyor!

****Yeni Mitosid Mod Seti

Deimos: Arcana ile bir Mitosid Mod Setini göndermeyi bekliyorduk. İncelemeden sonra, bu Modların fırında biraz daha zamana ihtiyaçları var, ve Test Kümesinde bu modlarla karşılaşan kişilere Modların kaderlerini açıklığa kavuşturmak istedik! Deneme Tahtasına geri döneceğiz ve ileri bir tarihte göndereceğiz!

Spoiler

 

Hava saldırıları artık arka arkaya 2 kez tekrarlanan ve hasarı +%20 arttıran bir dönme saldırısı gerçekleştirir.

Mitosid Kabuk
+% 60 Zırh, +% 90 Sağlık

Mitosid Pençeleri
+% 90 Kesme, +% 60 Statü Şansı

Mitosid Viscera

+% 90 Kesme, +% 60 Statü Şansı

Mod Set bonusunu kullanmak için Natural Hava Yakın Dövüş saldırısı yap ( Boşluğa basıp zıpla WASD'den herhangi birine basma ve sonra yakın dövüş tuşuna bas!)

 

YENİ ENTRATI ÜYE TEKLİFLERİ

Büyükanne, her Entrati üyesinin Sembolleri için Deimos Kaynakları sağlamanıza izin veren "Aileyi Onar" seçeneğine sahip.

Büyükanne, "Aileyi Onar" size o fazladan Kaynak, Değerli Taş ve Balık Parçalarını normal Entrati üyesi rollerinden farklı sembollerle değiştirmeniz için seçenek sunuyor. Örnek vermek gerekirse, Oğul Sembolleri için Kaynak ve Balık parçalarının karışımını kullanın! Kız evlat Sembolleri için Değerli taşlar ve Kaynakların karışımını kullanın! Aileyi nasıl onarabileceğinizi görmek için tekrar tekrar kontrol edin.

8adbc8171e1852960baa55613c3aff24.jpg

Loid (ya da belki Otak...) Loid Sentinel Skini ile kendi borusunu öttürüyor- Loid'den Necroloid Mevkisi karşılığında mevcut! Bu Sadık Necraloid, Entrati ailesine yüzyılardır hizmet etti. Artık hizmetlerini sana sunmaya hazır. Çifte görünümlü görünüşü Maske, Kuyruk ve Kanatlar ile tamamlayın.

efc846ab0823d94b6732a083fa009269.jpg

Loid, bir Ayatan Kitha Heykeli elde etti! Entrati ailesinin güç ve prestijini, aynı zamanda birbirleri arasındaki anıların korunması için sunulan sembolik bir heykeldi. Bu heykelin ortaya çıkışının ardından yıllar geçti, ve bir zamanlar parıldayan şey, artık zamanla kararmış ve sönmüştü. Fakat elbette tek bir Ayatan Yıldızı bile durumları tersine çevirmeye yetebilir.


Necraloid Mevkini bu yeni ölümsüz eşya için harca!

33b8f752c44da4faefcecd48c31f82cc.png

Oğul, Entrati Mevkisi karşılığında yeni Vulpaphyla ve Predasite Precept modlarına sahip!

Vulpaphyla

• Martyr Symbiosis: 25m alandaki cesetlerden 20 Sağlık çeker ve depolar; en fazla Sahibinin canının %20'sine eşit olabilir. Eğer Sahibi %10 canın altına düşerse onu iyileştirmek için kendini feda eder.

Predasite

• Volatile Parasite: Savaştayken, her 15 saniyede bir maggot tükür. Maggot en yakın düşmana yapışır ve 40m içerisindeki düşmanları ona saldırması için kışkırtır. Ardından patlayarak 10m içerisinde 400 Virüs Hasarı verir.

05bf9a6a7a235fa5bbc706dab7a13281.png

YENİ INFESTED K-DRİVE!

Büyükanne eline yeni bir Infested K-Drive geçirdi ve onu Cambion Drift'teki her yarışı kazanırsanız sizin olabilir! Ferverspine, Gristlebuck, Nodulite ve Steeba parçalarını elde ettiğinizde Infested K-Drive'i yapmak için Fortuna'daki arkadaşınız Roky'yi ziyaret edin!

DEIMOS YAŞAM KALİTESİ DEĞİŞİKLİKLERİ:

Tenno Entrati ailesi ile baya bir zaman geçirdi ve Sistemlerini nasıl geliştirebilicekleri konusunda çok değerli bilgiler paylaştı! Deimos Arcana birçok aranan yaşam kalitesi iyileştirmelerini getiriyor:

• Necralisk'in içindeki haritayı görüntülerken Vome ve Fass zaman göstergeleri artık görünüyor!

Cetus ve Fortuna'yada aynı iyileştirmeler yapıldı.

5c698a43da7647fe3b355cef5fd3384b.png

• Thaumica'nın kazı oranı iki katına çıkarıldı! Ayrıca Cambion Drift'te madencilik yaparken Namalon çıkma şansını azalttık, o yüzden Thamuica kazanma oranı önemli ölçüde arttı.
   • Necrathene ve Thumica aynı seviyede nadirler ancak Thaumic Distillate daha geniş bir kalıp yelpazesinde kullanılıyor, bu yüzden sarı mineral depolarından daha çok Thumica görmeyi bekleyin.
• Oğul'ın Koruma Görevleri daha ödüllendirici ve daha erişilebilir hale getirildi! Bu değişikliğin iki ana faktörü var:
   • Daha yüksek kaliteli Koruma yakalamaları, diğer Serbest Dolaşım Yerlerinde olduğu gibi artık daha iyi ödüller sağlayacak. "İyi" bir yakalama artık 1 yerine 2 tane yakalama etiketi verecek "Mükemmel" yakalama ise 3 etiket ile ödüllendirecek!
   • Oyuncu envanter istatistiklerine göre Oğul'un Sembol takası yeniden organize edildi. Daha küçük teklifler, daha yaygın bulunan yaratıklar gerektirecek ve daha fazla Sembol içeren daha büyük teklifler, elde edilmesi daha zor olan yaratıklar gerektirecek.
• Necramechler artık uygulanan her forma için maksimum seviyeyi 2 arttıracak, Seviye 40'a kadar!
   • Doldurulacak 12 mod slotu ile birlikte, Paracesis ile tanıtılan Polarity mekaniğini ödünç almak çok mantıklı oldu. Bu değişiklik aynı zamanda Necramech seviye atlatma ile ilgili görev kısıtlamaların ile alakalı bir tartışma başlattı (Sadece Serbest Dolaşım). Sonuç olarak, Serbest Dolaşım görevlerinde XP menzilini arttırdık (daha fazla ayrıntı için aşağıya bakın). İleri tarihlerde Necramechleri Normal görevlerde kullanabilmenize izin verme planımız devam ediyor - Beklemede kalın!
   • Eğer bu Güncellemeden önce Necramech'iniz ile Seviye 30'a ulaştıysanız bütün ustalık puanlarını koruyacaksınız. Daha fazla Mod yuvası açmak için Seviye 40'a kasmakta serbestsiniz!
• Çağrılan Necramechler için Shield-Gating etkinleştirildi! • Artık Necramech kalkanınız kırıldığında kısa bir ölümsüzlük periyodu deneyimleyeceksiniz.
• Latrox Une Görevi hem harcadığı süreyi hem de bonus görevin diğerlerine göre çok zor olması yüzünden bir dengeleme aldı:
   • Drone Kalkan Sağlığı iki katına çıkarıldı.
   • Drone Kalkanı boşaltıldıktan sonra yenileniyor.
   • Örnekler daha hızlı düşüyor.
   • Görevi tamamlamak için daha az Örnek gerekiyor.

SERBEST DOLAŞIM PAYLAŞILAN XP DEĞİŞİMİ:

Serbest Dolaşım görevlerinde XP paylaşım menzilini 50 metreden 250 metreye arttırdık! Necramech'leri seviye 40'a kadar çıkartabilen değişikliği uygularken, Necramech seviye atlaması ve Serbest Dolaşım görevleri sınırlaması hakkındaki konuşmayı tetikledi. Bonewidow'un eklenmesi ile birlikte, bu çok daha büyük olan haritalar için XP paylaşma menzilini arttırmak uygun geldi. Her zaman birlikte takılmak ideal iken, 250 metre alan Necramech'iniz için daha hızlı seviye atlatmanıza ve haritada biraz daha uzağa gidebilmenize olanak sağlar.

BALIKÇILIK & KORUMA:

Undazoa ve Nexifera artık Deimos'ta geziniyor. Oğul'a bu Infested yabani yaşam türlerini araştırmasında yardımcı ol!

36d0d0d98ce087356d5a3b3a5ac70375.png

UNDAZOA
Bu Tuhaf yaratıklar Ekzokrin'de yaşar, kirleticileri tüketir ve yumurtalarını biriktirir. Bir saldırı başlatmazlar, ancak bir Undazoa'yı kışkırtırsanız, her türün özel defansına karşı hazırlıklı olun.
*Oğul Tekliflerinden Undazoa Eko-Çağırıcı ve Pheromone Gland'ı edinin!

NEXIFERA
Bu ağır canlılar Mağaraları işgal ediyor, farkında olmayan kurbanların üzerine tavandan atlamayı tercih ederler. Her türün inişinin benzersiz bir efekti var. Eğer bi Nexifera'yı inmeden yakalamak istiyorsanız acele edin! Hızlı bir kaçış için tavana gömülecekler.
*Velocipod'lara benzer bir şekilde, Nexifera Cambion Drift'te karşılaşabileceğiniz bir ortam karşılaşma yaratığıdır.

9603b1c7b01222cee2c3911a49089601.png

• Endokrin 2 yeni balık türüne ev sahipliği yapıyor! Yakalaması zor Flagellocanth ve Lobotriscid'i bulun ve Kız Evlat'a geri getirin!

FLAGELLOCANTH
Bu örnekler aslen parazitlerdi; Wrym Fass'ın bağırsaklarında ürüyordu ve patlayarak ölmesi sonucunda Deimos'un her yerine saçıldı. Işığa çekilirler. Işığına çekiliyorlar. İşlenmiş Fass Kalıntısı Flagellocanth'ı çekmek için gereklidir!

LOBOTRISCID
Kaslı, üç kuyruklu bir balık olan Lobotriscid, Vome hakim olduğunda Deimos'un yüzeyinde Ekzokrin buharı boyunca ilerler.

BALIKÇILIK & KORUMA DEĞİŞİKLİKLERİ & DÜZELTMELERİ:

• Predasite ve Vulpaphyla'lar için imprint ve üretim sağlandı.
   • Mutajen ve Antijenler üreme yoluyla miras alınır, petlerin faydalarını biriktirmesine izin verir.
   • Predasite'lar ve Vulpaphyla'lar sadece yaldızlandıklarında isimlendirilebilirler, bu yüzden kuluçkalamadan sonra isimlendirme atlandı.
   • Predasitelar ve Vulpaphylalar, modüler olmayan hayvanlarla melezlenemez.
   • Predasite ve Vulpaphyla'nın imprintleri yalnızca evcil hayvan Yaldızlı olduğunda alınabilir.
• "Heart of Deimos" questi sırasında, Koruma Yatıştırıcısı ve Takip kapatıldı.
   • Etkinleştirildiğinde, haritada hiçbir şey yakalayamıyor veya göremiyordunuz, fakat sadece bir başlangıç noktasında bulma ihtimali vardı.
• Predasite Yoldaşlar ve Vulpaphylalar'ın artık Cambion Drift'teki vahşi Predasite'lardan farklı olarak kendi açıklamaları var.
• Yolu takip etmek için gerekli olan bazı ciddi atlayışların gerçekleştirilebilmesi için patika iyileştirmeleri yapıldı.
• Çağırıcı sesleri ve mix efektleri hakkında bir dizi güncelleme gerçekleştirildi. Dışkı patlama sesine daha fazla varyasyon eklendi (yum). Ayrıca aktarım zamanlaması hakkında da düzenlemeler gerçekleştirildi.
• Çağrı noktalarında doğan Avichea sayısı 1'den 2-4' e yükseltildi ve Doğma Pozisyonu iyileştirildi.
• Çağrı noktalarında oluşan Cryptilex sayısı 1'den 2-4'e artırıldı.
• Magna, Infested Seraglio, Undulatum ve Albrecht arama bölgelerinde bulunan çağrı noktalarının sayısı artırıldı.
• Koruma işaretçilerine yükseklik göstergeleri eklendi.
   • Bu, mağaralara giren çağrı noktalarının sayısını azaltır. Mağaralarda doğanlar için, yükseklik göstergesi bu karışıklığı azaltacaktır.
• Infested tarafından Yaralanmış Deimos hayvanlarına debuff'lar eklendi ve yabani Predasitelar ve Vulpaphylaların Maksimum Sağlığı azaltıldı, böylece Infested tarafından zarar görmelerini beklemeyeceksiniz.
• Deimos Koruma yaratıklarının Vome/Fass Döngüsü bilgisi Kodeks'e eklendi!
• Özellikle Cambion Drift'te yaşanan, bir Balık Zıpkınını fırlattıktan sonra tüm kontrol işlevlerinin kısa bir süre için kaybedilmesi sorunu giderildi.
• Ortamda bulunduğunda ve Çağrı noktalarına vardıklarında Avichea Dögü hareketinin kullanılmasının onların gökyüzüne doğru yükselmelerine sebep olan birkaç durum düzeltildi.
• Cryptilexes'ın Koruma Drone kaldırma animasyonunun eksik olmasından dolayı yakalanmalarından sonra oluşan animasyon boşluğu düzeltildi.
• Koruma başlangıç noktalarının Deimos'ta yenilenmemesi ve bu durumun da bazı karşılaşmaları engellemesi düzeltildi.
• Endokrin altında doğuşa neden olan bazı Koruma çağrı noktaları düzeltildi.
• Yalnızca yaygın balıkları ortaya çıkaran ve yemi görmezden gelen doğma noktalarının düzeltilmesi düzeltildi (Zıpkınla balık tutma hala amaçlandığı gibi çalışıyordu).

