Jump to content

Güncelleme 29.6.0: Orphix Venom!


UcanDomates

Recommended Posts

Orphix Venom 29.6.0

Lavos.png.58c24a53ad969ba1875e28979acad4

OPERASYON: ORPHIX VENOM

Sentient'ler geri döndü. Warframe'leri devre dışı bırakmak için akıllıca dürtülerle donatıldılar ve düşman gemilerini ele geçirmeyi hedefliyorlar. Saldıran sürülerden mümkün olduğunca uzun süre kurtulmak için Necramech'ini konuşlandır ve en yeni Warframe, Lavos'un Kalıplarını, ve daha fazlasını elde et! 

Operasyon: Orphix Venom sınırlı süreli bir etkinliktir ve Pc için 18 Ocak Tr yerel saati 22:00'de sona erecek.  

0a9446c40abfa89e01544046e550dfcf.jpg

BİLMEN GEREKENLER

Warframe'in tehdit altındayken, düşman gemilerini Sentient'lerin ele geçirmesine karşı savunmak için Nechramech'ine güvenmelisin. Henüz bir Necramech'in yoksa, Operasyon alanında kullanabileceğin birkaç tane bulacaksın!

Pusuya düşürülmüş Grineer ve Corpus gemilerinde, yeni Sentient düşmanlarıyla yüzleşmeye hazır ol. Orphix'ler, Transference işlemlerini kesintiye uğratmak ve hasara yol açmak için sinsice tasarlanmıştır.  Zehirli Orphix Dalgalarını hesaba katarak ve Sentient Kontrol sayacını %100'ün altında tutarak, Necramech'inin ve Operatörünün gücüyle onları ortadan kaldırman gerek. Ödüller için takas etmekte kullanacağın Fazik Hücreleri kazanmak ve istilayı bertaraf etmek için olabildiğince uzun süre hayatta kalmaya bak!

Her ne pahasına olursa olsun yenilme Tenno.

YAPMAN GEREKENLER

Operasyon: Orphix Venom kolay olmayacak ve hazırlık gerektirecek. Başlamak için "Heart of Deimos" ve "The War Within" görevlerini tamamlamış olmalısın.

3 farklı zorluk seviyesi bulunmakta:

1. Operasyon: Orphix Venom
2. Operation: Orphix Venom - Gelişmiş
3. Operation: Orphix Venom - Dayanıklılık

Macera boyunca değişen zorluklardaki düşmanlar ile karşılaşmak ve farklı Ödüller kazanmak için her birinde ilerle!

OPERASYON ÖDÜLLERİ

Deimos'taki Necralisk'i ziyaret et ve Sentient tehdidine karşı Necramech'lerinin gücünü göstermeye istekli olan Baba ile konuş. Halihazırda Fazik Hücreler karşılığında takas edeceği bir dizi özel donanımı istiflemekle meşgul. Bunlar arasında deney üstadı ve en yeni Warframe olan Lavos Kalıplarının yanı sıra Necramech Modları ve daha fazlası da bulunuyor! FAKAT - daha fazlası da var! Ayrıca sadece Operasyonu oynayarak Lavos dahil bir dizi ödül kazanabilirsin! Fazik Hücrelerini Lavos veya diğer eşyalar için saklayıp saklamamak sana kalmış; ya da bu parçaları şansını deneyip Operasyon'dan da edinebilirsin! Drop tablosu şuradan erişilebilir: https://n8k6e2y6.ssl.hwcdn.net/repos/hnfvc0o3jnfvc873njb03enrf56.html

a44f47a6887ac9fead005274c0c73109.jpg

• Lavos Kalıbı & Parçaları
• Cedo Kalıbı & Parçaları
• Yeni Necramech Modları
• Cryptanaut Necramech Miğfer
• Necramech Alternatif Miğferleri
• Archgun Skinleri
   • Cortege Supulchrax Skin
   • Morgha Supulchrax Skin
• Geri Dönenen Scarlet Spear Eşyaları
   • Ceti Lacera Kalıp
   • Basmu Kalıp
   • Stance Forma Kalıbı
   • Balo Salonu Simulacrum
   • Phased Klan Mühürü
   • Glyphed Klan Mühürü
   • Gilded Klan Mühürü
   • Warframe Arcaneleri

35a89662364c7f5f5baa4f91575c1a26.jpg

PUANLAMA & FAZİK HÜCRELER

Her Orphix'in ilk Operasyon görevinde 100 puanlık bir başlangıç değeri vardır. Savaş devam ettikçe, Orphix de gelişecek ve sana daha büyük zorluklarda daha fazla puan verecek. En zor kategoride (Dayanıklılık) Orphix değeri 200 puan olacak ve buna bağlı artacak! Puanın ne kadar yüksekse, o kadar fazla Fazik Hücresi ile ayrılırsın.


Mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalış - Dayanıklılık görevi için maksimum Orphix sayısı 36'dır; bu kapsamda 36'yı gördükten sonra çıkış zamanı gelmiş demektir! İlk iki Operasyon görevinde Orphix limiti 24'tür. Puanlarını maksimize etmek isteyen oyuncular Dayanıklılık seviyesine yönelmelidir!


Fazik Hücreler Operasyondaki herhangi bir görevden elde edilebilir. Ancak unutma - Dayanıklılık, Orphix başına en fazla puanı verir, böylece en fazla Fazik Hücresini orada kazanabilirsin. Koordineli Takımlarla kesinlikle daha da fazlasını elde edebilirsin! Bu Operasyon tek başına yapılabilse de, koordineli Takımlarla kesinlikle daha iyi sonuçlar alacaksın! 

KLAN LİDER TABLOSU VE KLAN KUPALARI
Oyuncular tarafından bildirilen önemli sorunlar giderildikten sonra rekabetin başlaması için 1 veya 2 düzeltmenin ardından Lider Tablolarını etkinleştireceğiz. Liderlik Tabloları yayınlandığında tüm Tenno'ları bilgilendireceğiz!

Klan Puanları, katılan tüm üyelerin en iyi puanlarının toplamına göre belirlenir. Altın Seviye Kupalar için % civarında üye katılımını dengeledik. 

Klan Seviyesi / Puanlar:

Klan Seviyesi

Terracotta

Bronze

Silver

Gold

Ghost

1390

5860

13920

18850

Shadow

3510

22275

69120

137250

Storm

11700

75250

230400

457500

Mountain

35100

222750

691200

1372500

Moon

117000

742500

2304000

4575000


YENİ SENTİENT DÜŞMANLARI:

74dbe1807ba3d3cc37f25a53a281e227.jpg

Operasyon: Orphix Venom kapsamında 3 Yeni Sentient Düşmanı ile karşılaşacaksın, bunlar tamamen tarandıktan sonra Simulacrum'da da ortaya çıkabilir!

Ortholyst
Bu hafif siklet Sentient, uzun menzilli devasa toplar fırlatmak için kendini sağlam zemine monte eder.

Choralyst
Bu uçan Sentient'ler hem sonik bombardıman hem de şiddetli güdümlü küreler ile saldırır.

Summulyst
Vücudunu ikiye ayırarak, takviye ve ek mermi çağırmak için kullandığı bir portal oluşturan yüksek seviyeli bir Sentient. İkiz toplarla donanmıştır.

f2790dc842d6af6ee01c6d74b3160576.jpg

YENİ WARFRAME: LAVOS

Fiziki dünyanın bu manipülatörünü kontrol ederek Yeteneklerine Elementler aşıla. Lavos ayrıca, Yeteneklerini yenilemek için bir bekleme süresi kullanarak, hiç Enerji tüketmeyen ilk Warframe'dir.

PASİF
Enerji ve Evrensel Küreler, Lavos'a 10 saniye boyunca bağışıklık statüsü kazandırır. Bir sonraki kullanımda herhangi bir Yeteneğe ek Element Hasarı ve Statüsü doldurmak için basılı tut. 

OPHIDIAN BITE
Lavos'u iyileştirmek için hedefi tüketen zehirli bir serpantin darbesiyle saldır. Tüm yetenekleri Toksin ile doldurmak için basılı tut.

VIAL RUSH
İleri atıl, düşmanları ez ve buz gibi parçalanmış kristaller bırak. Bir sonraki yeteneğe  Buz doldurmak için basılı tut.

TRANSMUTATION PROBE
Sağlık ve Enerji Kürelerinin her ikisini de sağlayan Evrensel Kürelere ve Cephane Alımlarını da Evrensel Cephane Alımlarına dönüştüren bir Sonda yarat. Bu sonda, yakın mesafedeki düşmanlara şok verir. Elektriğe kapılan her düşman, Yetenek bekleme sürelerini bir saniye azaltır. Bir sonraki yeteneği Elektrik Hasarı ile doldurmak için basılı tut. Bir sonraki yeteneği Elektrik Hasarı ile doldurmak için basılı tut. 

