Jump to content

Warframe Twitch Dropları 2.0: Octavia Noggle Hafta Sonu Denemesi!


HyLoTuS

Recommended Posts

Merhaba Tenno!

Bu hafta sonu Warframe içerik üreticileri yardımıyla Twitch Dropları 2.0 denememize daha büyük bir ölçekte devam ediyoruz.

Octavia Noggle Droplarını kaçırdınız mı veya daha fazlasını mı kazanmak istiyorsunuz? Öyleyse şanslısınız! Bir adet Octavia Noggle kazanmak için 26 Şubat TSİ ile 23:30’dan 29 Şubat TSİ ile 07:59 arasında 30 dakika boyunca Warframe içerik üreticilerini izleyin. En fazla 5 Noggle alabilirsiniz.

Tüm Warframe içerik üreticilerin listesini burada bulabilirsiniz: warframe.com/creators

Resmi başlıktan Twitch Dropları 2.0 hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:

 

BAĞLANMA VE SORUN GİDERME:

Twitch Dropları 2.0'dan ödül kazanmak için herkesin Twitch Hesabını Warframe Hesabı ile yeniden eşleştirmesi gerekmektedir. Bağlantıyı kaldırmak / yeniden bağlamak için aşağıdaki kolay adımları izleyin:

·  Warframe yayınlarını izlemek için kullandığınız https://www.twitch.tv/ adresinde doğru Twitch hesabına giriş yapın

·  Warframe’in bağlantısını Twitch’ten kaldırmak için aşağıdaki linke tıklayınhttps://www.warframe.com/twitch/unlink_action 

·  Https://www.twitch.tv/settings/connections adresine gidin ve DİĞER BAĞLANTILAR başlığı altında listelenen Warframe’i bulun ardından BAĞLANTIYI KES seçeneğine tıklayın ve onaylamak için tekraradan EVET, BAĞLANTIYI KES’e tıklayın.

·  Dropları almak için https://www.warframe.com/adresinden istediğiniz hesap / platform ile oturum açın

·  Https://www.warframe.com/user  adresine gidin ve 'HESABI BAĞLA'ya tıklayın

·  Https://www.twitch.tv/settings/connections adresini kontrol ederek her iki Twitch'in bağlı olduğunu doğrulayın ve Warframe'in "DİĞER BAĞLANTILAR" bölümünde listelendiğinden emin olun

·  Warframe tarafını https://www.warframe.com/user adresinden kontrol ederek doğrulayın (" Kullanıcı Adı'na Bağlı" yazması gerekmekte) ve Twitch kullanıcı adınızı görüntüleyin

·  Hazırsınız!

30 dakikalık izleme süresine ulaştığınızda Dropunuzu manuel olarak talep etmeniz için sohbet kısmında bir pencere açılacaktır. Alabilmek için Twitch Dropunuzu manuel olarak talep etmelisiniz.

Bu pencereyi kaçırırsanız veya sohbetten talep edemediyseniz, Twitch Envanteri bölümünze girip, sizleri orada beklediğini göreceksiniz: www.twitch.tv/drops/inventory

Twitch Envanterinizdeki Twitch Dropları Kampanya bitiş tarihinden sonraki 24 saat içerisinde talep edilmelidir (bu durumda, 1 Mart TSİ ile 19:59’a kadar). Talep edildiğinde Twitch Dropun bağlı Warframe hesabınıza teslim edilmesi 5 – 10 dakika sürebilir. Teslim edildikten sonra, Teshin’in tanıdık yüzü sizleri oyun içi Gelen Kutunuzda karşılayacaktır.

 

Önemli Not: Kampanya (Yayın) bittikten sonra Dropları talep etmeye çalışırken ortaya çıkan 'Hata' penceresinin farkındayız - Twitch + dahili testleri ile araştırıyoruz.

Yeni Twitch Drop 2.0 programını benimserken anlayışınız için teşekkür ederiz!

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...