KORUMA GERİ BİLDİRİM FORUM AKIŞI: https://forums.warframe.com/topic/1236093-deimos-arcana-conservation-changes-megathread/

GENEL DEIMOS DEĞİŞİKLİKLERİ:
• *Nechramech'ler (Bonewidow ve Voidrig) şimdi yerleşik bir vakumlama aygıtına sahip!
• Necralisk Hızlı Gezinme Kullanıcı Arayüzü artık Entrati'nin her ilgili Aile üyesinin Sembolünü gösteriyor.
Edinmek için gerekli kaynaklara sahip olmadığınız Entrati Sembolleri artık her Entrati Aile üyesinin menüsünde gri olarak görünecek. Böylece, gerekli kaynaklara sahip olup olmadığınızı görmek için her Sembolü ayrı ayrı kontrol etmenize gerek olmayacak.
• Anne'nin "Ödül Ayrıntıları" ekranındaki Sembol simgesinin yanına "Anne Sembolleri" eklendi.
09b29a595765df70e555f494c23e924a.jpg
• Necralisk satıcılarına "Ön Koşullar Karşılandı" kategorisi eklendi. Bu kategorinin seçilmesi halinde, ürünler, satın almak için gereken öğelere sahip olup olmamanıza göre sıralanacaktır.
• Necralisk satıcılarına "Sona Erme Tarihi" ve "Sembol" filtreleri eklendi.
• Deimos Juggernaut türlerinin XP kazancı 500'e çıkarıldı.
   • Bu, Deimos Saxum türü ile daha tutarlı olması için yapıldı.
• Oğul'un cilt dokusunda hafif değişiklikler ve boyun problemlerinde düzeltme yapıldı.
• Başını vücuduna daha iyi uydurmak için Kız Evlat'ın dokularında küçük değişiklikler yaptı.
• Cambion Drift'teki düşmanların artık Vome yaşıyorken ve etrafta dolanırken silahlarına mavi bir enerji efekti uygulanacak.
• Kodekse Deimos Leapers ve Deimos Koruma hayvanları eklendi.
• Cambion Drift'teki dar yer altı alanlarındaki düşman yollarında iyileştirmeler yapıldı.
• Cambion Drift'te görünen Obelisk'lerin sayısı 6'dan 5'e düşürüldü.
   • En yeni görevleri tanıtılmasıyla birlikte, Obelisk doğma noktalarının boş noktalarda olduğunu gördük ve Yeni görev objektif noktalarının bu noktaları daha iyi kullanabileceğini hissettik! Bu yerler ayrıca Düşmanların manevra ve erişim yapmasının zor olduğu yerlerdi, genellikle Obelisk Parçalarında takılı kalıyorlardı.

YENİ INFESTED SİLAHLARI:

Arsenal'iniz bir sürü yeni Infested silahlar ile yapış yapış olmak üzere!

CATABOLYST
Kısa menzilli Aşındırıcı safra akışıyla düşmanları püskürtün. Şarjör değiştirmede, Mermi safrasını bomba gibi fırlatın. Tabancanın Mermi safrası ne kadar boş ise, Hasarı o kadar güçlü olur.
*Catabolyst kalıbını Dojo'daki Bio Lab'den edinin!

PROBOSCIS CERNOS

Mutualist Cernos Yayının bir versiyonu, Her bir ok patlamada yapışkan bir sürü ekler oluşturur. Bu dil benzeri sondalar yakınlardaki talihsizlere kenetlenir ve Onları hastalıklı bir yapışkan maddeye çevirmeden önce yakınlaştırır.
* Proboscis Cernos'un Kalıbını Market'ten alın.

48a9928686e21f0ef9e4c05072e66a76.jpg

PULMONARS
Bu infested Nanchaku ile antik bir yakın dövüş sanatı silahının kötü huylu evrimine tanık olun. Düşmanlarını yen ve onları bir tendonla bağlanmış bu iki atımlı et parçası ile enfekte et.

* Pulmonars'ın Kalıbını Market'ten alın.

e3529cc9aedfe4ec9085c32784b4a7fc.jpg

BUBONICO

Bu Infested Kol-Topu düşmanlarının üzerinde toksik terör estirir. Düşmanlarının üzerine uzaktan üçlü patlayıcı hastalık keseleri yağdır, ardından birincil ateş olarak çok sayıda zehirli kancayla onları yere ser.
* Bubonico kalıbını Dojo'daki Bio lab'ten edinin!

499e4bbb369f1caaabeb8bf623afde82.jpg

SPOROTHRIX

Bu uzun menzilli keskin nişancı tüfeği, spor yüklü bir sise dönüşmeden önce kurbanlarına yorulmadan saldıran jilet keskinliğinde, virüslü sivri uçlar ateşler. Tüfek dürbünüyle kafadan vuruşlar ölümcüllüğü artırır. Yakınlaştırılmış kafadan vurmalar ölümcüllüğü arttırır.
* Yeni İzolasyon Kasası Görevlerinden Sporothrix'in Kalıbını ve Kaynaklarını edinin.

03f58268f6f1425522dcb1d7a5c4a59e.jpg

ARUM SPINOSA

Son derece nadir Arum Spinosa bitkisinin iki yaprağıyla düşmanları doğrayın. Menzilli saldırganlara bir dizi zehirli diken fırlatmak için Ağır saldırıyı kullanın.
* Yeni İzolasyon Kasası Görevlerinden Arum Spinosa Kalıbını ve Kaynaklarını edinin.

0766c87b533ef96d49779252aebd822a.jpg

CAMBION CEPHANELERİ KOLEKSİYONU

Infestation'ın kaynayan dehşetinden yeni silahlar ortaya çıktı, her biri gücüne taze, canlı bir yön getiriyor. Safra yüklü Catabolyst Tabanca, Proboscis Cernos Yayı, Pulmonars Nunchaku, ve Yıkıcı Bubonico Kol Topu.

INFESTED SİLAH GERİ BİLDİRİM MEGATHREAD: https://forums.warframe.com/topic/1236089-deimos-arcana-tenno-reinforcements-megathread/

GLAİVE'LERİN DÜZENLEMESİ:

Bu değişikliklerin çoğu Glaive'lerin sunabileceği benzersiz oyun seçeneklerini güçlendirmeye odaklanıyor. Kolay Fırlatma mekanikleri ile başlayıp, yolumuza devam edeceğiz:

Ağır saldırı(Diğer bir deyişle Glaive Patlaması) artık daha tutarlı bir şekilde daha fazla hasar verecek! Hasar sayıları arttırıldı, ve alan hasarı düşüşü kaldırıldı, bu da patlamanın hangi parçası düşmana vurursa vursun maksimum hasar vereceği anlamına geliyor. Bu Glaive'lerin Özel Patlama fonkisiyonunu kullanmaya teşvik etmeye yardımcı olmalı; Silahı fırlatma ve sallamaya iltifat eden başka bir seçenek, Gerektiğinde büyük hasar patlamaları sağlıyor.

"Tut Fırlat" mekanikleri artık Kuşanılmış Yakın Dövüş modunda da geçerli! Herhangi bir Tek- Elli ikincil silahla birlikte Glaive'i kullanabilme yeteneğini eklediğimizde, Glaive'i fırlatmak için daha hızlı ve daha sezgisel olan bir sistem getirmiştik. Hava ve Yerden fırlatma için kullanılan bu modern sistem saf yakın dövüş sistemine de uygulandı, Nasıl kullanıldıklarına bakılmaksınız Glaive'leri daha tutarlı hale getiriyor.

"Glaive + Silah" modundayken oyuncular artık uçuştaki Glaive'i patlatmak için yakın dövüş tuşunu kullanmak zorundalar. Yalnızca Glaive elinizdeyken, alternatif ateş düğmesi artık ikincil silahınız için bulunmaz; bu durum ise daha fazla esneklik sağlar - bir Ağır Saldırı patlaması için alternatif ateşe dokunun veya basitçe geri çağırmak için yakın dövüş tuşuna dokun

Glaive fırlatmaları şimdi kayarken de gerçekleştirilebilecek! Normal bir döndürme saldırısı için dokun veya fırlatmak için basılı tut. Glaive oynanış tarzına yeni bir esneklik seviyesi.

Fırlatılabilen yakın dövüş silahları art arda "sıraya konulup" fırlatılabilir! Ayrıca "ara belleğe alma" da denilebilir, bu da Glaive elinize dönerken yakın saldırı tuşuna basılı tutmanız halinde, yeni bir fırlatma saldırını olabildiğince hızlı bir şekilde şarj edebileceğiniz anlamına geliyor. Bu değişiklik ile birlikte, daha akışkan bir oynanış kendini gösteriyor: Glaive'i fırlat, dönerken saldırı tuşuna basılı tut, yakala, fırlat, tekrarla.

Artık Glaive'ler bir zıplama içerisinde bir çok kez fırlatılabilir! Arkası daha fazla gelen atışların gerçekleşmesi için, bu tiplemedeki fırlatma saldırı sınırlandırmaları kaldırıldı.

Bu geliştirmeler ile birlikte, Glaive fırlatma ve patlatma eylemi kendini daha öne çıkarıp, bu silahları kullanmak için yeni ve kullanışlı seçenekler ortaya sunuyor. Ama daha işin başındayız!

Glaive'i diğer yakın dövüşlerden daha çok öne çıkaran bir özellik ise de, bu silahların tek elli kullanıma sahip ikincil silahlar ile birlikte kullanılabilmesidir. Bu "Glaive + Silah" modu da birkaç geliştirme alacak:

Yakın dövüş stance komboları artık Glaive + Silah modunda kullanılabilecek! Bir silah kombini kullanmak artık yakın dövüş seçeneklerinizi ve hareketlerinizi sınırlandırmayıp, Glaive'leri daha da ölümcül yapacak.

Glaive + Silah modu bundan sonra nişan almazken ya da ateş etmezken yakın dövüş otomatik mermi engelleme özelliğini kullanacak! Yakın zamanda gelen sistematik yakın dövüş güncellemeleri ile bu özellik, artık Glaive + Silah modunda da kullanılabilip, ikincil silah hazırda beklerken takılı olan yakın dövüş silahlarının faydalarından yararlanabilecek.
Bütün bu değişiklikler ile birlikte, Glaive'in daha akışkan, eğlenceli, ve özel olmasını umuyoruz. Bu yeni mekaniklerin keşfedilmesini teşvik etmek için, Glaive Modlama seçeneklerinde değişiklikler yapılması ile birlikte, eski Modları geliştirip, oyuncuların test etmesi için yeni Modları oyuna getiriyoruz!

Power Throw Glaive Moduna ait birkaç geliştirme geldi:

• Delip Geçme değeri 0.6'dan 2m'ye yükseltildi.
   • +2m Delip Geçme. Art arda fırlatımlarda: +%100 Fırlatma Hasarı (maksimum 3 birikme)
• %60 mermi hızı eklendi.

Bu mod, "fırlat ve yakala" mekaniğini kucaklamış oyuncular için mükemmel bir seçim olacaktır.

Oynanış tarzınızı daha da modifiye edebilmeniz için ayrıyeten 2 yeni Modumuz var...

Volatile Rebound: Sekmede %100 patlama Şansı (Delip Geçmeyi Devre Dışı Bırakır).

Volatile Quick Return: -4 Sekme. +%100 Patlama Menzili. Sekmede %100 patlama Şansı (Delip Geçmeyi Devre Dışı Bırakır).

Ağır saldırının aksine bu modlardan gelen patlamalar Kombo sayacınızı tüketmez. Volatile Rebound modunu tek bir saldırıda olabildiğince kaos yaratmak için tak, ya da Volatile Quick Return modu ile hızlı hedefli saldırılar gerçekleştir.

*Volatile Rebound ve Volatile Quick Return Modlarını Cambion Drift düşmanlarından bul!

Aşağıda, üstteki değişikleri yansıtan, silahlara özgü değişiklikler verilmiştir:

Cerata
• Ağır Saldırı Patlamalarına kesin bir Zehir statü etkisi eklendi.
• Fırlatmanın Kritik Hasarı 2.2'den 2.3x'e yükseltildi.
• Bölgesel hasar azalma %50'den %30'a düşürüldü.

Falcor
• Ağır Saldırı Patlamalarına kesin bir Elektrik statü etkisi eklendi.
• Bölgesel hasar azalma %50'den %40'a düşürüldü.

Glaive
• Ağır Saldırı Patlamalarına kesin bir Darbe statü etkisi eklendi.
• Bölgesel hasar azalma %50'den %40'a düşürüldü.

Glaive Prime
• Bölgesel hasar azalma %50'den %40'a düşürüldü.

Halikar
• Ağır Saldırı Patlamalarına kesin bir Darbe statü etkisi eklendi.
• Bölgesel hasar azalma %50'den %40'a düşürüldü.

Kestrel
• Ağır Saldırı Patlamalarına kesin bir Darbe statü etkisi eklendi.
• Bölgesel hasar azalma %50'den %40'a düşürüldü.
• Kendine uygulanabilen maksimum etki, yere düşme halinden, sendeleme düzeyine düşürüldü.

Orvius
• Ağır Saldırı Patlamalarına kesin bir Buz statü etkisi eklendi.
• Bölgesel hasar azalma %50'den %40'a düşürüldü.
• Hızlı Fırlatımlar artık Süzülme Saldırısı gerçekleştirecek.

Pathocyst
• Ağır Saldırı Patlamalarına kesin bir Virüs statü etkisi eklendi.
• Kendine uygulanabilen maksimum etki, yere düşme halinden, sendeleme düzeyine düşürüldü.

Xoris
• Ağır Saldırı Patlamalarına kesin bir Elektrik statü etkisi eklendi.