CATALYZE
Katalizör Sondalar Lavos'tan fırlıyor ve savaşçılara ateşli bir jel püskürtüyor. Bir düşmanı etkileyen her element için hasar ikiye katlanır. Bir sonraki Yetenek kullanımını Ateş Hasarı ile doldurmak için basılı tut.

Javi hakkında daha fazla şey öğrenmek için Lavos'un Leverian'ını ziyaret et. Sürünen Yılan. Tiksinç. Bozuk Ağızlı.

YENİ DESTEK KUVVETLERİ

CEDO
Her sekmede elemental hasar patlamaları yapan bir glaive fırlat, sonra da birincil saldırının saçaklı saldırısı ile düşmanları delik deşik et. Hedefi etkileyen her Statü Efekti vurulan hasarı arttırır. Lavos kendisini simgeleyen Cedo'yu kullanırken, alınan her mermi türünün küçük bir kısmını Pompalı Mermisi'ne dönüştürür.

VITAM SYANDANA
Lavos'a özel bu Syandana, laboratuvar içerisindeki yaşam ve dövüş meydanları için tasarlandı. 

LAVOS CORDATUS MİĞFER
Lavos için alternatif bir miğfer, dönüşüm üstadı'nın bilgelik arayışını simgeler.

6da686fbab0964a5c334fb88ed1c9788.jpg

LAVOS KOLEKSİYONU
Dönüştürücü Lavos, fokurdayan bir dumandan, bilinmeyen bir sanatın unutulmuş ustası olarak ortaya çıkıyor. Koleksiyonun tamamı Lavos Warframe, Cordatus Miğfer, Transmutation Probe Dekorasyonu, Vitam Syandana ve Cedo Pompalı Tüfeği içerir. Ayrıca 3-Günlük XP ve Kredi Artırıcıları içerir.

Cömertliğini Ödüllere dönüştür! Hediye verme ruhuyla, diğer oyunculara Lavos hediye edenlere özel bir Transmutation Probe Dekorasyonu verilecek!

d3c5fdb8f304c6804b95d9027e1a3484.jpg

YENİ NECRAMECH SKIN

Necramech Bruntspar Skin

İlk Necramech tasarımlarının acımasız gücünü bu görünümle yeniden keşfet. Baba'nın deyimiyle, "Bruntspar'n kibar ya da arkadaş canlısı olmaya niyeti yoktur."

341b7460ed9ee2af8fafe047fce3c46f.jpg

İzolasyon / Arcane Bounty Görevi Değişiklikleri & Düzeltmeleri:

• İzolasyon Kasa ödülleri, temel İzolasyon Kasaları tam ödül havuzuna erişemediği için ayarlandı.
   • Bu sorunu özetlemek gerekirse: 29.5.9'dan itibaren yapılan değişikliklerle, İzolasyon Kasalarının tamamını bitirdiğinde 1 ödül alıyordun ve Izolasyon Kasalarının zorluk derecesine göre de ek bir tane daha veriyordu. Dolayısıyla 1. Seviye (Seviye 30-40) İzolasyon Kasası, "Sık" kutusundan, Seviye 2 (Seviye 40-50) İzolasyon Kasası "Seyrek" ve Seviye 3 ise "Nadir" kutularından veriyor.
   • İzolasyon Kasa Bounty Görevleri şimdi 3 yeni dengelenmiş seviyeyi kombine ediyor. Resmi PC Düşme Tablosu sitesinden düşme tabloları dökümünü görebilirsiniz. 

• İstenmeden eklenen 2500 Endo ödülü olası İzolasyon Kasa ödüllerinden çıkarıldı.
• İzolasyon Kasası Bounty Görevi Ödüllerinin, siz Necralisk merkezini yeniden yükleyene kadar Kullanıcılar için tamamladıktan sonra Necralisk Anne'den kaybolması düzeltildi.
• İzolasyon Kasası Bounty Görevleri Ödül Kademelerini karıştıran ve yanlış İzolasyon Kasa Bounty Görevine girmenize neden olan (Örn. Seviye 3 seçilmesine rağmen Seviye 1 eşleşmesi) Eşleştirme ayarları düzeltildi.

