Jump to content

Izolasyon & Arcana Bounty Akış Değişiklikleri


-ASHURA

Recommended Posts

Selamlar, Tenno!

Deimos ile birlikte: Arcana'ya yeni Arcana Bounty Görevleri geldi. Bu çok aşamalı İzolasyonun Kasa Görevlerinde yeni harita setleri, yeni görevler ve kazanılacak yeni ödüller var. Zaten aşina olduğunuz gibi, yeni Arcana Bounty Görevlerinden herhangi birini oynayabilmek için önce bir İzolasyon Kasası’nı tamamlamanız gerekiyor. Üstelik, Aşama 2 ve Aşama 3 seviyesine yükselmek için, onları kronolojik olarak tamamlamanız gerekiyor.

Daha yeni yüksek Seviye ödülleri için artırılmış bir beceri yoluna sahip olmak kağıt üzerinde mantıklı olsa da, daha yüksek Seviyelere ve Arcana Ödüllerine ulaşmak uzun bir süreçtir. Takım üyelerinin her biri sonuna kadar gitmeye hevesli olmuyor! Aşağıdakiler, bu endişeleri gidermek ve Arcana Bounty ve ödüllerine daha az kısaltılmış bir yol sağlamak için Topluluk ve Geliştirici geri bildirimlerinin bir bütünüdür.

 

İzolasyon Kasası Akış Değişiklikleri

İzolasyon Kasası akış değişikliklerinde 4 ana sütunumuz var. Bu değişiklikler sadece gerekli rutini önemli ölçüde gevşetmekle kalmaz, aynı zamanda yeni oyuncuların daha az kafa karışıklığı adına süreci daha da iyileştirmeyi amaçlamaktadır.

1.     Bir sonraki Seviyenin kilidini açmak için belirli bir İzolasyon Bounty Seviyesi Ödülünü yalnızca bir kez tamamlamanız yeterli olacaktır.

1.      Örneğin: Necralisk Kapıları yakınlarındaki Aşama 1 İzolasyon Kasasını tamamlayın. Daha sonra Deimos'u terk edebilir veya hatta oturumunuzu kapatabilirsiniz ve Cambion Drift'e geri geldiğinizde, anında 2. Aşama İzolasyon Kasası Ödülünün konumuna gidip bu Bounty Ödülünü almaya gidebilirsiniz. Eğer istemiyorsanız Aşama 1 ödülünü tekrar almanıza gerek yok.

2.     İzolasyon Kasası Aşaması tamamlandığında, Arcana Ödülünü aynı Aşamada almaya gidebilirsiniz.

1.      Yukarıdaki yeni İzolasyon Kasası akışına benzer bir şekilde, oturumdan ayrılabilir ve Cambion Drift'e döndüğünüzde, o konumda İzolasyon Kasasını tamamlamadan doğrudan Arcana Ödülüne gidebilirsiniz.

3.     Her bir İzolasyon Kasası Ödülünün Aşamasının, kafa karışıklığına sebebiyet vermemek ve somut bir akış sağlamak adına artık Cambion Drift'te her birinin belirli bir Anne konumu var.

1.      Aşama 1 = 'UNDULATUM'da bulunan Anne

2.      Aşama 2 = 'ALBRECHT'S PROSPECT' ve 'CATABOLIC GUTTER' arasında bulunan Anne

3.      Aşama 3 = 'ABSCESS'de bulunan Anne

48b0d93c0c585a754a47fd93649580c1.jpg

4.     3 Aşamalı İzolasyon Kasası Ödüllerinin tümü Necralisk'in içindeki Anne'den alınabilecek.


 

İzolasyon Kasası / Arcana Ödüllerinde Düşme Tablosu Değişiklikleri

İzolasyon Kasası akışını değiştirmek sadece ilk adımdı - ikinci adım, Arcana Bounty ödüllerini çevreleyen ana düşünce tarzını ele almakta: Arcana Bounty ödülleri, yolculuğa değecek kadar dengeli değil. Artık Arcana Bounty Ödülleri daha kolay erişilebilir olacağına göre, drop tablolarını yeniden dengeleme zamanı:

1.     Her iki Bounty Kasası ve Arcana Bounty Ödülü Izolasyonu artık bir drop paylaşmakta. Her İzolasyon / Arcana Bounty Ödül Kademesi için yaklaşık 3 saatte bir dönen 3 farklı drop vardır, bu da aradığınız ödülü ve ne zaman - diğer Açık Dünya Bounty Ödüllerinin tam olarak nasıl çalıştığını seçmenize olanak tanır.

1.      Bu rotasyon, Necralisk'teki Bounty Ödül dönüşü ile aynı döngüyü takip etmekte.

980f36ef2bf7c4b4ba4c334cebdf4138.png

2.     İzolasyon Kasası / Arcana Bounty Ödülleri içindeki ödüller, daha çok istenilen ödüller ve kutudan daha iyi bir vuruş sağlamak adına yeniden dengelendi:

 

Drop içerik sorunu:

·        Orokin Matrixleri

o   Genel olarak şans % daha azdır.

·        Relikler

o   İki eski Bounty Ödül türü arasındaki ara nokta yüzdesi.

·        Necramech Silah Parçaları

o   Şimdi hedefleyebilmek için üç drop arasında bölündü.

·        Necramech Modları

o   Benzer drop yüzdesi şansı, fakat daha fazla hedefli çalıştırması adına bölündü.

·        Deimos Arcaneleri

o   Önemli ölçüde daha yüksek drop yüzdesi şansı.

·        Parıldayan (A1)

o   İki eski Bounty Ödül türü arasında ara nokta drop yüzde şansı

·        Silah parçaları (A2 ve A3)

o   Biraz azaltılmış: Sadece 1 Sporothrix ve Arum Spinosa Kalıbına ihtiyacınız var. Arcana Bounty Ödüllerine kadar gidip başka bir Silah Kalıbı almak hiçte hoş bir durum değil. Bu, kopya alımını tamamen ortadan kaldırmasa da, drop yüzdesinde azalma, diğer ödüllere yönelik daha iyi şans sağlamakta.

 

Artık masalarda yok:

Her ikisi de daha yeni / istenen ödülleri almak için ve daha iyi oranlara izin vermek için çıkarıldı.

·        Nadir Deimos Değerli Taşları

·        Endo

 

 Warframe PC Drop sitemiz yayınlandığında bu değişiklikleri yansıtacaktır.
 

BONUS: Sporothrix ve Arum Spinosa Taslaklarını takas edilebilir hale getirdik

Silah Kalıbı düşüş yüzdesini dengelemek adına Sporothrix ve Arum Spinosa Taslaklarını takas edilebilir hale getirdik. Sporothrix ve Arum Spinosa parçaları zaten takas edilebilirdi ama şimdi bir adım daha önde.

Artık bizde! Bu hafta PC'de yayınlanması için bu değişikliklere son test ve rötuşlarını yapıyoruz. Ne yazık ki, bu değişikliklerin çoğu kodlama şeklinde, yani Konsollar için Cert sürecinden geçmesi gerekecek - bunların yeni yılda bir Güncelleme ile gelecektir!

 

Lütfen düşüncelerinizi bizlerle paylaşın - okuduğunuz için teşekkürler!

 

-ASHURA tarafından çevrilmiştir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...