Wolf Sledge
• Artık yeni Glaive basılı tutup fırlatma mekaniğini kullanacak (artık fizana silah fırlatmak yok).
• Artık Wolf Sledge fırlatıldığında, darbe noktasında patlayacak.

Glaive'e özgü değer görüntüleme değişiklikleri:

• Ağır saldırı "Hasar" değeri, artık kullanılmadığından kaldırıldı.
• "Radyal Saldırı" ismi "Sekme Saldırısı" olarak değiştirildi.
   • Bu değer artık sadece, silaha patlama şansı veren modlar takılı olduğunda gözükecek (örn. yeni Glaive modları Volatile Rebound ve Volatile Quick Return!)
• Sekmede patlama şansını gösterecek yüzdesel bir değer eklendi.
• "Ağır Radyal Saldırı" değeri hem Fırlatma hem de Şarjlı Fırlatma kategorilerine eklendi.

GLAIVELER GERİ BİLDİRİM THREAD: https://forums.warframe.com/topic/1236096-deimos-arcana-glaive-changes-megathread/

XAKU 2. TUR DEĞİŞİKLİKLERİ & DÜZELTMELERİ:

Xaku'nun güncellenmiş hali ile ilgili düşüncelerinizi öğrenip gözden geçirmek için olağan geri bildirim kanallarını takip ediyorduk. Şimdiye kadar genel olarak değişikliklerin keyfini sürdüğünüzü görüyoruz ve doğru bir yönde adım attığımızı görmekten mutluluk duyuyoruz. Birçok kişininde ifade ettiği gibi, kendimiz de kabul ettiğimiz gibi, bu Topluluk Warframe'inde işimiz henüz bitmedi!

Geri bildirimlerde gördüğümüz en dikkat çekici ve en çok tartışılan noktalara dayanan ikinci bir değişiklik turuyla karşınızdayız. İster 1. Turu yinelemek ister Xaku'nun yetenekleri hakkında yeni perspektifler sunmak olsun, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz!

Genel Değişiklikler:

• Xaku'nun "The Lost" yetenek açıklaması artık "Accuse","Deny" ve "Gaze" in açıklamalarını içerecek.

Xata's Whisper(Void Statü Etkisi):
• Void hasarının Statü Etkisi artık mermileri tetiklendiği vücut parçasına yönlendiricek.
   • Nasıl Çalışacak: Eğer bir düşmanın kafasına Xata's Whisper aktifken ateş ederseniz ve Statü etki ederse Balon bütün mermileri kafaya yönlendirecek. Eğer ayaklarına ateş ederseniz, ayağa yönlendirilicektir vb.! Ancak Eğer Kafada Statüyü aktifleştirip baloncuğun alt taraflarına ateş ederseniz, kafaya yönlendirme yolunda vücuda çarpabilir.
   • Bu Void Statü Etkisine oyun genelinde yapılan bir değişikliktir! Artık Void Hasarından tek bir tuşa basarak yararlanabilen bir Warframe'imiz olduğuna göre, Statü Etkisine bağlı birçok tartışma getirdi ve dikkat çekti. Yabancı olanlar için, şu anki durumunda nerede tetiklendiğine bakılmaksızın mermileri düşmanın gövdesine yönlendiren bir Mermi çekme balonu yaratıyor. Xata's Whisper tüm silahlarına Void hasarı uyguladığından, Xaku oyuncuların görüşüne açık bir şekilde baloncuğun şu anki yönlendirme pozisyonu süresi bitene kadar düşmanlara karşı bütün kafadan atış girişimlerini önlüyordu. Bu, bu değişikliğin ana nedenlerinden biri. Kafa atışını bozması aktifken kafadan vuruş çarpanlarından faydalanmanızı engelleyip nihai olarak Hasar çıktınızı kısıtlıyor. Artık, Kafadan vurma becerilerinizi daha fazla fayda sağlamak için kullanıp, genel olarak da mermilerin nereye gitmesini istediğinize dair daha fazla seçeneğiniz olacak. Statü Etkisi nerede meydana gelirse gelsin, düşmanların size ateş etmeye çalışırken mermilerinin baloncuğun merkezine geri yönlendirileceğini unutmayın.

Grasp of Lohk:
• Yeniden kullanmak artık etkilenen hedeflerin maksimum sayısı kadar silah çalacak.
   • Nasıl Çalışacak: Çalabileceğiniz maksimum sayıda hedefe kadar yeniden kullanabileceksiniz. Başka bir deyişle, mevcut silah grubuna ekleme yapabilirsiniz. Örnek olarak, eğer maksimum hedefiniz 6 olarak ayarlanmışsa ve aktif 3 silahınız varsa, Grasp of Lohk yeniden kullanılıp eksik olan 3 silah'ı doldurmak için kullanılabilir. Protea'nın Blaze Artillery'sine benzer bir şekilde yeni alınan silahlar önceki alınanlardan ayrı bir süreye sahip olacaklar.
   • 1. Turda yeniden kullanabilmeyi etkin hale getirip, yeniden kullanmanın aktif olan bütün silah grubunun yerini alacak şekilde ayarladık. Asıl mantığımız istenmeyen bir çekim meydana gelirse bunu yeni bir kullanma ile sıfırlama yapılabilmesine izin vermesiydi. Ancak daha mantıklı olan Nekros'un, Shadows of the Dead'in mantığını takip etmek. Şu andaki otomatik yardımcılarınızı koruyabilir ve istediğinizde yeniden kullanarak yeniden doldurabilir ya da maksimuma doldurabilirsiniz. Bu, aynı anda sahip olabileceğiniz maksimum sayıda aktif silahı korumak için size daha fazla kontrol sağlayacaktır.

• Aktif Silahlar için Arayüz izleyicisi eklendi.
   • Yeniden kullanım değişikliğinin ardından ne kadar aktif silaha sahip olduğunuzu ve ne kadar silah ekleyebileceğinizi bilmenizin yararlı olacağını düşündük. Manuel olarak tek tek saymak yerine, bu gözler için çok daha kolay olacak!

9rxYJE32ovmAjvysq3jj3TyWPgfSU_QYvzLyk-EH
• Çalınan silahlar artık yenilmez düşmanları hedeflemeyecek.
   •Şu anda Grasp of Lohk silahları ölümsüz olduklarını belirten Gri can barına sahip düşmanlarını hedef alıyor. Bu, sağlıkları zarar görmeyeceği ve nihayetinde dikkati daha büyük hedeflerin dikkatini dağıttığı için açıkçası hiçbir işe yaramıyor. Bunun, yeteneğin süresinin kötü bir kullanımı olduğundan bahsetmiyorum bile. Sonuç olarak, hedefler ve çalınan silahlar artık menzil içindeki savunmasız düşmanlara yönlendirileceğinden, yenilmez düşmanları kaldırdık.
• Grasp of Lohk Silahları yaşam sürelerinin sonu yaklaştıklarında görsel olarak kararacaktır.
   • Yetenek çubuğu, bir kez kullanıldığında geri sayım yapsa da, bu görsel değişiklik, Yetenek süresi bitene kadar bekleme ya da yetenek barını sürekli kontrol etmektense Grasp of Lohk'unuzun tekrar kullanıma ihtiycı olup olmadığını belirlemeye alternatif bir yol sunuyor.
• Grasp of Lohk'un "Hedef Menzili" hakkında not:
   • 1. Turda Grasp of Lohk'un "Yakalama menzili" ve "Hedef menzili" arasında ayrım yapmıştık. Daha sonra "Yakalama menzili"'ni arttırdık ve "Hedef menzili"'ne dokunmadık çünkü "Atış menzili deneyleri 1. tur için biraz fazla çılgınca". Test etmeye devam ettikçe, bu doğru olmaya devam etti. Onu biraz da olsa artırdığımız her durumda, 'inaktif' bir oyun tarzını teşvik etmesi nedeniyle daha önce istenilmez olduğuna karar verdiğimiz bir duruma yaklaştık (Ember'in "World on Fire"'ı "Inferno" değişmeden önceki hali akla geliyor). Sonuç olarak "Hedef menzili"'ne bu turda dokunulmayacak.

The Lost: Accuse

• 1. Turdan önerdiğimiz fikri takip ediyoruz ve Accuse'u yeniden kullanılabilir hale getirdik!
   • Nasıl çalışıcak: 2. Turda Grasp of Lohk ile aynı! Etkilenebilecek/Yozlaşacak makmisum sayıda hedefe kadar yeniden kullanabileceksiniz. Örnek olarak, eğer maksimum hedefiniz 10 olarak ayarlanmışsa ve aktif 5 hedef varsa, Accuse yeniden kullanılıp eksik olan 5 hedefi doldurmak için kullanılabilir. Yeniden kullanımdan Yozlaşan düşmanların önceki gruptan bağımsız süreleri olacaktır.
   • Şu anda, Accuse Süresi bitene kadar yada etkilenen bütün düşmanlar ölene kadar yeniden kullanılamıyor. Bu, sık sık kendinizi azalan sayılar, zayıf ilk kullanım vb. nedeniyle verimsiz olan bozuk bir ekibe kilitlenmiş bulduğunuz anlamına geliyor. Bu nedenlerden ve daha fazlasından dolayı, bu gerçekleştirmekten mutluluk duyduğumuz çok istenen bir değişiklikti!

• Aktif "Accused" Düşmanlar için Arayüz izleyicisi eklendi
   • Bu tanıdık gelecektir, çünkü bunu Grasph of Lohk için ekledik ve yukarıda açıkladık, ama niyetimizi açıklaştırmak için, Accuse için de geçerli! Yeniden kullanım değişikliğinin ardından ne kadar "Accused" düşmana sahip olduğunuzu ve ne kadar ekleyebiliceğizini bilmenizin yararlı olacağını düşündük. Manual olarak tek tek saymak yerine, bu gözleriniz için daha rahat olacak!

ilJEor8RzKvAK3rNqx2nR-EMQx4RVR-T8z2eozRC

Lost: Gaze
• Temel alan 8m'den 12m'ye yükseltildi.
   • "Gazed" düşmanlar üzerinde Temel alan menzilini arttırmak çok istenen bir değişiklikti çünkü defans azaltma düşmanlara etki alanının içindelerse etki ediyor. 1. Turda belirttiğimiz gibi, Gaze'i ve Efektlerini maksimize eden buildlerle nasıl performans gösterdiğini inceledik. Temel Alan menzilini arttırmak yeteneğin efektifliğini geliştirmek ve halihazırda güçlüyü yönetmek arasındaki noktayı buluyor. Basitçe, teraziyi aşırı bir şekilde değiştirmeden düşmanları defanslarından mahrum bırakmak için daha fazla alan.

The Lost: Deny
• Deny'ın ışın genişliğini ve taban menzili arttırıldı(25m'den 40m'ye).
   • Daha fazla düşmanı hedef alıp hasar vermenize yardımcı olacak anlaşılması basit bir değişiklik. Işınınız için daha fazla patlama!
• Deny artık hareket halindeyken kullanılabilir.
   • Şu anda, Deny'ın kullanma animasyonu Xaku'yu yerinde kitliyor. 1. Turda kullanım hızını arttırmıştık, ancak bu, warframe'de alıştığınız parkur özgürlüğünü yerine getirmek için yeterli değildi. Kilidi kaldırmak Ninja fantazisini geri getiriyor ve aynı zamanda 1. Turda eklediğimiz Deny ve Grasp of Lohk arasındaki sinerjiden en iyi şekilde yararlanıyor. İlk Xaku Dev Workshop'ta da sööylediğimiz gibi "Daha fazla ateş güçü... daha hızlı ", ama bu sefer harbiden onu kastediyoruz!

Düzeltmeler:

• Xaku's Whisper'ın Komorex'i kullanırken bazen hasar buff'ını yada Void Statü etkisini uygulamaması düzeltildi.
• Xaku'nın Xata's Whisper'ın mermili silahlar için doğru Statü şansını kullanmaması düzeltildi.
• Xata's Whisper için sağ üst köşedeki Arayüz Sayacı simgesinin The Vast Untime aktif olmasına bakılmaksızın azalması düzeltildi. Bu sadece görsel bir sorundu ve The Vast Untime ve Xaku'nun diğer yetenekleri arasındaki "Zamanı dondurma" sinerjisini etkilemiyordu.
• Xaku'nun Skin'inin doğru bir şekilde lokalize olmaması düzeltildi.
• Xaku Mod eğitimi ekranlarında göründüğünde kafasının ve Gövdesinin eksik olması düzeltildi.
• Eğer Xaku'nun Grasp'ı Shedu Silahı oluşturması durumunda kamera engellemesi ve yanlış hizalanan nişan sorunu düzeltildi.

STEEL PATH: ACOLYTE'LARIN ÇATIŞMAYA KATILMASI VE DAHA FAZLASI!

6608b07a18273cf1642b1bcdff6b8e33.png

Steel Path Tenno'ya iki şey sağlıyor: Yıldız haritasında daha zorlu bir yolculuk ve Steel Essence ile birlikte yeni donanımlar almak için yeni bir ekonomi.

Steel Essence kazanımını tekrar gözden geçirmeye karar verdik çünkü şu anda, insanlar aşırı uzun makro tabanlı görevler ile görevlerini optimize etmek zorunda hissediyorlar. Başka bir şey denemeyi tercih ederiz.

621cc45cf265d33c880abf72c9aef8f2.jpg

Karşınızda: Acolyte Minibossları & Steel Path Akınları (Günlük Alertler)!