Necramech Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:

• Bonewidow'un Ironbride'i artık nötr ve ileri Ağır Saldırı ile hasar veren bir mermi fırlatır! 
• Artık etkinleştirmeden önce orijinal yönde takılıp kalmak yerine Bonewidow'un Meathook yeteneğinin yönünü kontrol edebilirsiniz.
• Voidrig/Bonewidow Necramech'ler, Morgha ve Cortege silahları, oyun içi Market'ten Platinum karşılığında satın alınabilir. Necramech'lerin Market'te artık kendi kategorileri bulunuyor! 
• Nechramech/silahları'ın tamamıyla inşa edilmiş parçaları artık takaslanabilir.
• Necramech'ler için Archwing silahlarında Gravimag gerekliliği kaldırıldı.
• Vazarin Dash, Trinity's Blessing, Equinox's Mend, Rejuvenate Aura ve Arcane Pulse artık Necramech'leri iyileştirmiyor. 21 iyileştirme kaynağından bu beşi gözden kaçtı. 
• Oyuncular havada Necramech'leri ile nişan alırken ikinci bir zıplama ses efektinin çalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Necramech silahı Archwing diziliminde ya da Ağır Silah yuvasındakiyle aynıysa, İyileştirme XP puanı kesintisinin doğru şekilde uygulanmaması sorunu giderildi.
• Necramech'indeyken ilk ara noktanın görünmemesi düzeltildi.
• Necramech'ler artık havadayken daha hızlı nişan almaya başlıyor.
• Bir Bonewidow, Kasabaya dönerken yanlış zamanda Ironbride kullandığında meydana gelebilecek bir çökme sorunu düzeltildi.
• Ödül verildiği sırada Necramech'te bulunması durumunda ne Kurucunun ne de Oyuncunun Thermia'yı alamaması düzeltildi.
• Saya's Vigil görevinde Necramech'teyken oyunculara Tarama görevi verildiğinde ortaya çıkabilecek olası bir sorun düzeltildi.
• Bir Vome kalıntısı su birikintisine Necramech'in ile girdikten sonra kullanıcı arayüzünün karışık kalması düzeltildi.

Değişiklikler:

• Necraloid Teklifleri'ndeki Silah Kalıbı gereksinimleri, ilgili Namlu Bileşeni Kalıbı ile değiştirildi. Bu, MR gereksinimini ortadan kaldırır ve sıralamalarda daha fazla ilerlemeye izin verir. 
• Basmu ve Ceti Lacera kalıpları artık takas edilebilir.
• Mesaj yayını içeren gelen kutusu mesajlarında artık yanıp sönen bir yeniden oynatma tuşu olacak.
• Henüz uygun bulunmayan bir silah satın alınmaya çalışıldığında artık Ustalık Seviyesi gereksinimleriyle ilgili bir bildirim çıkacak.
* Banshee Prime'ın Sistem Kalıbı, burada duyurulduğu gibi Nadir'den Değerli'ye değiştirildi.  

Düzeltmeler:

• Kullanıcıların, K-Drive kuşanırken haritadan düşmesi sorunu düzeltildi.
• Birden fazla Etiket verildiğinde, Koruma Etiketi ödüllerinde sayı gösterilmemesi sorunu düzeltildi.
• Kela De Thaym ile yapılan boss savaşı esnasında ona ait ara sahne atlandığında merkezi platformun kaybolması sorunu düzeltildi.
• Mag çağrılıp Magnetize yeteneğinin "Absorbe Etme" formu kullanıldığında Arch-Gun'ın görünmez olması ve şarjörünün değiştirilememesi sorunu düzeltildi.
• Euphona Prime İkincil Saldırısı'nın eksik olan "parmağının etrafında dönme" animasyonu düzeltildi.
• Fare hareketlerinin Epic Social Menu açıkken Warframe ve Epic arayüzü arasında paylaşılması sorunu düzeltildi.
• Shadow Stalker ve Acolyte ile ilgili Kodeks girdilerine bakılırken Boss Can göstergesinin görünmesi sorunu düzeltildi.
• Dojo Pigment simgesi ile Görev Sonu ödül ekranı arayüzünün üst üste gelmesi sorunu düzeltildi.
• Bir Market Paketi eşyasına tıklayıp Paket'e geri dönüldüğünde arayüzün ve kaydırma çubuğu uzantısnın üst üste gelmesi sorunu düzeltildi.
• Operatör'e geçiş yaparken aynı esnada Captura'da bir Uzak Gözlemci aktive edildiğinde meydana gelen çökme düzeltildi.
• Ağır Silah olarak kullanıldığında Baro'nun yeni Prisma Dual Decurion'larında [PH], eksik simgeler ve yanlış kaplamalar olması sorunu düzeltildi.
• Prisma Dual Decurion'ların öngörülen 2 V kutuplaşmaya sahip olmaması düzeltildi.


 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...