Jump to content

Nightwave Sezon 3 Bitiş Tarihi & Sezon Arası


-ASHURA

Recommended Posts

Merhaba Rüyacılar!

 

Bildiğiniz gibi Nightwave Seri 3: Glassmaker sona eriyor ve bugün bu tarihin 24 Ocak 2021 olduğunu sizlere duyuruyoruz.

Birçoğunuz Nihil'in duruşmalarına göğüs gerdiniz, ipuçlarını aradınız, kısmi intikamından etkilenenleri alaşağı ettiniz, ama hala Glassmaker'ın kendisiyle son bir savaşta yüzleşmek için zamanınız var. Geçmişten gelen bu korkunç tehditle yüzleşmek için 24 Ocak'a kadar vaktiniz var. Seri 3: Glassmaker sona erdiğinde, Vitrica'yı kazanmanın hala bir yolu olacak! Wolf Beacons'ın Baro'da ve Emissary Boss Fight'ın Star Chart'ta olmasına benzer şekilde, Nihil'in Oubliette'ini ve Seri 3: Glassmaker'ı kaçıranlara Vitrica'yı elde etme imkânını yeniden sunacağız.

Nightwave Seri 3 sona erdiğinde, küçük bir duraklama olacak ve ardından farklı bir Nightwave Sezon Arasına geçeceğiz, bu sefer bazı yeni Meydan Okumalar, kazanılacak yeni bir Kaynak ve ilerlemek için yeni bir yol olacak.

 

ÇİFTE KORUMA!

Nightwave Sezon Arası ödülleri bazen önceki Nightwave serilerinin tekrarı olabiliyor ve yeni oyuncular bu yeni eşyalardan bazılarını almaktan memnun oluyor. Fakat biz tüm geri dönen Rüyacıları tatmin etmek  için bir yol eklemek istedik! Bunu, daha önceden sahip olunan bir ürünü vermek yerine 50 Kredi ödülü vererek gerçekleştiriyoruz. Bu, Warframe Yuvaları gibi veya tükenebilen eşyalar (Forma gibi) için geçerli değildir, daha çok geçmiş dönem Nightwave Kozmetikleri gibi eşsiz eşyalara sahip olmak için geçerlidir.

Peki... Sırada ne var?

Tüm Platformlarda eşzamanlı lansman yapma hedefimiz değişmeden kalacak ve 2021 için Nightwave'in ritmini ve çerçevesini yeniden düzenleyeceğiz.

 

Orijinal forum konusuna ulaşmak için: https://forums.warframe.com/topic/1244129-nightwave-season-3-end-date-upcoming-intermission/

-ASHURA tarafından çevrilmiştir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...