• Her gün, beş Steel Path görevi rastgele seçilecek ve onları tamamlamak akın başına 3 Steel Essence ödüllendirecek. Dahası, Steel Path'in o kısmına henüz ulaşmamış olsanız bile bu, noktanın kilidini açar! Bu diğer şeylerin yanı sıra Eşleştirme durumunu iyileştirmeye yardımcı olmalı.
   •NOT: Steel Path Akınları Steel Path modu aktifken Alertler kısmında gözükecektir.
• Herhangi bir Steel Path görevinde oynarken, Acolyte'ler doğacak ve saldıracak- Acolyte'ı yenmek garantili 2 Steel Essence düşürmenizi sağlar. Dikkat! Eğer Acolyte tarafından düşürülürseniz, kaçarlar ve hiç Steel Essence kazanamazsınız!
   •*Steel Path Acolyte'ları artık Lichlerin bu yılın başında aldığı Statü muamelesine sahip.
   • Misery ve Malice'in Yakın dövüş saldırı hasarı raporlanan tek yeme durumlarından kaçınmak adına azaltıldı.

• Özünde, Steel Essence ile alakalı herhangi bir RNG yok. Günlük Akınlar Alert başına 3 tane garantiliyor, ve Acolyte'ler normal görevlerde her zaman ortaya çıkacaklar(Sonsuz görevlerde sonsuza kadar). Ne zaman ortaya çıkacakları rastgele olabilir, ama mob öldürmeye devam ederseniz gelecekler!
   • Acolyte'lar Steel Path'teki Archwing Görevlerinde ortaya çıkmayacaklarını unutmayın.
• Steel Road Teshin'in Gurur Nişanları artık satın alınabilecek Haftalık bir öğe içeriyor! Toplamda 8 ürün var, yani her 8 haftada bir mağaza sıfırlanacak ve tekrar satın almanıza izin verecek. Umbra Forma Kalıbı, Pompalı Tüfek Riven Modu ve daha fazlasını bekleyin!

STEEL PATH GERİ BİLDİRİM THREAD: https://forums.warframe.com/topic/1236094-deimos-arcana-steel-path-changes-megathread/

YENİ AUGMENTLER:

Gauss - Mach Rush - Mach Crash
Darbeden kaynaklanan şok dalgası, 8 metre içerisindeki düşmanları emen bir boşluk bırakır.

Garuda - Seeking Talons - Blending Talons
Garuda etrafında 9m'lik* bir etki alanı oluşturmak için bas. Garuda'nın Pençeleri, bir Kanama Durumu Etkisinden etkilenen hedefleri vururken %100 ek Kombo Sayısı Şansı kazanır.
* Erken kullanılması durumunda animasyon süresi azaltıldı ve bu Augment için menzil 9 metreye kadar çıkarıldı!

Revenant - Enthrall - Thrall Pact
Her aktif Thrall için %25 Birincil Silah Hasarı kazan

Wisp - Breach Surge - Critical Surge
Bir Rezervuara ışınlanma %50 Enerji harcar ve Keskin Nişancı Tüfeğine 9 saniye boyunca her metre için% 10 Kritik Şans kazandırır. Maksimum %350 Kritik Şans.

Bu Augment'leri ilgili Sendikalarında bugün bulabilirsiniz!

c14430f6590c80f125ff46f998aacca9.jpg

WARFRAME YETENEK DEĞİŞİKLİKLERİ:

"Tüm Warframe'lere dokun" listemizdeki ilk grup! Her seferinde tek bir Warframe'e lazerle odaklanmak yerine her bir Warframe'e biraz yaşam kalitesi rötüşü yapmayı hedefliyoruz.

Ash:

• Bladestorm: Toplam işaret sayısını hedefe bir defada uygular (fareyi hareket ettirmek yerine). Enerji, şu anda olduğu gibi işaret başına bir kez yerine hedef başına bir kez tüketilmektedir.

Atlas:

• Bulwark: Düşmanlar tarafından hasar alındığında Kesme Etki Alanı uygular. Etki Alanı'nın hasarı kaybedilen Sağlık miktarına bağlıdır.

Chroma:

• Spectral Scream: Statü Şansı kalktı, artık her zaman %100 etki uyguluyor. Breath yeteneği ile vurulan düşmanlar aldıkları hasarı diğer düşmanlara da aktarır. Artık Spectral Scream ile Elementler arasında geçiş yapabilirsiniz - artık birincil yayıcı renginize bağlı değil!
• Maksimum seviyede Spectral Scream hasarı saniyede 200 hasardan 400 hasar'a yükseltildi!
• Yeni Pasif: Tasarım Konseyi "Dragon's Flight"'ı önerdi - Chromanın Ejderha kanatlarını açarak ekstra zıplama/bullet jump yapabilmesine olanak sağlayan bir pasif!

Khora

• Artık Whipclaw'ın hasar yarıçapında minimum Görüş Açısı var.

Nekros:

• Soul Punch: Canı %25'in altındaki hedefleri anında öldürür ve onları ekstra gölge klonuna dönüştürür( Eğer maksimumda ise var olanı iyileştirir).

• Nekros'un Soul Punch'ı artık yeni bir mekaniğe sahip: Marked for Harvest. Soul punch tarafından vurulan ama ölmeyen düşmanlar İşaretlenmiş iken öldürüldüklerinde Gölgeye dönüşebilecekleri bir süreye sahip olacaklar!

Nidus:

• Larva: Tutulmuş iken öldürülen düşmanların Nidus için bir Mutasyon yığını oluşturma şansı var.

Zephyr:

• Air Burst: Vurulan hedef başına hasar artar. %30 canın altındaki hedefler Parazon bitirici saldırılarına açık hale gelir.
• *Air Burst şimdi mermi yada patlama tarafından hasar alan düşman başına %35 daha fazla hasar veriyor.
• *Air Burst artık bu hava parçasının çarptığı kişiler üzerinde Fiziksel Statü etkisine neden olma şansı %50'dir. Kesime doğru ağır bir şekilde eğilecektir!
• Tornado: Düşmanları tutmada biraz daha iyi. Basma sabit hortumlar yaratır, basılı tutma gezinen hortumlar oluşturur.

YENİ ORBİTER YÜKSELTMESİ:

Dry Dock'lar iyi bir şekilde kullanıldı, Tenno! Deimos Arcana ile birlikte, Orbiter biraz makyajın yanı biraz da yeni cam levha aldı! Mod, Relik ve Umbilical Konsolları'na yeni animasyonlar, taze bir kat boya ve genel görünüm iyileştirmeleri yapıldı. Eğer bir Railjack'e sahipseniz kesinlikle bakmanızı tavsiye ederiz!

Lütfen dikkat edin: Bazı dekorasyonlarınız bu yeni düzende biraz kaymış olabilir, bu nedenle objeleri asıl yerlerine geri götürmek için biraz taşıma gerekebilir.

YENİ MARKET ÖĞELERİ: GARA DELUXE

e1ba0a2732c89bb4eec8d89939918c4c.png

GARA KALEIDA KOLEKSİYONU

Deimos Arcana, Gara için yeni bir Lüks Skin'in yanı sıra yeni bir Syandana ve Uzun Kılıç Skin ile birlikte geliyor! Silahlarını cama batırın ve kendi tarzınızda düşmanların parçalanmasını izleyin!
Starglaze Shard Auxiliary Eklentisini içerir.

GARA KALEIDA SKIN
Keskin camla dekore edilmiş, ve güçlü bir poz sergileyen, Gara Kaleido Lüks Skin tamamen yeni bir görünüşün yanı sıra bu güzel Warframe için iki özel animasyon seti ile birlikte geliyor.
Starglaze Shard Auxiliary Eklentisini içerir.

GLISTOR SYANDANA
Parlak cam bölmeler bu zarif Syandana'yı tamamlıyor. Gara'nın kendisi gibi, göründüğünden daha az kırılgan.

REPHRAX KILIÇ SKIN
Bu jilet gibi keskin cam kılıç skini ile ışığı gökkuşağının renklerine ayrıştır.

STARGLAZE PARÇALARI

Gara Kaleida'nın ek sırt parçaları ile etrafını büyüle.

DOJO EKLEMELERİ, DEĞİŞİKLİKLERİ & DÜZELTMELERİ:

Eklentiler:
Yeni Infested Odası!
Hayallerinizdeki Infested krallığını inşa etmek için devasa bir canlı ve damarı atar bir oda.

b13647af9eea6f78e95d33b9208dd3ef.jpg

Yeni Infested Dekorasyonları!
Dojonuzdaki "Infested Büyük Bir Kist"' mi eksik? Belki de bir "Infested Işıltılı Duba"? Şanslısın! Dojo'nuza daha fazla Infested dekorasyonu eklendi!

Yeni Entrati Dojo Dekorasyonları!
Bir dizi Entrati Süslemesi arasından seçim yapın: Kırık Saat parçalarından Void Ayna Parçalarına ve aradaki her şeye!
*Hem yeni Infested hem de Entrati Dekorasyonlarının Kaynak maliyetleri (normal fiyatlamamızın %25i kadar) düşürüldü, bu da yakında çıkacak daha büyük bir Dojo QoL Güncellemesinin bir parçası!

Değişiklikler:

• Artık her bir Dojo odasını 'Oda Seçenekleri' Menüsünden yeniden adlandırabilirsiniz!
0d40836abddfd78485de62571662b345.png
• Dojo eşya araştırma düğmesindeki yazı karışıklığı önlemek adına "Projeyi Başlat" yerine "Araştırmayı Başlat" olarak değiştirildi.
• Klan araştırmaları "GEREKLİLİKLER" yerine "ÖN KOŞULLAR" olarak değiştirildi.
• Klan Araştırma Ön Koşuluna tıklamak artık o araştırmayı seçecek ve burdan hemen araştırmaya başlayabileceksiniz.
• Dojo Zil dekorasyonu sesleri artık Ayarlardaki "Ses Efektleri Sesleri" kaydıracından değiştirilebilir.
• Klan Dojonuza taşıyıcıyı koyduktan sonra adını değiştirebilme yeteneği eklendi.
• Dojo Engel Parkurlarına girerken Warframe Pasifleri devre dışı bırakıldı ve Parkura başlarken yer alan birkaç saniyelik ölümsüzlük kaldırıldı.
   • Topluluktaki Dojo tasarımcıları ile konuştuk ve Engelli parkurlar hakkında geri bildirimlerini aldık. Bu değişikliker onların, yukarıdaki noktaların oyunculara haksız avantaj vermesinden kaynaklanıyor. Zephyr'in pasifi akla geliyor. Parkurun başlangıcındaki geçici hasar görmezlik, normal görevlerden yansıtılıyordu, ancak bazı tuzakları atlamak için kullanılıyordu. Genel olarak, bu değişiklikler Dojo Parkuru tasarımcılarının kreasyonlarını test edenleri gerçekten test etmelerine ve bunu adil bir şekilde yapmalarına izin veriyor.

Düzeltmeler :

• Yaklaşık 38 karakter uzunluğundaki adlara sahip Dojo Dekorasyonlarının ekranın kenarından kesilmesi düzeltildi.
• Birkaç Dojo Süslemesini ölçeklendirdikten sonra küçültememe sorunu düzeltildi (örneğin Natural Vallis Şelaleleri).
• Dojo'da kısıtlı hareket modunda büyük Dekorasyonların, oyuncunun görüş alanı dışındayken onları hareket ettirmeye çalışırken hareket etmemesi düzeltildi.
• Tuzak Dojo engel parkuru dekorasyonlarının hasar/başarısız tetikleyicilerinin boyut değiştirildiğinde ölçeklenmemesi sorunu giderildi.
• Bir Dojo Dekorasyonunu döndürürken "Döndürmeyi Sıfırla" seçeneğinin yanında PH'nin görünmesi düzeltildi.
• Tributa Heykeli Dojo dekorasyonunun ışığını, hareket ettirmeye çalıştığınızda varsayılan olarak beyaza dönmesi düzeltildi.
• Tüm Sawgaw Floof varyantlarının Dojo'da aynı görünmesi düzeltildi.

YENİ TOPLULUK HABERLERİ SEKMESİ:

Yeni güncellenen Orbiter'ınızdaki haberler konsoluna yeni bir eklenti geldiğini görmüş olabilirsiniz! Artık Topluluk haberlerinin kendine ait bir sekmesi var ve canlı yayınlar, yarışmalar, bağış kampanyaları ya da önemli topluluk haberleri gibi Warframe topluluğu bünyesindeki tüm gelişmeler burada listelenecek!

SES EKLEMELERİ & DEĞİŞİKLİKLERİ:

YENİ Gelişmiş Yankı:

Gelişmiş Yankı "Beta" çıkışı dediğimiz yerde! Bu Convolution (Impulse Response) methodunu kullanan tamamen yeni bir Yankı sistemi. Bunun anlamı, oyun için algoritmik (Eski) bir yankı kullanmak yerine, bunun yerine gerçek alanlarını kullanabileceğimizdir. Yankı sistemini gerçek bir yankılanan alanın kaydını besleyebiliriz ve bu onu oyunun sesleriyle birleştirir. Böylece daha gerçekçi, canlı ve derin bir dinleme deneyimi yaşayacaksınız. Tüm haritalarda yankı kurulumlarını ayarlamakla meşguldük. Böylece artık bu değişikliği tüm oyun boyunca deneyimleyebilirsiniz!

Ayrıca yankının nasıl kamufle olduğunu da ayarladık. Farklı alanlardan geçtiğinizde, yankılanmaları harmanlamamız gerekir (küçük bir alan ile daha büyük bir alanı düşünün). Bunu eskiden mesafenize göre yapardık ama şimdi bunu zamana göre hesaplıyoruz. Bu size daha doğru bir geçiş hissi verecektir.

'Gelişmiş Yankı varsayılan olarak açıktır, isterseniz Ses Seçeneklerinde "Eski Yankı" ya geri dönebilirsiniz.

b022df1c6b277431d2893c6009967424.png

Genel Ses Eklentileri ve Değişiklikler:

Deimos'a yepyeni iki müzik parçası eklendi! Infestation'ları kesip biçerken koreografiye başlama zamanı.
Mandachord ses düzeyiniz için Ses Seçenekleri' ne ayrı kontrol seçeneği eklendi.
   Oyuncular bunu epeydir istiyordu, artık kendi Mandachord ses düzeyinizi, ana Ses Efektleri' ndeki ses ayarından değiştirmek yerine oyundayken ayarlayabilirsiniz. Buna, Kombine Edilmiş Octavia Resonator de dahil.
Artık bütün sinematik müziklerinin sesi, Ses Ayarları' ndaki Müzik sesi seçeneğinden ayarlanacak.
Dojo müzik sesi, artık Ses ayarlarındaki "Müzik Sesi" ayarı kullanılarak ayarlanabilir.
Tüm Helminth yetenek seslerine yeni özel efekt güncellemesi yapıldı!
Seçenekler' de artık Nora'nın oyun içindeki mesajlarının sesini kapatabileceğiniz bir 'Nora Night' ses ayarı bulunuyor.

