Jump to content
  • 0

Missing LOTS of credits and platinum!


PhreazerBurn

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

2 minutes ago, Biobones said:

Did you do any trading recently?
Also make sure you get a hold of support seems to me like someone is logged in to your account while your in your ship

Nothing of consequence. I didn't buy any primed mods...

I thought it might have been Baro for a moment, but I only spent like 1 mil there and had noted still having millions left afterwards.

I haven't made any big plat buys lately. I am VERY stingy with my plat for anything other than small amounts.

Link to comment
Share on other sites

Hi there @PhreazerBurn^^
This sounds.....strange. 
Feel free to create a Support-Ticket about this issue. They should be able to look at your platinum and how it was spent. Also make sure you change your password and enable 2-FA (in case someone else is messing with your account)

Link to Support:
https://digitalextremes.zendesk.com/hc/en-us/requests/new
Link to your user-page (for changing your password)
https://www.warframe.com/user

Hope this helps!
Cheers,
Fabpsi~

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Fabpsi said:

Hi there @PhreazerBurn^^
This sounds.....strange. 
Feel free to create a Support-Ticket about this issue. They should be able to look at your platinum and how it was spent. Also make sure you change your password and enable 2-FA (in case someone else is messing with your account)

I did that. Its open in another tab but hasn't gotten a response yet. 

Already have 2FA, and the page with recent devices logged in shows nothing unusual.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, PhreazerBurn said:

I did that. Its open in another tab but hasn't gotten a response yet. 

Already have 2FA, and the page with recent devices logged in shows nothing unusual.

It does take time for support never needed them myself but the longest I heard them take is a week so do be patient I hope you can get this issue resolved quickly best wises

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Biobones said:

Did you do any trading recently?
Also make sure you get a hold of support seems to me like someone is logged in to your account while your in your ship

you can't have 2 connections on the same account at the same time in different devices, doesn't allow it even with the companion app for smartphones.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...