OPERATOR AMP DEĞİŞİKLİKLERİ:

Shraksun Scaffold, Granmu Prism, Exard Scaffold, Dissic Scaffold ve Propa Scaffold'un kendini sersemletme menzili azaltıldı.
Phahd mermisi, artık her sektiğinde patlıyor.
Phahd'ın patlama hasarı, 3100'den 1100'e düşürüldü.

GENEL EKLENTİLER:

Her bir Ustalık Seviyesi Testi'ne ödül olarak Ustalık Levhaları eklendi! Deimos: Arcana'ya giriş yaptığınızda, Gelen Kutunuz'a içinde bugüne kadar kazanmış olduğunuz her Ustalık Levhası'nın olduğu bir mesaj gelecek! O taze görünümlü Orbiter'a biraz renk katma zamanı!
Mevki karşılığında Balık/Değerli Taş/vs. takas ederken nazik davranışlarınızın size ne kadar kazandırdığını görmeniz için yeni bir arayüz penceresi eklendi.
Entrati Sembolü bağışlarken ve Günlük Mevki limitine ulaştığınızda ya da Entrati Mevkisi maksimuma ulaştığında artık "MAX" etiketi göreceksiniz.
Görüntü Ayarları' na "Takım Arkadaşlarının Görsel Efektlerini Azalt" seçeneği eklendi. Bunu aktive etmek, onların yetenek ve bazı silah efektlerini kısacak.
Görev Sonu ekranına Demolyst ve Arbitration Drone öldürme madalyonları eklendi.
• Simaris'in Tekliflerine Machete Kalıbı eklendi.
Oyun içi Market'e "Önerilen" bölümü eklendi.
Cetus, Fortuna ve Necralisk'deki 'bağış' ekranlarına "Sendika" düğmesi eklendi, artık Sendika ekranına hızlıca geçebilirsiniz.

784ea7d862999454c85445951b549072.jpg
• Haftada yalnızca bir kez satın alabileceğiniz eşyalara 'TEK SEFERLİK SATIN ALMA' etiketi eklendi (örn. Palladino Riven Sliver).
• Tüm Arc Gun ateşlemelerine toz efekti eklendi.

• Hem Warframe hem Necramech için biraz değiştirilmiş Transference efekti eklendi.
• Carcinus Speargun Skini için yeni animasyonlar ve sesler eklendi. Bu Skin'i planlanan animasyonu ile birlikte sunamadığımız için özür dileriz, bu durum Skin'in donuk durmasına sebep oldu. İşte yeni animasyonların ve seslerin kapsadıkları:
   • Speargun, Arsenal'de görüldüğünde küçültülecek ve daha sonra nasıl görüneceğinin daha doğru bir tasvir sağlamak için renklerini değiştirirken görünecek.
   • Artık Speargun, kılıfındayken küçülecek ve kuşanınca büyüyecek. Ayrıca varsayılan kuşanma sesi değiştirildi.
   • Artık Speargun kuşanıldığında uç kısmında bir animasyon çıkacak.
   • Ateş ederken ve şarjlı atış yaparken çıkması için silahın uç kısmındaki dairesel şarjörlere animasyon eklendi.
   • Şarjör değiştirirken artık silahın uç kısmında efekt eklenmiş bir animasyon çıkacak. Ayrıca varsayılan kuşanma sesi değiştirildi.
   • https://giphy.com/gifs/OM4g6n5Agqqk8OyH6h

GENEL DEĞİŞİKLİKLER:

• Ocak 2021'de Glassmaker'ı tamamlayana kadar Prestijli Tenno'ya Crystal Cred sağlamak için mevcut Nightwave Prestige sınırını 60 Kademe daha artırdık.
• "Mutalist Alad V Suikast haritası" yanlış tıklamaları engellemek amacı ile Akkad'dan uzaklaştırıldı.
• Helmith'in fazla tekrarlayan animasyonları azaltıldı.
• Banshee ile oynarkenki performans iyileştirildi.
• The Carcinus Speargun Skini artık animasyonlu ve özel hareketleri var!
• Sonicor'daki kendini geri itme menzili azaltıldı
• Açma/Kapama modu olan "Kanatlı" Synandanalar (Sari Syandana vb.) artık sadece oyun sonu diorama ekranında açık olacaklar. Bu, diğer takım arkadaşları ile kanatların birbirlerinin içinden geçmesini düzeltmektedir.
• Vulpaphyla ve Vulpaphyla'nın Predasite Antigens'ın açıklamaları güncellendi.
• Ayatan Yıldızlarının oyun sonu ekranında nadir kaynaklar olarak sıralanması ayarlandı.
• Nunchaku hareketinin sonunda yeni ses efekti eklendi.
• Ayatan Ekran Değişiklikleri:
   • Herhangi bir Ayatan Hazinesi veya Ayatan Yıldızına sahip olmadığında Ayatan ekranı, Ayatan sisteminin açıklamasını göstermek için güncellendi.
   • Maroo'nun Pazar Yerine gitmek için "Maroo'yu Ziyaret Et" düğmesi eklendi.
   • Bazı Ayatan Heykeli ve Yıldız dioramalarına daha kolay görülmeleri için çeşitli ayarlamalar yapıldı.
• Atlas in boşta iken yaptığı ters takla animasyonuna biraz daha yükseklik verildi. Boynu yok diye ihtiyacı yok sandınız tabi ama gerekiyordu.
• Oyun içi Market paket Öğe listelerindeki isimlerin tüm harfleri büyükten sadece baş harfleri büyük olmak üzere değiştirildi. Ayrıca "ÖĞE (SAHIP OLUNAN)" 'SAHIP OLUNAN' ikonu ile değiştirildi.
• Fortuna ve Cetus'teki tüm Satıcı isimleri Hepsi büyük harften baş harfleri büyük olmak üzere değiştirildi.
• Arcane Pulse'un açıklaması, iyileştirme miktarı ve alanı içerecek şekilde güncellendi.
• Buzlok'un mermileri, nişan alırken dürbünün biraz altında görünecek şekilde değiştirildi.
• Seçtiğin Enerji rengi artık kendinizi canlandırdığınızda olması gereken efektin bir kısmına uygulanacak.
• Captura'da poz ayarının değiştirilmesi daha kolay hale getirildi.
• Halikar / Halikar Wraith'in fırlatılan vuruş efektleri diğer mermi efektleriyle daha uyumlu olacak şekilde güncellendi.
• Threshing Gain'in ilk saldırısı Wise Razor Stance'deki son saldırıya taşındı ve hasarı buna göre ayarladı.
• Cortege Değişiklikleri:
   • Menzil 24m'den 28m'ye çıkarıldı.
   • Cortege'in düşmanlara karşı birincil ateşine Delip Geçme eklendi ( harita geometrisini delip geçmeyecek).
• Exodia Contagion mermileri artık içine yerleştirildiği Zaw'ın Kritik Şans / Hasar ve Statü Şansına sahip.
• İşlevselliğin bozulması nedeniyle K-Drive üzerindeyken Emoji yapmak kaldırıldı.
• TennoCon Deimos Prex kartlarının varsayılan yerleşimi iyileştirildi, böylece Dekorasyon sırasında daha rahat pozisyon alabilecekler.
• Ustalık Seviyesi Sınavları Simgeleri, Heart of Deimos: Nezha Prime: 29.3.0'da yayınlanan yeni tasarımla değiştirildi.
• Yere çarpma saldırısı anımasyonları iyileştirildi!
   • Artık bir yere çarpma saldırısı saldırısından sonra, başka bir yakın dövüş saldırısı veya ateş edebileceğiniz zamanlamayla aynı anda hareket etmeye başlayabilirsin.
• Gauss'un Mach Rush Maximum Görüş Açısı Değişikliği zayıflatıldı, böylece aşırı hız durumlarında çok saçma olmaz.
• Daha iyi uyum sağlamaları için modülasyonlu harmanlama kullanmak üzere Cetus'taki kulübelerdeki çıkartmalar güncellendi.
• Hareket bulanıklığı sorunlarını ve daha fazlasını gidermek için Bow boşta kalma animasyonlarında birkaç küçük değişiklik yapıldı.
• Railjack görevlerinde Grineer Crewship'lerindeki Reaktör yok edildiğinde sağlık işareti devre dışı bırakıldı.
   • Bu değişikliği Gemi dışındakilerin Crewship'in hala aktif / geçerli bir hedef olup olmadığı konusunda daha az kafa karışıklığı yaratması yönünde yaptık.
• Oyunun bazı alanlarındaki bir kaç ışın efektleri temizlendi.
• 'Multishot' istatistiği artık 1 değerinde veya altında ise artık görünmeyecektir.
• Fluctus'un namlu ve mermi efekti yenilendi.
• Akarius mermilerinin silahlanma mesafesi kaldırıldı.
• Kuva Ayanga mermilerinin silahlanma mesafesi kaldırıldı.

OPTİMİZASYONLAR:

• Pek çok haritadaki yansıma efektleri oyun boyutunu düşürüp oyun kalitesini iyileştirerek yenilendi
• Eidolon Ovalarına giriş sırasında yüklemede olan birkaç bina kaldırıldı. (0.5s daha az yükleme).
• Dinamik müzik sistemine mikro-optimizasyon yapıldı.
• Silah efektlerine bazı mikro-optimizasyonlar yapıldı.
• Gerektirmediği efekt kodlarını çalıştıran Armor eşyalarına mikro-optimizasyon yapıldı.
• Tuş atama koduna mikro-optimizasyon yapıldı.
• Gecikmeli Görüntü İşleme açık iken Excalibur'un Exalted Kılıçına, gölge yaratan ışık eklendi.
• Codex tarafından kullanılan hafızaya optimizasyonlar yapıldı.
• Yıldız Haritası tarafından kullanılan hafızaya optimizasyonlar yapıldı.
• Coba veya Scrambus'un beliremediği durumlara mikro-optimizasyon yapıldı.
• Tüm oyun koduna sistemik mikro-optimizasyon yapıldı.
• Bölgelerden çıktıktan sonraki hafıza kullanımına optimizasyon yapıldı
• Oberon'un Hallowed Ground yeteneği her kullanıldığında yolladığı ağ trafiği azaltılarak performans iyileştirmeleri yapıldı.
• Combion Drift'te menzil dışı düşmanların kod tarafından kontrolünün her 8 saniyede olması yerine her kare sonrası 8 saniyede olması potansiyel performans problemi sağlayabileceğinden düzeltildi. Hasar sistemine mikro optimizasyon yapıldı.
• Railjack'i kullanırken oluşabilecek ufak bir bellek sızıntısı giderildi.

KONTROL CİHAZI DEĞİŞİKLİKLERİ/DÜZELTMELERİ:

• Bir kontrol cihazı kullanırken Kodeks'ten açılan New War sinematiği sırasında duraklatma menüsünün açılması nedeniyle oluşan birkaç sorun düzeltildi. Burada bildirildiği üzere:

DÜZELTMELER:

• Archwing'deyken füze kitlenme uyarısından kaynaklanan çökme düzeltildi.
• Oyuncuların Necramech'lerinden çıktıktan sonra Archwing'i başlatamamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Doğrudan Necramech'inize Transfer olduktan sonra Warframe'lerin %90 Hasar Azaltma ile savunmasız kalmaması düzeltildi.
• Dost Voidrig Nechramechlerin Limbo Rift'i devre dışı bırakması düzeltildi.
• Sonsuz Deimos Görevlerinin ender rastlanan 3. Tura kadar bonus Anne Sembollerini vermemesi durumu düzeltildi.
• Nadir görülen bir sonsuz Deimos Bounty Görevinde bir aşama daha erken olan yanlış ödül tablosunun kullanılması düzeltildi.
• Simulacrum'da Titania'nın Razorwing'i kullandıktan sonra nadir görülen bir sonsuz beyaz ekran durumu düzeltildi.
• Bazı Yıldız Haritası noktalarının, düşman seviyesine bağlı bir miktar yerine kasıtsız olarak çok az miktarda Kredi vermesi düzeltildi (Teshub ve Apollodorus, 500 Kredi veriyordu).
• Mirage Hall of Mirrors klonlarının, Mirage'da hiçbir Mod donatılmadığında amaçlanandan daha fazla Kritik hasar vermesi düzeltildi.
• Hildryn'in Aegis Storm'u sırasında kombine edilmiş Yetenekleri kullanabilme sorunu düzeltildi.
   • Bu, Hildryn ile birçok kombine edilmiş yetenek kombinasyonunun neden olduğu bir dizi sorunu düzeltir. Her yetenek yeni bir sorun sundu.
• Kullanılan Arch silahı ne olursa olsun, Necramech'in mermileri aynı hızda yenilemesi düzeltildi.
• Orb Vallis veya Eidolon Ovalarında Archwing'e geçiş yaptığınızda Arcane güçlendirmelerinin devre dışı kalması düzeltildi.
• Operatör olarak Void Blast gerçekleştirdikten sonra Gladiator Mod Seti güçlendirmesini kaybetme sorunu giderildi.
• Warfan'ların Stance kullanılmadığında kılıç yere çarpma saldırıları kullanması düzeltildi, bu da yere çarpma hasarının azalmasıyla sonuçlanmıştı. Burada rapor edildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1227813-quassus-and-slicing-feathers-stance-reducing-slam-damage/
• Vor'un Alışılan Dövüş mekaniklerine göre düşürdükten sonra Kalkan baloncuğunu kaldırmaması ve bunun savaşın ilerleyememesine neden olan durumlar düzeltildi.
• Fortuna'daki "Heist" odasına hızlıca girmeye çalıştıktan sonra Duraklatma menüsüne erişimi kaybetme sorunu düzeltildi.
• Mallet'ın navigasyon rotası dışında bir yerde kalması durumunda (örneğin bir engelin üstünde) Octavia'nın Resonator yeteneğiyle onu alamama sorunu düzeltildi.
• Yakın zamanda yeniden düzenlenen Corpus Gemisi haritasında erişilemeyen Sendika Madalyonlarının görünmesi düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1214473-unreachable-syndicate-medallions-on-corpus-ship-remaster-tileset-investigating/
• Negatif bir 'Bitirici Riven' takıldığında Khora'nın kamçısına verilen negatif hasar düzeltildi.
• Mausolon'un birincil ateş Etki Alanının oyuncuda sendeleme yaratmaması düzeltildi.
• Steel Path'te Anahtar tabanlı yıldız haritası görevlerinin (Örn. Mutualist Alad V suikast) otomatik olarak özel olarak ayarlanması ve diğerlerinin katılamaması düzeltildi.
• Gladiator Modlarının (Vice, Might, Rush) katlanmaması ya da Kombo başına kritik şans artışı set bonusunun Garuda'nın Pençelerine eklenmemesi düzeltildi (Sadece Pençeler tek Yakın dövüş silahı olarak kuşanıldığında işlev görür).
• Blood Rush ve Weeping Wounds'un Garuda'nın Pençelerine uygulanmaması düzeltildi (Sadece Pençeler Tek yakın dövüş silahı olarak kuşanıldığında işlev görür).
• Cambion Drift'te gezinen Necramech'lerin bazı tepeleri aşamaması sorunu düzeltildi.
• Oxylus' un Botanize taramalarının şarj kullanmaması düzeltildi.
•"Kullanıcı izinli" aksiyonların iki kez yürütülmesi düzeltildi (aksiyonu başlatan kişi için).
• Baurahn Prime Ephemera efektinin Arsenal'den çıkana kadar çıkarılmaması düzeltildi.
• Balıkçılık sırasında kurucu değişimi yaşanmasının sizi hareket etmeyen ve yakalanamayan "Zombi Balıklar" ile bırakması düzeltildi.
• Kurucu taşıma işlemi sonrasında Tehçizatların çıkarılmaması düzeltildi - artık bir silah ya da yakın dövüş silahı ile yeniden doğacaksınız.
• K-Drive Juice Mod'unun Kullanıcılar için tutarlı bir şekilde enerji sağlamaması düzeltildi.
• İki elli Zaw'lara yapılan herhangi bir Kılıf değişikliğinin düzgünbir şekilde uygulanmaması ve Arsenalden çıktıktan sonra Varsayılan kılıf şekline geri dönmesi düzeltildi.
• Shedu'ya geçerken Veri bankasını bırakmaya zorlanmanız düzeltildi.
• Helminth etkileşimleri ile ilgili nadir bir kodlama hatası düzeltildi.
• Bazı Warframe'lerde Mittahk Zırh seti ile oluşan yerleşme ve iç içe geçme sorunları düzeltildi.
• Kurucu için Necralisk'e dönerken "Görev Tamamlandı" başlığının üzerinde "Görev Başarısız" başlığının gözükmesi düzeltildi.
• Zobov Shotgun Skin'i ile alakalı ufak efekt sorunları düzeltildi.
• Arsenal'de farklı bir tüylü arkadaşa geçerseniz Helminth etkileşimi sırasında Yoldaşların ışınlanmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Domestik Drone'ların Helminth odası kapısıyla etkileşime geçmesi ile ilgili sorunlar düzeltildi.
• Birincil Kitgunlar için yeniden doldurma animasyonunda yalpalama iyileştirmesine yönelik düzeltmeler yapıldı.
• Kullanıcı olarak Necramech'te Emoji kullanabilme sorunu düzeltildi. Bay Roboto artık yok.
• Cambion Drift mağaralarındaki bazı çevre unsurlarının iç içe geçme sorunları düzeltildi.
• Pupacyst açıklamasında istenilen "Kargı" yerine "Asa" olarak nitelendirmesi düzeltildi.
• Cambion Drift'te gezinen Warframe'lerin küçük tepeleri navige etmekte zorlu çekmesi ve sıkışması düzeltildi. Ben de, Nechramech... Ben de...
• Legacy Mastery Mührünün açıklamasındaki "Zirve" ifadesindeki yazım yanlışı düzeltildi.
• Teçhizat eşyalarının Teçhizat tekerleğine kuşanılmadığı nadir bir durum düzeltildi.
• Kişisel Necramech'inize girip çıktıktan sonra Harita ve dünya işaretçisinin kaybolması düzeltildi.
• Siz Necramech'inizi kullanırken Necramech'inizin Harita işaretçisinin görünür olması düzeltildi.
• Necramech'inize Çömmüş bir şekilde transfer olursanız Void Dash animasyonunda kitli kalmanıza neden olan bir sorun giderildi.
• Oyun içi Market'te Deimos Infested Paketi görüntülerken Keratinos'un ters görünmesi ve geri çekilmesi düzeltildi.
• Necramech'teyken Yoldaş arayüzünün düzgün güncellenmemesi düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1222078-pet-went-down-on-cabria-drift-while-in-mech-but-hud-still-showed-pet-with-100-health/
• Kombine edilmiş Warframe yeteneklerinin Envanterinizde kalıp olarak görünmesi düzeltildi.
• Necramech'inizde yön değiştirirken ve nişansız ateş ederken silahlarda oluşan bir yalpalama düzeltildi.
• Orbiter Captura Sahnesindeyken Arsenal'e duraklatma menüsünden girilememe sorunu düzeltildi.
• "Deep Impact"in Nightwave Act'in tamamlandığında bile sıfırlanması düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1202212-deep-impact-daily-nightwave-objective-not-working-properly/
• Railjack'e binerken aynı anda duraklatma menüsünün açılması ve ayarların seçilmesi durumunda, Warframe'in duraklatma menüsü animasyonunda takılı kalmasına neden olan sorun giderildi.
• Kullanıcıların Railjack Taret Kabzalarının Taktiksel Menüyü başka bir oyuncuya ışınlanmak için kullandıklarında kollarında takılı kalması düzeltildi.
• Takımda sadece 2 oyuncu varken seyirci modunun başka bir oyuncuya odaklanmaması düzeltildi.
• Cambion Drift Görevlerindeki düşman destek birimlerinin oyunculara/Savunma hedefine doğru koşmaması düzeltildi.
• Arsenal'de Vauban / Vauban Prime'da "Ephemera Seçilmedi" yerine "LotusWarframeCustomization" görünmesi düzeltildi.
• Necramech Necraweb "Fırlatma" arayüz ipucunun tüpü fırlattıktan sonra bile kalması düzeltildi.
• İzolasyon Kasalarındaki aynadaki siyah düzlem düzeltildi.
• Öldükten sonra Yetenekler menüsüne giriş yapmanız halinde Warframe'inizin kafasını kaybetmesi düzeltildi.
• Khora'nın aktif spike seçeneğinin Skin'ler arasında değişmemesi düzeltildi.
• Görevlerin otomatik olarak kabul edilmesi ve her iki oyuncu da Orbiter'dan herhangi bir Serbest Dolaşım görevine yüklenirse Kullanıcıların oy kullanmasına izin vermemesi düzeltildi.
• Grineer Sealab haritasında istenmeyen bir dalgıç alanı düzeltildi.
• Silahın yan tarafına geçmesini önlemek için Boar yeniden yükleme animasyonu düzeltildi.
• Eidolon Ovalarındaki Condrocs'taki tüylerle ilgili bazı derinlik sorunları düzeltildi.
• Bazı ikincil silahlar (özellikle Athodai) kullanılırken K-Drive'dan düşüldüğünde meydana gelen kendine zarar düzeltildi.
• Dargyn'lerin amaçlandığı gibi yere düşmek yerine insansızken havada süzülmesine sebep olan sorun çözüldü.
• Helminth animasyonu sırasında Kavat ile etkileşime girebilme sorunu düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://www.reddit.com/r/Warframe/comments/iqkcs8/so_i_found_out_you_can_interact_with_your_kavat/
• Satıcılara "salınan" Yoldaşların siz bunu yaptıktan sonra sizi takip etmeye devam etmesi düzeltildi.
• Index Outpost harita setindeki gökyüzü kutusunun, uzaktan bakıldığında saf beyaz bir ışık olarak görünmesi düzeltildi.
• Ultor, Mars'a yüklenirken yanlış Jupiter içeri atlama sinematiğinin oynaması düzeltildi.
• The Second Dream görevi için sinematikteki yanlış yanlış uçuş düzeltildi (Neptün yerine Venüs gösteriliyordu).
• Corpus outpost harita setinden düşerek gökyüzü kutusundan düşmenize ve haritanın altını görmenize neden olan hata düzeltildi.
• Grineer Forest haritasında patlamış beyaz kapı düzeltildi.
• Vauban'ın Bastille'larından birkaçı kullanıldığında efekt parlaklık seviyesinin tüm ekranı kaplayacak kadar yoğun olması düzeltildi.
• Cambion Drift Captura Sahnesinde K-Drive puan tablolarının görülmesi düzeltildi.
• Oyuncular kayarken çeşitli Warframe Speargun animasyonlarının durgun görünmesi düzeltildi.
• Syandana Energy renklerinin çeşitli durumlarda varsayılana dönmesi düzeltildi. Burda da bildirildiği gibi https://forums.warframe.com/topic/1230188-syandana-energy-color-completely-vanishing-in-railjack-archwing-arsenal-etc/
   • Railjack'e pilotluk yaparken oluşan bir hata düzeltildi.
   • Normal bir görevde veya Simulacrum'da ölürken yaşanan bir hata düzeltildi.
   • Arsenal'de yapılandırmalar arasında geçiş yaparken yaşanan bir sorun düzeltildi.
• Oscira Fırlatma Bıçağı Skini ile ilgili birkaç sorun düzeltildi:
   Oscira Fırlatma Bıçağı Skini kılıflarının kaybolması ile ilgili sorunlar düzeltildi.
   Şarjör değiştirdikten sonra Warframe'in elinde küçük bıçaklar saklıyormuş gibi görünmesine neden olan skin ile ilgili sorunlar düzeltildi.
   • Ölçek ve model sorunları düzeltildi.
• Oscira Tabanca Skin kuşanıldığında çeşitli tabancalarda meydana gelen birkaç efekt ve mermi sorunu düzeltildi.
• Zastra Dual Dagger skin öğesindeki efekt sorunları düzeltildi.
• Bir düşman gemisini havaya uçurduktan sonra Razorwing'deki Railjack'e geri dönmek için Omni Tool'u kullanırkeTitania'nın oldukça büyük görünmesi düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://www.reddit.com/r/Warframe/comments/ea4m8a/titania_is_so_big_so_i_stuck_inside_a_ship/?utm_source=reddit-android
• Sentinel silahlarının Atölyede "sahip olunan" etiketinin olmaması sorunu düzeltildi.
• Archwing'deyken /unstuck komutunun kullanılması üzerine oyuncuyu yerin altına konumlandırılmasına sebep olan bir sorun düzeltildi.
• Captura'da poz ayarının çalışmaması düzeltildi.
• Gas City bölümlerindeki mini haritanın aynı anda iki tane gösterilmesi düzeltildi.
• Corrupted Crewmen'lerde efekt yığılması ile alakalı siyah ekranlara yönelik düzeltmeler yapıldı.
• Kasio's Rest'deki boss odasındaki yüklenmeyen bir kutucukla ilgili sorun düzeltildi.
• Ağ sorunları yaşanırken lokalize edilmemiş hata mesajlarının gösterilmesi ile ilgili daha fazla düzeltme yapıldı.
• Oyuncular kullanıcı olarak Operatör modundayken çok özel bir ekipman kullanıyorsa, kombo istifleme Yakın Dövüş Modlarının (Blood Rush ve Weeping Wounds gibi) sıfırlanmaması sorunu düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1202616-blood-rush-still-bugged/
• Operatör modundayken kombo sayacı sıfırlanmış ise, Gladyatör Seti Bonusunun Kritik Şansının kullanıcılar için sıfırlanmaması düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://www.reddit.com/r/Warframe/comments/iwmk9d/unlimited_critical_chance_on_any_melee_by/
• Solstice skini ile Tatsu'yu kullanırken Mirage'ın Eclipse yeteneği kullanıldığında çıkan bir dikdörtgen efekti ile ilgili sorun düzeltildi.
•Grineer Crewship silahlarının sebep olduğu bir çökme sorunu düzeltildi.
• Grineer Galleon haritasındaki çıkış sinematiğindeki çok parlak ışıklar düzeltildi.
• Corpus Gas City haritasındaki birkaç sorun düzeltildi:
   • Belirli gölgeli alanlardaki pikselleşme sorunları düzeltildi.
   • Belirli bölgelerdeki uçuşan çıkartmalarla ilgili bir sorun düzeltildi.
   • Belirli bölgelerdeki hatalı materyaller düzeltildi.
   • Belirli bölgelerdeki aşırı parlak ışık düzeltildi.
• Herhangi bir katkıda bulunmamış olmanıza rağmen Railjack Enkazının onarımda olarak işaretlenmesi düzeltildi.
• Atölye'de yapılan Staff ve Polearm hologramlarının Atölye'ye giriş yapıldığında ve Atölye'den çıkış yapıldığında boyutunun küçülmesi sorunu düzeltildi.
• Bir Nechramech yaptıktan sonra hemen Arsenal'in açıldığı zaman meydana gelen bir aksama düzeltildi.
• Bir Railjack tareti kullanırken, Seçenekler'den açılsa bile arayüzde görünmeyen takım bilgileri ile ilgili sorun düzeltildi.
• Exploitor Orb dövüşünde Condensed Thermia kullanıldığında düğme başlığı yerine <SECONDARY_FIRE> görünmesi düzeltildi.
• Echo Lure kullanırken Koruma hayvanları sesinin üzerinden Oğul'un mesajlarının çalınması sorunu düzeltildi.
• Necralisk'te yüzey üzerinde uçan infested mantarı sorunu düzeltildi.
• Steel Meridian bayrağının tamamen sönük ve beyaz görünmesi sorunu düzeltildi.
• Nekros'un pasif animasyonlarındaki bazı birleşim ve garip yay kirişi yerleriyle ilgili sorun düzeltildi.
• Ivara/Ivara Prime'ın Artemis Bow'u kullanırken oluşan animasyon sorunları düzeltildi.
• Diğerleri bir Grineer Crewship'ten ayrılırken Railjack'deki oyuncuların Archwing'e çekilmesi sorunu düzeltildi.
• Kullanıcıların Archwing'deyken Birincil ve Archwing silahlarının ikisini birden kuşanmış olarak görmesi sorunu düzeltildi. Bu, özellikle Itzal'ın Penumbra yeteneğini kullanırken farkedilebilir cinstendi.
• Siper açan düşmanların etrafta hareket etmek yerine kendi siperlerinin içinde kalması düzeltildi.
• Enerji yenileme yetenekleri ve öldürülen Thrall sayısının Görev Sonu ekranında doğru verilmemesi sorunu düzeltildi.
• Cambion Drift'teki bazı yanlış kaynak konumları düzeltildi.
• Cetus'taki Ostron'larda eksik hareket bulanıklığı düzeltildi.
• Uzak mesafede doğup saldırıya geçmeyen düşmanlar için daha fazla düzeltme yapıldı.
• Cambion Drift'deki bataklıklardaki uçan kaynaklar sorunu düzeltildi.
• Ambulas boss haritasındaki birçok uçan bitki sorunu düzeltildi.
• 'Aşınma' seçeneği bir değere ayarlandıktan sonra ve menüyü kapatıp/yeniden açtıktan sonra değerin beşinci ondalık noktasına gelme sorunu düzeltildi.
• Düşmanların sipere girdikten hemen sonra defalarca siperden ayrıldığı durumlar düzeltildi.
• Çok sayıda Skin'in Daikyu'ya doğru şekilde uygulanmaması düzeltildi.
• Aşırı parlak Orokin Vault kapıları düzeltildi.
• Oscira Tabanca Skin'i takıldığında, Lex Prime ve Euphona Prime'da çift şarjörün çıkması düzeltildi.
• Oscira Tabanca Skin'inin Sicarus Prime'a düzgün şekilde uygulanmaması düzeltildi.
• Tubercular Gill System ve Ferment Bladder'ın Sohbet'e linklendiğinde aynı görüntüye sahip olması düzeltildi.
• Kürk Desenlerinin Vasca Kavatlara yanlış uygulanması düzeltildi.
• Derelict Somachord'un eski adı düzeltildi; şimdi Deimos Somachord.
• Bodysuit değiştirilirken Operatör Sigillerinin kaybolması düzeltildi.
• Cambion Drift'teki bir harita deliği düzeltildi.
• Patlayan Junction gökyüzü kutuları düzeltildi.
• Yerleştirilen Gliflerdeki doku akışının, yaklaşmadığınız sürece kaybolması düzeltildi.
• Görev sonu diyagramında Kist'in tam boyutta olmasıyla ilgili küçük bir sorun düzeltildi.
• Zaten Imprint yapılırken bir Yoldaş Kuluçkalandırma işlemi başlatmaya çalıştığınızda "Bilinmeyen Hata" alma sorunu düzeltildi.
• Eğer görevi tamamlamadan, çıkış noktasına giderseniz Devam Eden Görev Menüsü 'Sekmesi' 'ni açamama sorunu düzeltildi.
• Ivara Navigator Vitrica mermilerinin daha fazla kontrol sağlamak için yavaşlayacağı yerde en yüksek hızla gitmeleri sorunu düzeltildi.
• Corpus Vector kalkanlarına uzaktan bakınca siyah bir üçgen varmış gibi görünme sorunu düzeltildi.
• Eris Infested Salvage haritasındaki gri görünen dokunaçlar düzeltildi.
• Duraklat Menüsü kapatılsa bile Profil kutucuğunun geniş kalması sorunu düzeltildi.
• Sayfayı yeniledikten sonra arayüz değiştirildiğinde ışıklandırmanın güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
• Orbiter Captura Sahnesi'ndeyken serbest kamerayı Orbiter'ın dışında açma/kapama ile ilgili bir sorun düzeltildi.
• Orbiter Captura Sahnesi'nde serbest kamerayı açıp/kapatırken Khora'nın fazladan bir Venari üretmesi sorunu düzeltildi.
• Oberon Prime'ın cüppesinin arkasındaki bağlantı noktasının Kodeks / Sohbet Bağlantısı diyoramasında gösterilenden daha alçak olması düzeltildi.
• Bir Tarayıcının donanımının kaldırılmasının, önceden kuşanılmışsa sizi aktif Exalted silahınıza geri döndürmemesi düzeltildi.
• Entrati Mevki sınırına ulaştığınızda bile Sembolleri seçmenize izin veren arayüz düzeltildi.
   • Şimdi nedenini açıklayan bir hata mesajı görünecek.
• Gemi özelleştirme ekranındaki aşırı yansıma anları düzeltildi.
• Kuva Ayanga'nın kendine hasar vermesi düzeltildi.
• Guandao Prime'ı renklendirdiğinizde kısalması düzeltildi.
• Kuva Fortress'ta Saydam bir dokuya sahip bir nesne düzeltildi.
• Railjack'teki Seçenekler menüsünde Düşman Gemisi göstergelerinin görünmesi düzeltildi.
• Oscira Yay Skin'i ile ilgili birçok sorun düzeltildi.
• Dual Kamas Prime'daki enerji renginin düzgün çalışmaması düzeltildi.
• Carnis, Jugulus ve Saxum Mod Setlerinin Exalted yakın dövüş'e donatılamaması düzeltildi.
• Tsujinasa Syandana'nın Excalibur Umbra'ya düzgün şekilde bağlanmaması düzeltildi.
• Void Sabotage görev portalının patlak ve parlak olması düzeltildi.
• Lua'daki belirli bir kutucuğun iç içe geçmesi düzeltildi.
• Arsenal'de görüntülendiğinde Mesa'nın Peacemaker yeteneğine ait görüş alanı istatistiklerinin gösterilmemesi ile ilgili sorun düzeltildi.
• 'Hiçbiri' seçeneğinin yanlışlıkla Equinox Skini olarak görünmesi ile ilgili bir sorun düzeltildi.
• Nef Anyo'nun yüzünün gölgeli kalmış kısımları düzeltildi.
• Büyük Küçültme çalışmamızın bir parçası olarak çeşitli grafik ve simge sıkıştırma sorunları düzeltildi.
• Gerçek Usta Emojisi'ne ait gerilmiş simge sorunu düzeltildi.
• Corpus Gas City haritasında parkur yaparken oluşan kameranın objelerin içine girmesi ile ilgili sorunlar düzeltildi.
• Hidden Messages görevinin ilk bölümünü bitirdikten sonra meydana gelen çökme düzeltildi.
• Veldt'da Rifle Mutation Mod'ları kuşanamama sorunu düzeltildi.
• Corpus Outpost haritasında haritanın altını görmenize imkan sunan delik sorunu düzeltildi.
• Renk Paletlerine göz gezdirirken farenizi her rengin üstüne getirdiğinizde Orbiter'ınızın titremesine sebep olabilecek bir sorun düzeltildi.
• Oyun içi Market dioramasında Galvanik Leg Plakaları kamerasının çok alçak olması düzeltildi.
• Equinox'un Rest & Rage'i ile ilgini bir kodlama hatası düzeltildi.
• Tekrar eden ateş etme animasyonları ile ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Wisp'in boşta olan Agile animasyon seti sırasında kopyalanırkenken kafasını kaybetmesi düzeltildi.
• Xaku kuşanıldığında eksik yay animasyonları düzeltildi.
• Oyun içi Market'te Sağlık, Cephane ve Enerji Yenilemeleri için üretim sürelerinin yanlış gösterilmesi düzeltildi. Bu aynı zamanda Antitoksin Kalıplarını da düzeltti.
• Sinematiklerde karakterlerin 1 kare geriden gelmesi düzeltildi.
• Hızlı tıklama ile birlikte birleştirildiğinde Modlanmamış Kuva Quartakk ve Quatz'ın aşırı ateş hızları düzeltildi.
• Corpus Mevzi haritasında oyuncuların sınırların dışına çıkmalarını sağlayan birçok harita deliği düzeltildi.
• Oberon's Hallowed Ground'u belirdiğinde oluşan titreme düzeltildi.
• Frost/Frost Prime'ın pelerinlerinin (bütün skinlerde) giriş ekranında içinden geçmesi düzeltildi.
• Lens Kalıplarının, Lens'e sahip değilseniz Amp konfigürasyon ekranında satın alınabilir olarak görünmesi düzeltildi. Bu, aynı zamanda, Lens seçim ekranında sahip olunan olarak gösterilen ama sahip olunmayan Lensleri de düzeltir.
• Corpus Mevzi haritasın'daki belirli taşların çarpmaya sahip olmaması düzeltildi.
• Oyuncuların Grineer Galleon harita setinde sıkışıp kalabileceği durumlara yönelik düzeltmeler.
• Mesafeden bağımsız olarak, 5 öldürmeye ulaştığınızda Sepulcrum'un çaldığı ses efektinin takımdaki diğer tüm oyunculara aktarılması düzeltildi.
• Corpus Gas City harita setinde (özellikle Amalthea, Jupiter Casus görevinde) bir odada rastgele ışıksız büyük kütlenin belirmesi düzeltildi.
• Ardışık mermi atışlarında sarmal dönüşünün düzgün şekilde sıfırlanmaması düzeltildi, bu da namludan çıkan tirbuşon etkisinin tuhaf görünmesine neden oldu.
• Hive Extermination Deimos görevlerinde kovanlarla ilgili malzeme sorunları düzeltildi.
• Concealed Explosives in Spira, Kunai, Hikou, Fusukai yada Despair'a kuşanıldığında direkt isabet ettirseniz bile Patlama hasarı vermemesi düzeltildi.
• Corpus Mevzi harita setinde yarığın üzerindeki görünmez platform düzeltildi.
• Nihil boss dövüşünde Titania olarak oynarken nişangahın kırmızıya dönmesi ve kırmızı kalması düzeltildi.
• Aynı düğümde bir Görev aktifken normal görevlerdeki düşman seviyelerinin yanlış görünmesi düzeltildi.
• Orbiter'da Yoldaşların olgunlaşmasından kaynaklanan görsel sorunlar düzeltildi.
• İnkübatör kubbe animasyonunun, yeni yoldaşlar seçildikten veya olgunlaştırıldıktan sonra oynatılması düzeltildi. Değiştirme anında gerçekleşecek ve amaçlandığı gibi herhangi bir animasyon oynatılmayacaktır.
• Yıldız Haritasını açtıktan sonra sizi giriş ekranına geri döndüren ağ sorunu düzeltildi.
• Skin'ler ile birlikte kuşanıldığında Skiajati'nin kabzasındaki parlaklığın gözükmesi düzeltildi.
• Railjack Arsenal'de yoldaş olarak "hiçbiri" nin seçilmesinin kameranın Arsenal'in içine geçmesine neden olması düzeltildi. Bu aynı zamanda, yoldaş sekmesinden ileri geri giderken meydana gelen aynı şeyi düzeltir.
• Kodeks ile alakalı bir çökme düzeltildi.
• Palatine Syandana ile ilgili işleme sorunları düzeltildi.
• Soma Prime'da kuşanılan skinlerde Prime ayrıntılarının (özellikle altın yüzük) kalması düzeltildi.
• Birincil Kitgunların Profilinizde ustalaşılmamış görünmesi düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1225889-primary-kitguns-appearing-as-unmastered-in-profile/
• Profilinizde tek bir Prizmanın birçok kez görünmesi düzeltildi.
• Zıpladıktan hemen sonra Peacemaker etkinleştirildiğinde sonra Mesa'nın iki kez zıplamaması düzeltildi. Burada da bildirildiği gibi

GENEL HATA RAPOR FORUM AKIŞI: https://forums.warframe.com/topic/1236078-deimos-arcana-bug-report-megathread-read-first-post/

* Artık Güncelleme notlarının sonuna geldiğinize göre, her bölümde Açık Test Hafta Sonu için oluşturduğumuz konuyla eşleşen ayrıntılar olacak. Başlıklar şu şekilde:

Kitgun + Silah + Arcaneler
Necramech + Bounty Görevleri
Warframe Değişiklikleri + Augmentler
Steel Path + Acolyteler

Açık Test Hafta Sonu #3 Notlar:

Kitgun + Silah + Arcane Değişiklikleri:

Genel olarak konuşursak, bu haftanın ana odak noktası, kullanılabilirliği artırmak için silah düzenlemeleri ve büyük Arcane yükseltmeleri arasında bölündü. Arcane okunabilirliği, Deimos: Arcana ile sayı ve netlik açısından önemli ölçüde elden geçirildi ve değiştirildi!

Silah değişiklikleri:

Bubonico
• Birincil ateşin isabet oranı arttırıldı
• Cephane yenileme gecikme hızı 0,9'dan 0,5 saniyeye yükseltildi
• Cephane yenilenme oranı 6.75'ten 16.875'e yükseltildi
• İkincil ateşin statü şansı %53'ten %57'ye çıkarıldı
• Birincil ateş oranı 4,16'dan 3,83'e düşürüldü

Sporothrix
• Hasar 363'ten 371'e çıkarıldı
• Patlamanın gecikme süresi 3'ten 0,9 saniyeye düşürüldü
• Uçuş hızı 190'dan 270'e yükseltildi

Proboscis Cernos
• Dokunaçların çekme gücü artırıldı
• Cephane havuzu 7'den 9'a çıkarıldı

Catabolyst
• 0.9 metre derinliğinde taban delip geçme eklendi
• Şarjör kapasitesi 19'dan 27'ye artırıldı
• Cephane havuzu 95'ten 135'e çıkarıldı

Pulmonars
• Saldırı hızı artırıldı

Arum Spinosa
• Omurga hasarı 60'tan 70'e çıkarıldı
• Omurga uçuş hızı 33'ten 49'a yükseltildi
• Omurga fırlatma isabet oranı artırıldı

Arcane'ler: Theorem ve Residual

Theorem ve Residual Arcane'ler, hafta sonu boyunca Test Grubunda en çok tartışılan öğelerdi. İşleyişini kendi bağlamı içinde gözden geçirmek ve daha iyi dengelemek için ortak bir çaba sarf ettik (esas olarak Etki alanının belirdiği yerde). Bizim için sonraki adım, çıkışın ardından yeni akış ve yeni istatistikler hakkındaki geri bildirimler olacak!

Bu önemli değişiklikler aşağıdakileri içeriyor:
• Residual Arcane'ler şimdi Etki Alanını öldüğünde düşmanın konumu üzerinde bırakacak. Residual / Teorem buff'lama sürecine başlamak için gireceğin yerde (gelişmiş görsel efektli) bir halka göreceksin. Bu, uçup gitmiş olabilecek cesetleri aramanız gerekmeyeceği anlamına gelir - bunun yerine, bu etki alanı halkalarını bulmak daha kolay ve hızlı olacak.
• Etki alanını terk ettikten sonra yığınlarının etki alanı Süresi önemli ölçüde artırıldı (5 saniyeden 20 saniyeye).
• Theorem Arcane'ler artık bunu yansıtmak için İstatistiklerde 5 Seviye yukarı çıkıyor.

THEOREM INFECTION

Önce: Bir Residual Arcane tarafından oluşturulan bir alanın içinde durmak, 60 m'lik bir yarıçap içinde çağrılan yoldaşların ve müttefiklerin hasarını %4/sn arttırır; en fazla 15 defa kadar birikebilir. Alandan çıktıktan sonra efekt 20 saniye boyunca devam edecektir.

Sonra: Bir Residual Arcane tarafından oluşturulan bir alanın içinde durmak, 90 m'lik bir yarıçap içinde çağrılan yoldaşların ve müttefiklerin hasarını %24/sn arttırır; en fazla 15 defa kadar birikebilir. Alandan çıktıktan sonra efekt 20 saniye boyunca devam edecektir.

THEOREM CONTAGION

Önce: Bir Residual Arcane tarafından oluşturulan bir alanın içinde durmak her 2 saniyede bir oyuncunun yörüngesinde dönen bir küre oluşturur. Küreler 5 metre içindeki en yakın düşmana 100 hasar verir ve bir Statü Etkisi uygulayarak vurur. Alandan çıktıktan sonra etki 8 saniye boyunca devam edecektir.

Sonra: Bir Residual Arcane tarafından oluşturulan bir alanın içinde durmak her 2 saniyede bir oyuncunun yörüngesinde dönen bir küre oluşturur. Küre 15m içindeki en yakın düşmana 150 hasar ve 6 saniyeliğine Kürenin hasar tipine karşı %200 zayıflık verir. Alandan çıktıktan sonra etki 30 saniye boyunca devam edecektir.

THEOREM DEMULCENT

Önce: Residual Arcane tarafından oluşturulan alanın içinde durmak silah hasarını saniyede %4 olacak şekilde arttırır; en fazla 15 defa birikebilir. Alandan çıktıktan sonra etki 5 saniye boyunca devam edecektir.

Sonra: Residual Arcane tarafından oluşturulan alanın içinde durmak silah hasarını saniyede %12 olacak şekilde arttırır; en fazla 15 defa birikebilir. Alandan çıktıktan sonra efekt 20 saniye boyunca devam edecektir.

DİĞER ARCANE DEĞİŞİKLİKLERİ:

• Theorem Infection, maksimum seviye ve biriktirmede +%90'dan +%360 Yoldaş hasarına yükseltildi
• Artık Residual Boils, düşmanın cesedi yerine belirli bir alanda zeminde kistler üretir.
• Residual Shock artık düşman cesedi yerine bir kazıktan Elektrik ateşliyor.

Warframe Yetenekleri ve Augment Değişiklikleri:

Gelecek olanlarla ilgili bazı açıklamalarla birlikte (bu hafta dışında). Bu hafta için en tutarlı şekilde eleştirilen Warframe'lere odaklandık. Genel olarak konuşursak, Zephyr'in en çok ilgiye ihtiyacı olduğunu hissettik ve insanlar Atlas ve Nekros'un özelliklerini takdir ederken, kitlerinde de yapılacak daha çok iş vardı.

Chroma:
• Chroma'nın elementleri görevde gerçek zamanlı olarak seçebilmesinin yanı sıra (en büyük değişiklik), Chroma'nın seçilebilir element arayüzü artık simge kodlamasına ek olarak renk kodlaması kullanıyor.
• Maksimum seviyede Spectral Scream hasarı saniyede 200 hasardan 400 hasar'a yükseltildi. Bu,% 100 Statü Şansı ve Zincirleme ile birleştiğinde bazı daha ölümcül veya faydalı senaryolara yol açacaktır, özellikle de şimdi 4 elementi de kullanabildiğiniz için!

Nekros:
• Nekros'un Soul Punch'ı artık yeni bir mekaniğe sahip: Marked for Harvest. Soul punch tarafından vurulan ama ölmeyen düşmanlar İşaretlenmiş iken öldürüldüklerinde Gölgeye dönüşebilecekleri bir süreye sahip olacaklar!
• Bu,% 25 ölümcüllük değişikliği ve Gölge iyileştirmesine ektir.

Zephyr:
Bu haftanın odak noktası tamamen Airburst'du. Patlamayı hasar ölçeklendirmesi için geçerli kılmak, talep edilen veya anlamlandırılmaya çalışılan birkaç geri bildirim gönderisinin bir detayı olan bu yetenek ile gruplara vurulduğunda riskleri değiştirdi.
• Airburst şimdi mermi yada patlama tarafından hasar alan düşman başına %35 daha fazla hasar veriyor.
• Airbust artık bu hava kesitinin veya patlama yarıçapının çarptığı bir düşmana %50 Fiziksel Statü etkisi verme şansına sahip, bu da daha çok Kesmeye doğru eğiliyor.

Atlas:
Genel olarak, yine de Atlas'ın Tectonic'lerine daha fazla bakmayı planlıyoruz, ancak bazı yapay zeka komplikasyonları ve 'kazalar' nedeniyle, bunu gelecekteki bir grup yetenekle yeniden gözden geçirmek için zaman çizelgesini sıfırlamak zorunda kaldık. Şimdilik, Tectonics'in Bulwarks'ına eklediğimiz Alan Hasarı / Sersemletme de hafif bir fayda artışı görenler, Açık Test Grubunda gözlemlenenlerden yararlanacak.

Garuda Blending Talons Augment:
Genel olarak konuşursak, lansman için yapmak zorunda hissettiğimiz eylem Garuda'nın Augment'ını çevreledi. Diğer tüm güçlendirmeler, genel olarak veya nişleri içinde beklendiği gibi oldu, Garuda'nın bir 'his' sorunu yaşadığına dair tutarlı geri bildirimler vardı.
• Erken kullanılması durumunda animasyon süresi azaltıldı ve bu Augment için menzil 9 metreye kadar çıkarıldı!

Steel Path + Acolyte Değişiklikleri

Yazılı geri bildirimlere ve anket sonuçlarına ek olarak, bu hafta sonu hem Test hem de Canlı'da kazanılan Steel Essence miktarının tam bir istatistiksel incelemesini yaptık ve Test Kümesinde sağlanan değerlerle ilerlemeye devam ediyoruz: Steel Essence Alert'i başına 3 Steel Essence ve Acolyte başına 2 (Kaynak Miktarı Arttırmaya uygun).

Farklı edinim yöntemlerine göre ayrıştırıldıklarında meydana gelenler nedeniyle bu değerlere karar verdik: İnsanlar, normal oynarken daha iyi oranlarda Steel Essense kazanırlar (yani AFK Makrosu algılanmadı)! Uygulamada, Eximus doğmasına bağlı RNG ortadan kalktı. Daha fazla içerikte daha kısa aralıklarla güvenilir bir şekilde Steel Essence kazanmak için istikrarlı, eşleştirme dostu bir yola sahip olacaksınız.

Bizim görüşümüze göre, hiper boşta kalma stratejilerinden daha çok geniş kapsamlı oyunu ödüllendirmek daha iyidir ve istatistikler bunun böyle olduğunu doğrulamaktadır. Kağıt üzerinde, görevlerin mutlak İlk% 1'i saat başına daha az Steel Essense görecek (yani tek strateji AFK-Makro çalıştırma), diğer tüm görev stratejileri daha fazlasını görecek.

• Steel Path Acolytes artık Lich'lerin bu yılın başlarında 27.3 Güncellemesinde aldığı aynı Statü Etkisi uygunluk muamelesini aldı. Bu, Statü Etkisi uygunluğu onları öldürmeyi kolaylaştırdığı için sağlıklarını biraz artırdığımız anlamına geliyor (takım boyutuna göre ölçeklendirildi).
• Misery ve Malice'in Yakın dövüş saldırı hasarı raporlanan tek yeme durumlarından kaçınmak adına azaltıldı
• Acolyte'lar için daha düzenli doğma anları oluşturuldu ve 30 dakikalık görevlerden sonra ortaya çıkmama sorunları giderildi. Her görevde garantili ve Bitmeyen görevlerde sonsuza kadar garantilidir!

Görev Değişiklikleri:
Yeni görev türleri için ilerleme hızı ve hatalar gözden geçirildi, bazı ayrıntılar belirtmek gerekirse:

Codename: Polip Juggernaut Görevi:
• İlerlemeyi iyileştirmek için rastgele Juggernaut koklama sıklığı% 50'nin üzerinde azaltıldı.
• Juggernaut daha hızlı hareket edecek.
• Akışı iyileştirmek için bir "yer mantarı" nın daha yakın olma olasılığı artırıldı
• Genel ilerleme hızı iyileştirmeleri.
• Düşmanlar artık Polip Juggernaut'unuzun konumunda doğuyor ve savaş aşamasını daha ilgi çekici hale getiriyor

Codename: Purifier Görevi:
• Purify Cell Carrier spawn oranları, hızı iyileştirmek için arttırıldı.

Codename: Fluid Sac Karşılaşması:
• Menzilli düşman varlığı azaltıldı, düşman yoğunluğu arttırıldı ve takviyeler arasındaki gecikme azaldı. Kesenin patlama yarıçapı 10m' den 13m'ye arttırıldı.

Bonewidow Necramech Değişiklikleri:

Genel Necramech Değişiklikleri
• Nechramech'ler (Bonewidow ve Voidrig) şimdi yerleşik bir vakumlama aygıtına sahip!
• Düşman Necramech'ler artık Statü Etkilerine karşı savunmasızlığı olan 'Lich' muamelesine sahip!
• Manzara görevlerinde Xp Mesafesi, Manzaralarda her şeyin seviyelendirilmesine yardımcı olmak için 50'den 250 metreye çıkarıldı (Manzara dışı görevlerdeki Necramech'ler geldiğinde, bu elbette seviyelendirme dinamiğini değiştirecek).

Bonewidow Değişiklikleri
Bonewidow, en çok incelemeye ihtiyaç duyan öğe olarak işaretlendi ve her Yeteneğe bir göz atarak gücünde, enerji tasarrufunda ve ölçeklenebilirliğinde değişiklikler yaptık.

Meathook
• Meathook yeteneği, kamera yönüne dayalı hedefleme için daha duyarlı hale getirildi.
• Meathook'ta bir düşmanı tutarken yakın dövüş saldırılarına bir hasar güçlendirmesi eklendi.
• Meathook artık yalnızca başarılı vuruşta enerji harcıyor. Zaten tutulan bir düşmanı fırlatmak artık enerji harcamıyor.

Shield Maiden
• Shield Maiden'a 'Ironskin' tarzı ölçeklendirme eklendi, yani kullanma süresinin hemen ardından gelen tüm hasar, Shield Maiden'ın sağlığını ölçeklendiriyor.
• Shield Maiden'ın engelleme açısının açısını Necramech'in ön alanı için daha mantıklı hale getirildi.
• Hem Ironbride hem de Shield Maiden ile engelleme, engelleme açısını artıracaktır.

Firing Line
• Enerji maliyeti 75'ten 50'ye düşürüldü

Exalted Ironbride
• Exalted Ironbride'ın saldırı hızı tasarımı gereği daha yavaş olduğu için genel hasarı artırıldı.
• Exalted Ironbride'ı sürdürmek için artık daha az enerji gerekiyor.
• Slam saldırıları daha iyi performans gösterir ve daha sezgiseldir.

Listelenmeyenler, daha spesifik hatalar ve sorunlara yönelik lansman için dahil edilen düzinelerce düzeltme! Açık Test Kümesi'ndeki katılımcılara bize üzerinde çalışacak çok şey verdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Haftayı, hem alınan geri bildirimlerle hem de geliştirme hedeflerimizle uyumlu birçok anlamlı değişikliği yapmak için başımızı patlattık. Olduğu gibi, büyük topluluğumuz, PC ve Konsollara dahil olduğunda işler yinelenmeye ve değişmeye devam edecek!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...